Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Odrůdy a Šlechtění

 
GEN Citronu - Klikni zde pro originální téma
FroSSty
Zdravím přítomné growery. Napadlo mě nakřížit si své orginal Northern Lights od Sensi s něčím co by tomu dodalo typickou citronovou chut. Bohuzel me nenapada neco jisteho. Kdzy porovnam genetiky "citronovych" modelu tak jen obcas nachazim shodny geneticky puvod. Minuly tyden jsem se bavil s dvema breederama ze Sensi seeds a ti mi sice moc neporadili nebot rekli ze jde o vyrobni tajemstvi ale aspon me nasmerovali ze Skunk je dobry zacatek..Lemon Skunk by asi mozna byla volba...Takze bych se chtel zeptat jestli to tady uz nekdo zkousel a podarilo se mu najit spolehlivy recept..:) ono udelat si kolekci modelu co jsem uz kouril ale trosku je upgradovat proc ne..:) diky moc za ohlasy..
FroSSty
Koukam dale a nasel jsem dva dalsi adepty ...Manga Rosa..a nebo taky me napada ze spousta haze modelu ma citronove rysy.. ovsem netusim jestli je to prave tim haze ci crossem.:) A pak jeste Leda Uno..taky mi vonel po citronku..:)

EDIT: dale jsem si vzpomnel ze Skunk number One je silne kysely v nekterych pheno..
carlos
Když kyselé tak nesmíš zapomenout na Sour Bubble od BushyOlderGrowera... luxusní kyselost, ale extrémně slabý výnos.
FroSSty
Jo parada..ted ale sehnat nekoho kdo to ma..protoze B.O.G. je pry uz minulosti ..aspon to jsem cetl na 420 magazine i na cannabis culture... co vim tak B.O.G. fungoval na serveru overgrow.com ale ten je pry uz passe...tak kdyby nahodou nekdo vedel pres co ted funguje tak bude zlaty kdyz se podeli..
Šlajs
FroSSty - krapet zapátrej v postech od IqTyQ v této místnosti. Někde popisoval vznik Citralu, měl by být taky citrónový a IqTyQ uváděl jméno šlechtitele i banku, které předal mateční rostliny. BOG je starý chlap po infarktu, tak že se od něj novinek nedočkáme.

EDIT: http://grower.cz/forum/showthread.p...light=%2BCitral ;)
FroSSty
Diky! moc to pomohlo..ted jsem si dovezl z amstru Lemon Skunk (LS) a original haze tak to zkusim nakrizit..plus to zkusim LS i s SSH.. Tu samou proceduru i s Skunk number 1 s vyse zminenyma..:) uvidim co z toho vyleze..:-D kdyz se to povede udelam i pomerancovou kolekci...:-D
extrem112
Jednoznacne lemon skunk..Vzdy pro me byl nejchutnejsi JH..Kdyz sem ochutnal LS ty jo.. masakr.Pod 800w se sklizel 700g..Opravdovej masakr
jednoznacne citrony z kauflandu - zmastuji jak prase a ta kyselost...
FroSSty
Palomiii: trochu OT ale pro vtipnost to tu necham..:-D
FroSSty
Takze po chvili babrani v ruznych modelech kostovani a spouste cteni se mi konecne podarilo dobrat k vysledku...tedy snad..:)

Ve vetsine modelech ktere maji nadech citronove chute je nejake pribuzenstvi se Skunkem..nemyslim Skunk nuber One..ale Super Skunk..obzvlaste ten ktery pochazi z Massachusetts (dale jen MSS)..

Obzvlast jeho krizeni s Chem/Dawg/Dieselem (rikejte tomu kazdy jak chcete) je naprosto citronove..Tento cross se jmenuje Lemon Diesel..sice je celkem problem se k nemu dostat ale jeho chut je naprosto unikatni..:) :)

Sour Bubble je sice pekne kysely ale dle povesti je jeho predek prave onen MSS..nevim musel bych se zeptat BOGa..

Citral se nejmenuje citral kvuli citronum..uz jenom logickym vyvodenim ze v v anglictine je citron lemon (jen v cestine je to citron) ale ve skutecnosti je to podle mista puvodu samciho predka a to je pakistanske udoli CHitral...

Diky za pripadne ohlasy a opravy..:) Jeste kdyby nekdo vedel o puvodu Leda Uno tak se necham poucit...bohuzel se mi ted nepodarilo sehnat..:) diky moc..:)
new city citral (asi nycd/chitral) freebie ze sanniesshopu - by mohlo bejt taky citronový...zkusim ven a uvidíme :) jinak si vygooglite double fun (taky od sannieho) - indika se sativovejma palicema vonící po citronu a hodící se na outdoor :)
Ono
U Danny Boya označovali niektorí ľudia citrónovú vôňu. Aj ja.:):teef: FroSSty: aj my máme citrón.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma