Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Pokročilé Techniky a Experimenty

 
Uv 400w - Klikni zde pro originální téma
Pierre
Cavte growerzzz !

Skusali ste tuto UV vybojku vo faze kvetu?? Je k tomu potrebny specialny ballast (starter) ??? Myslim ze by mal stacit klasicky ako na HPSky.... Co vy na to?

http://www.55.sk/show/index.php?mid=95&p=2120
Sirus
Čav, k tomu ti nic nepovim, protože tan ani neni napsaný jakej druh UV záření to světlo vydává. A ňákej balast k tomu bude 100%, vždyť je to 400kilo.
rastajohn
zdar. No tu objimku tam mas napsanou ne? E40tka. Predradnik bude chtit urcite jiny nez bezne MH/HPS. No a zatreti je to stejne na hovno :) zbytecna ztrata wattu. UV a IR Spekra jsou proste pro kytky malo efektivni... Please visit http://grower.cz/forum/showthread.p...hlight=%2Bgrafy
Znalost tohoto trydu je nutna k pochopeni velke casti growingu. Nedocenitelne informace...
Pierre
to rastajohn: myslel som to ako pridavok ku sodiku na podporu tvorby thc stresovanim rastliny

nemozem nikde najst analyzu spektra pre tento typ. nasiel som sice analyzu podobnej vybojky a tam sa pise ze ma nejaky filter na UV-A a UV-B ziarenie takze asi velmi nepomozu. Sice pri 400W ..... Je na to treba HID ballast.

http://www.wildfirefx.com/resources...ardAnalysis.pdf
rastajohn
Cau. No hele jenom jsem to tak rychle proletel a to spektrum je "mensi nez 315nm". Ja proste nejsem zastancem takovychto teorii o muceni kytky. Divej se, kdybys tam dal misto techto UV 400W Wattu radsi HPS 400W, tak by to bylo rozhodne lepsi ve vsech ohledech (az na vyhrevnost asi teda). Nevideli jste nekdo v jednom z poslednich konoptik ty fotky monstroznich palic? Tam borec na kvet pral myslim 6400W HPS a 2 litrova flaska od Coly bylo tak tak vhodnym meritkem. Cim vic svetla tim vetsi a tvrdsi paldy, to je jasne ne? :) howgh
Pierre
Ahoj....myslel som ze to tu je o experimentoch ;) 400ka uz tam je, ide o dosvietenie v poslednej faze kvetu. Inak kazde pestovanie mimo volnej prirody je mucenie kytky ...ne? :)
rastajohn
no nevim nevim, kytka ve skrini prece jenom neni velryba v akvarku :)... No dobre experimenty pravda, pravda. Jenomze ceho teda chces docilit timto experimentem aby bylo mezi nama jasno? :) Jestli teda chces videt co se stane kdyz tam teda to UVcko das, tak smele do toho, ale jestli experimentujes kvuli kvalite a vynosu tak experiment prave skoncil :)
Pierre
Chcel by som docielit trichomy jak palce :) :) :) ale neee ja len ci to niekto nahodou neskusil ;) tos sme si pokecali ;)


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma