Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

 
REGGAE festival - Klikni zde pro originální téma
cangrejo
Ahoj lidičky, tak co, jedete zejtra někdo do Český Lípy na ten reggae festival? Reggae a ganja patri prece k sobe, ja osobne uz se tam moc tesim.... jen doufam ze pocasi se moc neskazi .....
cangrejo
No ja myslim ze zas tak komercni to nebude, komercni veci totiz taky nemusim, no jedem tam poprvy tak jsem zvedava.... uvidime.... no pak dam vedet jaky to bylo
cangrejo
No nás tam jede cela vyprava z jednoho mestecka v Pardubickym Kraji, tak to urcite bude dobry i kdyz pocasi bude stat za hovno.... spekova politika to ovladne
Spalodrontix
Mam takovej pocit, ze slovo komercni slysim posledni dobou nejako casto.Nekde jsem tady na to videl uz debatu.Ale sakra jestli to tam na ten festacek stihnu, tak je me jedno jestli je to komercni akce nebo ne, protoze tam jedu hlavne kvuli muzice, ktera se me libi.Ovsem o tom, jestli na tom nekdo vyrejzuje bych silne pochyboval od toho se konaj akce s uplne jinou hudbou a s jinejma lidma.
Tady mam pocit budou hlavne lidi poslouchajici raggae a kapely co raggae hrajou.Temhle lidem je zpravidla suma fuk nejaky slovo komerce, ty se chtej bavit a bavit a to predevsim hudbou a ne penezma.
Komercni to mozna bude jenom tim, ze cast z toho zaplati nejakej sponzor, ale jinak to asi nepude.Jestli nekdo vi jak na to udelat dobrej festak bez koruny tak sem s tim jdu do toho taky.
Spalodrontix
A navic prachy zabijej hudbu jak vsichni vime, ale reggae je tady uz s nama nekolik desitek let a myslim, ze hned tak neumre.
Kvetak
Ja tam jedu, ale nemam zelený list, takže až tam uvidíte člověka bez duše, tak to jsem já. Ale budu to mít jen tak tak Do Lípy přijedu v 15.12.
cosmos
...taky jedu do Český lípy:)...doufám že tam bude pohoda:D:D:D
to kvetak třeba se potkáme:)
netopeyr
Zdár chlapi...se mnou taqy počíteyte...aš tam uvidíte taqovýho hrozně moc spálenýho člověka...ale vopravdu hrozně taq to sem yá...taq snat mě poznáte...budu se na Vás těshit...
Kvetak
No to by člověk nevěřil, já se tam trmácim s českejma dráhama 300 km (a z toho polovinu kovbojákem), celej se těšim na regae a co sem neslyšel-ňáky kapely, který hrály regae asi tak jako Bob Marley Air vod Bacha. A ještě ňáká kapela-Mikiho pupík, teda její zpěvák povídal něco jako "Tak, když jsme na to regae, tak si dáme regae)-já myslel, že ho něčím bacím(navíc to byl ňejakej pofidérní mix aspoň mi to tak přišlo). Jediný co se mi tam líbilo byl Fast food a Šum svistu (Nekonečný je fakt šoumen, nebo Show man ?:)). Teda nechci říct, že v programu nebyly dobrý kapely, ale ty ostatní jsem už neslyšel, poněvadž sem byl tak znechucenej, že jsem se v sobotu před polednim zbalil a odešel a posléze po ěkoloka hodinách odejel jsem. Ale mrzí mě, že neuvidim Švihadlo, které začíná cca za půl hoďky (teda pokud budou dodržovat rozpis-těžko) a taky Babalet, Ska pra šupinu či jak se to píše bohužel neznam, ale prej je dobrá, tak tý taky lituju. V celku se mi tam líbily ta stánky s různým zbožím a hlavně prostředí, kde se to konalo-ten nedaleký rybník vypadal dobře. Ale co se mi tam kromě muziky nelíbilo byly záchody, sice jich tam bylo dost, ale když jsem se v sobotu ráno probudil a poměrně hodně sem potřeboval na židli :), tak sem poměrně hodně rychle na tu sedačku zapoměl a nechal si to až do Lípy. Ceny se mi zdály taky poměrně přemrštěné 20kč za pivo a 10kč za 0,3 sody nejsou zrovna malé, ale ten jejich systém placení-to by se z toho jeden posral, co to mělo znamenat lístky s nápisem 10 jahů s nominální hodntou 10kč? Jaký to mělo význam, čeho tím chtěli dosáhnout? Akorát to zbytečně zkomplikovali. Teda nejdřív sem si myslel, že to jsou jejich triky jak mít jistý zisk, teda že si člověk promění 500kč, a když ti ňáký peníze zbydou tak adiós amigos, ale když mi naštěstí vrátili peníze za 140 jahů (deset lístků), tak jsem tuto možnost vyloučil, sice sem se jich nakonec zeptal: "Proč to máte takhle zařízené" a odpověď: "No, mi už to takhle máme zařízené.". Jo abych už taky končil co? Ještě nakonec mě trochu mrzí, že jsem nepokecal s tim týpkem co tam v sobotu prodával ty knížky o cestování stopem, kterou napsal on sám, jelikož ta kniha je dobrá(koupil jsem si východní Evropu a severní Asii.). A celkové hodnocení K- . Hm to Švihadlo začíná za chvilku. Tak se mějte.
cangrejo
Ahojky, doufám že se to všem líbilo tak jako mě.... bylo to fakt supr, supr hudba, supr lidi.....všechno v pohodě.... teda těch sekuriťáků tam nemuselo bejt tolik a ten generátor nemusel tak hučet.... našťěstí jsme spali na druhý straně tak to bylo v pohodičce. Už se těšim na příští rok... REGGAE ZDAR!!!


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma