Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
Interpol pod 250W - Klikni zde pro originální téma
Caba
Tak sem rozjel indoor pod 250W HPS.
Pěstuju v DarkStreet boxu 80x80x160
Ventilace UFO 275m3/hod.
Ofuk otáčivým stojanovým větrákem.
Hnojiva: zatim zbytek Biobizz grow z loňského outu a postřik Phyt-amin.

Ve skříni je zatim 10 řízků Interpol a 10x Diesel Ryder ze semen, kterej až nebude místo půjde pěkně ven na sluníčko:-)

Teplota se drží na 28 stupňů a vlhkost přes den 45%, noc 75%.

Je to muj první pokus o indoor, tak budu vděčnej za vaše postřehy :-)
Caba
1. fotka je v den, kdy jsem je zasadil do hlíny
2., 3. a 4. fotka, po pěti dnech.
Caba
Objevil sem první zádrhel. Zdá se mi, že kytky jsou nezdravě světlé. Jelikož indoor jedu poprvý, tak by mě zajímali vaše názory.

Diesel rydeři už se sluní pěkně venku na sluníčku:sun:
HEMPseed
Jahman kolego,

Svetlé môžu byt z nedostatku živín, vlhkosť v rastovej fáze min 60-80 %!!!
preštuduj si FAQ!!! a všetko ti bude jasné.----- :-)

pestu zdar
Caba
Vlhkost by problem bejt mohla, okolo 40% je přes den dost málo. Mokrej hadr ve skříni to ale nezachrání, asi na ně zkusim dát nějaký igeliťáky. Snad to pomůže
Caba
Tak vlhkostí to nebylo, pařeniště, který sem jim vyrobil z potravinářské fólie nepomohlo, ale když sem je přesadil do jiný hlíny (Biobizz light mix), tak hned druhý den bylo vidět zlepšení, takže jim chyběly nějaký živiny.
kobra777
Zdarec kolego,light-mix=nepředhnojený substrát,já jedu už druhý round l-mix od plagronu,je to schválně připravené,tak abysis určil množstvý hnojek-živin,sám.Co chci říct dej jim pořádně napapat,já to jedu do každé zálivky poloviční dávku co je uváděna a pak čim jsou starší nepatrně zvyšuju,jednou týdně dostanou jen upravenou vodu s enzymy,pak v květu tu do nich pumpuješ:):) Vždy je lépe méně než pak to přesolit a spálit.Jinač at ti to valí a budu sledovat jak se u tebe kočandy maj:):):):):):)
Caba
Po týdnu v light-mixu se vschopily a už vypadaj celkem dobře. 10. den sem je zastříhal, tak snad už to nebude třeba.
Dneska dostanou první dávku Biobizz grow
Caba
Včera sem nasazoval první kolínka, tak sem je při tý příležitosti vyfotil.












Kytky rostou v hlíně od Biobizz, takže budou dostávat i hnojiva podle tabulky výrobce. Zatim je to jen biobizz grow, pak přibude i topmax a bloom. S postřikem ještě uvidim. Mám sice phytamin z loňska, ale byl celej rok v pokojový teplotě ve skříni, tak bude asi zkaženej.:injured:
Polikač mečů
Pic! Chtěl sem se zeptat na interpol, to je oficialní název. Já o něm totiž nemůžu nikde nic najít, nevíš co je to za seeds banku. Dík jinak ať se daří!
Rasta_pasta
citace:
Původní příspěvek od kobra777
Zdarec kolego,light-mix=nepředhnojený substrát.............


Ale pane kolego, než zde začnete šířit bludy, tak se předem informujte !!!
Light - mix je sice jen málo předhnojený, ale předhnojený je! Živiny v tomto substrátu by měly kytičkám stačitna první 4 týdny růstu. To že samozřejmě můžeš i v tomto období přihnojit neznamená, že se jedná o substrát bez živin...
čau cabo. máš to pěkný. jestli můžu jednu věc - sundej kolínkama spíš vrchní větev aby byla na urovni těch spodních ;)
Caba
citace:
Původní příspěvek od Polikač mečů
Pic! Chtěl sem se zeptat na interpol, to je oficialní název. Já o něm totiž nemůžu nikde nic najít, nevíš co je to za seeds banku. Dík jinak ať se daří!



Nazdar, O Interpolu toho taky moc nevim. Už dřív sem o něm slyšel a když sem sháněl nějaký info narazil sem na stejnej problem jako teď ty a nedávno se mi dostaly do rukou tyhle řezy...
Tady je snad trochu vysvětlení http://grower.cz/forum/showthread.p...ght=%2Binterpol , mimochodem řízky jsou taky z jižních čech.
Tady kolega S.O.L taky jel Interpol, tak bych řek, že naše klony budou mít stejnou mamku. http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=35851

to: RespectFlowers
Máš pravdu, něco na tom bude. :bravo: . Určitě to tak udělám.
Caba
ještě něco, když je to galerie...
rastajohn
Zdar pestitele, to ze nic nemuzete o interpolmu najit je tim ze zadavate do vyhledavace "interpol" nicmene presny nazev je "interpolm" ;) . Hmm to je malo rozsirene zeli. Jsem shanel taky rezy, ale ani naznak jejich vyskytu jsem nezaznamenal, jestli nekdo mate nejaky kontakt tak pisnete pm please. cus

edit : Tedka jsem tak brouzdal po netu a rekl bych ze nazev interpolm vznikl ze jmena growshopu (v alkmaaru myslim je). Pritom je to neco jineho. Proste se zkrizilo jmeno growshopu a zeli. Pac samotna genetika "interpolm" nikde neni... Nekdo dovezl seminka z interpolmu, nekomu v cesku rekl ze to jsou seminka z interpolmu a ten pak nekomu rekl ze ten onen ma nejaky interpolm :D .Takhle to nejak bylo podle me .... Ale ten growshop ma teda dobrou genetiku co jsem se dival alespon...
Caba
Zdravim! 21.den proběhnul upgrade boxu, protože při puštěným ufu se boční stěny propadly dovnitř a ubíraly tim kytkám místo, takže sem konstrukci vystužil bambusovýma tyčkama. Do boxu přibyla taky mylarová fólie, která odráží o 20% víc světla než Darkstreetbox.
Caba
Od včera je ve skříni pletivo, takže pěkně svítí i na spodní větve. Schytala to jen jedna větev, tak bude řízek.... A jelikož už se tam nevešel stojanovej ventilátor, nahradily ho 3 PC větráky, který sem přichytil na zbytek pletiva ze scrogu. Dneska sem se je rozhodl přepnout
Rasta_pasta
Ahoj, jestli ti můžu poradit, tak určitě ještě trochu roztáhni ty větvičky od sebe (aspoň o očko o dvě..)
Až se ti začnou nafukovat a začnou dělat salámy, tak si budou stínit a hlavně, jak budou víc nahečmaný na sobě, tak ti hrozí větší riziko plísně :death:
Taky jedu Scrog a jsem týden před přepnutím , tak můžeš mrknout : http://grower.cz/forum/showthread.p...2374#post792374 (foto před pár dny...)
Jinak myslím že to budeš mít hezký :afro:
money5
maš to hezky zeleny snad se ti zadaři. jaky to maš květinače?
Caba
Kytky jsou v 6,5 litrových květináčích. Ve skříni zůstalo už jen 8 nejhezčích kytek. Ostatní půjdou o víkendu na out.
Caba
Větvičky, který sem ulomil, když sem kytky zaplétal do scrogu se chytly a začínaj mít první kořínky.
Caba
A ve skříni to vypadá takhle...
Rasta_pasta
na to že to máš 11 den v qvětu, tak ti to hezky kvete...
Já jsem na nějakým 13 dnu a takhle mi to nenakvétá. Nejvíc mi zatím nakvétá AK 48, ale přez to méně než ty tvé kytizzz.
Kolik dní mají ty interpoly psáno, že kvetou?
Rasta
Caba
to Rasta: Matkáře od kterého mám řezy bohužel neznám, takže žádný bližší informace nemám, ale máš pravdu, že to kvete dost rychle. Tyhle fotky jsou včerejší z 15. dne květu.
Caba
a další...
Caba
Kvůli šířícímu se zápachu jsem musel vyrobit pachovej filtr. Je to jen konstrukce z pevnýho pletiva, která je obalená uhlíkovým filtrem do digestoře a nasazená rovnou na Ufo. Zápach zmizel, ale nejsem si jistej, zda to bude stačit až do finále, no uvidíme...

Nafotil sem taky pár fotek za dne.



EDIT: Takže pachovej filtr takhle fungoval jen pár dní. Vylepšil jsem ho ještě o 2cm vrstvu váženého uhlí z Gshopu a to tak, že jsem přes filtr přetáhl silonku a pod ní vysypal aktivní uhlí a utěsnil, funguje to parádně.
Caba
...
Caba
... před týdnem sem ubral hnojiva na minimum, protože žloutly konečky listů, ale teď už se vše vrací k normálu.
repa(outdoor)
nvm ale navrhoval bych sin slavy pac pod 250 toto to je opravdu krasa
Caba
Děkuju za pochvalu, ale na takový návrhy je ještě dost brzo, sem přece jen teprve ve 40. dnu květu a teď, když venku tolik prší mám v boxu dost vysokou vlhkost, takže to ještě může dopadnout jakkoliv, ale snad to skončí dobře a bude co kouřit a to to jde předevšim.:leaf:
Caba
Kytky maj na vršcích pěkný opravdu tvrdý palice, dole je to slabší, ale stěžovat si na to nemůžu. Jede to od začátku dost rychle, takže bych to viděl na těch 55 dní. Měl sem štěstí na genetiku :) a nemůžu se dočkat prvního brka. Další kolo pojedu z fem. semen od Dutch Passion.
Caba
...
drucski
No toto!Asi si musím tiez nejakú skrinku vymajstrovat!Nenachádzam slov okrem:KRÁÁÁÁSA!
Caba
Pár nových fotek....Kytky dostávaj už jen čistou vodu.
celkem šikovný : ) na dvěstěpadinu to vypadá super
Caba
Všem , kteří toto téma sledují děkuji:), sem rád, že se vám muj grow líbí:)

Na holky už svítim jen 10 hodin denně, aby si uvědomily, že už nebudou mít dlouhej život. Počítám, že je 55 den setnu. Palice jsou opravdu tvrdý, že sem příjemně překvapenej. Poslední dva dny budou jen ve tmě.
Caba
Po 25ti dnech na růstu a dalších 54 dnech na květu přišla kosa. Kytky už jsou zpátky ve skříni, tentokrát hlavama dolu. Tak přidávám pár fotek z průběhu sklizně.
Po odstranění pletiva, kterým byly prorostlý se větve pod tíhou palic ohýbaly k zemi :jumper: Nakonec je toho docela pěkná hromádka:rasta:
napis kolko si mal suseneho matrosu
fenor
jorg .. za 1den to asi tezko uschne ..ale sem zvedavej pac sem tedka taky dojel 250 .. uvidime..
Caba
Až to bude suchý a zvážený, tak dám vědět, kolik toho je.
O sušení jsem za poslední dobu přečetl spoustu čláků atd. A
protože bych chtěl mít sklizeň pěkně voňavou, tak to udělám následovně.
Větve jsem přivázal do Darkstreetboxu na provázky. V boxu neni žádnej pohyb vzduchu, takže se vlhkost drží na 85% (teplota pokojová). Takhle to nechám 24-48 hodin, větve by měly začít ztrácet chlorofyl a tim pádem zelenou barvu. Až nastane tenhle okamžik, tak do skříně přidám klipsnovej ventilátor. Proud vzduchu nasměruju do prázdna, aby nefoukal přímo na palice, připojim ufo na spínačky a nechám ho běžet každý 2 hodiny na 15 minut, aby odsálo tu vlhkost. Až budou stonky pěkně praskat, narvu to do sklenic.

Jinak Dutch Passion začali prodávat mixy fem. semen (v balíčku jsou 3 odrůdy po 2 smenech), objednal jsem 1. mazar, blueberry, Orange Bud. 2. Brainstorm, Euforia a Jorge's Diamond, tak jsem na to na všechno zvědavej. Příští kolo bude nejspíš 6 kytek a každá jiná:)
Salamek
Moc pěknej grow kámo..K+ for you
money5
luxus ´K posilam a jsem zvědavej kolik toho bude???
Caba
Včera proběhlo vážení a uskladnění :crazy: . Vyšlo to na krásných 240g + něco, co sme vyhulili při sušení:rasta: :punk:
jestli chceš mít co nejvonavější tak to dej do tmy a chladu nech to ve sklenicích občas otevři (ze začátku víc)...mno takhle to nech minimálně měsíc a čim dýl tim líp...
tak uz si profesionalny grower 250 W = 240 gramov. Paradny grow !!!!
Tomcek
Cuzz...luxusní sklizeň, K+
Jak píšeš o těch mixech od Dutch passion, koupil sem si tak před 3 měsíci Brainstorm, Euforia a Jorge's Diamond. Seminka sice vyklicila, ale po mega době a po zasazení mě nevylezla ani jedna kytka. Nevím jestli jsem něco neposral ale zatím mě pokaždé všechno vylezlo. Tak doufám že tobě to poletí líp....hodně zdaru v next session!
Caba
to Tomcek: Díky za pochvalu, jsem z toho nadšenej. Vůbec sem v tolik nedoufal.
Všechny semena mi v pondělí dorazily. Na jednání Dutch Passion si nemůžu stěžovat. Za týden od objednávky byly semena doma, ale je fakt, že když sem načal pytlíček s BB, OB a Mazarem, tak jsou semena dost malý a vsadil bych se, že kdybych setřel modrou barvu z BB, tak nebudou zralý, ale dělat to nebudu:). Počkám si až to zasadim (já sázim rovnou do hlíny) a pak se uvidí, jestli to stálo za ty prachy.
Tomcek
Jo no, semena od dutch Passion jsou všechna malá...taky sem se poprvé divil...
Green ROX
to Tomcek: malá oprava. Všechna semena od DP nejsou malá vidě
l sem třeba Chronic a to byl dost velký ořech oproti třeba Voodoo
Green ROX
to Caba Mooooooc nádherný pěst
Green ROX
nemoh bys sem hodit fotky ususenyho matra? sem zvedavjak to vypada
jinak nadhera....
Caba
citace:
Původní příspěvek od Green ROX
nemoh bys sem hodit fotky ususenyho matra? sem zvedavjak to vypada
jinak nadhera....


Žádný fotky sušenýho jsem nenašel....


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma