trávníkář |
Tak jsme se s bráchou rozhodli taky něco vypěstovat-výjde to???
Pro náš out jsme si vyčíhli hned 2. snad dobré místa.V houští nedaleko lidských obydlí:)Je to tak na očích že to snad nikoho ani nenapadne:) - DOUFÁME
A to druhe jak jinak než na velké zahradě:)
Pěstujeme z řízku: White widow 1
AMS 2
Super skunk 1
Blueberry 2
Dutch dragon 3
ZASAZENO 02,05 2009 |
|
|
trávníkář |
Políčko jsme si už před měsícem prohnojili koňským hnojem
Zálivka - voda z potoka - tak za 14 dní začneme míchat s krystalonem.
Nebo máte někdo zkušenosti s nějakým jiným levným hnojivem??
Proti slimákům-granule a skořápky od vajec-recept od babiček:)
Máme teprve vyfocený jen jedno políčko tak v nejbmižší dobe zašlu to druhé |
|
|
trávníkář |
foto
AMS
Blubery |
|
|
|
dam vam radu 1.zni mate to moc blizko u sebe,aspon tak 1metr a ta druha vypada to ze tam nemate dobrou kupovanou hlinu mozna se pletu a nejde to poznat z tech fotek no ten kristalon se da nezapomente ze jeden je na start-rust, a pak na kvet a poslednich 14 dni flushink-cisteni cistou vodou od chemikalii v kytce no tojenom tak na okraj nejlepe je si to tu hezky procist od zacatku mej se |
|
|
trávníkář |
zdar vycuranek s tím místem máš pravdu a hlínu jsme taky nekupovali ale jak již jsem psal tak sme ji prohnojovali koňským hnojem a myslím si že dostatečně.Co se týče toho místa tak ho tam snad ani víc nebylo:)
A když se bude dobře hnojit hnojkama tak si myslím že to bude OK. |
|
|
trávníkář |
Tak nějaké nové foto a na jednom poličku jsme zkusili postavit mini skleničky tak uvidíme co to udělá.
POLE 2
???U polička 2 nevíme co je co, jelikož jsme ztratili cedulky ale jsou tam 2 řezy Dutch Dragon
1 řez Super Skunk
1 řez Bluebery
To poznáme až podle palic :)
POLE 2
POLE 2
POLE 1
AMS
POLE 1 |
|
|
trávníkář |
Tad ještě přihazuju jednu fotku z pole 1.Pole 1 bylo prohnojeno koňským hnojem a musím uznat, že je to znát.Sice to není velkej rozdíl ale kytky se dříve rozjeli a daří se jim lépe.
White widow |
|
|
refresh171 |
Ahoj, jenom tak na okraj k tý zemině,...Tahle ornice není špatná půda, jenomže má jednu nevýhodu-je dost těžká, a za nějaký čas hlavně když zaprší tak hodně slehne. N to je dobrý smíchat to s nějakým provzdušňovadlem, nejlíp s perlitem, polystyrenovou drtí, nebo i rašelinou. Ale je možný že když jste jí promíchali s koňským hnojem, tak by to mohlo být OK. Uvidíte tak at se daří ;) |
|
|
trávníkář |
Tak dnes je krutej slejvák doufám že to nepolíme kytky.Má někdo špatné zkušenosti s velkým deštěm nebo se obávám zbytečně?
refresh171 - tu hlínu jsme zkoušeli načechrat co to šlo a tet už ukáže jen čas tak uvidíme.
Abych se přiznal tak tohle je můj první OUT jinak jsem spíše na INDOR.
Ale zpotřeba pořád stoupá tak už se začínám věnovat i OUT:) |
|
|
Placebo |
citace: |
Původní příspěvek od pestouniii
Zdar, proč se tvůj out jmenuje téměř stejně jako můj? Před rokem jsem měl založené téma, které se jmenovalo - PaT a MaT OUTDOOR 2008!!! |
možná proto,že šikulové Pat a Mat jsou známí,nebo jde o shodu náhod,kdo ví :) ... |
|
|
trávníkář |
No jsme 2 pěstitele tak mě shodou okolnosti napadlo pat a mat.Nevšiml jsem si, že už tady něco podobnýho je.Snad se tě to nějak nedotklo.Pěstu zdar pestouniii |
|
|
trávníkář |
Tak posílám další foto POLE 2 po odstranění zkleníčků
čumílek:) |
|
|
trávníkář |
Tak po měsíci a týdnu od poslední návštěvy a kyty příjemě překvapili.Nečekali jsme to!Ani kroupy a prudký déšť kytky moc nepoznamenal.Jinak sme ještě zaštípli kytky jelikož chceme keře aby to nebylo tolka na očích.Jak sem psal na začátku..je to tak blizko lidí, že to snad nikoho nenapadne...
A hnojeno krystalonem start.
Máte někdo skušenosti s modelem hnojeným krystalonem?Co kvalita????
celek
AMS
Dutch dragon
Super Skunk:D
A ještě mi tam nejdou dát fotky těch nejlepších kytek-blubery a White widow.To jsou hezký keříky tak příště se to třeba povede asi sem je fotil velkým rozlišením |
|
|
trávníkář |
Na poli č. 2 jsme nezaštipovali.Jen dál hnojíme krystalonem start.
Nevěděli jsme ze začátku jaká kytka je co, ale věděli jsme že je tam Dutch Dragon 2x
AMS 1x
Blubery 1x
Teť ale jak rostou tak jsme je zdřejmě rozeznali tak už je máme popsaný :leaf:
Dutch Dragon
Dutch Dragon
AMS
Blubery |
|
|
trávníkář |
Tak tady opět přináším fotky z 52 dne rustu.
Kytky krásně rostou.
Hnojivo - krystalon start.
Jsou velký tak asi nad kolena nomálního člověka :rasta:
CELEK
AMS
Dutch dragon
Blubery
Dutch Dragon (oba jak jsou v řadě na té fotce) |
|
|
trávníkář |
A ještě jedna
Blubery |
|
|
trávníkář |
Ahoj, tak zhruba po 14 dnech zasílám foto z pole č.1
Bohužel jsem udělal jednu fotku a kyks mi foťák.Ale v nejbližší době se tam opět chystáme.Zatím je všechno v pořádku až na AMS
AMS buď povalil vítr nebo zvěř, tak musíme udělat plůtek.Na čorky to zatím nevipadá-nebyli tam stopy.
Ještě že to byla zrovna AMS-byla nejmenší.
Co nás tedy ale udivilo je to, že tu nepřetržitě 14 dní bylo zataženo a kytky vyrostli jako sviň-hlavně blubery!Ta vyrostla asi o 100% od minula.
Z dalších 3 kytek se udělali solidní keře.
Blubery |
|
|
trávníkář |
Tak co ?? žádné dotazy ani připomínky:) se tu nudím.... |
|
|
trávníkář |
Tak jak jsem slíbil.....
AMS se začíná schopovat ale na fotku to není...:) Udělali jsme ten plot tak už to snad bude fajn.Zatím jsme maximálně spokojeni!!!
Blubery měří 1m a je skvělá...:whisperer
Blubery,Super Skunk,
Blubery :love:
Super Skunk |
|
|
trávníkář |
Tak a jedeme dál
Byli jsme na obou políčkách a spokojenost
Na políčku 2 bylo všechno v největším pořádku ale na poli číslo 1 jak byla minulou návštěvu povalena AMS, která se tak trochu spamatovává a zase jede byla tet povalená i White Widow ale v pohode frčí na polohu si nějak zvykla.
Kytičky byli cejtit už tak 10 metrů předem
AMS
Blubery,super skunk a Dutch Dragon
Ditch Dragon
White Widow- povalená
|
|
|
trávníkář |
Blubery ---------------------- Dutch dragon
AMS ------------------------ Dutch dragon
|
|
|
trávníkář |
Tak přidávám další fotky z pole 2 a z pole 1 teprve dodám zítra.
Kytky Blubery už má neco přez 130cm ,AMS se docela nečekaně rozjela a blubery vytrvale dohání qa z dutch dragonu se stali dva nádherný keře.S polem 2 jsme zatím spokojeni...
Blubery
Celek
|
|
|
trávníkář |
Tak konečně přidávám i fotky z pole 1
86 den růstu
Kytky jsou nádherný i AMS a White Widow ,kteří byli povaleni jedou nádheně dál.AMS na tom byla fakt bídně.
o5 jsme hnojili krystalonem start ale už koupípe i květ.Nevíme jestli se nám to zdálo ale možná tak za 14 by to mohlo kvést.Výhonky byli strašně nahusto b sebe.
AMS
Blubery
Super Skunk ..... Dutch Dragon
White Widow |
|
|
trávníkář |
Tak co lidi nic mi na to neřeknete??
Nebo spíš bych se já zeptal-S jakýma hnojivama máte dobrý zkušenosti na květu??:chef: |
|
|
sevoss |
Zdarec maš to celkem pekne,minuli rok jsem na kvet daval Alga bloom,bloom Plaggron a nakonec ripen palicee byli celkem hutne a chutne ale mohlo by to byt lepši.Letos jedu Radu bio bizz bloom a fish mix + pk 13/14 plagron tak uvidime.
tady foto abys videl jak to kvetlo s hnojkama od plagronu |
|
|
trávníkář |
díky moc pánové ale toto jsou poměrně drahá hnojiva...
Měl jsem na mysli něco levného a odskoušeného nebo třeba čistě přírodního-hnuj...jaký:)?
Chci nějakou bombu radu se kterou máte skušenosti.Určitě tušíte co mám na mysli...... |
|
|
sevoss |
V tom připade slepičaky na kvet,na rust zalivku s kopřiv |
|
|
trávníkář |
Ja dokonce i hnojiva od Plagronu doma mám ale je mi to líto lejt to na venek.Říkám si ,,naliju to tam, příjde slejvák a od kořenů mi to všechna hnojiva vyplaví"Chci něco aby se to mezi kořeny tím deštěm uvolňovalo.
Nějaký granule nebo ty slepičáky.Ale není slepičák spíš na růst??Jen se ptám nevim:)Tady na Groweru i byla nějaká tabulka o ,,sračkách"od jakýho zvířete jsou dorý na to a tamto:) ale nevím kde sem ji vyděl! |
|
|
trávníkář |
Tak potýdu jsem zase tu!
Krystalon start
Od spodu trošku žloutnou listy ale to je asi normální-jsou otrhaný.
Voněj a blůbery, ta jesuper.Už má cca 170 sm
Z Dutch Dragon-super keře.
AMS je taky nádherná.
Zatím jsme s prvním out. moc spokojeni!
Za týden je na řadě pole 1
AMS
Blubery 170 cm
celek
Dutch Dragon |
|
|
trávníkář |
Moc díky za K.Jsem rád, že se Vám naše kyti líbí... |
|
|
trávníkář |
Tak další fotky z plevání.Kytky mají 120-180 cm.Na fotkách se to možná nezdá ale jsou v dolíku.
Bohužel, ještě nekvetou.Ale i přez to jsme jim nasipali granulové hnojivo NPK.
To největší je Blubery
CELEK
A takhle na nás už koukaj když k ním jdem.Jsou to mazlíčci... :hug: |
|
|
trávníkář |
Tak a po skoro 3 týdnech jsem tu s fotkama z pole 1
Cestou na pole jsme už tušili že o našem poli někdo ví....
Byla tam vyšlapaná cesta-a snad metr široká.Myslíme si, že to zjistil soused co má vedle pozemek.Vedli tam stopy od jeho branky.
Teda ani se nedivíme, že to zjistil pač Blubery na jeho zahradu koukají ze 190 cm výšky cca 0,5m nad ostatním porostem.
Teť s ním musíme hodit řeč abychom zjistili jestli to byl on.Stěhování kytek sme vyloučili!!!
V levo White Widow
ta vysoká Blubery
vedle blubery je Super Skunk a Dutch Dragon(neni moc vydět) |
|
|
Machoman |
Hodte mu nejakou flašku slivovice,pokud kouří tak karton cigár a hlavne slušne... by byla škoda přijít o schopny kytky.Schopne to přesadit už je samo nemožny.
Tož hodne štestí;) |
|
|
trávníkář |
Byli jsme se podívat na kytky jestli je někdo neukradl, a, a neukradl:)
Od té doby tam ani nikdo nebyl.Byl to asi ten soused co je z vedle a nějak to neřeší.Ani sme ho od té doby neviděli.Připadá nám že kytky začínají kvést, jelikož tam jsou vydět blizničky.
Tady jsou fotky....
Blubery 200-210cm |
|
|
trávníkář |
Tak přináším foto z 2jky
Tam je to vše v poho aklorát možná blubery by potřebovala přihnojit, připadá mi že bere z listů živiny a je to možné.Začali jsme používat granulované hnojivo a tet tu moc neprší tak se asi moc nerozpouští.
celek
Blubery
... |
|
|
sevoss |
HOTOVÁ DŽUNLE KAMOŠ K+
ps:takovej domeček se zahradkou si už dlouho přeji;) |
|
|
trávníkář |
Bohužel to není můj domeček ani moje zahrádka.Ale majitel chce mastičku a tak za mastičku máme slušnej plácek.V příštím roce plánujeme rozšíření:) |
|
|
čertiskočert |
No tak to je hoši fakt zupasoused
........letos to máte na dobrý cestě....
....no a příští rok to bude s mastičkářovo svolenim
.......MEGOTÁRIUM!!!!!!!!!!!!!!§§§§ |
|
|
zfiře |
čauec zahrádkáři......
hele s tím objevením vašeho pole č.1.....ono totiž není moc rozumné fotit kytíz v noci nebo prostě potmě.
Ty záblesky z foťáku jdou potmě vidět na kilometry a někomu to asi docvaklo co se tam děje nebo byl prostě zvědavej co že je to za světlo....na to bacha.....Takovejch pěknejch kytek by byla škoda + |
|
|
trávníkář |
My ani nemáme ztrach z okolních lidí pač barák není ani jeden vydět-vše je mega zarostlé ze 3 stran. Ale z té 4 strany je mega zahrada s jedním zprávcem co se o to stará.Ten už o tom určitě ví pač nám asi 10m před kyti nasipal slámu jako to delal každý rok a udělal nám tam parádní cestu.Zprávcoj důvěřujeme.Ale tet před pár dny jsem jel okolo a dělali tam nějaký upravy pozemku z bagrem přímo u plotu(cca 10m od kytek)tak se bojíme jestli to neviděli oni(majitel a bagrysta)O výkendu tam jdeme tak uvidíme.
Ale podle mého tam budou... |
|
|
Nyc Diesel |
Tak teď tam určitě budou jen blbec by je vytrh teď, když to tepr začína kvíst.
Snad ten bagrysta nehulí jináč budete mít asi po.. a to by byla škoda. Radči bych, až to bude dozrávat vzal stan a na pár dní tam stanoval. |
|
|
trávníkář |
Nápad to určitě není špatnej to stanování....ale co práce a škola?
To nepůjde.Možná tak 2 dny před kosou.
Včera tam jel kolega a s nadšením mi volal, že kytky opět povyjely
a jsou prej vytální.
Ale jak sme si mysleli, že už to nakvétá tak po paldách prej zatím aní vidu ani slechu:(
Nemáte někdo nějaký fígle jak kyti přepnout??
Ale zatemňování předem vylučuju-není to zrovna příztupný terén a plachty nebo folie by tam byla jak pěst na oko! |
|
|
trávníkář |
Tak a v pátek 28.8 jsme zjistili, že už nám kvete AMS.Aspoň jedna:)
Ostatní ji budou snad následovat.Foto dovalím večer. |
|
|
trávníkář |
Tak a tady jsou kyti z 28.8
Nádherně tu začala kvést AMS a i gdyž to byla ze začátku taková táhlá kytka tak teť ukazuje svou sílu.Je nádherně široká a 2há největší kytka na políčku 2.
A M S ........ |
|
|
trávníkář |
Tak na políčku 1 je vše v pohodě, jen tu ještě kytky nekvetou.Akorát AMS ale je taková malá tak ji ani nepočítám.
Ale když se podíváv v 8 ven a je tma tak si myslím, že budou kvést co nevidět.
Blubery
Dutch dragon
Super Skunk
White Widow
Blibery vršek
|
|
|
Yeoman |
Moc pekny K+... Kdy myslis,ze kytky stihnou dokvest? mam superskunk od stejnyho matkare jako Ty a proto se ptam. Bojim se plisni a podobne,jelikoz u nas je ted dost destivo a teploty nic moc. |
|
|
trávníkář |
A tobě ten Super Skunk už kvete??Nám ještě nee.Ale už má náznaky tak za týden si myslím že tam už něco bude!SNAD:) |
|
|
trávníkář |
Tak, dnes jsme byli na poli 2 a AMS jje skvěle nakvetlé
Pohnojeno krystalonem květ/plod a hovínkem od nějaké kuny co se nám tam vys....:)
Když sem lezl na tu stráň abych vyfotil kolegu v obložení kráskama šlápl jsem si do vosího hnízda...úlet hned sme vzali nohy na ramena:) |
|
|
trávníkář |
Podlouhé době pole 1.
Je totálně jiné, něco je tam vjetší a spokojenost(Blubery,Dutch Dragon,AMS.
Ale byla tu velká vychřice a výtr nám zlomil Super Skunk
a spad na White Widow.Tak to tam teť vypadá jak když tam pěstujem plazivky.WW se posunula a opřela o plůtek(už kvete)a SS se nacpal mezi Blubery a WW.Ale zvikl si tak a jede dál-vínos to ale asi trochu poznamená:(....ale mohla i chcípnout:)
Blubery
Dutch Dragon
WW a Blubery (někde mezi leží SS)
Super Skunk povalený-z leva WW v pravo kousek Blubery |
|
|
trávníkář |
Po delší odmlce a dovolené jsem opjet tu.Bylo nádherné počasí a byl jsem nedaleko pole 2 tak jsem tam jezdil každý druhý den hnojit krystalonem květ.AMS nádherně nabrala hmotu ale bohužel nás trápí plíseň, rozhodli sme se tedy za týden sklidit.Dělali jsme záštipky a AMS nás nadchlo....super schýzy:) |
|
|
|
to nebude po AMS,to je spis po tom krystalonu,neee hlavne ze to mrska zejo.genetikou to bude vzdy gut,jen s tou chuti je to na posr... .ja to tet zacal strikat srackama proti sviluskam a jinejm potvoram vcetne hniloby.hulit to taky nemam v umyslu,cekam corky,a nebo to rozdam falesnejm kamaradum ktery me znaj jenom kdyz nemaji co hulyt.groweringu zdar.de vam to paradne |
|
|
GhostFace |
Zdar vzhledem k tomu, že vás trápí plísen mě přijde celkem vtipný název té odrůdy AMS (Anti Mould System). Je vidět že je to od GHS (Green House Shit). :) |
|
|
trávníkář |
No jo no, nedá se nic dělat.Plísně tam není zase tak moc-opravdu jen minimum.Do pátku to musí vydržet:)Jinak AMS nám tu plíseň jistě vynahradí na učincích.Vypadá jako skunk, voní jako skunk a co sme chutnali tak to má učinky jako skunk:) |
|
|
trávníkář |
Kolegové mám na Vás prozbu...nemáme kde sušit kytiz, jelikož v paneláku to nejde:)Narazili jsme na jeden starej a hodně oprejskanej barák a asi bude taky trochu vlhkej.Ale neteče do něj.Můžem tam sušit??Sklizeň za dveřma a a my začínáme řešit dilema:)
Moc díky za názroy |
|
|
PONGO |
Zdarec chlape jestly mohu k tvýmu dilema kde sušit trávu .JAk ty píšeš nějakej starej barák to bych neskoušel ani náhodou nevíš kdy tam kdo příjde a strachovat se že mě to někdo čorne a celý a 6 měsíční snažeňí by jsi měl v prdely takhle ti to řeknu.A poradím jestly nemáš problém se sousedama nebo tak něco tak sežeň si papírové krabice a suš to v nich já to dělám každej rok a je to ready za 7 dní to mám všechnu suchý.Jinak krabice jsem si vzal z práce a jsou jen 10 cm vysoký a na šířku maj 40cm tak tam krásně šišky naskládám a je to v pohodě. |
|
|
trávníkář |
Mno když já to doma mít nechci.Nechci kyti porcovat,chci nechat ji schnout v celku.V paneláku mám hned 2 fízlové a ještě k tomu máme s těma kytkama plány-a já bych to určitě zhulil:)Od toho baráku bych sehnal i klíč...tam už by to bylo pod střechou a čorek se tam nebojím.
Jenže nevím jestli by tam nezplesnivěli na kaši.Taky bych rád aby ta kytka schla cca měsíc.Paneláčáci ze všech měst poradte jak sušíte:) |
|
|
trávníkář |
Tak AMS je sklizeno.Plíseň už napadla i jednu větvičku tak sme slkidili o 2 dny dříve.Foto pošlu o víkendu.
Ale řeknu vám-to byl smrad.V autě otevřený okýnka a přitom to bylo jak v ganjakomoře:)Nevešlo se nám to do auta tak sme museli ulomit kořen a co bylo uplně nejlepší tak dotyčný, kterému sme věšeli kytku na půdu a neměl o tom vědět tak přišel do chodby a zprcal nás, že po celým baráku smrdí tráva.A to byla ta nejmenší kytka:) |
|
|
trávníkář |
Mno a podlouhé době pole 1
Když jsme tam přišli, tak sme mysleli, že nám vypadnou oči z důlku!!!
AMS sklizeno 03,10 2009
Nejslabší kytka:) ale ten stávek-moc dobrý kouření
Celek.Je to focený z kopce tak to nevypadá tak mega:)
Dutch dragon
Oooo Blubery jak se povyšuje nad ostatníma:)
A White wydow- nejširší kytka co máme:)Tam toho bude...je nádherná |
|
|
trávníkář |
Tak za chvilku (cca za dva dny) budu vážit urodu z AMS.
A chtěl bych rozjed tipovačku o K+ kolik toho bude:)
Poslal bych klidně semínka ale snažili sme se aby se to neo...a jsme rádi, že to tak dopadlo
Tak a tady jsou fotky...
Paličky jsou vcelku tvrdý a stav suprovej ale smokyreport až po kompletním uschnutí a zvážení.Je toho plná 3,5L sklenice.
Hulení pak zakopem-na min 3 měsíce ať to hezky dozraje:)
Tak tipovačka začíná právě TEŤ
+ ještě na obrázku |
|
|
trávníkář |
kolegové to mi ani nepomůžete odhadnout kolik toho bude??
Můj tip je kolem 60g ale vůbec netuším... |
|
|
growmajk3 |
Vypadá to good... tip-105g... |
|
|
dawed |
zdarec máš to pěkný...tipuju tak 120g |
|
|
LemonJelly |
127 g
Dobru chut :smoker: |
|
|
trávníkář |
Teda pánové vydím, že mi přejete:)Včera jsem dodělal i ten zbytek v kufru ale ještě to musí doschnout.
Vyděl bych to tak do zirta večer.Tak si ještě pospěšte ať to stihnete.
Ale co jsem už tak bajOČKO zvážil tak sem byl mile překvapen.Můj tip 60g je opravdu málo.... |
|
|
jastrab5 |
No podla mna tho bude 72g |
|
|
trávníkář |
No tak já mám hotovo:) tady máte foto kolik toho je a výsledek vám napíšu kolem 8 hodiny.
SMOKI REPORT
AMS jsme letos pěstovali poprvé-teda mi letos i poprvé jeli i OUT.Ale o odrůdě AMS jsem nikdy předtím neslyšel.Teť už ale víme, že na zahradě nebude chybět ani příští rok.Překvapil nás i výnos -očekávali jsme tak 70g a výsledek byl opravdu slušný---- TAK VĚŘTE NEBO NE ALE JE TOHO ROVNÝCH 179g --------.
mno a co se týče kouření....AMS bych se nestyděl přirovnat k podlampovkám-palice jsou tvrdé,opsipané pryskýřicí.........
kouř neškrábe v krku a chuť to má lehce skankovou ale spíše nevíraznou.
Vůně je intenzivní a hodně aromatická!A co se týče stavu tak to je úplně nejlepší:)Trochu dýl to najíždí ale pak se to drží docela dlouho v hlavě.
Ideální na špeka jsou 3 lidi aby se to dokouřilo.
takže když to vemu na stupnici 1špatní**10dobrý tak to vydím takhle-
CHUŤ......4
VůNĚ......8
STAV......7-8
|
|
|
trávníkář |
tak a tady ještě fotky kytek který to teprve čeká:)asi tak cca za 3 týdny
Je tam Blubery a ve fotce celku i 2* Dutch Dragon |
|
|
kola666 |
tak tipujem tych 66,6 dží :satan: by mohlo byt :crazy: |
|
|
trávníkář |
Tak a K+ si zaslouží LemonJelly se svým tipem 127g
GRATULUJI:goldcup: |
|
|
trávníkář |
Čabas kolegové a kolegině.Za týden cca-bude další tipovačka-Blubery z pole 2.Dnes k večeru ji půjdu sklidit.Je totiž nádherně vidět ze silnice.
Takže sme se rozhodli, že chceme něco než nic:)čorky neváhaj:)
Blubery je taky nádherně opsipaná ale ještě sme nedělali záštipek tak nevíme jakou má sílu.Ale vvěříme, že sílu má:)
to je ona krasavice |
|
|
trávníkář |
Tak Blubery z pole 2 je sklizena.Když se podívám z okna ven (tak vidím dům a v něm...:))tak je tam počasí zralé na sklizeň.Stejně už toho asi moc nedozraje.Dnes se vydám na pole 1 a začnu postupě sklízet White Widow, Bluberry,a možná Super Skunk.Dutch dragonům ještě nechám prostor na listopad:)
A jak to probíhá u Vás??Sklízíte za tohoto počasí nebo věříte v CannabisBoha a myslíte si, že příjde Bob Marley svítit a hřát svým usměvem :rasta: |
|
|
lukkkas23 |
hej chlapy, roste vam to pekne. no my mame jeste tri kytky (je zalozenej Thread - http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=45227
verim, ze se pristi tyden otepli a kytky trochu oschnou a jeste kapanek pokvetou..
tady je predpoved pro nejjiznejsi cechy (nevim kde to pestujete vy), tak kdyztak mrknete na accuweather.com
myslim ze je skoda brat kytky ven kdyz na ne nejak intenzivne prsi.. |
|
|
trávníkář |
Tak Pole 1 celé sklizené.Včera jsem tam byl a chtěl jsem sklidit předevšín White Widow ale bohužel :baseball: ČORKY to zvládli za mě!! :baseball: Kurvy.Ale zase jsem rád, že mi to nesklidili celé-to bych brečel...Nechtěl jsem čekat až se šulini vrátí pro zbytek(WW byla opravdu široká a měla největší báry)tak sem si myslel že to jen všechno nepobral/i.Hlavně, že tam nechali Blubery-favorytka:) Ještě tam nechalii Dutch Dragon a Super Skunk-ale dost nedozrálí-něco z toho ale bude(min. mast:))
Foto k večeru |
|
|
trávníkář |
NA POLI 2 JEŠTĚ SCHÁZÍ SKLIDIT 2X DUTCH DRAGON
Tam nás doufám čorky nepotkají....:( |
|
|
trávníkář |
Tak sice foto z tel. ale aspoň něco:)
Ještě je na dně bedýnky.Něco bylo nedokvetlé ale ve směs zpokojenost.
Tak tipujte
Kdo vyhraje tipovačku dostane K+ a velkou pochvalu v mé galerce:)
doufám, že budete s tipama blíž než u AMS:)
To co visí je Blubery,Super Skunk a Dutch Dragon.
|
|
|
trávníkář |
Tak kuva groweři to mi ani nepomůžete odhadnout kolik toho bude??
Takhle by vyhrál Hy3nA :rasta:
Tak mi tam nějakej tip foukněte:rejp: |
|
|
|
čau...blbě se to odhaduje páč není nic jinýho než ta přepravka k porovnání velikosti...ale můj tip je cca 276gééé |
|
|
IcanLearnUgRow |
tak typuju 187g :-)samozřemě přeju víc :-) |
|
|
jastrab5 |
typuju thak 280g |
|
|
trávníkář |
Kámo moc díky za ten tip 300 ale to je asi sen:) |
|
|
trávníkář |
Tak a výhercem mojí tipovačky se stává perfection se svým tipem 220g!
Trefil se naprosto přesně,bylo toho 220g
A tak troch smokireport
Paličky na to, že nebyli dozrálé byli docela tvrdé.
Stav je taky dobrý -něco podobného jako u AMS, i chuť je podobná.
Ještě nám chybí sklidit Dutch Dragony a obrat vysící Blubery takže k 390g co už máme v mražáku ještě něco přibude.
Je to hulení který fakt skuřuje a má grády!!
Ještě pak udělám jednu tipovačku.
Ale když schrnu letošní OUT tak na poprvé jsem spokojenej.Ještě jsem zvědav co řekne kolega, který dnes přijel ze zahraničí... |
|
|
trávníkář |
Aloha, tak včera s kolegou, který se vrátil ze zahraničí jsme sklidili Blubery z pole 2.
Tak zase rozjíždím TIPOVAČKU!!!
Není na fotkách zase nic k porovnání takže to budete mít trochu těžší:)
Jinak venku ještě zůstává 2x Dutch Dragon-začíná solidně fialovět |
|
|
green man |
vydim to na 300 geeee |
|
|
luks |
krásných 260G, přeju víc |
|
|
Pepas |