Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Základní Pěstitelské Informace

 
Pythamin a matka = ? - Klikni zde pro originální téma
acid.hack
Čau dá se použít pythamin i na matky? Poněvadž to obsahuje květový hormony a ty by mohly dát matkám zabrat.
dalajlama
:) taxem byl v Horním Újezdě, taková prdel u Moravskejch budějic a není tam signál, takže mi tvá sms přišla až po sléze, ale nebyl kredit a tak teďko jsem přijel do Prahy a tak, že Ti napíšu a před tím se mrknu na grower a koukám neco že tu prý první by acid.hack, takže jak to vypadá na groweru Ti psát nebudu, neboť to asi už víš.. no a jak je? z tej sms sem měl pocit, že Ti uřízli aspoň půl těla :D tak nezapomeň na moje slova:
KAŽDÁ NEMOC JE ZANEDBANÝ HULENÍ... !
dalajlama
Marťasi to je vostrost ten Tvůj web - taxem na to kouk, jaks říkal a udělat si tam jen vstup pro sebe za účelem studia společenských věd mě docela zaujalo, ale po kliknutí na vstup pro administrátora, načež explorer zareagoval tak, že jsem si tam vstoupil, tak to už mě přímo uzemnilo :D :D :D - no musím Ti dát karmičku, protože to jsem se za dnešek poprvé fakt moc moc zasmál a ganjy se to taky týká - jo a jinak byl dnes koncert na Štvanici a to moc moc v cajku (pošlu plakát nebo neco na email - ale až asi zejtra neb teď se mi už nechce) - jo a abych tu neodbočoval od tématu, tak: to na co se ptáš v tomhle dotazu fakt nevím - počkám si, až někdo odpoví a pak si to přečtu - taky by mě to zajímalo (ani teďko zrovna nevím jak se ta sračka menuje... jo pythamin... :) :smoker:
acid.hack
To: dalajlama: Už sem ti poslal SMS a tam je vše vysvětlený.
ALE TEĎ MĚ PORAĎTE S TÍM PYTHAMINEM
dalajlama
Čusík ! Taxem včera měl moc moc práce, protože dnes jsem měl odjet na těch deset dnů na to Slovensko, ale musím odjet až asi ve 1400hodin, tak teď píšu – chtěl jsem jako vždy v noci, ale to sem se vrátil z takový ňáký, no.. už i asi 10 sekund po probuzení jsem si zapálil dalšího špeku prvotřídního skunku :)
Jinak omlouvat se nemusis a ja to nepolozil, nybrz mam posranou baterku v mobilu a tak se zas vyp…
No ja Ti chcel a nebo i ty po me něco kurva proc poisu bez hacku a carek uz mi to leze na mozek.. jo vo tym buddhismu a tak – no splknem nekdy, ale az prijedu ok? Tak čus a ať tě … no to, já nevím co, nebolí… :smoker:
PS: vis jaxem psal..: KAŽDÁ NEMOC JE ZANEDBANÝ HULENÍ“ to si asi teďko mě napadá že dám dalajlamaovy moje signatury na groweru… jo a tak teda čusík!
--------------------
jo a už někdo poraďte s tím pythaminem... :D
sorethroat
to acid.hack :Hale chlape stim Phytaminem na matky no nevim. Podle mně je to docela nesmysl stříkat na matku která potřebuje pořád 18 hodin světla a co nejvíc živin určených k růstu Phytamin. Jelikož obsahuje KVĚTOVÍ A RůSTOWÍ hormon což by z matkou mohlo udělat to že by začala kwíst a to bys přece nechtěl dělat řezany z kwetoucí matky :(
Já bych beyt tebou tak stříkám na matky tak MAXimálně Bio-Algeen S-90,ALGASTIM nebo DARINU-4 tyto postřiky mohu dle vlastní aplikační zkušenosti pouze a jenom doporučit a na matky JAKBYSMET :D:D:D
Calzone
Tady je to takovej deníček koukám. :D LOL
majkl2644
Phyt-Amin obsahuje růstový a květový hormony dohromady,ale myslim,ze to vliv pri rustu na kvet nema .. dokad je delsi den nez noc,tak to nemuze vykvest :D nevim jak u indoor ale u out to je zaruceny ;-)
Stoned_r41d3r
http://grower.cz/forum/showthread....9046#post289046
Hledani : phytamin


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma