Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
600W Growing by Pestouniii - Klikni zde pro originální téma
pestouniii
Zdravím growers

Po delší době jsem opět tady a budu (alespoň doufám) sem pravidelně dávat fotky z mého pěstování. Předem Vás chci požádat o zbytečné komentáře jako "dal bych tam jinej odtah, lampu atd..." vím že to není dokonalý ale to asi nikdy nebude:) jinak určitě pište...

Světlo:

- 600W sunmaster na růst
- 600W nlite na květ
stínidlo A-wing

Ventilace:

Ufo 400m3/h s pacháčem
3x větrák

Systém a kytky:

7x libra truhlík s RW rohožemi s velkou kostkou
v každém truhlíku 4 kytky EUFORIE

Hnojiva:

AH - 123 s doplňky
pak další přídavky jako PK na květ, Bloombastic, Booster na růst, pak další vitamíny na postřik atd...

na měření ph a ec používám esential metr a na udržení optimálního klimatu zewling
pestouniii
Kytky jsem si přivezl v neděli a od pondělí jsou v boxu. Po delší cestě byly krapet unavený, ale vše rychle dohánějí:) celkem 4 den a téměř všechny kostky jsou pěkně prorostlé kořeny. Zítra je budu dávat na rohože a plánuju je nechat max 10 dní na růstu po položení na rohože.
pestouniii
Dneska jsem moje kytky zasadil na rohože. Dostali novou zálivku s hydro boostrem od b cuzzu a enzymy. Ec držím kolem 1,2 a ph kolem 5,4. Jinak vlhkost tam byla asi po hodině 8O% a teplota 25C:) zatím vypadají zdravě, takže přepínání na květ plánuji na 10. den.
pestouniii
Holky stále žijí a zatím žádné problémy:) zítra radši dostanou preventivní postřik proti chorobám...
pestouniii
3. den 18/6

Rostou pěkně ale klíďo by si mohli máknout.

Nejspíš to bude vlhkostí páč mám v roomu jen jeden zvlhčovač, který to přestává zvládat. Ve čtvrtek nejpozději budu mít konečně plovák na 3. membránovýho neblera takže bude po starostech:)
pestouniii
Dneska se mi podařilo sehnat plovák, tak snad už bude všechno ok:banana:

Jinak se mi zdá, že jsou prorostlé do rohoží páč přidávají na růstu:)
trávníkář
Ydravíčko,koukám na tvoji zahrádku a teda musím uznat, že sis vyhrál.Moc pěkný , akorát se mi zdá že tam tech kytek je strašně moc:)))Ať se daří!
MANHUNTT
ahoj pestouniii,máš to pěkně provedené i když tam máš na mě moc kytiček :-)....jinak jsem se chtěl zeptat,proč tam máš už ted pachovej filtr???...je to zbytečně moc brzy a také ti brzy odejde....
pestouniii
Joo to máš asi pravdu, že je zbytečný, aby tam byl pacháč. Jenže se mi pak tam nechce dávat kvůli kytkám. Když jsou malý, mám odtah zaplej max na 30 procent, tak snad se životnost o tolik nezmenší:)

Nevím jestli je jich tam moc. Mě se to takhle líbí a vždy to bylo ok. Příště až pojedu další grow zkusím to mít stejný jako ty:) 9 kytek ve 3 librách, ať vím jaký je to mít menší počet. Jsem na to docela zvědavej..

Večer sem hodím další foto, zatím
pestouniii
Čus, sorry za horší kvalitu fotek, ale lepší foťák zatím nemám:( jinak jede vše ok a na 10. den růstu se plánuje přepnutí na květ. Na začátek jsem chtěl nechat MH, ale nakonec tam rovnou hodím sodík, aby se se více vytáhly...

Poslední foto je řez Euforie, den po přesazení do hlíny:crazy: docela fešák
pestouniii
Zdravím

stále vše jde podle plánu a v pondělí se chystám přepínat na 12/12:)

Ec držím kolem 1.3 a Ph okolo 5.4. První týden budu nakonec nechávat stejný roztok jako mají teď a výbojku MH taky.. Už není potřeba aby se tolik vytahovali páč rostou krásně..
pestouniii
Holky jedou suprově až na jeden problém:( objevili se mi tam nějaký sračky a vůbec si nejsem jistej jestli je to plíseň nebo něco jinýho jako Ph.. Prosím poraďte co by to mohlo být..:help:

Preventivně jsem je postříkal kuprikolem 10g na jeden litr vody.
Hlava
..a kde ? na listech ? vyfoť to jak to vypadá ....jinak pri tomhle mnozstvi kytek doufam za to brzo přepneš :p: , hodne zdaru , Hlava
pestouniii
nějak mi to blbne:) tak snad teď

edit: jasný že budu Hlavo, na zítřek se plánuje přepnutí:leaf:

edi2: jak se zdá na druhé fotce, že tam jsou bílé fleky tak to dělá světlo. jde mi o ty hnědé sráče. já bych to viděl na plíseň
pestouniii
Dneska o půlnoci zkracujeme na 12/12:bravo:

Problém s hnědými fleky na listech je nejspíše vyřešen:) způsobilo to asi nízké Ph, které jsem špatně naředil při nastavení roztoku.

Preventivně mám stáhlou vlhkost na 60%, postřikuji kuprikolem a hlídám si pořádně Ec a Ph..
Machoman
citace:
Původní příspěvek od pestouniii
:winner: Nějakej chytrej nemyslíš?? :winner:

Chceš mě říct, že ovlivní růst Ph 5.4? Jediný co jsem udělal špatně bylo, že mi šlo ph pod 5 a to mě ještě ujelo při nastavování roztoku!!! Jinak se pohybuje mezi 5.4 - 5.8. Co se mi dostane nahoru zase ho srážím dolů!

Jak víš, jestli zmatečně hnojím??:frog: Dáváš tam snad hnojiva ty??

Jak víš, že mi stačí jedna zvlhčovačka?? Když jsem ještě napsal, že mi přestává stíhat!!:biglaugh:

Proč by měl být preventivní postřik na škodu??

A co tady meleš o lenosti? Nedávám rohože na 24 hodin páč je to podle mě zbytečný a nikdy jsem s tím problémy neměl!! Teď co se mi stalo s pháčkem bylo úplně něco jiného.

Je mě jedno co na to kdo řekne a jak jsi to myslel. Podle toho co píšeš je to evidentní! Víš připadáš mi jako buzerant - co tady balí další growery na sví úžasný vědomosti!!!(který ani nemáš) Plus ta tvoje fotka - to je Vojta Kotek?:flamer: Jen jsi mě tohle téma zasral.

Nic nemůžeš vědět ohledně místnosti v který pěstuji a přesto radíš kolik zvlhčovaček dát:D

Příště až budeš mít zase nějakej úchvatnej nápad, založ si téma a tam to vyser, ale mě sem nepiš jinak to radši tady balím!!:flick:


A ty seš myslím pekne namyšlenej kokot!!!

Se ti snaží poradit a dočka se takové odpovedi,panebože kde to žijem:eek:

Proč sem doprdele ten thread teda vůbec dáváš?!

Tohle mazat nebudu,popros nejakyho Moda (doufám že se na tebe vysere!)
Neson
citace:
Původní příspěvek od pestouniii

Proč by měl být preventivní postřik na škodu??

ekologie ...

citace:
Původní příspěvek od pestouniii

Nedávám rohože na 24 hodin páč je to podle mě zbytečný ...

mýlíš se ... fakt na tom záleží (pokud nevíš proč, rád Ti to napíšu, i když je to tu na Groweru asi 10000000krát)

citace:
Původní příspěvek od pestouniii

Víš připadáš mi jako buzerant - co tady balí další growery na sví úžasný vědomosti!!!(který ani nemáš) Plus ta tvoje fotka - to je Vojta Kotek? Jen jsi mě tohle téma zasral.

to chceš aby Tě každej chválil jakej seš borec???? Tvoje výsledky mluví o opaku .... všechny Tvé reakce na kritiku spočívají v tom, že začneš dotyčného urážet - aby taky ne, když nemáš argumenty, že.

Přijde mi, že jsi buď ultranevychovanej člověk, nebo patnáctiletej rozmazlenej fracek ..... nebo oboje :(
pestouniii
hehe:D ekologie?? jdi se s tím bodnout, já ten obor chvíli studuji, tak mi neraď něco o ekologii:) pochybuji že zrovna ty víš co to slovo znamená... tohle by mohlo být samostatný téma někde v kanále a ne v indoor galerii.

joo budu jedině rád, když mi napíšeš proč na tom záleží! já jsem ještě žádný rozdíl totiž nepoznal!! a taky by jsi rovnou mohl napsat kolikrát jsi jel rohože...:)

uraženej nejsem, akorát mě ty vaše posraný rady občas naserou a říkám si jestli má vůbec cenu něco sem dávat. Když se zeptám tak mi stejnak na to neodpovíte(samozřejmě až na malé procento a těm děkuji)!!! Neson - kdybych to bral do detailů tak ty by jsi měl držet hubu v první řadě... Moc dobře si vzpomínám jaký jsi mě radil sračky ohledně pěstování a už tenkrát jsem ti říkal ať jdeš radit o dům dál. Já nepotřebuji žádnou chválu ale taky nepotřebuji zasírání tohoto tématu

Nemám asi tolik zelenejch puntíku jako 36 a další ale i přesto nepotřebuji Vaše zbytečné rady okolo zvlhčovaček, toho že nevím jak hnojit atd... Poznal jsem growery co tady mají jednu nebo dvě karmy - podle Vás by to byli neschopové co potřebují radit a zase radit ale když je poznáte dojde Vám jak jste omezení...

Možná, že moje vyjadřování se někomu nelíbí. Ovšem ani bych nečekal, že se každému bude líbit, ale co to má společného s pěstováním? Zkuste se trochu probrat, připadáte mi jako socani, kteří se hned do každého pouštějí za to, že si něco dovolí říct členovi s vyšší karmou:D

Takže pánové máte prostor mě podělit o Vaše vzácné zkušenosti. Rád bych totiž věděl jaká bude lepší výbojka na květ - GIB extreme output nedo od Nurturelite super hps?

Poslední věc, když si na tom tolik zakládáte tak Vás teda slušně prosím, aby jste si promazali svoje příspěvky.. Jestli jste si totiž všimli tak to tady bylo celkem bezproblémů.
pestouniii
Zdravím po delší odmlce

na kytkách se začínají už rýsovat paličky:frog:

škoda jen, že galerie nemůže být gelerií:(

měj te se..
pestouniii
New foto.. už to pomalu začíná být zajímavý:banana:

Ph se pohybuje kolem 6 a EC držím na 1.4 - 1.6
pestouniii
Zdravím growery

20. den květu a kytky mají krásný paličky:bravo:

Ph a Ec pořád stejný. Dneska se chystá druhý proplach po přepnutí na 12/12.

zatím
pestouniii
a jsme na půlce cesty ke konci... i když ta teprve potom začíná:leaf:

Ec a Ph pořád stejné

Přibližně za 14 dní se chystá proplach jen na vodě a nějakém finalu
FrYnK
hele, to Ec uz je na ne asi malo, zacinaji nejak ztracet barvu.. takhle ani nebudes muset pomalu flushovat.. mel bys je prikrmit...
pestouniii
teď jsem si toho všiml.. píšu tady že Ec je pořád stejný ale mám ho na 2, jinak tu barvu ztrácí jedna kytka která je hodně blízko u lampy, spíš to bude od světla
tomas2pet
ahoj, a měřil si při tom proplachu, co z toho leze, jaký Ph a Ec?
tomas2pet
Jestli si na to nastříkl měd jako třeba KUPRIKOL 50, tak to může být tím.
pestouniii
joo ph a ec mám pořád stejné...

kuprikolem jsem stříkal ale tohle by tím nemělo být... spíš mě teď napadlo že kuprikol mohl způsobit hnědnutí listů s kterým mám problém, ale dával jsem ho asi před měsícem
vllk1
Nazdarek kolego! fakt sis s tim vyhral,jen co je pravda. jen si myslim ze je tam toho moc. at se dari a dej vedet co chuti a vynosu se tyce. zatim kytkam zdar!
pestouniii
Zdravím,:leaf:

zjistil jsem, že se mi nejspíš pomíchaly řízky a mezi Euforie se mi dostalo 6 Shiva skunu...

Větší kytky by měli být spíše shiva nee??

Od soboty dostávají bloombastic a vypadají nádherně:frog:

zatím growers
pestouniii
Zdárek pěstitelé,

tak se mi zdá, že v posledních dnech u mě ve skříni sněží a palice se krásně nafukují. Fakt se těším na sklizeň:drools:

Holky mají ještě kousek cesty do cíle a určitě se máte na co těšit páč to bude pecka:goldcup:

Makra fotek jsou Shiva skunky a večer sem snad přihodím makra Euforie. Budu fotit zrcadlovkou ať si to taky užijete:frog:

:chef: sklizeň se předpokládá za dva týdny
pestouniii
Další fotky z dnešního dne za světla:frog:

druhá fotka je Euforie - je menšího vzrůstu než Shiva skunk ale má širší a kompaktnější palice

na předposlední fotce jdou pěkně poznat Euforie od Shivy.

Euforie se mi špatně fotí protože se k ním nemůžu dobře dostat.

Ke konci týdne dostanou vodu s finalem od AH.
Roxy
ahoooj :teef:

nééé že bych ty tvoje kytky nějak extra znala :angel: ale rozhodně ty moje Euforie jsou vyššího vzrůstu nez Shiva Skunk...
Euforie je spíš sativka, Shiva Skunk je 50%indica/50% sativa

jinak to máš moc pěkný! :winner:
pestouniii
Zdravím,

včera proběhla sklizeň a tady máte fotky:)

Kytky byly celkem 54 dní na květu a 10 dní na růstu, celkem tedy 64 dní což je pěkný:bravo:

Jak už mě správně Roxi opravila tak ty menší jsou Shiva skunk a vyšší Euforia.

Kdo chce může tipovat a pro výherce je tradiční Kplus

1. fotka všechno bez dvou kytek
2. - 4. fotky Euforie
pestouniii
Fotky Shiva skunku
redyth
pěkný to máte chlapi, přeuju vám aspoň 666g
Beethoven
Absolútne netuším ale tipnem 721 g. :cool:
Rasta_pasta
593 voňavejch G
Rovných 580 gé :rasta:
!ZAU!
606,,,jinak krasa
Shandy
Joo,vypadá to,že tu bude mít někdo hezký léto.můj tip je 567 géček a možná trochu víc ;)
pestouniii
Díky za pěkný tipy:bravo:

Dneska jsem dostal 3 řezi Euforie navíc, takže pokuď se nic neposere může si je výherce odvést s Kplus:frog: jsem z okolí Trutnova
Caba
pěkná práce. tipuju 486 G
pan.smakovicka
550g
trávníkář
560g
karadic
475
Brdaaak_01
půl kila tak přesně 508 G :-)
MANHUNTT
Přeji 603 amígo..... minimálně :wink:
aladin2001
cau,498g tipuju.
vllk1
tak uz nas nenapinej!!!!!!!! ja tipuju 623g tak kolik????
pestouniii
Usušeno a zváženo!! CELKEM 556g bez spodků co jsem ani nevážil:frog:

s výsledkem jsem spokojený, gram na wat jsem z toho dostal a co víc si přát. Díky všem za zájem a Kplus. Samozřejmně patří hluboká poklona growerům jako 36, machoman atd páč jejich growy jsou best:flick:

těm co se líbí euforie můžete sledovat v mém druhém tématu kde mám 9 euforií:leaf:

joo a vítěz je trávníkář a těsně za ním pan.smakovicka:winner:
oboum letí karma a trávníkář si může vyzvednout řezi jestli máš zájem:)
Lukezz
citace:
Původní příspěvek od Roxy
ahoooj :teef:

nééé že bych ty tvoje kytky nějak extra znala :angel: ale rozhodně ty moje Euforie jsou vyššího vzrůstu nez Shiva Skunk...
Euforie je spíš sativka, Shiva Skunk je 50%indica/50% sativa

jinak to máš moc pěkný! :winner:


Ahoj a omlouvám se že se do toho pletu v tomto trendu. Pantáta Roxy se dost plete jelikož EUFORIA od Dutch Passion je 100% indica.

Jinak to máš moooc pěkné a co se týče opičích rad tak Tě taky chápu bo chvilkama je to na facku :-) Já mám jeden takový krásný příspěvek u svého growu ohledně stínítka (to mě fakt dost pobavilo) a vzduchotechniky (to mě zase nakrklo)...

Každopádně jsi chvilkama ostrej dost, ale aspoň se u toho člověk pobavi. Když Ti někdo napíše ať už sebevětší blbost tak buď stejně rád že to někdo sleduje a motivuje ho to ať už k jakékoli reakci...

Přeji hodně ůspěchů ať to máš pořád tak pěkné :-)


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma