Out 09 BuddhaxBella,White islandxBella,+ŠNICLE - Klikni zde pro originální téma |
sevoss |
tady je zbytek updatu který sem tu bohoužel dat nestih |
|
|
sevoss |
Myslíte že 10 dni flushingu bude stačit??Chut je pro me nejduležitější věc,rači at to zhuluje mín ale at je to dobrota.Minnuli rok jsem jel 10 dni ripeen a 10 flushig a nezdalo se me to uplne propláchlí...:( |
|
|
EXODUS |
Čau sevoss! :)
Venku na flushing určitě stačí prolévat 14 dní čistou vodou, tedy aspoň u mě! ;) |
|
|
sevoss |
Exo:zdarec už sem to probiral s tayemem na chatu že 14 dni flusingu po hnojením hnojkem biobizz bloom a pk 13/14 by meelo stačit...dik že sis všimnul mej se...
Ps:konečně jsem zjistil od kamoše od koho jsou semena které letos pestuju...Od člena pupiset a Squirell.Timto prosím tyhle 2 členy aby mrkli na tohle foto,jestli nahodou nepoznnají co to je za odrudu |
|
|
sevoss |
Njáke nové fotky...Dneska 1.zaří byl posledni slunný den.Od ted bude je huř.Plísě jedou na plno už teď nechci to vidět za 14 dni.¨
NO COMENT |
|
|
sevoss |
White Island x Belladona-začiná se moc pěkně nafukovat 10 dni odpočítávám!:)
BUDDHA x BELLA:punk: :wink: |
|
|
sevoss |
Chronik-o5 dalši plíseň nevim jestli ho neseknu,jak začnne pršet bude plesnivět o 106!Vytahnul sem zněj par uzrátých semínek,ale podle blizeenn rozhdnně uzrátý není:( |
|
|
sevoss |
NO NAME SKUNK-Pekně začal kvest do ružova mám rad barvičky:) |
|
|
sevoss |
Jack Herrer x White Window |
|
|
sevoss |
Njaké ty zbytky,no name |
|
|
sevoss |
Jelikož zitra ma začít vytrvale pršet a chronik mel pliseň skoro na každe větvy už ted rozhodl jsem se nasledovně:
Vytrhl jem ho i z kořeny,omotal jsem je mokrou hadrou a necham ho v uplne tmě ve sklepě,měl by aspoň trochu dozrát...viz foto |
|
|
sevoss |
Zdravim growers,předevčírem sem utrh z chronika njakou spodni vetev a necaal ji v pokojove teplotě na zkoušku uschnut.Zhulili sme ji ve třech lidech(všici sme rozmlsaní s indooru takže sme hodnotili přísně).Byli jsme velice překvapení na to že kytka není dokvetlá chutná dost dopře a to byla pouze 3x propláchnuta vodou...Učinek 100% energeticky a docela dlouhý,žadne kamené stavy.
Kořeny s hadrou vlhčím ob den... |
|
|
sevoss |
NJáké první spodečky z chronika,po třech dnech ve tmě chloupky dost zhnědnuly a seminka začíaj vypadávat....Uvidíme za týden |
|
|
storm1249 |
pěkný pěkný. jsem zvědavej jak se povede mně :) |
|
|
sevoss |
White island x Bella-už se bliží její konec |
|
|
sevoss |
Budha x Bella-jak a sviňu se udělala na vršku kytky stonková plíseň!Grr vypada to že časem podlehne celej vršek kytky,potaklo mě to aji minulej rok a taky u buddhy,krasnně začala vonět a nahazvat plyskyřici |
|
|
sevoss |
Buddha x Bella-Jak na piču vršek kytky byl napadenej stonkovou plísní,stejně jako minulí rok taky u Buddhy vypada to že podlhne plisni celej vršek:(grr
jinak začína moc pěkně vonnět a nahazovat cukr |
|
|
sevoss |
Včera jsem byl seknou White island x Bella a mam obavy že se mě pomichali na jaře semena,kytka by mela totiž zfialovět a byla dokveetlá uně na plno chloupky byli na pul kytce opadané.tak kdo vi co to bylo.Ovšem zbytek odrud je tutovka |
|
|
sevoss |
Smokereport chronik
Vuně:taková ostřější kořeněná,typycká vuně skunku cítit nejde(asi proto ,že byl seknnut o 14 dni dřiv kvuli plisni)
Chuť:mě velice překvalila!čekal jsem klasicky hump jak už to bývá o brky sklizeého hulča.Asi 14 dni omotane kořeny mokrou hardou tomu na chuti trochu pomohl.ete ted je chronik na pul mokry a to se suší už přes 14 dni,takže sušit pomaličku není vubec na škodu!
Učinek:Dosti energeticky idelni na prda hned po probuzení.Da se na to hezky přemýšlet:)
Hutnost a tvrdost palic je ovšem horší,palice sou řidší a sem tam semeno.
vynos:cca 60 g (na to že se v puli rustu zkutalela ze straně a rozlamala a sračky,docela dobry):jumper: |
|
|
sevoss |
Smoke report tehle kytky:)
Vuně:sladka až to pěkný není(typická vůně českého hulení,ze skunkem to nemá nic společného)
Chuť:mohla by být lepší na to že byla full dozrátá,kdyby to tak chutnalo jak vonělo bylo by to good!
Učinék:Ne přilíš silný ale dost kamený typicky soned stavy,idealní k televizi na večer...
Palice jsou dost nafouklé,ale pravou hmotu a tvrdos nemaj sou jen načechrané..
Výnos:cca 100-120 g:freddy: |
|
|
sevoss |
foto suchého(chronik)
|
|
|
sevoss |
Zdravím po delší dobe je tu nový update a začneme mojí nejoblíbenější
BUDDHA x BELLADONA-kytka jak má byt voňavá plná plyskyřice celkem obalená palicema na to že ji ete nakej ten patek do kosy chybí(az na ty plisně) |
|
|
sevoss |
tak njak všecko pohromadě |
|
|
sevoss |
otrhane paličky s plisni pěkně mě provonili celej pokoj jde vydet že je to a par třid víš než to co sem seknul |
|
|
sevoss |
Zdravim po delši dobe,nakonec se to peknne posralo kytky sem nasel převraceny vzhuru nnohama a vyprahlí tady njake ffooto |
|
|
sevoss |
Ete proběhne druhá pulka skliznně a to s prvními většmi mrazy ete sou 2 cele kytky + 3 kytky pouze spodky.takže je určitě na co se těšit jenn nemam čas ani naladu si hrat s trendem jak před tím... |
|
|
sevoss |
tak letost to stalo docelaa za hov.o!!na přišti rok planuji sazet přimo do země(letost to hodne v kyblec vysychalo).A budou to řizky a ne seed´s jak letos.Neco jako out 08 ale v zemi..vsem GL do roku 2010 |
|
|
sevoss |
tento rok se nic nekona přestal jsem pěstovat a začal jezdit na kole sry:) |
|
|
sevoss |
Po 2 letech jsem nakoukl na svoje starý vlákno...Stále nepěstuji a stále vrtám na kole jak to jen jde.Ještě že je tolik kamarádů kteří stále valí...
Abych k tomuhle příspěku hodil i njáký foto tak tady je pokus o makro po dvou letech bez foťáku.
foto letošní automat,Tajga(sklizeno před měsícem,(né mnou)) |
|
|
|
|