Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Magazín > Náměty a Ohlasy

 
Pomoc!!! zloutnutí listů !!! Pls Help!! - Co s tím? - Klikni zde pro originální téma
EricCartman
Nevím jak vás, ale mě už nebaví to jak se desetkrát denně ve všech možných i nemožných threadech rodí témata plná hlasitě naříkajících lamiček které nutně potřebují pomoct kvůli tomu že jim žloutnou listy...

Všechny jejich problémy byly už 1000x vyřešeny a to že to oni neví je dáno jen tím že nehledají - jdou hlavou rovnou proti pravidlu fóra - je to pro ně mnohem jednodušší a když se kytky uzdraví začnou do threadu vršit fotky jak to už jede a jak pěkně se jim daří, což znemožňuje pozdější smazání.

Nadhazji řešení, nemilosrdně je svážet do threadu kterej je k tomu určenej - nemoci a problémy, nebo je rovnou mazat.

Budu rád když se k tomuto tématu vyjádří co možná nejvíc členů.

E.C.
Sirus
Nazdar Cartmane, jednoznačně s tebou souhlasím. Jak už na tomto fóru bylo nesčetněkrát řečeno, nebo naznačeno. Se stoupajícím nárůstem nových uživatelů přibývá také nemalé množství LAMIČEK, jak jsi je hezky nazval.
V každým případě bych nejdříve volil první možnost, odkázat je na nemoci a problémy rostlin. A při neuposlechnutí, nebo jejich pokračující demenci prostě zvolit druhou zmiňovanou možnost.
jufik
Tvoje tema je tady uz taky hodnekrat reseno a poradim ti jednoduchou vec :necti si tyto temata ... jinak taky me to stve, ale zvykl sem si to ignorovat, cili neotvirat, cili nepodivovat se nad demenci lidi...
Dude
no, ted jsem to mozna nepochopil, ale mne prijde, ze od ty doby, co je übertéma "nemoci a problemy", že se to právě dost vyčistilo z ostatních :confused:
nebo narazite na neco jinyho?
EricCartman
Narážím na to že tyto témata jsou málo mazána a přesouvána :D

To jak bude toto fórum prospěšné a v konkurenci ostatních úspěšné stojí a padá na striktním dodržování pravidel.

Můj názor zní: NEKOMPROMISNĚ !

toto téma jsem založil aby se pokud možno co nejvíc projevily názory ostatních členů, takže prosím kolegové Groweři dejte najevo svoje mínění :)

Pro Dude: existuje na G něco jako porada? myslím tím že se parta lidí co mají co říct sleze v hospodě nebo aspoň na nějakým chatu a pohovoří ? nebo se tu veškterý vedení děje jen přes pm? Neříkám že je to nevyhnutelně špatný, ale když se hlavy dají dohromady...
FroSSty
No proc ne..:) Ale tak to je prace modu..stacilo by ohlasovat zdvojene (popr ztrojene ci premnozene) thready a oni to proste smaznou nebo to hodi do kanalu..treba..Kazdopadne zalozit sekci LAMA questions nezni jako spatny napad..:) Ale tohle je nepodstatna vec..proste nad tim mavni rukou..kazdy nejak nekdy zacinal..:)
Jpt
sekce LAMA questions:-D to by nebylo spatny.....a kdyz na to kliknes tak te to automaticky presmeruje na vyhledavani:-D Jupííí at ziji duchove


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma