Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
Prvni grow 400w - Klikni zde pro originální téma
aladin2001
Cau vsichni,box vzniknul oblozenim maleho sklipku polistyrenem+ruzna folie. Rozmer dva metry ctverecni z toho jeden na pest a jeden na manipulaci,zalejvani a tech.zazemi.Slunicko 400w sodik,substrat bezny (pokojovky,kaktusy,zahradnicky+perlit,keramzit na dno).osazenstvo 10x White Rhino,zatim jich tam je vic asi 15 ale nektery pudou pryc.Rezy jsou od jednoho clena timto dekuji. Hnojivo plagron-start up,grow,bloom,pk1314,enzimy.Odtah pritah,pasivni do komina vim ze je to malo,ale nemuzu si dovolit ufo protoze sklep musim vytapet primotopem a kdyz moc vetram tak musim moc topit=prachy. PH substrat 6,zalivka 6-6.2,merim kapkama. Holky uz se sluni tri dny dostali cistou vodu a podruhe start+grow. zatim cau
aladin2001
Jo,skoro sem zapomel: teplota den 26-29,noc19-21. Vlhkost den 55-75,noc 80-90. za ty tri dny holky vo dost vyrostli ta nejvetsi (18cm) tak mozna o 5 supr mam radost. zatim
aladin2001
foto
aladin2001
Cau,mala aktualizace. Holky uz se sluni 12 dni,zatim si nestezujou doufam ze jim to vydrzi. Dostavaji grow+start (2ml+1ml/l) a jednou tydne voda+enzim (1ml/l),zalivam kazdy dva dny.Vlhkost v noci vylitne i na 99% takze na konec budu muset preci jenom sehnat nejakej vetrak na odtah.
aladin2001
Zdravim,takze dnes presazeno (11l) a ostrihano.Prepnuto maji holky uz od vcera takze maji za sebou nejakych 26 dni rustu.Vejska neco mezi 30-40,hnojky podle navodu bojim se dat vic.Fotoupdate zitra cau.
pAliCZaKoff
čauec, dobrý grow, kytky máš hezký a sklípek je taky good:).. Ty kapky nejsou moc spolehlivé když přimícháš hnojky které ti ph můžou změnit a stím i barvu roztoku takže vlastně moc nepomůžou..
A co trochu víc využít prostor a pověsit šestikilo? Pak bys nemusel přitápět a i ten ofuk/odtah by se dal zaktivnit :)
SMOKER
Hoj, mas to celkom pekne ale to pasivne vetranie nieje moc ok ... problem je v tom ze holky potrebuju cerstvy vzduch ... a to hlavne koli CO2 ktore potrebuju pre fotosyntezu atd :) proste bez toho pomalsie rastu... ked nechces moc vetrat tak by som tam supol dakysud z vodou + cukor a kvasnice... ked budes udrzovat kvasnice na zive (raz za cas vymenit cas vody a dosypat cukor) oni ti budu dodavat co2 ... alebo stlacene Co2 ale to uz je drahsie a zlozitejsie ... :wink:

Inak mas tam zvlhcovacku alebo je tam bezna taka vysoka vlhkost? :)
nech sa dari

:smoker:
SMOKER
aladin2001
Cau chlapy,pritah a odtah je uz par dni aktivni, teplota u vrsku lezla ke 30.Na holkach co byli primo pod lampou bylo videt ze se jim to neliby,svetli a sveseny listy a taky moc nerostli.Takze na pritah 110m3 nejakej 100mm do koupelny,a odtah nonejm nevykonej srac co jede non stop.Kdyz sem to dal na opak coz by bylo lepsi z komina sel takovej rachot ze to bylo slyset az pred barak to si nemuzu dovolit.Uz vymejslim neco lepsiho bude potreba stim jak budou nakvejtat,vlhkost ted den\noc 50\80. Jo sklep je sklep.Jinak kdyz necham odstat vodu z kohoutku tak to ukazuje 5,8-6,0 s hnojkama 6,2 a to myslim ze je dobry. Mozna casem poridim phmetr.
aladin2001
Aktualni foto.
aladin2001
Zdar Groweri,vysoka vlhkost v noci (80%) me donutila udelat silnejsi odtah.Home made ufo ala kvetinac,(160m3) porad to neni ono,a tak premejslim ze koupim Ruck RK 100L (225 m3/h) od klecky.Bojim se ale ze to dela velkej rachot,a tak prosim napiste sve zkusenosti. / Jinak holky sou v pohode,dostavaj bloom s troskou grow./
Cau, mas hezky holky, K urcite prileti! A chtel jsem se zeptat, nac mas 3 s.hodiny?

Peace
Rasta_pasta
to aldin : už dlouho jsme se nezasmál tak, jako u tvýho Ufo qvětináče :punk:
jinak jestli ti můžu poradit, tak si pořiď větší stínítko, nejlépe vlašťovku (investice cca 1000,- ). To co používáš mám na 125 CFL a myslím že na 400W sodík a na 1m2 to nebude to pravé ořechové. Myslím že to bude dost patrné na těch krajních květinách, pokud je neprohazuješ...
Jinak pokud chceš něco méně hlučného, ale zárověň výkoného, tak si pořiď silnější větrák a napoj ho na regulátor otáček. Tím se ti sníží hlučnost (oproti slabšímu větráku jedoucího na plný kule) ale bude mít pořád dobrej výkon..

to MiLuciferius : nevím jak aladin, ale může to být:
1. spínačky světlo
2. spínačky odtah
3. spínačky ofuk
4. spínačky zvlhčovačka
5. topení či cokoliv jinýho atd.
aladin2001
Cau

to myluciferus:Dik,hodiny mam na lampu,pritah a odtah.Skousim ruzny kombinace,nejnovejsi poznatek k ty hrozny vlhkosti v noci:pritah zmizel,odtah pojede nonstop a primotop bude topit o 106. Jo pestovani je holt veda. /hodiny jednou pudou do matkarny/

to rasta pasta:Mas pravdu uz delsi dobu pozoruju jak kytky na krajich ridnou.Popremejslim o tom stinitku,/problem by moch delat stav me penezenky/.Jinak ufo proslo upgrejdem na ufo ala kybl,zitra nafotim.
zatim cau
Rasta_pasta
hmm, Ufo ala kýbl, to jsem zvědavej, jestli tpo bude taková pecka, jako Qvětináč Ufo:teef:
aladin2001
Cau,tak sem objednal novy stinitko/vlastovku/ a vybojku do zasoby bohuzel nemaj skladem musim pockat.Stale bojuju s vysokou vlhkosti v noci drzi se kolem 70,to asi neni moc dobry.Posledni moznost je poridit ufo,ale odtahova roura je jenom 100.Ty stovkovy ufa se mi nezdaj moc vykony.poradite neco? dik
kobra777
Zdarec,pořid si třeba nákou redukci 100-125, tam už by mohl v té 125mm být už i slušný výkon.
Jinak paráda,jen at to valí:):):)
aladin2001
Cau,je tu aktualni foto.
Do novyho stinidla sem pridal jeste 150w hps,dostal sem ji darem tak aby se naflakala.Porad cekam na novej odtah.
luckyBOB
zdravim, jakej ten odtah jsi tam koupil?
aladin2001
Cau,objednal sem , PRIMA KLIMA 2-rychlostní (230/360 m3/hod), průměr 125 mm (100 mm).
Zatim nedorazil.
aladin2001
Cau,aktualni foto na kterych je videt novy pomocnik s ventilaci.
zdar aladin2001,jel sem taky sklep a vysoka vlhkost za tmy s primotopem,nastavil sem spinacky na odvetrani 1x za 2 hod 15minut.to abych netopil a nevytah to teplo hned pryc.vlhkost v noci klesla z (80 % na 55%)........... krasnej grow,at se zadari az do konce.
aladin2001
Cau,ja mam odtah zaplej non stop na maximum,ve dne vlhkost 30-40 ale v noci je to horsi 70.Primotop si veme za noc tak 1-1,5kw a min teplota je 17.Jeste me napada zvetsit pritah uvidime,hlavne aby me nenavstivila plisen.
Jo diky vsem za k+
aladin2001
Zdravim,pleas HELP

Takze tu mame prvni problem,holkam zacinaji svetlat listy.Zcalo to u dvou kytek krtery byli primo pod lampou a nejrychleji jim rostly palicky,ale vypada to ze pomalu a jiste to budou mit i ostatni.Svetlani zacina vzdy od spicek cepeli a smeruje k stonku,postihuje vyplne mezi zilkama listu.jelikoz nemam moc skusenosti (prvni grow),timto bych se chtel obratit na skusenejsi z zadosti o radu. dik za kazdou odpoved.
hmmmmm.vypada to ze je jim prez noc zima,a jestly se nepletu tak jim dochazi dusik.(ale na hnojky tu sou jiny odbornici).
aladin2001
Cau,asi sem na to prisel.Pouzival sem odstatou vodu z vodovodu ktera mela ph 6,2 a najednou 5,6-5,8.Koukal sem do fag a vypada to na nedostatek horciku ktery se dobre vstreba az od 6,5 , tak sem kytky prolil upravenou vodou.
A nastal problem cislo dve,kdyz sem chtel odstranit prebytecnou vodu z misek,koukam a v ni plno malejch broucku,Sou bily a hodne maly nedaj se vyfotit,nevite co by to mohlo bejt.A jak je nakopat do zadku.Po vrsku kvetinacu jak se zda nebehaj.
dik za odpoved.
maly bily ,tak to vypada na svilusky.podivej se na spodek lystu.nato je jedinej lek-spider atak (v g.shopu za 300 voci).
Vysoká vlhkost a teplota rovná se svilušky,zbavíš se jich postřekem co koupíš i v OBI,jinak držim palce K+
Klimes
citace:
Původní příspěvek od aladin2001

A nastal problem cislo dve,kdyz sem chtel odstranit prebytecnou vodu z misek,koukam a v ni plno malejch broucku,Sou bily a hodne maly nedaj se vyfotit,nevite co by to mohlo bejt.A jak je nakopat do zadku.Po vrsku kvetinacu jak se zda nebehaj.
dik za odpoved.


cau, jestli to nejsou chvostoskoci,
http://cs.wikipedia.org/wiki/Chvostoskoci
van blade
citace:
Původní příspěvek od aladin2001
..Takze tu mame prvni problem,holkam zacinaji svetlat listy.Zcalo to u dvou kytek krtery byli primo pod lampou a nejrychleji jim rostly palicky,ale vypada to ze pomalu a jiste to budou mit i ostatni.Svetlani zacina vzdy od spicek cepeli a smeruje k stonku,postihuje vyplne mezi zilkama listu...


zdar, řekl bych, že chtěj živiny a tahaj si je z listů, přidat hnojivo

ad broučci: neviděl bych to tak tragicky, v hlíně je vždycky nějakej bordel, kdyby se ti to zdálo horší, koupit v zahradnictví MOSPILAN a prolít květináče.
ph okolo 6 je na hlinu uplně v poho.
jinak podmisky dej radši pryč, ať květináče nestojí v přebytečné vodě, doufám, že máš dobrou drenáž.

ať se daří!
aladin2001
Cau chlapi,brouci vyreseni sou to chvostoskoci,protoze skacou.Zijou ve vlhkem prostredi takze keramzit na dne kvetinace jim vyhovuje,Dokud se nepremnozi nemeli by skodit.Nemaj radi sucho takze proschnuti behem zalivek by je melo drzet na uzde,nebudu je resit prinejhorsim vyluh z tabaku to jisti.
S tim ph sem si nebyl jistej jak dlouho sem tam lil to nizky tak sem radsi dvakrat prolil upravenou vodou+enzimy.Predtim vytejkalo z kvetinace 5.4 a ted 6,0.pristi zalivka uz zase s hnojivem,davam 3ml PK,5ml bloom,1,5ml enzim na 1,5L vody.Je to mnozstvi ktery mi doporucili v growshopu,nevim jestli muzu dat vic kdyztak napiste vase zkusenosti s (max)mnoztvim hnojek.Sorry Je to prvni pest jeste toho kopici nevim.Jinak diky za rady a pripominky.
aladin2001
Cau,takhle se holky predvadely dneska.
aladin2001
Zdravim vsechny co sem zavitaji,takhle se holkam vede dnes.Posudte sami.
aladin2001
Cau vsichni,dnes trochu fotek z pripravy na druhe kolo.Trochu prerostli rizky asi mesic a pul venku,2xJ.herer+1xW.rhino,pudou rovnou na kvet.Kdyz to bude malo na ten prostor doplnim jeste z jinych rezu.Cus.
aladin2001
takze prvni kolo sklizeno dokonale ususeno a zvazeno.Dohromady vrsky+spodky 360g,pohoda koureni.Uz jede dalsi kolo takze co dodat,pestu zdar.
tak sem cekal na fotky ze sklizne a ty si to takhle kratce utip.ukaz korenovy bal,nebo zezloutly lysty po flusingu,paldy sou urco krasny ale my chceme vic ! (dalsi do party indoraru).
aladin2001
Moc se omlouvam mam posledni mesic docela frmol.Ke konci me trapila plisen a nakonec totalni rekonstrukce baraku,pulku sme ho rozbourali.A tak sem ac nerad kosil trochu driv,kolem 55. Priste se polepsim s tim koncem.(az dam barak do kupy :-D ) Diky za prispevky.
aladin2001
Tak a je tu dalsi pokus.
Osazenstvo:16xchronik (od jednoho clena H. diky)
Svetlo:400w sodik
Hnojivo:plagron
Teplota:noc-16/17 den-26/30
Holky uz kvetou 20 dni,sou tam dost namackany ale dostal sem jich 16 a bylo mi lito nejaky vyhodit.Tak sem radsi ani nezastrihnul aby nerostli do sirky.
Zatim si nestezujou tak uvidime.
aladin2001
Mala aktualizace druheho pocinu.
Dosel mi plagron tak sem nasadil biobiz doufam ze to holkam nebude vadit.Jinak uz se pracuje na novem vetsim boxu snad to brzo dodelam aby si ho na chvilku uzili i tyhle krasavice.Tady se hrozne mackaji ani zalejt se poradne nedaj.
aladin2001
Tak stehovani je uz za nami.Holky uz maji konecne dost mista i pohodly a nesmim zapomenout na nove stinidlo XXL.Pripojuji foto z prace ktera baví.
aladin2001
...
aladin2001
53/12

Pokus o makro....
aladin2001
70/12

Zdravim,
je tu posledni foto tehle krasavic ve vzprimene poloze.Pozejtri je skosim(73/12),cistou vodu uz pijou skoro dva tejdny.Je to peknej smradoch ten chronik. :-)


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma