Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování

 
Posupná úprava doby světla - Klikni zde pro originální téma
Lampiu
Ahojte lidičky. Máte někdo zkušenosti s postupným prodlužováním světla z 15 na 18/6. Pak konstantní a pak postupně snižuji na 12/12. Myslíte že je to blbost nebo to bude menší šok pro kyti? Díky za odpověd.
viridis
V prirode to tak chodi, jasny, je to prirozenejsi. Ale Ty to jen simulujes, jinak bys ve skrini sazel v qetnu a sklizel tehdy, kdy se sklizi out. Zbytecne si prodluzujes doby qeteni a tim padem i zvysujes naklady. Prvni den prechodu z (18/6) na (12/12) nechej kytku potme cely den, at si toho drive 'vsimne', pak uz jed (12/12), ke konci klidne jeste uber na (10/14), nekteri ubiraji svetla jeste vice.
acid.hack
Já bych řek, že to zas taková blbost není. Během jednoho týdne jí přidávat sodíku, až dosáhneme 12/12. Přepnutí hned na květ je záhul.???!!!!???
Lampiu
Díky za odpověď. Jelikož jsem měl strach o místo, ve skříni lampu můžu posunout tak max. o 20 cm výše, tak jsem musel stejně čas zkrátit o větší kus tzn. z 15/9 na 13/11 a zítra je nechám na tvou radu potmě. No a huvidíme jak posléze zahulíme. Mějte se.

[Edited by Lampiu on 02-07-2002 at 11:32 AM]
viridis
Ano, zapomnel jsem se zminit: ve skrini se jede z klonu: jednak je to nepretrzity provoz, jednak porad hlidat, coze to vlastne roste a eventualne prehlidnout taky neni dobry. Ani naklady nelze pominout.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma