Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie pod Sluncem

 
Outdoor, balkon 2009 - Klikni zde pro originální téma
storm1249
Zdravim vsechny.Nedávno jsem se regirstroval tady na groweru a začínám s prvním pokusným pěstováním.Semínka mám nějakou no name směsku od známejch takže směle do toho.Chystám se nechat nějaký kytky na balkoně,kterej mám na jižní straně pokoje a nějaký zasadím někam do pole.Pěstuji poprvé,takže budu rád za jakékoliv rady,pokud se vám na mých rostlinkách nebude něco zdát.
storm1249
Takže přidávám první foto.
Hlína sem použil na pelargonie smíchanou s pískem.Zatím jsem nic nehnojil ale chystám se hnojit balkon granulovaným kravským hnojem,outdoor kopřivama.Kytičky jsou trošku vytáhlý,protože byly za oknem ale zatím to myslím nijak nevadí.
sork
Zdravým taky letos pojedu balkon tak uvidime co z toho bude:) určite budu tvuj threed sledovat a vymnenime si par skusenosti zatim čau
Slick-ace
zdravim, mno pokud se do nich na blakoně opře vítr, zejména tu vpravo by mohl jemně pochroumat :teef:. Ale supr jestli na ně občas foukne, přihrň jim při přesazování ke stonku zem, zahrab jim stonek coto de. Pěkně pak zesílí ;).
storm1249
ono je tech kytek 15,vsechny sem nefotil vypada to vsechno stejne. Prihrnu je urcite s tim pocitam az je budu presazovat.Jo nevíte jestli má cenu je dávat přes noc dovnitř na okno nebo je tam nechávat i přes noc?
storm1249
Tak jsem opet tady.Na kytkach se toho moc nezměnilo viz. foto.Jinak mi jednu nejakym zahadnym zpusobem na balkone zlomil vitr tak jsem ji zahrábl znova do země a vypadá to,že žije dál.Přes noc je radši dávám pořád dovnitř (to víte mrazíky :-D ) a ráno kolem 6:15 jdou na balkon kde na ne celej den sviti slunicko.Deda po mne chce dve kyti,udelal jim paradni misto u hnojiste tak jsem zvedav na jeho uspechy.
Jamal001
Záleží na susedoch... ale pre istotu by som si tam dal pletivko aby nebolo s vonka vidieť kity, a pristrihával by som ich ;):punk: samozrejme neskoršie
storm1249
sousedu se nebojim. jeden soused je deda a ten po mne chce dve kyti a druhej soused ma sklenik plnej tabaku a az se dovi ze ma deda kytku bude chtit taky. jinak jsem kytky presadil hloubeji do zeme aby nebyly tak vyčouhlý a nelámaly se. zítra upnu photo at se máte na co těšit :-D taky bych mel pridat fotky svyho outu kterej si vesele roste v krabici na "louce" ;-)
storm1249
zahrnul jsem je tak,že stonku kouká cca 1-2 cm ale rozhodně je to pro ně lepší než to bylo předtim. foto upnu zitra nebo pozdeji ted zase letim pryc. s tim zastrihem se pak taky musim nejak poradit ale to je jeste cas.
storm1249
Tak prinasim dalsi up.Jak jsem už napsal,kytičky sem přesadil hlouběji a do větších nádob.Jak jsem se později dozvěděl,nepřesadil jsem je zrovna nejideálněji ale určitě je to lepší.Hodlám to tak nechat - věřím jim :-)
Do hlíny už jsem zkušebně přimíchal malou hrstku granulované kravského hnoje tak uvidim,co to s těma kočkama udělá :) Na out venku se jdu podívat zítra takže se pokusím udělat nějaký fotky.
Pokud se vám něco nelíbí,nebo máte zkušenost že je lepší udělat to a to jinak tak to sem napište.Budu jedině rád.
btw. pořád se bojím je nechávat přes noc venku co myslíte vydrží to? bojim se že bude mrznout (mám je opravdu rád :-D )
bufucz
Mám dotaz... př edpěstovávám si kytky na Terase a na noc je ještě dávám ven protože jsou ještě mrazíky ale do kdy ještě kytce bude stačit květináč kytce když je velkej asi 10 cm průměr a 10 cm do víšky kytky mám asi 7 čísel a míň
storm1249
2 bufucz:to snad poznáš ne? až prostě uvidíš že ta kytka ten květináč pomalu přetejká tak jí přesadíš ;-) az proste bude na ten kvetináč moc velká
storm1249
fouká jak blázen tak snad to vydrží. alespon budou mít stonek jak ze železa :)
Týýý jo takových kytek na balkoně to tam budeš mít dobrej prales :punk:
storm1249
Sv*ne Sv*ne Sv*ne a nic než Sv*ne. Už mám jenom balkon.přišlo to teda docela brzo.Někdo mi ukrad mých malinkých 12 kytiček venku. ukrad je všechny a ještě měl tu drzost tam nechat ten mini sklenikovej kryt.Sem fakt nasranej hlavne proto ze jsem prisel o místo. Posilam photo jak to vypadalo v pátek. Podotýkám že na tom místě nebyly tam kde jsou focený.Takže bacha na čorky co jsou schopný už takhle z jara prolézt 5 m trní a 2 metry kopřiv po kolena :( Přeju vám víc štěstí než jsem měl já
Nyc Diesel
Kurva ty zasr*ný čorky mě tak serou! Dobrdele, tak proč si taky něco nevypěstujou... stejně na ty místa kde by se dalo zasadit choděj. Ať ti aspoň vyjde ten balkon!!! Myslíš si, že se choděj dívat sem na G, zbírat info kde a kde se sází? Čorky chcípnětee!!!:rocket: :shooter:
MedvedBrtnik
Buď v klidu, horší by bylo, kdyby ti je ukradli den před sklizní, to se taky stává. Když to nebyly origo semena za 50 E, nevidím v tom zase takovou tragédii. Najdi novej flek, zasaď jiná semena a třeba to vyjde tam, času je ještě dost. Když pěstuješ outdoor, s tímhle prostě musíš počítat. Špatný počasí, zvěř, slimáci, čórky... Život je boj, tak bojuj!
storm1249
to mi pak budeme muset s řízečkama někdo poradit :-) ale nařízkuju něco resp alespoň se pokusím.balkon se jinak drží dobře. stonky skoro ze železa jak fouká vítr :) fotky upnu nekdy jindy at se mate na co tesit
storm1249
dneska nafotim nejaky fotky po delsi dobe at je na co se koukat :-)
storm1249
Tak posílám opět nový foto. Kytičkám se daří v pohodě,ale mám s jednou problém. Jak je vidět na druhé fotce, má uprostřed některých lístků skvrny jakoby rezla.Nevíte čím to může být? mám je otrhat nebo nechat? budu rád za rady.
storm1249
btw kdy mám tak poprvé zastříhavat?
MedvedBrtnik
Hnojils to už? Možná je ten pravý čas začít. Kdy to střihneš, záleží na tobě. Nechal bych tak 4 patra vyrůst a potom..
YagoMan
střihni to až tam bude min. 3 odrostlé patro což už na některých máš ne, jinak vypadají v klidu, no a ten flekatý list může bejt buď malý proplém s ph nebo nedostatek nějakých živin, ale přikláněl bych se spíš k té první variantě, každopádně ho tam zatím nechej, kytka se ho když tak zbaví sama...
storm1249
dve kyti uz jsem strihnul,pozdeji pridam foto. Jinak hnojivo mam kristalon jahoda a ještě můžu mít kopřivy a slepičince ale bojim se aby mi to nesmrdělo z balkonu do pokoje. Pohnojim co nejdřív. musim jeste nekde sehnat ph papírek
storm1249
tak posílám další upload.Kytky jsou v poho,dvě jsem zastřihnul tak se muzete podivat jestli je to spravne. na par kytkach mam ale nejakou chorobu ci co. na fotce je to dobre videt. nevite c oby to mohlo být? lítaj mi na to nějaký mušky tak jestli to nevykusujou nebo co ja vim.diky za rady a podporu :-D
YagoMan
No podle toho listu s těma tečkama by to mohlo vypadat na svilušky, ale posoudit to takhle 100% nedokážu... klidně by to mohly být i třásněnky, takže to pořádně osonduj a hoď oko tady:
http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=22499
storm1249
hm mels pravdu. jsou to svilušky.Jdu naložit nějaký dědovo vajgly :-D
ad to zastřinutí.zastřihnul jsi to
klasickou metodou,takže ti z toho vyjedou dvě větve.škoda.
Koukni tady na G jak se štípe metodou FIM.je to mockrát lepší.
odzkoušeno.neměl jsi to šmikat celý,ale asi tak 20% tam nechat..ale což..užje pozdě.tak pro řpíště:)
YagoMan
No hlavně často rosit, svilušky nesnáší vlhkost, buď rád, žes je objevil v ranném stádiu, několikrát se mi stalo, že mi zbaštily celou úrodu... :mad:
storm1249
to Melvin: zastrihl jsem jenom dve kyti z 15 ti takze jdu zastrihnout metodou FIM. Jdu teda orosit kytky :-)
storm1249
Opet zdravím všechny po týdnu.Kytičky to ted mají hodně těžký.Pustily se do nich bekyně :( otrhal sem všechny listy s jenom náznakem bekyň.Lístky tu sou na fotkách - na 99% bekyně. Jestli víte někdo o nějakym dobrym přípravku na ně,sem s nim budu jedině rád (překvapivě :-D ) Jinak se chystám brzy přesadit. U jedné kytičky už jsou známky nějakého pohlaví, myslím si že samec ( nejsem si stoprocentně jistý). Je to těžký ale doufám že souboj s nima vyhraju :-)
Rasta_pasta
Je to samec jako prase.
Pryč s ním !!!
storm1249
jojo. zahodit? zabít? uvařit? vypít? nebo co s nim? :-D
vypít ne....moc by si z toho neuvařil.jak říká kámoš...možná tak mlíko na jednu osobu:frog:zahoď ho..nebo se s nim vyfoť:teef:
storm1249
jdu ho zabít šmejda :-D
storm1249
me by ale spíš zajímaly ty bekyně :(
storm1249
ok díky za návod,ale já myslel osobní zkušenost a jak jste ten problém vyřešili - jakým přípravkem.Bohužel to v tom návodu není jinak bych se takhle debilně neptal.
YagoMan
hey das ist katastrofen :mad: taky se mi bekyně pustili do rostlin, už přes týden bojuju za pomoci tabákových a pepřových výluhů a osvědčeného Biolu od Agra... za 10 let co seju nepamatuju tak velké zamoření rostlin ani takovou odolnost těchto škůdců...:rejp: dneska došlo na lámání chleba, takže je třeba mechanicky odstranit všechny napadené listy, ty pak zahodit hodně daleko, nejlépe spálit a každé ráno a večer provádět postřik biologickou zbraní :rocket: namíchávám tohle mixle v pixle:
do 4 litru vody napřed namočím:
20g cigaretového tabáku Samson (black) nebo Javanse Jongens 3/4
20g žvýkacího tabáku Granit Portion (Svenskt Snus)
5g pepře
tohle nechám 2-3 dny odstát a pak tuhle směsku uliju do rozstřikovače o objemu 0,5l do kterého přidávám 2 až 2,5 víčka Biolu a 5 až 7 kapek smáčedla (mýdlo, přípravek na nádobí)...
Tohle je už recept kde jsou všechny dávky zvětšené a vypadá to že začal zabírat... Svilušky, třásněnky to drtí okamžitě :death: bekyně do 2 až 3 dnů...
storm1249
zdravím všechny příznivce balkonování :-D
Zdá se (musim zaklepat) ,že kytičky se s parazity vypořádali takže šupajdíme dál.Dvakrát jsem kyti pohnojil Kristalonem jahoda a to jsem neměl dělat,protože mi už takhle maličký jdou některý do květu. Našel jsem dalšího samce a o dvou kytkách myslim že jsou samičky protože voní a nevidim žádný samčí květy jenom (snad) pestíky. o víkendu se chystám přesadit do 15L kýblů. Chci se jenom zeptat: Vyrostou ty kyti ještě když začínaj nakvítat? budou se ještě větvit? nechci mít žádný ucamraný chudinky ale normální kytky. Mám zastříhnout i když tam bude malej kvítek? za každou radu budu rád.

Jinak sem naložil kopřivy do barelu a koupil granulovaný kravský hnuj. Kristalon asi až na květ.
storm1249
Zdravim. Tento týden jsem koukám nějakej co se týče příspěvků aktivní :-) . Kytičky mi dělaj jenom radost.Bekyň jsem se jak se zdá definitivně bez větší újmy zbavil,takže jedeme dál. našel jsem další dva samce a taky se už ukázala jedna samička. nevím,jestli je to brzo nebo ne, je to noname takže netuším co je to za genetiku.Velkou hlavu si s nakvétáním nedělám.Tento týden plánuju většinu kytiček přesadit do 10-15 L kýblů a květináčů.Přesadím,zastřihnu a potom letim na tři týdny do řecka takže všechno bude na mamince :-). Ted už fotky:

1. - pestíky (nejsou tim foťákem skoro vůbec vidět ale jsou tam na 120% ;-) )













2.Fotka celé samičky, v pozadí tři chlapci











3. krásně rozvětvená kytička zatím neurčeného pohlaví.
Rasta_pasta
je sice hezké, že už víš co máš u kytek za pohlaví, ale vzhledem k tomu, že je máš u sebe (viz. foto č.2 v posledním příspěvku) tak je budeš mít pravděpodobně OPRCANÉ :death:
Pokud si nechceš schovávat ze samců pyl, jako že u no nounejmů bych se divil, tak je odstraň dřív než napáchaj škodu
storm1249
maj koule tak 0,05 mm takze se fakt nebojim ;-) ale uz jsou pryc :-)
storm1249
Zdravím všechny. po dlouhé době jsem tady a od pondělí tu zase tři týdny nebudu. Kytkám se daří v pohodě,všechny jsou přesazený,všechny přihnojený - balkonovka granulovanym kravským hnojem,kýble skořápka od vajec a všechny jsou zalitý zkvašenýma kopřivama. roste to jak o život,balkon už ukázal pestíky.myslim ze jsem vsechny kyti zastrihoval vcera naposledy nebo myslite ze jeste mam?

pripojuju foto
Plechh
cau, radim ti okamzitě odstranit samce do ...... koše :-) je veliký riziko odjet na tři týdny a vrátit se k opylovanejm kytkám skrz na skrz , zlatej klon
storm1249
zdravim všechny. jednoho samce jsem včera hned po příletu našel a zneškodnil jej,ostatní kyti zatim moc nekvetou. za chvili upnu fotky,dost to povyrostlo jen co je pravda :-)
storm1249
tak jsem tady. konečně připojuji fotky. kytičkám se začínají tvořit malinké paličky,jedna kytka je focena na balkóně,ostatní z něj (nechtělo se mi dolů) :-D hnojím kopřivami,skořápkami od vajec a ted jednou za dva týdny kristalonem jahoda. prosím o komentáře a ohlasy,klidně i záporné. budu rád když se dozvím co dělám špatně :-)
storm1249
píšu si to tu asi pro sebe :D
Plechh
ne me to zajímá je to dobrej balkon, neboj se nic
storm1249
ok,nebojim se nic :D (to říká vždycky babička neboj se nic ) :D
storm1249
Zdravím všechny.
Kytičky už až na jednu všechny kvetou, jak jsem nebyl tří týdny doma a byly jenom zalejvaný tak z nich vyrostly docela nevzhledný košťata.Kytka na balkoně je mučena ohýbáním- nesmím to mít moc vysoký :-).Do kytek co jsou dole na podestě se začali pouštět slimáci- vanish je opravdu účinná věc,je tam všude kolem plno slizkejch mrtvolek. Jinak hnojím 1* týdně kristalonem jahoda nebo kopřivama. nevim co je lepší,ptám se tu na to pokaždý ale nikdo mi nikdy neodpoví :D Žádní jiní škůdci krom těch slimáků mě teď neohrožují (klepu na zuby)
Pište připomínky
storm1249
Zdravím všechny.
Kytičky už až na jednu všechny kvetou, jak jsem nebyl tří týdny doma a byly jenom zalejvaný tak z nich vyrostly docela nevzhledný košťata.Kytka na balkoně je mučena ohýbáním- nesmím to mít moc vysoký :-).Do kytek co jsou dole na podestě se začali pouštět slimáci- vanish je opravdu účinná věc,je tam všude kolem plno slizkejch mrtvolek. Jinak hnojím 1* týdně kristalonem jahoda nebo kopřivama. nevim co je lepší,ptám se tu na to pokaždý ale nikdo mi nikdy neodpoví :D Žádní jiní škůdci krom těch slimáků mě teď neohrožují (klepu na zuby)
Pište připomínky

1. - neustále mučená balkonovka










2. - všechny tři nakvétající dámy dole









3. - kvě kvetoucí košťata :D








4,5 - detaily začínajících paliček
YagoMan
čest
no kdybych si měl vybrat já, tak to nechám na těch kopřivách, nemám nic osobně proti Kristalonu, řadu let jsem ho používal, ale jen K Start, pro vegetační dobu opravdu mocné hnojivo, na květ jsem pak používal OBM nebo jemu podobná hnojiva...
0,5l Bio Bizzu Bloom tě výjde na necelých 200Kč... + kopřivy a mají se jak prasata v žitě...:D
a jen tak mimochodem - ty jsi z toho škubal listy...?
čest a ať se daří...
storm1249
z tý na tom balkonu jsem musel,protože bekyně a svilušky,jinak ani moc ne,sem tam nějakej bídnej. proč? o tom bio blizzu popřemýšlím :-)
storm1249
tak to je v 3,14či ted jsem našel na tvojí rozjetej samičí kyti na balkoně dva samčí květy :( utrhnul jsem je. co mám dělat dál? otrhávat? vzhledem k velikosti rostliny by to teoreticky šlo. nebo co mám dělat proti hemení kytky? prosím pomoc
Plechh
neuděláš nic, prostě hermafrodití, tak jí vem a vyhoď jestli nechceš mít všechny pak samý semeno
storm1249
jo no.... :( je mi jí líto :D
Plechh
není to podle mě ani první ani poslední hermáč kterej vypěstuješ, ale lítost je na místě
storm1249
první je.... poslední letos doufám taky :D
storm1249
tak dneska sem se zase koukal podrobně na kytičky a mám radost. myslel jsem si už že je to nějaká technika když samí pestíky a nic z nich a dneska se podívám a paličky a lístky kolem sou lepkavý juchůů :-D
zítra upnu photo,snad se mi povede udělat makra :-)
storm1249
Zdravím po delší pauze všechny pěstitele a pěstitelky.
Byl jsem na dovolené,proto up až dneska.
Kytkám se daří zdá se mi dobře,paličky rostou,už se i začínají obsypávat.Myslím že to bude ještě lepší,celý víkend a příští tejden má bejt slunečno takže by se snad počasí umoudřilo? Jedna kytka pořád nekvete,nevím jestli jí zatmívat,nebo dát do nějakýho míň slunnýho místa a pak jí zase dát zpátky.Hermáče z balkonu jsem už vyprasknul takže mi to snad nemá co oprcnout. Těm dvoum kvetoucím kytkám sami od sebe opadávaj listy který vypadají že ta kytka asi nechce.Nedělám s tím nic,nevypadá že by jí to trápilo :D .)

Hnojím stále 1x týdně kristalonem - s tím teď holdám přestat a 1-2x týdně kopřivama.
Pokusil jsem se o nějaký makra paliček,nevim jak to bude v tomhle rozlišení vypadat.

Za všechny vaše rady a připomínky budu rád.

tak a teď už fotky
YagoMan
čest,
no tady to vypadá dobře a ty listy to je normální, kytka v květu potřebuje hlavně nejvíc fosforu, tak z toho vycucne všechny živiny a čest ...:D
čest ;) K
na ten Kristalon se už fakt vyser...
storm1249
Jn,kytka proto aby mohla bejt co nejvíc plodná obětuje i části "těla" :D
Díky za K,jsem rád že si to tu nepíšu jen pro sebe :D
ještě by mě zajímalo co dělat s tou nekvetoucí nejkrásnější kytičkou
YagoMan
zkus zatmívat...
nebo věř, že dozraje...:D
storm1249
Nekvetoucí kytka byla přendána na balkon,kam jde slunce opravdu málo tak doufejme že bude přinucená kvétst.
jinak přidávám dvě fotky - musím to taky přece ochutnat ne? :D
YagoMan
no storme1249 ;)
pokouřit si rostlinu plnou Kristalonu :einstein: to vyžaduje odvahu...:david:
myslím, že to bude "chuťovka" s "mírným" škrábáním a pokuckáním, které nepomůže zjevně ani sám velký Che...:D ale sílu by to ukázat mělo...
fascinuje mě ta slintající nedočkavost...:leaf: :teef:
ať má sílu a ať se daří čest...
Laidback
fuj, takový nedozrálý, a kristalon v tom ještě :-D no fuuj :D
storm1249
kristalonem jsem hnojil naposled pred 14 dni tak doufám že už tam nebude moc znát. stejně sou to spodní malý paličky na malejch větvičkách,kterých jsem se chtěl zbavit :D
nedočkavost je velká to je fakt :D vubec nedokazu odhadnout kdy to dokvete ale tak tipuju začátek září nebo ne? co myslíte?
storm1249
sem zhulenej nechte mě bejt :D
storm1249
Zdravím opět všechny příznivce dobré venkovky :D
Kytičkám se daří dobře,paličky kynou,vlivem slunce se už taky hezky obsypávaj a začínaj bejt k nakousnutí :)
Kristalonem už 2 týdny nehnojím,hnojím kopřivami a za chvíli se an hnojení asi už vykašlu úplně.Za jak dlouho bude sklizeň vážně netuším,budete mi muset někdo poradit.Přidávám i další fotky svých pěstovaných rostlinek abyste si nemysleli že chci jenom ganju :D

dost keců,teď už photos :






1.pohled na obě kytičky








2. nepovedené makro jedné z palic







3.nekvetoucí květina přesunuta na balkon do nedostatku světla ( už zaplaťpánbůh začíná nakvétat)







4. nový model z nirvana seeds - chilli skunk :D






5. olivovníček :)
storm1249
ok,doufám že mi pak před sklizní někdo poradí. Dneska sem si všiml že to vypadá trošku na jednej palici oprcaný. nevim jestli tu má někdo v okolí samce a teď už asi ani nic nevyřeším. asi je to z toho mýho hermouše,to bych už nemusel mít žádnej oprc
storm1249
tak ,zítra nebo pozítří jdu jednu z kytek sklidit. pestíky už hnědnou a s tou dobou květu jsem se asi seknul.no nevim ale az jich bude tak 70 % hnědejch tipuju že to bude k pokosení. pak upnu photo ;-)
method7
plagron alga bloom super vec za pár korun, rozhodně lepši než kristalon uvidíš sám
method7
máš je fakt pěkný ale myslím si že by jsi je mohl ještě klidně dva tydny min nechat
storm1249
Tak a je to tady. Dvě kytičky šly definitivně pod kosu. Moc toho sice neni ale tak příště to bude lepší.Palice vypadaj nádherně,lepí to,voní celej barák,no prostě báječný.Kolik bude gramů se bojím odhadnout ale pro vlastní potřebu si myslím že ot na chvíli bude stačit.Z listí a spodků budu dělat mast.Myslím že jsem sklidil tak akorát.Mikroskop ani lupu nemám takže jsem to víceméně odhadoval.

Pište názory,připomínky a tak.


Ted už fotky:
storm1249
u jedne palice zkousim water curing ve vodě s trochou kiwi sirupu,zitra upnu foto. Piste prispevky,jsem zvedavej co na to rikate :)
storm1249
foto paličky co byla dneska na slunku. vypadá lahodně sbíhají se mi sliny :-D
storm1249
http://img76.imageshack.us/img76/7223/palka001.jpg

tady dystak ve větším rozlišení ;-)
storm1249
Tak a je to tady. ani jsem se nestačil rozkoukat a je konec října. Přidávám hodně fotek,ke každé bude koment. takže se koukněte jak to vlastně všechno dopadlo :


první skosená kyti,chuť výborná,paličky krásné ale zhulenost téměř žádná.Nevím čím to bylo,dost pršelo tejden před sklizní.Ani nevim kdy byla sklizená ale asi tak půlka září :) bylo toho pomálu.Na fotce sice neni všechno ale tipuju výnos tak 25 gramů. Nic moc ale stačilo :)










Tak,ted přidávám druhou lady. Ta už byla o poznání hezčí ale také menší.Jemně fialové paličky chutnaly dobře a zkuřovali báječně. Bohužel toho bylo tak cca 15 g,byla malinká ale krásná.Foto mám asi 4 dny před sklizní pak už žádné :( došly baterky :D










Tak a konečně nejkrásnější a nejlahodnější kytka. Byla poslední dva měsíce na balkoně,nekápla na ni ani kapička vody. Prostě pecka.Bohužel nestihla dozrát a při prvních minusových teplotách jsem to nevydržel (navíc plesnivěla jedna větev) a pokosil jí. Výnos tak 20 gramů ale kvalitního kouření,paličky tvrdý a lepkavý,no prostě nádhera. PŘidávám photo i do dalšího příspěvku kochejte se :)
storm1249
Tak a tady poslední fotky.Výnos tedy tak 50-60 gramů,opravdu jsem to nevážl a vzhledem k tempu jakým to ubývá a ubývalo se to opravdu nedalo :-D ted dokuřuji poslední paličky - viz poslední fotka.Bylo to krásné,občas napínavé ale zajímavé :-D příští rok další pěst a bude to lepší,to slibuju :D Komentujte a hodnoťte jsem na to sám zvědavej. S pozdravem Storm1249
storm1249
smoke... aneb jak jsem šel spát v 18:00 :D
storm1249
To se v ČR tak málo lidí zabývá marihuanou,nebo se tak málo lidí zabývá mým threadem? :-D asi obojí :D přijdu si jak schyzofrenik co si myslí že je dva :D
Plechh
jo někdy mam podobné pocity ale asi se to odvíjí od situace, protože okamžiky po sklizni bývají často euforické a hodně málo lidí se dokáže přitom ještě věnovat internetovým aplikacím, mluvím alespoň sám za sebe takže k tobě letí k+ sice trochu vybrečený ale je tam


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma