Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
Špajz 2x250W - Klikni zde pro originální téma
JOWANES
Zdravim všechny groweraky, po delší pauze se o5 hlasim z 500ti wattové špajzky osazené 11 schniclama zatim neznámého modelu(najednou tu byly, ani sem se nestihl zeptat co jsou zač)
Substrát jsem trochu podcenil, jedu je v klasickym zahradnickym Béčku, ale zatim pohoda.
Teď na růst hnojim Start-up a Pythamin od Plagronu.
Ventilace zůstala stejná jak minule, akorát jsem přikoupil ještě jeden stolní vetráček, který teprve nainstaluju.
Toť zatim vše, vic už foto...........
JOWANES
o5 mi tam poletovaly nějaké mušky, tak proto ty lepící folie.
JOWANES
Dnes je to 14 dní co svítim a nestačim se divit jak vyrostly. Co nevidět to přepnu, neni tam moc místa, tak aby z toho nebylo zas megaroští :) co vy si o tom myslíte? menší nebo větší?... po neděli bych to chtěl cvaknout.













Jo a tu menší v kelímku bych pak rád hodil někam ven, jestli se mi teda podaři najít pěkný místečko. Bylo o řízek navíc, ale už se nevešel.
vagabund
Zdar, asi tažko povedať kolko to ešte porastie ked nevieš čo je to za genetika, kolko to má teraz cca?
JOWANES
Dnes je to 17. po přesazení, kytky maji 30cm.

Genetika už zjištěna, jedná se o EUFORII
Dnes je proleju jen vodou a přepínám na 12/12

Jinak se mi zdá, že maj dost velký listy, ale byl tu dnes kámoš co jede ze stejnejch řezů hydro a řikal, že je má taky velký, tak sem klidnej.

























,,,,,je to foceny za tmy, tak vypadaj povadle
pan.smakovicka
Nazdar. Idem tiez euforiu a odporucil by som ti uz urcite prepnut. Inak pekny groiw nech sa dari aj dalej.
JOWANES
Díky, už je přepnuto. tvůj grow checkuju :)

Jinak mi tu zbyla jedna kytka v kelímku kterou bych chtěl dát ven. Teď po přepnutí, jsem jí dal za okno. Až se oteplí tak pujde ven.... myslíte, že se teď chytne?
JOWANES
Zdravim všechny, tak dnes 9. den květu, kytky se ještě strašně vytáhly a teď jsou až moc velký. Začal jsem hnojit Bloomem od Plagronu a už už se pomalu začnaj tvořit řepítka
JOWANES
Jo taky se vyskytl menší problém, trochu osychaj spodnější listy.... myslim že je tam na ně moc teplo, tak jsem lampičky pořádně zvednul. Snad to bude tim. Přikládám foto.
JOWANES
Tak tu máme 14. den květu. Trochu mi to přerostlo přes hlavu, ještě to povyrostlo, už maj 70 cm! Paličky jedou, jen ty listy mě trápí.
JOWANES
Tady je ještě to listí. Projel jsem celej grower a vypadá to buď na přehnojení nebo nedostatek fosforu. Od přepnutí je hnojim Agla Bloomem.... poprvé 4ml/l, pak jednou jen voda. Myslel sem že je to teplotou, tak v pátek dostaly zase pohnojono poloviční dávkou 5ml/2l a přes víkend zase seschlo pár velkejch listů. Zajímavý je, že se to projevuje spíš na dolních listech. Včera dostaly zase už jen vodu, kterou teď pojedu dokud se to doufejme nezlepší. S PH sem zatim problém neměl, přesto zítra koupim PHmetr a checknu to. Taky tam poletuje pár mušek, těch klasickejch co se pohybujou kolem jídla. Mám tam ty žlutý lepíce fólie a myslim, že je to docela eliminuje. Občas se tam nějaká vyskytne, ale nemyslim že by ublížily kytce v takovym rozsahu.





















.... takhle to začíná, malé tmavé tečky na listech
JOWANES
Tak jsem asi zase podcenil ty svině létavé!! Budou to smutnice. Prozkoumal jsem hlínu a naŠel jsem tam takový malý hubený larvičky co poskakujou :( Dočetl jsem se, že na kytce by se to mohlo projevovat nedostatkem živin, což by taky sedělo co se fosfotu týče. Aj to bude boj!!!
Myslíte že to bude onen problém? Někde zase píšou, že starší kytce by neměly ublížit, tak nevim. Za každou radu a zkušenost budu vděčný, díky.












To je ta larva, sry za špatnou kvalitu je fakt pidi.
kokainn
nazdar...odporucam ti zakrocit proti tym smutniciam...dosyp kvetinace hrubsou vrstvou piesku,to by malo larvy v pode vyhubit...a tie lepove dosky...v kazdom pripade sa ich snaz zbavit.prejem vela zdaru...
JOWANES
Díky všem za rady, zalévám teď jen vodou a situace se zlepšila, usychání listů ustalo. Je to divný, ale odnesly to nejvíc 2 přední kytky, ostatní už vypadaji zdravě. Co se toho hmyzu týče přikoupil jsem nějaký lepový desky, dnes kytky vyndam, proleju ještě odstátou vodou a zasypu tim pískem. PH jsem měřil, žádná extra přesnost, ale je ourajt.










....no strašný košťata :D:D
JOWANES
Caute vsichni, tak je to cca mesic po prepnuti, palicky pekne pribyly a boptna to boptna.
Teda az na 2 kytky, ktery pomalu odchazej!!
Nechapu to, jsou to krajni kytky (nejbliz u vetraku) ostatni vypadaj celkem zdrave. Myslel jsem, ze to to bylo prehnojenim, daval sem jen vodu a problem u techto dvou kytek pretrvava. Jsou i takovy mensi.... co s tim?? nemuze to byt tim vetrakem? ...ten je ale nasmerovanej spis nad vrcholky kytek















































????????????????????????


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma