Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Pokročilé Techniky a Experimenty

 
(kytky) potrebuji pomoc! - Klikni zde pro originální téma
High_Land
Cau panove,
Snad mi muzete pomoct. Mam problem se svym kytim – ale abych nejprve popsal podminky:
Skrin 199x106x90cm
400W Philips SON-T Agro
250m3 vetrak a C filtr; a 1 vnitrni
13 kytek – 5x Power Plant, 5x Mazar, 5x Blueberry – vsechno 100% matky
Dnes jsou ve 23. dnu od zasazeni semen = asi 17-20 den rustu
Pouzivam: Advanced Hydro, B`cuzz – Booster a v budoucnu B`cuzz – Kvet. Stimul. V minulosti naopak Holland Roots 2 na koreny.
Teplota pres den 26-29C, pres noc kolem 22C, trochu nizsi vlhkost – kolem 40%, ale snazim se to zvedat jak to jde – postrik, caste vetrani, rucniky….

A pred nejakou dobou se objevilo zloutnuti listu – nebylo to skutecne zloutnuti. Listy zacaly od kraju hnednout – pouze kraje tech listu, cca. 1mm na kazde casti kazdeho listu. Kytky vypadaly trochu ochable, jakoby povadle, ale nebylo to z nedostatku vody – spise z prebytku. Zajimave je, ze se to u ruznych druhu vyskytovalo ruzne – nejvice postizeny byly Power Plants, trosku Mazary a Blueberry skoro vubec.
Tento problem porad mam, zalil jsem, pohnojil – ani se to nezhorsilo, mozna subjektivne minimalne zlepsilo, ale v podstate je to to same.
Kytky si jinak docela chrochtaji, rostou tempem cca. 1cm za den, nekdy vice (maji 20cm – ty nejvesti - az 13 cm – ty nejmensi), pri techto vyskach maji ty nejlepsi skoro 1cm tlusty stonek!!
A ono by to v podstate nevadilo,ale nektere listy na nekterych rostlinach maji svetle zelenou barvu misto te syte zelene – zacina to odspodu, jinak jsou listy krasne zelene. Cim to muze byt? Vypada to na trochu prelite / nebo snad nedostatek dusiku????
oton
jestli hnojíš Bcuzzem tak nedostatek látek bych vylučoval, spíš naopak,
myslim, že je to přehnojením!, zkus na 7 - 14 dní nehnojit a hned uvidíš, jestli problém zmizí je to jasný, taky bych moc neplejtval vodou, už sem se několikrát přesvědčil u kamarádů, že si snad myslej, že kytky jsou vodní rostliny či co, protože zalejvali tak, že kytky vypadaly jak když jsou v bahně, myslim že je ideální zalejt tak, až dole trochu vyteče a pak klidně i tři dny nezalejvat dokuď nezačne substrát prosichat, čim jsou kytky vetší tim rychlejc vodu vypijou a pak se zalejvá klidně denně, já preferuju ob den
High_Land
Oton: Diky, ja jsem to videl na preliti, i to prehnojeni je mozny. A s tim prelitim - urcite si nemyslim, ze jsou to vodni rostliny. Zalejval jsem v podstate denne, ale vcelku jemne. Kdyz zalejvam, puda je vetsinou uz sucha, ted jsem to switchnul na cca. ob den. Je to moc pro 21-denni kytky? Navic jsem to nechal zhruba 4-5 dni vyschnout (pro jistotu). Stav kytek se nejak nezhorsil, takze to mohlo tim prelitim bejt. Zkusim tedy nehnojit tyden. I kdyz me to mrzi, pred 3 dny jsem zastrihnul a Booster by se jim urcite hodil....No co, musej odpocivat. Jeste jednou dik. DALSI NAZORY???


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma