Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie pod Sluncem

 
st.Jan + girly man AK47 grow - Klikni zde pro originální téma
st.Jan
Není co vymýšlet. Nechtěl jsem již pěstovat,ale když to má člověk v krvi,tak nemá na výběr:-) Tento rok jedu s Girlymanem čistě pro radost. Uvidíme co z toho vzejde, očekávání je velmi vysoké.


Kytiz byly tyden za oknem ,aby si zvykly na slunce. Řezy vynikající od Letňáka,kterého mohu jen doporučit.
Hnojky budou nejake holandske,jeste se uvidi co přesně..Keep growing
st.Jan
Zelení se zelení,když se nelení:-)
st.Jan
Maly foto update. Velke AK roste jak z vody, doslova před očima a malá girlymanova mrdka vypada, že se chytla,tak snad z ni něco bude:-)))
YagoMan
Čest chlape ;) krom toho, že to máte fakt good se chci zeptat, jestli máš víc zkušeností s AK 47 outdoor? Je to snad 3 možná 4 roky zpátky, co jsem zkoušel 2x po sobě AK 47 i B 52 out a vždycky tam byly jenom takové kompaktní paličky, ovšem tvrdosti si nezadaly s diamantem...:teef:
Jinak indoor to byly parádní paldy, tak se chci zeptat jestli je při pěstu toho modelu nějaké specifikum. Půdu jsem měl vlastní mix a hnojil jsem Plagronem, tak nevím kde se stala chyba...???
Dej pak echo, máznu to.
st.Jan
čest. AK jedu uplně poprve,tak jsem zvědavy. Dřív jsem použival taky plagron, ted spíš hydro hnojiva, jsou vhodne i pro hlinu.Tu jsem koupil normal v obchodě za 100kč cca 70litru s PH kolem 6. Vykopal jsem díru a nasypal tam co se vlezlo,pač puvodni hlina kde pěstuji je jilovita a kamenita. K těm palicím, to si myslím že je ovlivněne genetikou a hlavne danym prostředím..Dostatek vody, vlhkost vzduch při květu (v udolí je mnohem vyžší než na kopci třeba) delka slunečního svitu za den... Ja osobně jsem byl venku nejvíc spokojeny za celou karieru s Northen lightem-výnos i vzhled byl špičkový:-) U indooru taktež,ale tam je mým favoritem G13 křižená s black widow a Chronic..
st.Jan
Další týdení update. V životě bych něvěřil,že mužou tak maly kytky bez šišek smrdět,ale co jsem se bavil s lidma,tak AK je tim proslule:-)
st.Jan
Foto 5 dni stare...Pouze mobilem,ale jde videt jak mohutní...
st.Jan
Zase něco mobilem.. Jak se rozjede květ,začnu použivat foťák:-D
st.Jan
něco málo foťáčkem. Pomalejší nástup květu,ale zatím vypadají velmi zdravě. jsem zvědav co předvedou.
YagoMan
čest parde ;)
to je přesně ono co se týká AK 47, kytky vypadají zdravě, zelenají se jedna radost, ale ten nástup květů a samotné dozrání v outdooru je přinejmenším sporné... nikdy mi "jakoby" nedokvetly do "plných" palic... a dozrávaly až v půlce října... takže teď už AK 47 jen pod 400W :teef: tam je spokojenost maximální...
samozřejmě ti přeju úspěch, abych třeba zjistil kde jsem dělal chybu...;)
čest... a raKeta letí...
st.Jan
Už se teším až se taky pustím o5 do indoorku. Tam se nejlíp pozná skrýtý kouzlo kazde genetiky..Asi to dopadne jak říkáš Yagomane. Ale i tak se mi velmi líbí. V mych podnebných podmínkách budou jistě dozrávat až do konce října,snad bude pekne..
st.Jan
Konečně trošku kveteme
st.Jan
Kveteme a už strasně voníme:-)
st.Jan
po dalších pár dnech


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma