Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Základní Pěstitelské Informace

 
Hash extrakce přes tkaninu. - Klikni zde pro originální téma
Swordfish155
Zdarec! Vím že podobnejch témat už tu bylo hafec ale zajimalo by mě jestli se dá roztok s hashem (např. gumby hash) přefiltrovat pomocí látkovejch filtrů, tzn. ne přes síta ale přes látku. IMHO by to mělo fungovat, ovšem bojim se že se mi v látce zachytí většina pryskyřice protože je "lepkavá" a tak ztratim většinu matroše. Jestli už to někdo zkoušel tak se podělte o zkušenosti ;-)

Díkes a growu zdar!
dokktor
problémy "látek" jsou: větší tolerance velikosti ok a samozřejmě vždy větší oka než jsou potřeba, ty přírodní dost sajou vodu, bude se na tom/do toho chytat zbytečně pryskiřice, látka se bude drolit a bordel ti bude padat do hašu. kamoš to dělal přes silonky, což je eště věčí peklo: oka různě veliké, silonky se dost trhají a hodně chlupů bylo ve výsledném produktu - naprosto nehulitelné, nehledě na to, že oka sou i tady mooooc velké.
Hajles
hele já dělám vytřebky přes cykistický elastáky a je to v poho haš ale nvm co ten roztok
Swordfish155
Jde o to že já mám přímo filtrační tkaninu takže by to mohlo jít docela dobře ale protože jsem línej (a nemam rád když se ztratí i kousek matroše) tak jsem místo tkaniny koupil sítko 20micronu za 6,- kč a jsem vysmátej. Ale i tak díky za rady.

Mějte se a pěstu zdar !!!
Swordfish155
Mimochodem netušíte někdo jestli 20micro neni moc málo ?! Vim že ice-o-lator dělá 25micro kvůli tomu že je to přesně v poměru - ani málo ani moc. Zajimalo by mě jaký budou ztráty ?!


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma