Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

 
...z hulicsky kroniky - Klikni zde pro originální téma
4C3
Dovolil jsem si zalozit tenhle thread, aniz bych si chtel dovolit konkurovat nekonkurovatelnymu 'Nejbrutalnejsi zazitky po huleni', ale spis jako takovej "odstepnej zavod", kde se zpracovavaji dokonce i uplne malicky vyrobky, ktery ani nemuseji byt brutalni, ale presto na nich je neco zajimavyho...

-----------------------------------------------------------------------

V patek byla zase mensi akce s kamosema (zatezkavajici zkouska myho bonga, pak bonga jedny holky a pak nejakej ten speq navrch ;) ), ale proc to pisu - docela me totiz preqapilo, kdyz speqa vytahla a pomerne zrucne zacala balit i jedna baletka z Ostravy... Mno, zda se, ze huleni se nevylucuje opravdu s zadnou profesi... :D
Piskot
Jedu si to takhle po highway na jih mesta a dostal jsem se do docela slusny dopravni zacpy.Popojizdim,cumim a najednou se podivam do prava a tam Passat bez ridice :eek:
Ale najednou se v nem objevila tak 25-leta celkem dobre vypadajici kocka.Asi hledala neco v kastlyku u spolujezdce.No a najednou si strci do pusy tak 5cm dlouhou "ziletku".Zapali a hluboce vdechne.A v tom se podiva na mne.Ja na ni cumim jak puk a myslel sem,ze mi treba nabidne praska a ona se zacala smat a ukazala na mne zdvihnutej prostrednicek.:eek::eek::eek:
No nic no ale holka to byla hezka to je pravda.
4C3
V kronice nejsou vzdycky zapsany jen prijemny veci, takze to, ze si muj nejlepsi kamos - drive po nekolik let vzdycky jen hulic - pred par dnema do zily narval piko, je jedna z nich... :(
4C3
Ale at jsou tu i veselejsi veci...

To jsme tak predevcirem s partickou vyrazili zahulit "marocky suvenyr", co jsem si privezl ze Spanel ;). Nacpana vodnacka, klapka, jedem! Po nejaky dobe byl ale kotlik prazdnej, a tak vylivame z vodnacky vodu, ale po chvili nacpeme kotlik znovu, klapka a jedem! Ale co to? Prvni manik zahulil a ted malem vykaslava plice... podava dalsimu... druhej manik zahulil a ted malem vykaslava plice... podava dalsimu... treti manik zahulil a ted malem vykaslava plice... podava me... zahulim a ted malem vykaslavam plice... sakra, co to je? Ze bysme na neco zapomneli? Eh, vzdyt ve vodnacce neni zadna voda! :D
Al-Ban
Zrovna včera jsem měl příhodu, která se do brutálních zážitků moc nehodí a na Dudeho "zhulené klišé" jsem si vzpomněl až teď, tak tedy přispěju sem (to je logika :D).

Sedím u kompu, pokuřuju letošní modýlek a v CD mechanikách mám dvě RWčka. Na jednom je velmi vzácný soft a na druhym neúspěšná část zápisu, kterou tedy mažu... A pak ta stíha, že mažu to plný, tak rychle vytáhnu to druhý. chvíli na něj koukám a po chvíli usoudím, že mažu to správný, uf! :). Takže ho smáznu a začnu znova nahrávat od začátku, když si po chvíli vzpomenu, že jsem chtěl ještě instalovat nějakej soft (formátoval jsem totiž HDD ;)), tak radostně (že jsem si na to vzpomněl) hmátnu po příslušném CD a s naprostou samozřejmostí se dožaduju otevření CD romky, ve které se právě nachází přepalované CD :eek:. Naštěstí je na tom comp s pamětí o trochu líp než já, takže otevření zabránil, ale chvíli jsem pěkně trnul :wink:.
To jen tak pro ponaučení, že pracovat s kompem zhulenej je sice zábavný, ale při vyšších dávkách THC se to může velmi snadno zvrtnout ;).

Důležité upozornění: Ten soft byl opravdu důležitej, takže jsem si samozřejmě dělal zálohu zálohy originálu!!! ;)
Yasmeene
Tak to mě teď taky napadlo, že nedávno mi kompík psal pořád něco o systémový disketě a nechtěl se nějak spustit, po konzultaci se šroubovákem, kontrole kablíků a všech těch věcí co jen uvnitř je, sem si všimla že nějaký HOVADO (sorry Petí :))mi dalo do drajvu disketu.
m.y.s.e.l.f
2 4C3
To sveci vo tom ze musel byt fakt dost dobrej model ze si toho nevsim nikdo ze 4 lidi ;)
cHLeBiK
he he a nebo taky vsiml a v ramci plnych plic a mota: "kdyz vsichni tak vsichni" to poslal dal :D :smoker: :)
4C3
Dneska jsme s kamosem zahulili, a ze se pujdeme mrknout k takovymu vysokymu radiovymu vysilaci (...i kdyz to vlastne dost casto bejvaj ;)) co je tady ve meste, no ale ackoliv jsme ho videli tycit se porad pred nama, zaboha jsme k nemu nemohli dojit (to v tom meste bydlim jen 21let ;)), az jsem se nakyho duchodce zeptal, jak se tam dostaneme, ale neubranil jsem se behem jeho zanicenyho vykladu k silenymu smichu, no ale dedousek byl uplne v poho.. poplacal po rameni a popral stastnou cestu ;). - Tak s takovymhle vrelym chovanim, kdyz jsem zhulenej, se u verejnosti moc casto nesetkavam, takze jen tak dal, lidi! Jo, nakonec jsme dorazili a zjistili, ze tesne u vysilace je obrovsky golfovy hriste, tak jsme si dost ulitavali na tom, jak je tam sqela trava... bylo to uplne jak umely ;). btw: Taky jsem tam nasel golfaky ;).
Janice24
mily 4c3 speq se nevylucuje fakt s nicim, me naucili hulit baletaci:-) a tahnu to s nima doted

citace:
Původní příspěvek od 4C3
Dovolil jsem si zalozit tenhle thread, aniz bych si chtel dovolit konkurovat nekonkurovatelnymu 'Nejbrutalnejsi zazitky po huleni', ale spis jako takovej "odstepnej zavod", kde se zpracovavaji dokonce i uplne malicky vyrobky, ktery ani nemuseji byt brutalni, ale presto na nich je neco zajimavyho...

-----------------------------------------------------------------------

V patek byla zase mensi akce s kamosema (zatezkavajici zkouska myho bonga, pak bonga jedny holky a pak nejakej ten speq navrch ;) ), ale proc to pisu - docela me totiz preqapilo, kdyz speqa vytahla a pomerne zrucne zacala balit i jedna baletka z Ostravy... Mno, zda se, ze huleni se nevylucuje opravdu s zadnou profesi... :D
gunman
Yasmeene, nastav si v BIOSe zavádzanie systému z HD a disketu úplne zakáž, je to o. i. aj riziko zavírusenia :D
PiosOne
Data i z takto poskozeneho disku se daji jeste zachranit. Zkus si na netu najit specializovanou firmu. Sice te to vyjde na cca. 3000,-, ale zase neprijdes o data.
4C3
Uz asi nejak nestiham, ale toho "ceskyho" (ze by "jenom" jmenovec? ;)) Petera Nagyho (-s jehoz zenou nas dala dohromady uzasna kratochvile - dobirani si neslusnejch bezdomovcu ;)) a Leose Marese jsem zrovna potkat nemusel. Popravde, sam nechapu, tak neni divu, kdyz nebude chapat ani ten, kdo tohle bude cist. Pujdu spat, tahle noc se nejak protahla...
NoM
nebylo od veci tohle tema soupnout zase hore ;)
Hicks
citace:
Původní příspěvek od Yasmeene
Tak to mě teď taky napadlo, že nedávno mi kompík psal pořád něco o systémový disketě a nechtěl se nějak spustit, po konzultaci se šroubovákem, kontrole kablíků a všech těch věcí co jen uvnitř je, sem si všimla že nějaký HOVADO (sorry Petí :))mi dalo do drajvu disketu.


Dělám v práci s pekáčama (PC) a nebejt takovejch lidí jako ty, tak nemáme za co žrat :D. Před chvilou sem třeba dával do tiskárnu náplň, rychlý a snadný prachy :D.
PS: neber si to nějak špatně. :smoker:
Jirka P.
nooo kdyz ste to s tema kompama nakousli . . . loni sem sel zhuleny na koleje s hadrem&supletem, ze si neco zkopiruju, usedam na zidli, fik suple do ramecku - kurwa kompaaal je zaply :eek: (nic se nestalo, ani widle nespadly) :satan:
johnykrnda
:rocket:

Když ste u těch komplů tak já si vždycky zhulenej rád zahraju Counter Strike po síti s kámošem, to je fakt mazec. Máme doma lan a už to jede ..... Radžr det ........ faja in da houla .....
pic ..... headshot .....
Prostě krutý. Když sem někdy fakt moc tak si dám NFS Hot pursuit 2 a to je bomba Jedu vždycky jak posranej a přitom vůbec nestíhám :-)

Jo a zapoměl sem ještě napsat Morkina , kdo ví wo co go tak chápe
4C3
sedim si tak vcera s kamosema v mexickym baru a davam cuba libre, kdyz prijde fesna barmanka a ze nam kdosi posila na ochutnani horkou cokoladu... nechapu... kamosi se jen usmivaj a prej at si cuchnu, ze to neni uplne obycejna horka cokolada... a to uz je u stolu zase ta fesna barmanka a prej jestli si jeste nekdo dame - inu, souhlasim... :) je asi o pul hodky vice a ja s usmevem tentokrat zase na barmana opacim, ze si teda jeste trochu dam, ale ze dam s nim napul :), barman dopije a uz se zase zene k ostatnim stolkum a nabizi ten mok vsem klientum :) u vedlejsiho stolku dva typove s obavou odmitaj a trumfuje je holcina co do sebe s usmevem obraci podanej mok... u druhyho stolu (sedi skupinka lidi ve veku tak 30-40 let, vypadaj jak na skolnim srazu "po 20 letech") si v drtivy vetsine taky bhangovou cokoladku vychutnavaji ;)
uz se ani nesnazim pochopit, proc mi pak typek od toho samyho stolu podava v igelitu od krabky nekolik solidne vypadajicich palicek...
inu, neni nad dobrej mexickej bar, zase se objevim :D
Ježíš
hmm storky kdy ste zhuleny vlezli na damsky zachodky, nasrany ze nikde nejsou musle chcijete do misy dokud neprijde nejaka slecna a neotevre dvere je asi zbytecny pridavat. mne se to stava celkem casto :)
Mesias
Napíšu vám taky nějakou historku, doufám že se nedočkám stejné reakce jako minule. Popisoval jsem nevim kde svojí schízů, která se fakt stala a někdo tam pak napsal že si vymejšlim a že jsem nejspíš malej fracek. Fakt mě to od growera odradilo, ale tak co třeba mi někdo věřit bude. Jako mladší jsem se bál hulit v pokojíku a tak jsem chodil dolů do kůlny. Jednou jsem tam tak hulil a koukal se u toho na kolo. Klasické ciklistické kolo. Vyhulil jsem toho celkem dost, ale furt jsem si říkal, že když si dám ještě tak nic nezkazím. Načeš jsem koukl na cyklistické kolo a najednou jsem viděl místo kol oči a šlapka mezi nima mi připadala jako nos. Jen mi to tak bliklo před očima a tak jsem si řekl že budu mít asi dost. Sebral jsem si věci a po tmě šel zpět do pokoje. žiju v našem baráčku už pěknejch pár let a tak vím že nahorů to je 13 schodů. A tak po tmě lezu a počítám 10, 11, 12, 13, 14, 15, ... Byl jsem z toho fakt hotovej, napočítal jsem jich asi 20. Nedokážu si to do dneška vysvětlit, ale je to tak... :)
Mesias
A ještě jednu o kamarádech. U toho jsem teda nebyl, ale vyprávěli mi to. Možná by se to hodilo do nejbrutálnějších zážitk, ale jestli se nepletu tak tam na mě byli minule hnusný tak to dám sem. Kámoši si řekli že se v horkých letních dnech skouří na posedu. Nic zvláštního. Vlezli tedy 4 do vnitř té velké kazatelny se střechou a hulili. Skouřili se fakt hodně načež jeden z nich fakt pyroman začal podpalovat lepenku na podlaze. Najednou lepenka chytla a oni začali plašit... Pěknej kus jí shořel a v kazatelně bylo prý fakt nasmraděno toho pachu s hořící lepenky. Udusali to teda. Chvíli seděli dívali se na sebe a že se půjdou z toho smradu vydýchat ven. Otevřeli dvířka kazatelny a co neviděli. Byl horký letní den a tráva pod posedem fakt vyprahlá, ne oprava tráva byla v plamenech! Pěknej kus kolem kazatelny již hořel a nohy posedu očividně taky trochu. Všichni honem slezly dolů a valstníma bundama začali požár hasit. Uhasili ho úspěšně to jo, ale ty bundy jsem viděl ještě ten den a můžu vám říct, že měli doma jistě těžký vysvětlování s tím proč je mají celé popálené a špinavé...
Dubinek
4C3: Hele a jak pak ty lidi vypadali, zejm. ty, co moc nevěděli, co to je? A kde je takovej bar? Zajímá mě to samozřejmě kvůli tý servírce :D
4C3
2Dubinek:
Nemyslim si, ze by nekdo z tech lidi nevedel, co to je - u toho stolku kde byla seslost "dospelejch lidi" jsem uz predtim zahlidl balit speqa, u toho druhyho stolu byli mlady lidi, kterejm bylo myslim taky jasny, oc jde, proto oba typove odmitli, akorat holka do toho sla po hlave ;)
Kde takovej bar je, ti bohuzel nereknu, mohli by pak mit problemy...
Kazdopadne pro me bylo prijemnym prekvapenim, videt, kterak se vedeni podniku ve 2hod rano louci se zakazniky podavanim bhangovy cokolady na ucet podniku ;)
4C3
divnej pocit, sedet u compu doma v pokojicku, kdyz jeste pred 12 hodkama jsem se prochazel zhulenej uzkejma nocnima ulickama goticky ctvrti v Barcelone, nebo kdyz predtim jsem se koukal na magicky barevne osvetleny fontany, synchronizovany na hudbu Vltavy od Bedy Smetany, co si tam spanele kazdej vecer od ctvrtka do nedele poustej na jednom z dvou nejvetsich namesti ve meste (plaza Espana)...
Oomega
citace:
Původní příspěvek od 4C3
Uz asi nejak nestiham, ale toho "ceskyho" (ze by "jenom" jmenovec? ;)) Petera Nagyho (-s jehoz zenou nas dala dohromady uzasna kratochvile - dobirani si neslusnejch bezdomovcu ;)) a Leose Marese jsem zrovna potkat nemusel. Popravde, sam nechapu, tak neni divu, kdyz nebude chapat ani ten, kdo tohle bude cist. Pujdu spat, tahle noc se nejak protahla...



doprdele lol,v jakym stavu to stvoreni co to psalo bylo ve chvili,kdy to psalo????

asi ne daleko ode me.....
no hele,nechce se mi to cely popisovat a uz ani nevim,co sem chtel psat,ale skopiruju vam sem jedenicq rozhovor
a uz jsem se rozhod,ze az budou prachy,tak koupim 5 a 10x extrakt...nebavi me cekat,az to vyroste:D
a jdu na cudku
re
Date and Time: 07/25/2006 04:41 AM
rex tremendae
Date and Time: 07/25/2006 04:45 AM
prolez si tuhle stranku...to je monstrozni
http://www.plantae.sk/ponuka.htm
dole,je ukoncit stranku:D
http://portfolio.plantae.sk/index.htm#name
klikni na WIN XP ENTER
v tom navodu:takže, najskôr vyberete jazyt - kliknutím na našu vlajku

po chvíli sa zobrazí hlavná stránka. obsahuje 4 kategórie rastlín: mäsožravé rastliny; sukulenty a kaktusy; stromy a kry; ostatné letničky a trvalky, orchidey, skalničky, ... v spodnej časti obrazovky je menü.
menu:D
hele,to musime proslavit tu stranku...prolez to poradne...zkourenej......v pet rano....to je moc
tyvoe....ale vono kdyz to fakt poradne prolezes,tak to nakonec nebude spatnej kram....web je teda fakt zabavnej,ale asi to bude nejaka botanicka zahradka,nebo tak neco
na tohle tam maj botanici odkaz,jakoze trocha srandy na zaver:
http://www.smile.host.sk/
http://www.smile.host.sk/dik.htm
neneeee
:DDDD
je po depresi........ja sem mozna zlej,ale smeju se az brecim
Date and Time: 07/25/2006 05:04 AM



jo,on je to spis muj monolog....no...to je jedno.
:)


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma