Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
Igra toys 400w WW PM - Klikni zde pro originální téma
Igraczek
Zdravím tak jsem tady zase s novou hračkou.
rozměry boxu: 1metr2 na 2m víšku
slunce: v cool tubě na růst metalhalogenid výbojka 400w, na květ son T pia green power 400w
médium: 2 40l bublery
ventilace: odtah UFO značky ruck více nevím nemohu to nikde najít, přítah pasivní
ofuk: větrak 60w
zvlhčovačka: ultrazvuková sps 808
ph: ph metr adva
hnojky: Plagron hydro, enzymi Atami atazyme, Bloom bastic,Phyt-amin, Rypen.

FOTO: 1.druhý den po přesazení
2. hnojky
3a4. skřín :sun:
Igraczek
Zatím žádný velký pokrok ale už se vyskytl první problemeček nedrží PH mírně se navišuje musí měřit 2 krát za den a solit je kyselinou což určitě nebude to pravé jahodové z 5,8 stoupá až na 6,8 v rozmezí 10 hod. Kloníky jsou mírně zažloutlé dnes dostanou postřik Phytakem tak snad se spravěj.
čau
s tím plagronem to zkus podle tabulky, měly by se spravit ;) asi jim chybí síra

kdyžtak vyměníš roztok jesi se budou pálit :sun:

jak vysoko máš světlo?

a taky bych asi dal tu elektriku ven :eek:

at to jede
Igraczek
citace:
Původní příspěvek od RespectFlowers
čau
s tím plagronem to zkus podle tabulky, měly by se spravit ;) asi jim chybí síra

kdyžtak vyměníš roztok jesi se budou pálit :sun:

jak vysoko máš světlo?

a taky bych asi dal tu elektriku ven :eek:

at to jede


Zdarec kolego díky za ohlas ale již se to spravilo už přes týden jim solim celou dávku i ph se drží perfektně. Během dne čekej nové foto již se na tom pracuje. Budu velice rad když dale budeš sledovat ještě mam nějaké malé nedotatky. Jo a ta elektrika ta se musí předělat ale radeji počkam na elektrikařě mam f tom hroznej maglajz :rolleyes: :)
Igraczek
Zatím vypadá vše v pohodě až na pár menších listech zavadají konečky ale deje se tak jenom na 3 kyti nevím co to může byt. Ještě se bojím aby jsem je nenechal dlouho na růstu a moc mi nepřerostli začínají růst raketovou rychlostí takže den P se blíží kolik by jste ještě doporučili dnů?
Igraczek
citace:
Původní příspěvek od LemonJelly
Ahoj.
S prepnutim by som este tak tyzden pockal. Skus tie krajne rastliny trocha roztiahnut do stran, aby si lepsie vyplnil miesto v boxe. Bola by to vecna skoda svietit na podlahu :teef: //myslim 4. obrazok//
Good luck. LJ.


Hoj jasnačka z rotaháním se ještě počítá ale ten týden nevím nevím to už bude asi moc fakt to jede až zběsile nechci z toho mít po přepnutí 1,5 metroví košta toho se fakt bojím ještě tyhle odrůdy jistě vyletí nejméně o 0,5metru.
niemand007
citace:
Původní příspěvek od LemonJelly
Samozrejme podla moznosti.
Ale vysku boxu mas dostatocnu, 400W tiez nieco presvieti. Tie krajne dievcata mozes pokojne ohnut do takmer horizonatalnej polohy muhehe :D a tie stredne FIM-knut.

Potom mi daj vediet, aby som po sebe zmazal.


FIM v bublákách fakt ne! jestli toho pána poslechneš, tak si nakup nějaký nový trenýrky, páč se z toho posereš. Já bych to i skoro přepnul, protože se to ještě vytáhne tak 1x až 2x tolik. Dva - tři dny max ;)
Igraczek
citace:
Původní příspěvek od niemand007


FIM v bublákách fakt ne! jestli toho pána poslechneš, tak si nakup nějaký nový trenýrky, páč se z toho posereš. Já bych to i skoro přepnul, protože se to ještě vytáhne tak 1x až 2x tolik. Dva - tři dny max ;)


No také to tak vidím 2-3 dny za tyden by to lezlo už ven ze skříně je to mazec rychlovka ale to zastřižení bohužel již proběhlo cca před 5 dny tak doufam že se z toho fakt nezašvihnu :). Měli moc tendenci se táhnout jenom nahoru ted už jedou pěkně do stran. Ještě proč se takto ptám moje minulé počiny se mi vždy vytahly sice byl prostor beze zbytku vyplněn ale kytky měli kolem 1,30 m nekdo mi to tady nazval KOG (koště of green) no a to už fakt neci!
Igraczek
Přepnout či nepřepnout tot otázka? Zatím se přikláním k nimandovi a zítřek už pojedou 12/12. Dnes jsem změnil již výbojku Philips son -t Green power. Co vy na to? :megafon:

Přikladam pár foto pod sodikem :flamer:
citca
cus,

s tim pHackem mam uplne stejnej problem... wdowy evidentne milujou zasaditejsi prostredi... snazil jsem se udrzovat 5,7, ale druhej den je tam 6,2... takze to snizuju max na 6
a ty zavadijici konecky neres.. mam je skoro na vsech holkach, ale nerozsiruje se to dal.. resil jsme to tady nedavno a shodli jsme se, ze je to mozna z prehnojeni.. ja osobne jsem zkusil dvoudenni proplach cistou vodou a v pohode.. dokonce se na nekolika kusech do tech suchych konecku vratila vlaha ;)
jinak to mas pekny, drzim palce.. a K+ za vyber modelu, vypadaj uplne stejne jako ty moje ;DD
btw, mel bys to trochu prostrihat... teda jestli si to uz neudelal...
a na ty predposledni fotce se mi ty novy vyhonky nejak nezdaj.. neulitlo ti pH?
Igraczek
Zdravím citcu ten problem z PH jsem již vyřešil tak že květníky jednou za čas proleju živnym roztokem samozdřejmě z upraveným PH a kupodivu drží stabilně. Teda když mi neulítne PH z důvodu špatně nakalibrovanýho metru jak jsi poznal :) Jo a malounko jsem je již prostříhal brzy postnu foto.
Igraczek
Tak jsem tu znova po mé lamácké chybě co proběhla z rozhozenym PH metrem jsem musel očesat skoro všechny velké listy nic se naštěstí nestalo nebot kyti už to stejně potřebovaly. Ještě kyti nakonec zůstaly na růstu 16 dní tak snad nepřerostou.
citca
stane se... aspon budes priste opatrnejsi ;D
takze nakonec 16 dni na rustu? no mohl si je nechat jeste chvilku, aby se trochu vzpamatovaly z toho pH... jinak vypadaj ok ;)
tady prihazuju foto listu moji WW
Igraczek
Tak zase další problem na kyti se objevil nežadoucí hmyz myslím že to je třásněnka ale nejsem si jist napadení není nijak velké tak to prozatím řeším česnekovým postřikem zítra pořídím lepové destičky. Hotovo takové potíže při pěstu jsem ještě neměl uf uf.:injured: Poradte co na to??
Trafo
Mšice < Slunéčko sedmitečné :)

BzZzum :banana:
Igraczek
Zdarec Trafo tak jednoduche jsem to opravdu nečekal ale když to pořad sleduji tak maš fakt pravdu už jsem zahledl par okřídlených jedinců a třasněnky to UF UF naštěstí nejsou. Z tím slunéčkem to bude problem už včera jsem slítal pole lán ale po slunéčku sedmitečném ani stopa :( nejakou cchemkou se mi to řešit moc nechce snad se neco najde.
Trafo
Mám taky problém se mšicema a dneska jsem se ho snažil řešit tím, že jsem zašel do jednoho solidně vyhlížejícího zahradnictví a ptal se právě po slunéčkách ---> bezvýsledně.

Takže asi hold googluj googluj a najdi si nějaký zdroj ve své lokalitě

BzZzum

P.S. Já se snažil hledat a nějak zatím nic :teef:
_jOq_
Zdar draku, zrovna včera jsem pár slunéček potkal. Ale teda na louce. :)
S vdovou mam takovou zkušenost, že je docela odolná proti škůdcům. Během růstu jsem to dost sledoval a jak jsem něco objevil, tak ten list šel pryč. Nebo aspoň postižená čepel. Většinou byly napadeny ty první listy ze spodních pater.
Za chvíli tam budeš mít už moc pěknou jungli :)
bigV
Czuss,
zkus najít nějaký pole s jetelinou a pampeliškama nejlépe neposekané..byli jsme s kámošem o víkendu na jednom kopci :rasta: porostlým touto vegetací (tak po kolena) a samá beruška, fakt na každým kroku....když jsem jel včera okolo, tak už to sekli....

V
Igraczek
Zdarec chlapci tak už jsem pár jedinců zotročil :whip: ted je to na nich (zatím mají hody :chef: i když jsem se ty mrchy snažil vyčistit co nejwíc mechanicky. Jinak kyti rostou přímo zběsile dnes už 7 den 12/12 po květu zatím ni stopa doufam že se nastoupí co nejdříve přikladam to tomu všemu možnému stresu co měli. Komu se nelení tomu se zelení at to roste :guitarist
citca
cus ;D
uz 10 dni zadny foto... jak to vypada? ;D
Igraczek
Čuss omlouvam se ale exla mi pamětová karta v fotaku dnes snad koupim novou jestli bude čas. No a kyti jsou nádherné 12 den 12/12 vysoké 0,5m a ZDRAVÉ bez sebemenší chybičky, krásně nakvétají. Díky za zájem fotky dodám co nejdříve!
Trafo
Napjatě čekám :)
citca
super! taky se uz tesim ;D ja jsem terpve par dni po prepnuti a zatim si wdowky libujou ;)
za jak dlouho ti vylezly prvni "vlasky"? ;O
Igraczek
Tak přicházím z dalším nášupem bohužel jenom zatím z mobilu (foceno na rychlo).:teef: Bey bey:vampire:
Trafo
Trošku jungle ne??
Doporučuju razantně probrat odspoda jinak ti tam narostou paličky na který nepůjde světlo a budou kytky jen oslabovat.
citca
tjn, souhlasim s Trafem ;DDD slusne ti to prerusta pres hlavu... prostrihat a naohybat, a to co nejdriv ;)
co ty palicky? kdy byly prvni naznaky teda? :P ja uz se tech mejch nemuzu dockat...
Igraczek
Zdarec, jungle áno :banana: již už spodek prostříhán čekal jsem jenom až pořádně naskočí kwět :jumper: Kyti pěkně také vyplnily prostor ohýbat není zatím zapotřebí, až jak se to bude vyvíjet budu usměrňovat :driver: jednotlivé pálky. Zatím by jsem neřekl že přerůstá přes hlavu :afro: zatím OK;) Ještě PH drží velice stabilně nemohu si vynachválit :winner: žůžo!


To citca: tak asi 7-8 den těžko říci potom to už de ráz na ráz :)

Jédéééém komu se nelení tomu se zelení Jupí :driver: :frog:
Trafo
Chápu to ak, že jsi je nechal nasadit do TOPů a předtím než nasadily spodky tak jsi je otrhal?

BzZzum
yamato-horu
Cau mas to pekny sleduju a fandim.vhtel sem zeptat jestly si to zastrihoval nebo ne a kdyby si vymenil nebo vvymenis to mhcko mej se at se ti zeleni
Igraczek
citace:
Původní příspěvek od Trafo
Chápu to ak, že jsi je nechal nasadit do TOPů a předtím než nasadily spodky tak jsi je otrhal?

BzZzum

No trochu už kvetly, nechtěl jsem kytky moc stresovat když zrovna přepínaly takže tak nějak. Škoda že mam rozbitej foták by jsem postnul současné foto.

To yamato chtělo by trochu číst celej dred když už NO. Kytky jsem zastříhával jednou a výbojku jsem přehazoval den před přepnutím na květ!

Pěstu zdar IGRA
Igraczek
Zdravíčko tak zase něčím přispěji :flower:

Trochu info: PH bez problémů drrrženo průměrně na 5,8- 6,2 více se nezvedá :) kyti si chrochtaj blahem :winner: jsem moc zvědav na výsledek.
Igraczek
Tak už se to pěkně kulatí :flower: dělají mi radost sjem zvědav jaks to dopadne. Kytky byli radikálně prostříhány :freddy: a zapoměl jsem se také zmínit že už před 2 týdny bylo přidáno vzduchování pro každých 30l bubbleru :bath: 210l za h. vzduchu a euro 1 na přítah vzduchu do pěstírny bohužel i tak se vlhkost pohybuje většinou mezi 30-40% hodně také ale zaleží na počasí venku.Hnojím podle tabulek docela jim to prospívá +bloombastic 0,45ml na L + enzymy. Kýble měnim na čistý roztok jednou za tři týdny myslím že to stačí. Pokoukněte :cox: a řekněte jaks se líbí mě se zdají trošku malé no inu ale času snad ještě dosti :banana: AT to roste IGRA :guitarist:
citca
servus kolego,

mas to moc krasny a tady na tvoji zadost prihazuju aktualni fota moji wdowky z dnesniho dne - 21. den na kvetu ;)
omluvte kdyztak zhorsenou kvalitu, je to foceny pri zapnutym sestikilu...
citca
tak kolegacku, kde jsou fotky??? tady cekam od vcerejska a furt nic ;D
nicmene... sestikilo je na m2 urcite akorat... spis premyslim, ze v dalsim kole hodim 2x 400 W vedle sebe - teoreticky by se pod tim dalo udelat kilo, a ten narust o 200 W uz nebude za elektrinu tolik...

btw, mam na tebe dotaz... na par holkach (cca 2 nebo tri z 15ti) mi uschly konecky vlasku (viz foto), nestalo se ti to taky? jinak vypadaj dobre a usychani se dal nerozsiruje... zatim mi to starosi nedela, jen by me zajimalo cim to muze bejt... samozrejme to neni dotaz jenom na IGRU, ale na vsechno growerstvo, takze dik za kazdej nazor

jeste dodam, ze se NEJEDNA o kytky, ktery jsou pod zdrojem svetla
Igraczek
Tak jsem se konečně dokopal a nafotil ty fotky za normálního světla tak se kochejte :D
citca
no mate to nadherny pane! ;D je videt, ze ses o par dni napred no ;)
hele ale nesolis jim zbytecne moc? jak casto a jak dlouho proplachujes cistou vodou?
jo a jeste jedna otazka.. co spodni palicky, na ktery nesviti primo svetlo (teda jestli tam nejaky mas), jsou prorostly, nebo z toho bude jenom ridkej shit? premejslim totiz o tom, ze bych je otrhal, aby sly vsechny ziviny jen do tech hornich... ale pokud budou aspon trochu prorostly, tak je tam necham, abych je zbytecne nestresoval no =/ takovy dilema trosicku ;)
Igraczek
citace:
Původní příspěvek od citca
no mate to nadherny pane! ;D je videt, ze ses o par dni napred no ;)
hele ale nesolis jim zbytecne moc? jak casto a jak dlouho proplachujes cistou vodou?
jo a jeste jedna otazka.. co spodni palicky, na ktery nesviti primo svetlo (teda jestli tam nejaky mas), jsou prorostly, nebo z toho bude jenom ridkej shit? premejslim totiz o tom, ze bych je otrhal, aby sly vsechny ziviny jen do tech hornich... ale pokud budou aspon trochu prorostly, tak je tam necham, abych je zbytecne nestresoval no =/ takovy dilema trosicku ;)


Zdarec díky díky za chválu. No musím se přiznat že jsem je trošičku přesolil, ale nic výrazného zpálil jsem trošičku konečky listů bohužel ale nemohu sledovat EC bot mi odešel EC metr do věčných lovišt:) jinak solím jenom podle návodu roztok měním 1 krát za 2 až 3 týdny v bubbleru se neroplachuje bo o tom nevím.
NO a paličky na které nedosáhne pořádný sluneční paprsek jsem všechny probral a odstranil rozhodně nějaké razantnější probrání v nižších patrech bylo nutné z důvodu nepropustné jungle. Tot snad ve pěstu zdar IGRA
Igraczek
Tak se nám to pěkně kulatí radost pohledět PH drží nádherně 5,9-6,0 jěště 3 dny na hnojkách a chci nasadit Final solution. :flower:
Fotka s krabičkou na pravo Peace Maker na levo White Widow :girldevil :banana:

EDIT: nakonec použit bohužel jenom Final Rypen jsem nesehnal omluva :jerk:
Igraczek
Táák jedem do finale 7.den na final solution dolevam jenom upravenou vodu pálky se neuvěřitelně nafoukly jsou libové.Kosu plánuji v sobotu dostanou ještě 20 hodin tmy.
guerilla
Hezké:) jen k tomu Ripenu a Final Solution: FS je na proplach, Ripen slouží ke zkrácení květu, aneb k rychlejšímu dozrání ;) V obou případech bych doporučil ještě týden čistou vodu s tím, že druhý den výměna vody za čistou, pak čtvrtý a pak kosa:)
Igraczek
Zdravím tak nám proběhlo trochu změn kyti jsou stále na živu roztok jim byl kompletně vyměněn za upravenou vodu a světelná perioda uravena na pouhých 8 hod doufám že jim to prospěje. Také jsem úplně zapoměl dodat že jsem použil jenom Final solution plánoval jsem koupit oboje , ale nebyl na skladu tak příště. Za předchozí klamné info se omlouvam musím to opravit. Kosu plánuji za 4-5 dní jak to vidíte ?

Ps: děkuji všem za k potěšilo :punk:
Kalvados
Co dodat, pěkný pálky a ať ti chutnaj :-)
Igraczek
Holky dotali ještě 24 hodin tmu a pod nůž.

PS: budu se snažit dokončit co nejdřív bohužel moc málo času.
Minus
rozhodne krasny pest naapis smokereport a vynos...s pozdravem Mínus....
Kumbál
Vypadá to zatraceně pěkně, přeju aspoň gram na watt. :-)
Igraczek
Zdravím a předem děkuji za všechny pozitivní ohlasy. Takže dopadlo to celé takto pěkně proschlého mat. 255G no jsem čekal o 50 více ale je to taky moc dobré většina pálek pěkně tvrdá nádhera.
A z toho paní PEACEMAKER opravdu do bubbleru výkonná odrůda (byly nejkrásnější, nejvěnejvětší) .
ůčinky: Skunkové aroma i při kouření, tvrdý a neustupující stav pálky exkluzívně tvrdé jak šutr FAVORIT!
White Widov jemný kouř dobré aroma v poho k nějaké lehké práci, pálky menší.

Tak toto je je celé shrnutí příště plánuji jednu kyti na kýbl (6krát 25L) nějakou čistou indiku a delší dobu růstu tak se těšte pěstu zdar IGRA.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma