Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Odrůdy a Šlechtění

 
Zklamaly mě Northern Lights - Klikni zde pro originální téma
ziki
Čus lidi, jen sem vám chtěl napsat o své zkušenosti s Northern lights od KC brains. Obědnával jsem někdy v lednu, nařízkoval, určil pohlaví, začal pěstit in i out.. no konečně asi před dvěma tejdny sem sklidil první indoorovku a je to prostě sračka... dáte špeka sami a prostě nic. nic. Říkal sem si hmm ale i další pokusy nic. Jak nějaký technický. Navíc i ta kytka vypadá tak nezdravě, listy jen 3 čepele.. vůbec to nějak neroste, ty listy se tak divně kroutěj... poslali mi k tomu naštěstí ještě zdarma nějakej skunk, tak sem si říkal že to zkusim a to je zmašťovák jak svině.. bohužel nemůžu přečíst název (napsali to nečitelně) ale vypadá to jako skunk 11.. a ten je teda kurva silnej...

no tak to je asi vše co sem vám chtěl zdělit.. nechápu to jak se to mohlo stát ale každopádně mě to zklamalo, zvlášť když na webu kcbrains maj napsaný že "..the strongest variety in the world..". No nic

Máte někdo NL ? jaký s tim máte zkušenosti ? nechce se mi ztratit víru v tenhle model, prostě myslim že to v KC brains nějak zmrvili.
Jeckob
Hoj.No ja newim.Mozna je chyba nekde jinde.Neni tu napsany nic o tom w cem si to pestowal nebo tak.Trosku wic podrobnosti.Ja sem NL nepestowal,ale troska info nawic by asi neskodila.Mozna se pak dowis w cem byl problem.
iJoJo
Co ja viem, ja s kamosom mame sice Northern LightsxShiva, a zmastuje to brutalne. Navyse, Northern lights tvori zaklad WW. Neviem, ta nasa je od Nirvany, a musi sa nechat, ze je moc dobra. Ako si to pestoval? Co si hulil? Uz finalny produkt? nerobil si s tym nic, ked ta rastlina vyzera nezdravo ako hovoris?
Fakt je dobra Nirvana, ceny ma velmi nizke, a to co ponukaju je dobre.
T-MaN
NO moznoze prave pre taketo pripady tam pridavaju ten Skunk #1. Ked sa nieco dosere, tak sa mozes aspon zarucene spolahnut na tradicny skunkovy vyter. :sun:
prenda
Nekde na groweru jsem uz na toto tema narazil, ale nechce se mi to hledat, urcite to tu nekde je zkus se podivat.
Walhalla2000
No, co ja mel NL z rizku, tak to byla kytka, jaxe patri. Dodneska na ni s laskou vzpominam...

Kolik jsi vypestoval kytek? a vsechny byly tak spatne?
balsos
To je pravda, můžu potvrdit.


Sice já jsem si objednal 30 semen NL od Nirvany a znich
mi vylezly jen 4 kytky.

NELEKEJTE SE, protože já jsem klíčení strašně zmrvil, nebo nezmrvil. To jen na okraj.

NL JE SUPER JÍZDA
ziki
Semínka sem dával klíčit rovnou do substrátu, pak pod coolwhite zářivky, nařízkoval, řízky pod sodík.. všechno v substrátu pro pokojový kytky, hnojivo wuxal super, teplota, větrání zalejvání vpoho.. potom další řízky i ven na slunce.

no ale hlavně jde o to že ten skunk i záře rostly vedle sebe v naprosto stejnejch podmínkách, stejně světla, hnojiva.. všeho. A ten skunk rostl nádherně a když dorostl tak byl výbornej zátimco záře se pořád nějak mrvila a ve výsledku nestála za nic.

Takže se skutečně domnívám že mi poslali nějakej šmejd.. ale tim skunkem si to naštěstí vybahradili..

BTW někomu tady z groweru jsem prodával 2 semínka záře a 2 skunku, jestli tohle čteš, můžeš mi napsat jak dopadly ty tvoje kytky ?
dexmon
nechci napadat tvoje pestitelsky schopnosti ponevadz o nich prd vim, ale kazda kytka vyzaduje jiny zachazeni a ten skunk je aspon podle mejch zkusenosti celkem nenarocna a schopne se vyrovna s kdejakou "prasarnou" oproti zari ktera se mi jevi jako pomerne narocna a clovek se sni musi mazlit, ne ji jen zasadit, obcas zalejt a sklizet ;)
tot muj nazor..:)
ziki
je mi samo jasný že každá kytka je jiná, myslim ovšem že jsem to pěstil v dobrejch podmínkách a že to fakt bylo kytkou.. no a hlavně si nemyslim že jen tim že kytku občas nezaleju by mohla kvalita spadnouz z perfektní až na takovou úroveň jako sem zažil tu.

No nebudu to dál komentovat, zkusim tu od někoho sehnat řízek a snad to bude lepčí.
pajloo
tak to je dost na hovno ja som dnes objednal Northern lights od KC brains a teras tu najdem za je to shit :(???

neskusal ho dakto s vas v poslednom case???
ak je to pravda tak to ich mozem dat zozrat vtakovy :(
Celller
pajloo: treba uz to bude lepsi, je to uz 5let!:)
pajloo
no v to dufam casu od vtedy ubehlo dost to ma nenapadlo, ale mam teras taky pocit vies starat sa oto venujes tomu cas a potom nakoniec zistim ze to je shit. dufam ze mas pravdu :) trochen ma to pozbudilo skusim to ked som uz zato zaplatil
Ono
2pajloo:
Rozhodne vyskúšaj. Veď aj napr. s Durbanom od Nirvany niektorí groweri mali dobré skúsenosti, iní ho už nechcú vidieť.:wink:
SID
Já jsem NL pěstoval loni a to z řízku kterej sem dostal od kámoše.Na to,že jsem ho pěstoval v cca deseti litrovým kyblu to kvůli řízení fotoperiody/odnášim do tmavého sklepa aby dříve kvetl/to byla parádní kytí s ještě lepšími účinky na které si pochutnávám.
chris8
tak muj kamos sel NL a bil nadmiru spokojen obrovsky tugane a dobra chut
pajloo
ano ved to je pravda je to velmy dobri matrosik no ten kamos ho nemusel mat od seeds banky KC brains ci sa mylim???
chris8
miel semena od sensi send ale suprovi na kitkach kolem 90g jel kokos v 10l kochlech
UdL
Měl jsem od KC Brains model Bahia Black Head. Klíčivost 1/10, samice. Kytka vypadala nádherně, černý paličky, pryskyřice na tom byla taky, ale taky to nefungovalo. :( Chuť škrábavá, snad jen 1x mě to zhulilo, když jsme udělali skoro čistý tak 2-g brko! Jinak šit!!!

Takže s KC Brains bych byl opatrnej... ;)
schurulz
kámoš si taky něco od kc brains objednal ted nevim přesně ale myslim že to byla white widow a taky nic moc vzhled se poved ale efekt :-(
Nojmi
No já nevím ale měl sem NL a byl sem spokojenej takže moje další volbo byla jasná zůstat u NL.
Hlava
citace:
Původní příspěvek od Nojmi
No já nevím ale měl sem NL a byl sem spokojenej takže moje další volbo byla jasná zůstat u NL.



NL od KC Brains si měl nebo od jaky seedbanky ? NL dela asi 30seedbank .....jinak tema z roku 2002 :p:


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma