Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování

 
Květináče - Klikni zde pro originální téma
Lůůůzr
Čus omlouvám se jestli tohle téma bylo už někde otevřený nebo se řešilo ale nikde sem ho neviděla (anebo sem slepá) mám skřín poměrné vysokou 128,5 cm jenom na kytky a chtěla sem se zeptat jestli by třeba bylo dobrý nechat růst kytky do výšky jestli bych k tomu potřebovala větší květináč nebo bych si měla udělat víc pater po víc kytkách. Studuju to teprve chvíli než začnu pěstovat tak abych neudála něco špatně.
LemonJelly
Ahoj.
Podla mna je 128,5 cm :D pomerne nizka skrina. Ale zas nepises aku wattaz ides. Kazdopadne cim viac priestoru pre korene, tym vacsia a vyssia rastlina. Napis viac informacii ( wattaz, rozmery skrine, ... ), aby sa dalo lepsie poradit s optimalizaciou growu.
Moltres
čus, studuj dal a hledej, vsecko to tu davno je, navic mi pripada, ze o tom vis totalni hovno, tak te radsi nasmeruju na faq, kde jsou zaklady popsane. 128,5 cm vysoka skrin je nic moc vyska, s velkyma problemama to tam vsechno nasoukas. Takze sup do cteni a prolistuj si tu kvantu temat, kde uz je vsecko zodpovezeno. Doporucuju pro tebe kategorii mikropestovani. Kdybys byla kluk, tak uz tam dvano mas k- :D Hodne zdaru.
Lůůůzr
Tak tu skřín mám jenom na kytky, zařízení budu dávat do jiné skříně...Ok díky...
Moltres
mehehe, tzn svetlo, zvlhcovacka, vetraky+ventilace a pachac v jedne skrini a kytky samotne ve druhe? :D:D Ne, delam si kozzy, urco to mas fajn poresene. Takze faq+mikropestovani Ti 100% da nejaky zaklad. Mej se.
Kocour
Cau,
128 cm, je opravdu hodne mala skrinka.
Vem si, ze: kvetinace maji kolem 20 cm
mezera od svetla kolem 40 cm
zaves, filtr, odsavani dalsich 20 cm

tak ve finale zjistis, ze muzes mit kytky vysoky max. 50 cm.

Na tak malou skrin bych pouzil FIM a dal tam jen par kytek.

Preji uspesny grow.
Lůůůzr
Ale dalo by se to nějak propojit s malou skřínkou a tím pádem bych měla víc prostoru?
Kocour
Jak jiz rekl Moltres,
koukni se do sekce ''mikropestovani'',
tam urcite najdes neco,
co ti bude vyhovovat: http://grower.cz/forum/forumdisplay.php?forumid=36

Zatim cus.
Ono
citace:
Původní příspěvek od Lůůůzr
Ale dalo by se to nějak propojit s malou skřínkou a tím pádem bych měla víc prostoru?


Ahoj Lůůůzr!:) Jasné, že by to išlo. Mohla by si získať priestor aspoň na UFO (odťahový ventilátor), prípadne pachový filter, tým pádom by ti nezaberali miesto pri výbojke (alebo inom svetle).

Najlepšie by bolo nejako poriešiť väčšiu skriňu, časom sama uvidíš, že je to len k prospechu. Aké svetlo plánuješ použiť?
Moltres
zdar ono, ja jsem toho nazoru, ze pachac patri do skrine a pres neho se taha vzduch ven a ne ze pachac je mimo skrin a fouka se do nej. Uz jen kdyz si to vemes logicky, tak pachac ma ochranou textilii proti prachu, ktera postrada smysl kdyz ho zapojiz mimo skrin. Takhle bys foukal ten prasny vzduch do pachace bez ochrany a cele se ti to vevnitr zasere. Toz tak. Zatim zdarko.
Ono
Ahoj.:) Ja som si myslel, že Lůůůzr(a) chce tie skrinky spojiť, napr. odstránením bočnej steny, čiže by sa zväčšil vnútorný priestor, a v tej menšej časti dvojitej skrinky by bol pacháč. Inak súhlasím s tebou a tiež mám odťah zapojený ako ty.:)


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma