Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Základní Pěstitelské Informace

 
<dokvete, ci nedokvete?> - Klikni zde pro originální téma
cHLeBiK
Cauky groweraci i ti ostatni, kteri ctou tyhle pismenka, ktere se spletaji v radky, radky v odstavce a odstavce v clanek, clanky mraky dalsich veci, ktere tady nebudu zminovat, protoze je toho hodne a mohl bych se do toho zamotat :)
...
Abych presel k tematu... lepe receno je to jen dotaz... je pravda, ze skank venku nedokveta? je to uz treti generace (druha nebo treti, popravde si nejsem jisty, a tak by to mohlo jit uz do prirodna, ale vsechny predesle byly pestovany ve skrinich. Tehle kyticce je 5 mesicu ... 2 mesice byla predpestovana ve skrini, kdyz se tam nevesla (padla na ni volba, jakozto na nejslabsi a prirozenym vyberem nejhorsi kyti) musela ven. Potom mesic na okne (potom mesic v zimni zahrade) a dejme tomu pred mesicem jsem ji vyndal ven, je to uzasny ker! Jsem zvedav, co z toho vyroste za mamuta (huaaaaaaa :) ale slysel jsem, ze skanky venku hur dokvetaji je to purple power, indica, mela by vykvetat drive, ale tenhle model je prave indoorovej a tak jestli mi nedokvete, tak by me to fuckt mrzelo... co si o tom myslite? dokvete ci nedokvete? Musim ji vyfotit a ukazat, protoze (holka jedna mamuti) mi dela zatim jen radost (se svymi 9 vrcholy + spoustou vetvicek... radost pohledet).

Ehm, aby nezaniknul dotaz= dokvete ci nedokvete?

Vsem dik za pripadne nazory (ne ty typu - "tak to nevim :)" ) Fajn den lidicky :).
Hugo
Všechny tyhle kytky začnou kvíst zhruba ve stejnej čas. problém je v tom, že některý na kvetení potřebujou delší čas. Jediný řešení je, že donutíš tu krasavici kvíst dřív než by začala normálně. Takže si vyhlídneš nějakou místnost, která jde zatemnit, nebo ji budeš zakrývat neprůsvitnou černou plachtou (Ale bacha plachta je svině. Stačí trochu sluníčka je pod ní jak v sauně) a po dobu tak 10 dní maximálně 14 dní budeš kytku do tý místnosti zavírat tak, aby měla 12-13 hodin totální tmy. Za tu dobu by měla nasadit na palice a pak už je zpoloviny vyhráno. Pak už stačí jenom hlídat jestli kvete dál popřípadě medicínu zatemňování používat ještě chvíli.
cHLeBiK
Jasne, zatemnovani (nebo taky zkraceni dne) je reseni, ale nevis nahodou, co je pravdy na tom, ze skunky venku (ty indoorove) nedokvetaji?

Heh, ony ty kyti sice muzou vykvest ve stejny cas, ale to by musely byt na stejnem miste, ty ve skrini uz maji zari :)
Hugo
Vo tom teda nic nevim. Na kvetení outdoor si myslím potřebujou minimálně takovejch 65-70 dní. Záleší na varietě. Takže když začneš teď, taj bude mít kytka dost času na to uzrát, než začne drsnej podzim. Já sem zatemňovat začal včera. Jedna kytka mě už sice nasalila na plaličky parádním způsobem, ale ty dvě se k tomu mají jak lačnej ke sraní. Bodejť by ne když to sou kříženci Jacka Herera. Tak nevim jestli sem ti poradil podle tvejch představ, každopádně je to asi jediný řešení tvý situace. Snad se k tomu vyjádří i jiní groweři.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma