Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

 
Udal svého otce ! - Klikni zde pro originální téma
Dr.Katz
Včera jsem objevil v novinách takový nenápadný článeček který stručně shrnu: Asi šestnáctiletý kluk kdesi v Americe tuším udal policii svého otce za to, že před barákem pěstoval konopí (tuším něco okolo dvaceti rostlin). Prý už nemohl čuchat ten hrozný smrad a odmítal žít s marihuanou pod jednou střechou. Policie samozřejmě hošíka pochválila a dala za příklad ostatním dětem...Doufám že hošík půjde do děcáku a jeho tři sourozenci s ním. Myslím že ho asi nepochválí...Jen tak dál. Děti udávají své rodiče, tak takhle to bylo za Stalina v Rusku...
T-MaN
tak psicka pochvalili a dali mu kosticku, tak aby sa mu zasprajcla v gagore.
to by som veru necakal. ja by som dal neviem co za to, keby mam fotra takych qalit (no mam fotra inych qalit) a ten chuj si to vobec nevazi. no to len aby som vyjadril svoje pocity z toho desu.
4C3
...ono to sice k smichu moc neni, ale pripomina mi to Pavlika Morosova, co jeste za hlubokyho socialismu udal v SSSR svoje rodice za to, ze snad byli gulaci ci co a ktery pak zkoncili asi nekde v pracovnich taborech... (opravte me, jestli se pletu, ale presnej duvod si fakt nepamatuju, v ty dobe jsem byl jeste na houbach a jen zdali jsem to tam zaslechnul ;))

Jo, Pavlik byl samozrejme vyznamenanej a az do padu rezimu oslavovanej a davan za vzor! :D
HKOR
No vy tady kritizujete toho kluka ....... ale co když svého otce udal z úplně jiných důvodů .... třeba byl týraný nebo něco takového a bál se to říct do novin .... no a už nechtěl snášet podobné sračky tak ho udal aby mněl od něho pokoj !§!
Ale je to jenom jedna s tísíce možností ..... je to na Vás jak si to domyslíte !
ziki
To je fakt debil
i_oNe
To je jasný krytí! Udaš fotra, že pjestí na zahrádce, poldového ho seberou, překopou ti zahrádku a ještě tě vyznamenají před rozvinutou zástavou :) .... a pak v klidku nastoupíš :smoker: ty a zasadiš brutální skanki )!( =>fotr už tě neprudí, poldové to už u tebe znaj takže můžeš hodit kopita na stůl a být, jak se říká kůl! :D
T-MaN
hahahahahahahahahahahahaha! vyborna teoria! K+
Kvetak
No, jestli je tohle ten opravdu správný důvod tak je to opravdu debil, ale zajímalo by mě jestli si uvědomil, že bez otce klesne rodině příjem min. o 1/2-průměrná rodina řekl bych(s nadprůměrně blbim synkem), nebo že on s tím bude mít taky dost problémů-něco jako táta kriminálník..., feťákovo syn..., práskač... (teda tohle je spíše český přístup, ale myslim, že u nich to nebude o moc lepší). Navíc je to v Americe takový divný-jak šla rychle nahoru, tak pude stejně rychle dolů.
drinker hulič
to neni ojedinelej pripad, ve Velke knize o konopi je taky zminka o jakymsi decku ktery zavolalo na policii a reklo ze v dome je marihuana. ted urcite zije nekde za zdmi ustavu a az vyleze nebo jestli uz vylez bude z neho kriminalnik a treba aj fetak na tvrdych :(
to neni problem toho kluka (pokud mu teda neni uz tak pres dvanact trinact to uz by doufam musel mit jiny duvody) to je problem celyho systemu kterej navadi maly decka aby praskali svy rodice. to uz neni kdyz mas problem sver se rodicum, to uz musis jit za ucitelkou nebo nejakou vychovnou poradkyni. ale sestnactiletej kluk, to je maniak od neho bych cekal ze ho spis uda otec ze mu vsechno vyhulil no nic, ja taky znam plno lidi v mym veku ktery na me u nich doma praskaj ze hulim (ale me je to uplne jedno - mam svy jisty) a absolutne nic nechapou...

lidi to ste slepi?!!!!!!! copak nevidite co se v ty americe deje???!!! ja nechapu lidi co porad usa obhajujou, furt s tim jejich americkym snem, ale ti lidi sou chudaci.
neco by se melo delat, uz ted je usa az moc silna a jestli to takhle pude dal...
cetli ste nekdo orwelovo 1984 - kam az muze system zajit? Tam taky uvedomele dite udalo otce, ze ze snu mluvil proti ideologii. a otec, kdyz ho vedli kamsi za smrti (mistnost 101?) byl na sveho synka pysny...
zubr
Ze stany Usa jdou skoro vždycky zvláštní zprávy.J Je to opravdu země kde se dějou neskutečný věci je tam možný všechno,ale zároveň nic.=řikaj jak sou svobodná země ale přitom to neni vůbec pravda. Jakoukoliv lidskou činnost tam usměrnuje nějakej zákon a nařízení a jejich tolik že už jim to přerůstá přes hlavu. Skoro všichni lidi sou zvyklý na to že jim někdo řiká co maj dělat jak to maj dělat a kdy..zblbý reklamama dou jednim proudem.(ekonomicky rostou) třeba dálnice v los angeles v raní špičce 1 auto=1člověk..10pruhů tam deset zpět. utéct neni kam.Jednou sem to zažil a byl to ten nejhorší trip mýho života.
nedá se potom divit naprosto převrácený logice jednání američanů a zvlášt dětí. Americký děti to je kategorie sama pro sebe to vám určitě potvrdi jakákoliv au-pair.
sorethroat
1) to drinker hulič : hale chlape píšeš tam o orwelowi 1984 tím máš na mysly JIRKU ORWELA 1984? docela by mně zajímalo co je to za knihu a o čem pojednáwá?

2) to T-MaN : KARMA 4 You za twoje WebHomePage
gizmo
Americani sou chudaci... dyt polovina z nich neni ani schopna najit usa na mape sveta... jejich vysoky skoly sou prej neco jako nase stredni, takze aspon vidite, jak sou na tom se vzdelanim. To co udelal ten kluk je totalni svinstvo, ale abych rekl uprime, je mi to prijemnejsi, nez aby se jako uz par jeho vrstevniku nasral a sel vystrilet pulku skoly... ja sem chtel vypadnou do ameriky za prachama, ale seru na to! tam je to strasny, furt melou, jak sou svobodni, ale nemuzete tam udelat skoro nic a furt mate strach, aby vas nekdo nezazaloval jenom kvuli tomu, ze se na nej podivate... je to zasranej policejni stat....

sorry za ty emotivni vyrazy, ale amici sou fakt naprosti zabednenci...
Piskot
Ze je spousta lidi v USA divnejch???To mi povidejte.
Ale na druhe strane,ze by byli lidi v CR lepsi a meli byt pro nekoho prikladem???Tak to bych se hadal.Snad nikde se nekrade v takovem mnozstvi jako prave tam.
A jestli jsou lidi v USA vic svazani zakonama nez v CR? :D:D:D Tak to urcite ne.Schvalne zkuste vyjit na ulici s plakatem na kterym bude napsano:Rad kourim marihuanu.Kurte ji taky.
Pak si o tom muzeme pokecat.Treba o reakcich ostatnich lidi nebo reakci policie.
CR poslednich padesat let nemela vladu na kterou by mohl byt clovek aspon trochu pysnej.A dlouho mit nebude.Bohuzel tak to je.


P.S.Sorry ale nevypada to zrovna nejlip kdyz lidi ze zeme ktera byla 40 let pod vladou komunistu nadavaji nekomu do policejnich statu.Budte objektivni pratele.Ja vim,ze vy sestnactileti si nemuzete nic pamatovat.Ale myho stryce malem umlatila StB.Jenom proto,ze byl proti komunismu.Stacilo trochu nesouhlasit a chybi mu predni zuby.

[Edited by Piskot on 08-07-2002 at 11:56 AM]
Dude
no to je hustý, zrovna tu pasáž kterou popisuješ jsem četl tag před půl hoďkou v trolejbáči a zamejšlel jsem se nad těma paralelama...
třeba program D.A.R.E - vzdělávání dětí o drogách, největší propaganda, jednou jsem se toho zůčastnil, přišel policajt do třídy se vzorkama DROG, pustil nám video, gde se nějaká troska předávkuje herem a pak nám řekl, že je úplně jedno jaká je to droga, protože nakonec stejně skončíme takhle. ABsolutně nemožná jakákoliv racionální debata, demagogie největší...
Brainwashing typu udejte své rodiče - viděl jsem jak nějaká malá holčička (+-6) udala swoje rodiče, za to že hulí marjánu, prostě plnila naprogramování...
voni Amíci nejsou debilové, bohužel jsou dost naivní asi si myslí, že to s nima government myslí dobře, jsou hodně zmanipulovaný médii, jenom Vnitřní strana ví co a jak...
1984 a Brave New World (Konec civilizace) povinná četba
drinker hulič
Piskote: to s tim komunismem je pravda, ale vymlouvat se na soucasnou nesvobodu tim ze driv to bylo jeste horsi, to asi nejde. bud je svoboda nebo nesvoboda, neco mezi nemuze byt nikdy to pravy (ale furt lepsi nez totalni totalita)
dude: nejenom DARE to k nam do skoly vodili uz vyleceny fetaky, a kdyz se ho kamos zeptal, jestli hulil travu, tak rek ze jo, ale nic mu nebylo a ze to on radsi nema zkouset, ze by moh skoncit jako on. snazil se fakt pomoct, bylo videt ze vedel ze se s drogama sek, ale to na 13ti lety nezabere (v ty dobe sem jeste nehulil, takze sem tomu mozna i veril ale ted...) jo kdo napsal to Brave new world, abych si to odchyt?
Dr. Smokalot: tak tys asi jenom podrimoval, v sedesatejch letech uz byl v prach obracen uz tak natrikrat :) napsal to v roce 1948 (84), po valce, kdyz v evropou obchazelo strasidlo komunismu. v 49 to vyslo a ten rok nebo o rok pozdeji zemrel. fakt dobra cetba, nejenom pro paranoiky. ono je to autorem psany jako varovani pred komunismem, ale dnes uz se to vztahuje celkove na to ze moc maji ti nahore a ti dole s tim nic neudelaji a jsou nuceni verit tomu co rikaj ti nahore, protoze jina pravda se nikde jinde nevyskytuje - v usa uz to funguje, tam uz lidi nemaj vetsinou schopnost myslet SVUJ vlastni nazor (mozna se lisi tim ze jedni jsou republikani a druzi demokrati ale ;) ). jenom nevim, jestli jeste existuji proleti - dnes se monitoruje kazdej.
sorethroat: tu knizku si urcite precti, je fakt dobra, dobre se cte, dostanes se dovnitr. a kdyz uz v tom svete budes, precti si i Farmu zvirat (taky od orwella) - ta zase skvele vystihuje situaci u nas, taky uz se to vraci. a nejenom u nas tak je to vlastne vsude kde probehla nejaka revoluce. priklad rusko: pred 1917 se meli hodne spatne, prisla revoluce, lidi se meli chvilku lip, ale pak se revoluce stala horsi nez ta situace predtim a to je uzavreny kruh (skvele to popsal Woody Allen: Po padu diktatorstvi se revolucionari stavaji diktatory)
ale v 1984 chybi a je to tak spravne ten duvod, to na co se winston smith (menoval se tak ze jo?) pta, PROC? touha po moci, hrat si na boha a ovladat?


jo a k tomu americani neumi hulit - kdo se vcera dival na film. klub menovalo se to myslim neuveritelny dobrodruzstvi dvou zamilovanych divek, tak to videl. popisoval me to i kamos, jak jeho kamos byl v americe, tam mu nabidli jointa, a on na ne cumel, jak to huli - natahnou a hned vydechnou. tak jim poradil at to drzi v plicich a tlaci do hlavy. cumeli na neho jak na vola, ale je to tak...

[Edited by drinker hulič on 09-07-2002 at 07:17 PM]
gizmo
Dobre, tak si vem plakat "Rad kourim marihuanu.Kurte ji taky." a jed s tim do ameriky... de o to, ze tady te mozna seberou svestky s tim, ze z toho budes mit dobrej pruser, v americe budes rad, kdyz ti svestky neustreli palici... de o to, ze v americe je hrozna kriminalita a vemte si, ze fakt skoro v kazdym obchudku ma borec pod pultem schovanou brokovnici a nedela mu problemy ji na kohokoliv vytahnout. amerika se snazi proti kriminalite branit tim, ze produkuje haldy policajtu... nemuzu samozrejme nic potvrdit vlastnimi zkusenostmi, protoze sem v americe nebyl, ale kdyz vidim ty honicky, kdy borec slohne auto, dostane se na dalnici, kde za nim uz vali dalsich 10 policejnich aut, tak se snazi sjet z dalnice a mezitim ho prostrilijou na maderu, tak zustavam cumet s otevrenou tlamou... a amerika je silne policejni stat!!! a to, ze si tam muzete delat, co chcete, vubec neni pravda! tam je to o to horsi, ze maj hrozne spatne udelany zakony v tom, ze vas muze v podstate za cokoliv kdokoliv zazalovat... staci pripad, kdy baba dala psa do mikrovlnky, aby se ususil, protoze ji venku zmokl a cokl to samozrejme neustal... tak zazalovala spolecnost, ktera vyrabi mikrovlnky a ta ji musela vyplatit nehorazny odskodny a platila jeste nejaky pokuty, protoze v navodu k pouziti nebylo napsany, ze se do mikrovlnky nemaj davat zivi psi.... je tohleto normalni?? ja myslim, ze ne... v cesku by se takovahle hovadina stat nemohla....
oton
to že je USA policejní stát, kde si zdaleka nemůžeš dovolit to co třeba u nás či v evropě to je nad slunce jasný! ta jejich tzv. "SVOBODA" ta už je dávno pryč, viz tvuj příklad s bábou a čoklem, mluví za všechno "fuck USA"

vona jejich svoboda je jako v tom, že když si usedlej pracující člověk, kterej zapadá do jejich "norem slušnýho chování" tak si tě nikdo nevšímá! ale jak trochu vybočuješ si v shitu
Ant
Ten kluk je MAGOR ( dejte mi na něj Mejl.....) já mít otce kterej by pěstoval pokecam s nim o tom on by poradil mě já jemu , zahulíme ...... pohoda NO DEBIL jinak nevim když už dítě práská na vlastního otce..... :(
gizmo
Me pripada, ze ta jejich svoboda je o tom, ze kohokoliv za cokoliv muzou kdykoliv bezproblemu zazalovat. A tak se tam vsichni zalujou a vsichni vedou soudni procesy a vsichni si v tom libujou... mozna jednou v americe bude televizni soutez, ve ktere budou vystupovat lidi, kteri se bavi tim, ze kazdyho zalujou a mozna budou dostavat ceny za to, komu se povedlo vect soucasne nejvic soudnich procesu... taky se budou udelovat ceny za nejlepsi duvod k zazalovani, treba jako ze v autobuse jede duchodkyne a zazaluje cestujiciho vedle za to, ze se podival na jeji tasku. Evidentne ji chtel ukrast a pritom jeste duchodkyni znasilnit... a nakonec jeste znasilnit jejiho manzela, dceru, syna, vnoucata a dokonce i psy vsech zucastnenych rodin..... :-))))))) Nakonec chlapka zavrou na dozivoti plus 20 let za to, ze jel v autobuse :-))) No to sem zase neco vyhaluzoval :-)) Nejak mi ale zacina pripadat, ze je to v te slavne americe klidne mozny...
Al-Ban
To mi připomnělo, že dobrou prdel si z toho žalování udělali v SouthParku, jestli někdo sledujete. Tam ty lidičky přišly na to, že někoho zažalovat je dost dobrej bysnys a nejvíc jeden právník, kterej je k tomu pak podněcoval a tak se navzájem žalovali za každou hovadinu až se to nakonec zvrhlo v monsterproces "všichni vs. všichni" a všechny obhajoval ten právník :D.
Pointa celýho dílu byla v tom, že když někdo v soudní při peníze vyhraje, tak se zákonitě musejí někde jinde ztratit a doplácí na to všichni. V tomhle případě to odnesla nejvíc škola a učitel musel psát na tabuli místo křídy rezavým hřebíkem :wink:.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma