PLANTER |
citace: |
Původní příspěvek od groover
Měl jsem Durban Poison od DP, píšou, že je to 100 pro sativa a mělo to široký listy jako snad žádná indika, tak ftom mám taky trochu bordel. |
zdar to na fotce rozhodně neni durban je to naka indica |
|
|
groover |
Je to 100 % Durban Poison od Dutch passion, origoš ze semínek v originálním balení od DP, měl jsem 2 oba byly stejny, záměna nemožná...široky listy jako jsem neviděl u žádné jiné indiky. Takže tak. |
|
|
Dan.Bass |
Souhlas, taky jsem měl od DP Durbana pěknýho širokolisťáka. I ty účinky nejsou příliš "sativové", spíš naopak. Takže bůhví, co to vlastně prodávaj. Já byl vlastně dost zklamán... |
|
|
D..omino |
To Thorax: taky bych ti mohl doporucit PPP ,,pure power plant,, nebo arjans ultra haze...velice socialni hulivo :-D
Let´s GROW |
|
|
smoker 161 |
ahojte všeci groweři chtel bych poprosit jestli by mi to nekdo nedokazal rozeznat jestli sativa nebo indica dík moc |
|
|
Hlava |
Původní příspěvek od smoker 161
ahojte všeci groweři chtel bych poprosit jestli by mi to nekdo nedokazal rozeznat jestli sativa nebo indica dík moc |
Je to na prvni strance tohoto trýdu , přispěvek č. 11 !!!! |
|
|
vinczenzo |
Původní příspěvek od D..omino
To Thorax: taky bych ti mohl doporucit PPP ,,pure power plant,, nebo arjans ultra haze...velice socialni hulivo :-D
Let´s GROW |
PPP je z mých zkušeností snad nejvíc "sativoidní" kouření... takový nakopávák jinam :D:D:D |
|
|
|
Miluju sativový High!Když jsem pořádně vysmátej, zamyšlenej, mám chť něco vymejšlet, baví mě každá maličkost :) C. Indica mi moc nejede. Prostě někde sedět na lavičce zkašenej jak debil a čumět do blba ^^ Sice většina odrůd v dnešní době je na 50/50 vyšlechtěno, ale snažím se vyhledávat sativovější odrůdy. Toť vše |
|
|
smoke85 |
Oživuji téma a přidám možná trochu jiný rozměr.
Osobně mám teda rád všechny typy jak indiky, tak sativy, i hybridy, Právě pro jejich různorodost, ale nejraději mám indiky a indikoidní hybridy. ;)
Pozastavil bych se spíš nad typem osobnosti člověka.
Mě vyhovují indiky pro jejich sílu a zklidnění a chápu, že pokud někdo není "horkokrevný" tak mu toto může přijít jako hodně stoned, byť je to pro mě akurát a fpoho a taky jsem schopný zamýšlet se nad každou maličkostí.
No a někteří kámoši to mají podobné a nedopadá to jako zkašenej na lavičce. A jsou zase jiní compadres co mají raději sativky a jsou schopní se mocně vypálit, že pak jsou zkašení.
Zkašenost je spíš o tom, že nevím kdy přestat a odpálím se jak Saturn5.
A né že to nejde, jen je to někdy vhodné a jindy zase ne. Záleží na každé svobodné bytosti jak to vnímá.
To je o lidské psychice, povaze atd. Jak kdo snáší který model a co zrovna chce za stavy.
P.S. U tak starých dredů je krásně vidět jak se během let doplňují a mění informace, od začátku dredu ke konci. ;) |
|
|
Caffe_23 |
Sativa - úzke listy, väčšinou nižší obsah THC, energetický skúr
Indika - široké listy, vyšší obsah THC, pohodový až utlmujúci skúr (väčšine ľudí sa chce po indike spať), čítal som taktiež že indiky sú odolnejšie ako sativy
Ruderalis - to je divé konope ktoré dorastá do 60 cm a má thc pod 5%, seedbanky krížia svojich miláčikov s ruderalis aby dosiahli automaty |
|
|
Wees123 |
Zdarec potřeboval bych poradit pěstuju asi podruhe a mám neznámé semena a jedna kytka roste jako svícen max 1,5m a druhá jede strasné bomby nahoru potřeboval bych vědět jestli se nejedná o techniku popřípadě hodím aktualní foto díky za případnè odpovědi a rady |
|
|
anonym267 |
Indika na mastičky, Sativa na pěkný večer :)) |
|
|
|