M@gic |
Perfektní odrůda na guerillu, překvapila mě vitalita růstu.
Sklizeno 21.9. bez náznaku plísně.
Kromě sporadickýho hnojení rostla absolutně sama.
Hodně aromatická odrůda, šišky dost lepí. :frog:
Co se týče síly nemůžu hodnotit, sejme mě všechno. |
|
|
čepra |
Larry OG x The Purps
Původ: semínko by časlove
Hnojky: v růstu téměř nehnojeno, v květu občas PK13/14
Doba květu: zatmíváno cca 62 dnů |
|
|
čepra |
Leeroy OG x Face Off OG bx2
Původ: semínko by časlove
Hnojky: v růstu téměř nehnojeno, v květu občas PK13/14
Doba květu: zatmíváno cca 65 dnů
květináč 6,5l
PS: časlove díky moc, za tu možnost .... |
|
|
frek |
Zdravíčko!
Konečně nastal ten správný čas, abych jako každý rok, nahodil pár fotek a detailů o mé skromné outdoor sezóně.
Napřed začnou quirellou....
Několik let sem mi nedařilo vypěstovat kytky, který by mě uspokojili, hlavně vzhledově. No a tuto sezonu se to konečně povedlo. S přípravou jsem začal už na jaře a ta obnášela: kvalitní flek, dobrá půda, prokypření a dodání živin.
To vše se povedlo. :)
Model: Killer Kush FV, Sweet Seeds
Hnojky: cererit v půdě, jinak pouze foliárně Fish mix od BioB.
foto1: Konec srpna
foto2: 4.9.
foto3: 4.9
foto4&5: 24.9
Tenhle den proběhla sklizeň. Počasí bylo nádherný, bylo teplo... Prostě sen. :)
Nevyskytlo se jediné ložisko plísně, což je super. Navíc sklizeň tohoto data je taky bombastická. Bohužel jsem v šiškách našel semínka... A to nemálo. Vychází to asi tak 1 semeno/gram. ALe žádný samčí květ jsem nenašel. Ostatní kytky, které byly asi o 40m dál taky měly semena, ale jen několik kousků. Takže nevim, co si o tom myslet.
A na závěr. Měl jsem možnost nechat změřit obsah delta-9-THC a CBD v laborce. Stanovení bylo provedeno dle uznané metodiky. Takže výsledky jsou ofiko a správný. :)
THC: 6,670%
CBD: 0,310% |
|
|
Jamés |
Pamír Gold Dutch passion |
|
|
wigy |
Bubba kush 2 od Humbolt california.. 2,1m
brzy zastiple, proto ulomené větve.. hnojení jen kompost ..výsev až začátkem června 2016 sklizeň 16 října, velký výnos a vynikající konopná mast z palic :) |
|
|
josip222 |
Frisian Dew od Dutch Passion 2m
krásne palice plne zrelé 1.10 |
|
|
The OG |
White Rhino (Afgan x Brazilian x South Indian) - 100% Indica
- SUN
- konec 10.10
- zem + 70l upravená půda
Odor: ? pronikavý smrad
Chut: zemitá - hlína, lehce sweet candy
Efekt: couchlock, ospalost, spánek - silná medicína |
|
|
The OG |
Charlotte's Web - The Stanley Brothers
- Okno
- 65 days
- Hlína
Odor: směs lučního kvítí a lehce citrus v pozadí borovice, ve sklínce štiplavá směs koření
Chut: po nádechu lehce kyselost + vyraznější zem , v ústech se rozvine směsice zem + borovice
Efekt: Uvolnení tělesného napětí a tlaků - svaly, psychický klid bez stavu high, tlumící bolest, pošmoulanost - spánek |
|
|
Sir_Major |
Early Top Tao - Top Tao seeds
kvalitní černá hlína, koňský hnůj, nehnojeno
Sklizeno 10.září, opravdu vynikající kytka do našich podmínek.
Seedbanka v popisu opravdu nelže, zasadil jsem začátkem června a 10. září jsem přišel sklidit. Bez plísní, bez škůdců, bez starostí... |
|
|
Thespis |
ALPINE ROCKET :mutant: |
|
|
Timmy |
Cherry Bomb
pred kosou, vlastni klon, sladka az hanba |
|
|
vyuzenyspek |
Legends Ultimate Indica |
|
|
Maxeaux |
F13 (F2) nestihol to |
|
|
Mara w2 |
Auto Amnesia-ministry of Cannabis
102 dní od semínka
20l kyblík
Žádné hnojky |
|
|
Timmy |
Ochutnavka z letosnich automatu.
Purple Kush
uzasny vune, osypanost do kvality a tvrdost taky hezka. O vynos mi nejde nikdy. Fakt specificka unikatni vune. Ta nejcernejsi voni jak cerstve rozmackany domaci jahody s boruvkama. TOP |
|
|
Timmy |
Red Poison
lesnio ovoce, kava a sakra funk!:-) |
|
|
Green johny |
1
Green crack řez viden (indikovejsi)
Vzadu trainwreck x thhaze
Mango hejziii from mr mahakala, chce ještě min dva týdny
2
Bílá vdova
Neznámý původ, monster yielder a nej cukratko hh
3
Crack nej limonada
Ovocna - ananasovo melounovej skunk , vůní připomíná c99
4
Lilly minulej rok (Reunion). Nejlepší congo pheno keeper byl až uprostřed lysopadu
5
Chocolate oranges pheno2
Venku stíhá , nejmenší výnos ale šutry a kvalita, hodně trénovat , pozor na větry dost se tahne
Hnojiva květ: prvni měsíc guano/bactrex tea a jungle x ,,, druhý měsíc guanokalong Taste improver...hlina komplet organic s hydrogelem
Prevence postrik : amanitha, muskaria + total explosion |
|
|
katana |
Automazar od Dutch Passion.
15l kýbl, zahradní substrát od Florie s mykorhizou.
Hnoje Atami základní na růst i květ, plus bloom stimulator a nakonec Final Solution.
Výsledek 82g celkem slušně tvrdých palic.
Holt bylo letošní léto opravdu teplé a slunečné, příští rok jedu zas. |
|
|
2echy |
WILD SUPER07 x QUSH (vlastní semena)
Zdarec,podělím se s vámi o letošní momentky z outu..
Kytky pěstěné těsně u sebe.Nacpal jsem na cca 0,5m2 asi 40 kytíz a ve finiší zbylo 23 holek. Bohužel foto celku se nepovedlo..
Většina kytek z zfialovělo(chladem),jen tak 1/3 zůstala zelená.Ale vše chytlo nádech Qushe,takže ovocná,taková vínová mňamka.Paráda,bo mamča (Wild) byla lehce pomerančová a to nebyla žádná sláva..
Jináč jen kompost,guáno,palm tree popel a sklizené koncem září..
|
|
|
Frydrych |
Sour Diesel řez. (servesa privaga) a konský hnuj |
|
|
Divoženka |
Letošky, který z mojí nemohoucnosti z velké části proplesnivěly. Paradoxně nejlepší kytka - nej plesnivec.
Jsou to sice chudinky, ale ikdyž malinké, tak ty jejich blyštící trichomky potěší.
Nehnojeno ničím, White Whidow, Crumbled lime, Afghan kush. |
|
|
Yaakub |
25l kýbl
Hnojky:
BioBizz
- Root Juice
- Fish Mix
- Bio Haven
- Bio Bloom
- Top Max
Advanced Nutrients
- Rhino Skin
- Bud Candy
Guanakalong
- Extract
Plagron
- Green Sensation
Atami
- ATA CalMag
Substrát:
klasický z Mountfieldu, perlit, slepičince a oslí trus
1. Fotka
Bubba’s Gift - HSO
8 týdnu květu, cca 170 dní od zasazení, kolem 15. září sklizeno[/B]
Výnos:
+/- 70g !pečlivě! ostříhaného materiálu, cca 1-2g plísně
Ideální indica na den. Dá se po ní fungovat, krásně tvrdé palice. Na chutě nejsem expert, ale mě to připomíná zeminu s nádechem dřeva.
2. Fotka
Gorilla Zkitllez - BF
8 týdnu květu, cca 200 dní od zasazení, kolem 10. října sklizeno
Výnos:
+/- 65g !pečlivě! ostříhaného materiálu, cca 5g plísně
Chuťovka. Hybrid, žádná extra uspávačka, krásně tvrdé černé palice. Nejlépe voněla, po ananasu a jahodách. Tak jak voněla i chutnala. Podle mě tato fialová obluda je nějaké jiné feno, další Gorilla byla zelená, ale vůni měla také takovou nasládlou.
3. Fotka
Master Kush - HSO
Výnos:
+/- 65g !pečlivě! ostříhaného materiálu, bez plísně
Vynikající indica, mnoho malých tvrdých palic. Stačí 0,25g a měl jsem gaučlock. Mě osobně voněla hrozně po obyčejný trávě, jak kdybych cítil chlorofyl. Kámošovi voněla jak klasický Skunk (odrůda samozřejmě). Stejně i chutnala. Měl jsem 2 rostliny, obě byly totožný! Buď náhoda nebo dobře ustálena genetika.
4. Fotka
Sapphire OG - HSO
Výnos:
+/- 65g ostříhaného materiálu, cca 2 - 3 g plísně
Extrémně orosená indica. Palice nebyly tak prorostlé. Na druhou stranu listy byly hodně pokryté pryskyřicí. Asi má nejorosenější odrůda za sezónu 2k19. Ideální na výrobu hašíše, olejů atp. Stav byl též celkem gaučlock. Vůně byla taková nasládlá. Též jsem měl 2 rostliny a také byly obě totožný! Hoši z HSO asi umí ustálit genetiku. :-)
5. Fotka
Black Dog - HSO
Výnos:
+/- 40g !pečlivě! ostříhaného materiálu, bez plísně
Též krásná indica. Palice byly tvrdé, prorostlé. Rostlina byla krásně černá, ale palicím zůstala zelená barva. Dobrý kouření, po kterém se dá fungovat, když se to nepřežene. Vůně i chuť byla také nasládlá. Přijde mi, že většina rostlin měla nasládlou chuť, možná díky hnojivům. |
|
|
Yaakub |
6. Fotka
Ewe - HSO
Výnos:
+/- 25g ostříhaného materiálu, bez plísně
Malá indica. Palice byly tvrdé, prorostlé, ale obsahují lístečky. Dobrý kouření, takový slabší indica efekt. Výnos celkem mizerný, na to, že rostlina byla cca 200 dní stará. Celkem přeceněná na stránkách HSO. Trošku zklamání, ale pro lidi, kterým nejde o výnos, ale jde jim spíše o "tajné" pěstování např. na balkóně ideální.
7. Fotka
Royal Gorilla - RQS
8 týdnu květu, cca 170 dní od zasazení, kolem 10. října sklizeno
Výnos:
+/- 25g !pečlivě! ostříhaného materiálu, bez plísně
Nádherný hybrid. Tvrdé, orosené a parádně prorostlé palice. U kytky jsem jel na kvalitu, než na výnos. Též jsem jí musel ohýbat, aby nepřerostla balkón a mohl jsem jí udržet celou ve fóliovníku. To se mi nakonec nepovedlo a větve se začaly dotýkat fólie, tak jsem jí sundal - bál jsem se hlavně plísně. Ohýbal jsem pomocí mříže, co dělila patra fóliovníku + provázky. Stav uzemňující. Spíše než hybrid mi přijde více na indicu. Z 3 rostlin byly 2 rostliny "mrzáci", nerostly jim souměrně patra atp. Takže jestli RQS ustálí genetiku, šel bych do ní znova. |
|
|
Sixtyklada |
Forest dream ( Dutch passion )
Moc pěkná sativka, bez plísně, dnes sklizená, víceméně zralá
|
|
|
Lemonade |
4x Haze special 24.9,hotový cca za měsíc.Z řízků(1. pokus),dobrá hlína na místě akorát jsem jí vyházel na hlušinu, dolů narval dřevo,načatý větší kusy dolů a postupně navrch klidně chrastí, slámu a naházel zpátky s popelem, mulč neškodí. |
|
|
|