Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie pod Sluncem

Stránky: 1 [2] 
Out 09 BuddhaxBella,White islandxBella,+ŠNICLE - Klikni zde pro originální téma
sevoss
tady je zbytek updatu který sem tu bohoužel dat nestih
sevoss
Myslíte že 10 dni flushingu bude stačit??Chut je pro me nejduležitější věc,rači at to zhuluje mín ale at je to dobrota.Minnuli rok jsem jel 10 dni ripeen a 10 flushig a nezdalo se me to uplne propláchlí...:(
EXODUS
Čau sevoss! :)

Venku na flushing určitě stačí prolévat 14 dní čistou vodou, tedy aspoň u mě! ;)
sevoss
Exo:zdarec už sem to probiral s tayemem na chatu že 14 dni flusingu po hnojením hnojkem biobizz bloom a pk 13/14 by meelo stačit...dik že sis všimnul mej se...

Ps:konečně jsem zjistil od kamoše od koho jsou semena které letos pestuju...Od člena pupiset a Squirell.Timto prosím tyhle 2 členy aby mrkli na tohle foto,jestli nahodou nepoznnají co to je za odrudu
sevoss
Njáke nové fotky...Dneska 1.zaří byl posledni slunný den.Od ted bude je huř.Plísě jedou na plno už teď nechci to vidět za 14 dni.¨

NO COMENT
sevoss
White Island x Belladona-začiná se moc pěkně nafukovat 10 dni odpočítávám!:)

BUDDHA x BELLA
:punk: :wink:
sevoss
Chronik-o5 dalši plíseň nevim jestli ho neseknu,jak začnne pršet bude plesnivět o 106!Vytahnul sem zněj par uzrátých semínek,ale podle blizeenn rozhdnně uzrátý není:(
sevoss
NO NAME SKUNK-Pekně začal kvest do ružova mám rad barvičky:)
sevoss
Jack Herrer x White Window
sevoss
Njaké ty zbytky,no name
sevoss
Jelikož zitra ma začít vytrvale pršet a chronik mel pliseň skoro na každe větvy už ted rozhodl jsem se nasledovně:
Vytrhl jem ho i z kořeny,omotal jsem je mokrou hadrou a necham ho v uplne tmě ve sklepě,měl by aspoň trochu dozrát...viz foto
sevoss
Zdravim growers,předevčírem sem utrh z chronika njakou spodni vetev a necaal ji v pokojove teplotě na zkoušku uschnut.Zhulili sme ji ve třech lidech(všici sme rozmlsaní s indooru takže sme hodnotili přísně).Byli jsme velice překvapení na to že kytka není dokvetlá chutná dost dopře a to byla pouze 3x propláchnuta vodou...Učinek 100% energeticky a docela dlouhý,žadne kamené stavy.
Kořeny s hadrou vlhčím ob den...
sevoss
NJáké první spodečky z chronika,po třech dnech ve tmě chloupky dost zhnědnuly a seminka začíaj vypadávat....Uvidíme za týden
storm1249
pěkný pěkný. jsem zvědavej jak se povede mně :)
sevoss
White island x Bella-už se bliží její konec
sevoss
Budha x Bella-jak a sviňu se udělala na vršku kytky stonková plíseň!Grr vypada to že časem podlehne celej vršek kytky,potaklo mě to aji minulej rok a taky u buddhy,krasnně začala vonět a nahazvat plyskyřici
sevoss
Buddha x Bella-Jak na piču vršek kytky byl napadenej stonkovou plísní,stejně jako minulí rok taky u Buddhy vypada to že podlhne plisni celej vršek:(grr
jinak začína moc pěkně vonnět a nahazovat cukr
sevoss
No name
sevoss
Jh x WW
sevoss
Včera jsem byl seknou White island x Bella a mam obavy že se mě pomichali na jaře semena,kytka by mela totiž zfialovět a byla dokveetlá uně na plno chloupky byli na pul kytce opadané.tak kdo vi co to bylo.Ovšem zbytek odrud je tutovka
sevoss
Smokereport chronik

Vuně:taková ostřější kořeněná,typycká vuně skunku cítit nejde(asi proto ,že byl seknnut o 14 dni dřiv kvuli plisni)

Chuť:mě velice překvalila!čekal jsem klasicky hump jak už to bývá o brky sklizeého hulča.Asi 14 dni omotane kořeny mokrou hardou tomu na chuti trochu pomohl.ete ted je chronik na pul mokry a to se suší už přes 14 dni,takže sušit pomaličku není vubec na škodu!

Učinek:Dosti energeticky idelni na prda hned po probuzení.Da se na to hezky přemýšlet:)

Hutnost a tvrdost palic je ovšem horší,palice sou řidší a sem tam semeno.

vynos:cca 60 g (na to že se v puli rustu zkutalela ze straně a rozlamala a sračky,docela dobry):jumper:
sevoss
Smoke report tehle kytky:)

Vuně:sladka až to pěkný není(typická vůně českého hulení,ze skunkem to nemá nic společného)

Chuť:mohla by být lepší na to že byla full dozrátá,kdyby to tak chutnalo jak vonělo bylo by to good!

Učinék:Ne přilíš silný ale dost kamený typicky soned stavy,idealní k televizi na večer...

Palice jsou dost nafouklé,ale pravou hmotu a tvrdos nemaj sou jen načechrané..

Výnos:cca 100-120 g:freddy:
sevoss
foto suchého(chronik)
sevoss
Zdravím po delší dobe je tu nový update a začneme mojí nejoblíbenější

BUDDHA x BELLADONA-kytka jak má byt voňavá plná plyskyřice celkem obalená palicema na to že ji ete nakej ten patek do kosy chybí(az na ty plisně)
sevoss
No name skunk
sevoss
Makro
sevoss
tak njak všecko pohromadě
sevoss
otrhane paličky s plisni pěkně mě provonili celej pokoj jde vydet že je to a par třid víš než to co sem seknul
sevoss
Zdravim po delši dobe,nakonec se to peknne posralo kytky sem nasel převraceny vzhuru nnohama a vyprahlí tady njake ffooto
sevoss
next
sevoss
Ete proběhne druhá pulka skliznně a to s prvními většmi mrazy ete sou 2 cele kytky + 3 kytky pouze spodky.takže je určitě na co se těšit jenn nemam čas ani naladu si hrat s trendem jak před tím...
sevoss
tak letost to stalo docelaa za hov.o!!na přišti rok planuji sazet přimo do země(letost to hodne v kyblec vysychalo).A budou to řizky a ne seed´s jak letos.Neco jako out 08 ale v zemi..vsem GL do roku 2010
sevoss
tento rok se nic nekona přestal jsem pěstovat a začal jezdit na kole sry:)
sevoss
Po 2 letech jsem nakoukl na svoje starý vlákno...Stále nepěstuji a stále vrtám na kole jak to jen jde.Ještě že je tolik kamarádů kteří stále valí...
Abych k tomuhle příspěku hodil i njáký foto tak tady je pokus o makro po dvou letech bez foťáku.
foto letošní automat,Tajga(sklizeno před měsícem,(né mnou))

Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma