Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování > Mikropěstování

 
prvy pokus ind00r SMART light 125 W, Dual.HA - Klikni zde pro originální téma
snehuliak
Zdravim, tak som sa na treti pokuss konecne rozhodol ze do toho pojdem teraz uz naozajj. zatial vybavu len objednavam zajtra ale vsetky rady a podobne privitam. taaakze zostava:

SKRINA
- Vyska- 77cm,, Sirka - 51cm,, Hlbka- 35cm :(

Kompletné TIENIDLO Stucco veľké 40 x 50 cmm

SLNKO- SMART light 125 W, Dual
Úsporná žiarovka SMART light 125 W so zabudovaným predradníkom bola vyvinutá špeciálne pre pestovanie rastlín. Lampa obsahuje dve svetelné spektrá - modré 6500 K a červeno-žlté 2100 K. Svetelné spektrum je upravené tak, aby poskytovalo rastlinám všetko, čo pre svoj zdravý a prirodzený rast a kvet potrebujú.

HNOJ- Advanced Hydroponics dutch formula - sada Grow-Bloom-Micro 3 x 1 L -necham si poradit ak je to chujovina

VETRANIE- este to nemam doriesene ale zatial mam 2 PC vetracky 12V cize to bude pritah+ofuk a jeden odtah (neskor vymenim za nieco lepsie ale to az casom)

daleej FOLIE -klasika cierno biela zahradnicka

PODA-planujem navstivit local kvetinarstvo

kvetinacee -nato mam otazocku- do skrine mi vojdu dva 6,5litrove a k tomu jeden 3,5L kvetinac ALE myslite ze nebude lepsie mat radsej tri tie 3,5L kvetinace? neni 6,5L zbytocne vela na tak v podstate malu skrinu? dik

aaaby som nezabudopl tak SEEDS - kamos nieco objednal-este neviem co tak uvidime a nieco by som aj kupil takzee ak mate nieco navyse doma v sufliku tak sem s tym KUPIM najelspie by bolo asi zo slovenskaaby som neplatil viac postu ako za seminka. (mam aj ja dakych 25semen ale vypadaju pochybne a uprimne myslim ze to je daka picovina.

tak diky za tipy a rady navody a dojeby a vsetko mozne. fotky a tak budem postupne davat.
snehuliak
tak zatial predbezny nacrt ako bude vypdat skrina
S UMIESTNENIM VENTILATOROV BY SOM UVITAL NEJAKE RADY AKO TO MOZNO INAK A VYHODNEJSIE UMIESTNIT.vdaka

tu ej ten nacrt http://img385.imageshack.us/img385/7343/skrinax.jpg
IKONE
Ahoj, já bych odtahovej ventilátor dal určitě nahoru, protože teplej vzduch se hromadí nahoře, takže pokud bude odtah dole, tak bych řekl, že to nebude mít takovej účinek. A přítah asi dolu, tim zase budeš přivádět chladnější vzduch do skříně. :guitarist
snehuliak
okej dik za radu tak ten odtah dam hore a pritah tak nizsie aby aj zaroven ofukoval rastliny. este by som chcel vedet ze akjo s tymi kvetinacmi co som pisal horee.
tu to je este raz:
citace:
do skrine mi vojdu dva 6,5litrove a k tomu jeden 3,5L kvetinac ALE myslite ze nebude lepsie mat radsej tri tie 3,5L kvetinace? neni 6,5L zbytocne vela na tak v podstate malu skrinu?
IKONE
Tak pokud řešíš dilema jestli dát 2x 6,5l a 1x 3,5l anebo 3x 3,5l tak je určitě lepší ta první varianta. Ale zase pokud bys mohl dát třeba 4 a více těch 3,5 litrovejch, tak by to bylo asi lepší, měl bys víc kytek a myslim, že by jim ty květináče i stačily.
Ja bych ti radil dej tam tři 3,5L květináče je to lepší budeš to mít alespon vše sjednocené a přidej nějakou fotku jinak pjestu zdar.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma