Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Komunita > Úvod do Groweru

 
Moje prvni VELKOpestovani - Klikni zde pro originální téma
Yeoman
Zdravim vsechny pestitele, uz delsi dobu tady nahlizim do vasich threadu jako HOST a po delsi dobe jsem se rozhodl,ze se pokusim o grow. Muj plan je takovy: mam postavenou skrin(parametry nize) ve ktere chci vypestovat bujnou matku,ze ktere budu delat klony a s temi pak dale pracovat.Vsechno chci mit na outdoor pestovani. K dispozici mam tri veci a to sklenik,kryty bazen v dome a jablonovy sad ihned za plotem. mam tam predkopane nejaky jamky pro kazdou kytku,hlina je z kompostu mix vseho mozneho od kravskyho hnoje az po slupky od bananu:D do skrine mam koupenej silne predhnojenej substrat,ale planuju jeste koupit hnojiva tak posilejte rady jaky hnojivo.:) Asi to nejdulezitejsi co ma byt,je asi seminko. Mam od kamose kterej si sam kotrolovane oprcal svoji kytku a je to model The Church z Greenhouse seeds,ale rad bych sehnal jeste nejaky klony pro zacatek,tak pokud nekdo prodavate-koupim:)
Tak tedy mam zhotovenou skrin 90x90X130
odtah: 3x PC vetrak
Pritah:3 x PC vetrak
jako odrazeci material mam bilou barvu
casovac z baumaxu
zvhlhcovacku z dekorativni lampy,ktera funguje na rozmery skrine hodne uspokojive.
Cele to osvetluji dve zarivkove trubice o 23w,ale planuji koupit nejakou usporku z growshopu se spektrem na rust a vykonem 200W.
Posilejte rady a tipy. Budu vdecny za kazde info. Diky cus
VendyS
No hnojky sem minulej rok použil na out od Plagronu a nemůžu si stěžovat.:) Asi je důležitý hlavně ten květ dobře pohnojit, pokud možno nějakou dobrou značkou, klidně můžeš třeba advaced hydroponics. Jestli chceš ušetřit na růstu tak ti postačí kristalon start, ale neřek bych že je to tolik peněz. No a kolik na ty místa plánuješ kytek?


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma