Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
Session no.1 - Klikni zde pro originální téma
PEACEMAKER
ahoj, chtěl bych poděkovat všem, kteří na těchto stránkách napsali to, z čehož jsem se mohl naučit i poučit. Děkuji!

Dále to nebudu nijak obkecávat..



Jedu pasivní hydro+pokusný bubler, na kterém budu v průběhu pracovat



Odrůda-řezy: 24ks WHITE RUSSIAN
6ks DOUBLE DUTCH


Hnojivo : AH+Plagron


Doplňky : Phyt-amin zn. Plagron, Root stimulator zn. AH, pH+/- zn. AH, Enzymes zn. AH, postřik proti škůdcům zn. NEUDOrf..??, peroxid vodíku-30% koncentrát


Pěstební médium : hlína Plagron mix

Slunce-růst: 400W MH chlazeno Cooltube-odtah, který je bohužel jediný, zajišťuje PC vetrák o průměru 125mm (společně s jedním menším, který je zatím odpojen-není zapotřebí).

Slunce-květ: 600W HPS + nastavitelná křídla
-odtah zajišťuje UFO+triak, které bohužel není moje. výkon cca 300m3/h-přesně to nevím protože jsem ho strčil do kartonové krabice a vyplnil stavebním RW
PEACEMAKER
6.3. po jednom aklimatizačním dni po zářivkami, byli jedinci umístěni pod 400W MH a z RW přesazeni do malých květináčků-lehce zality upravenou vodou (1dcl) bez hnojiv.
7.3. několik málo jedinců vykazuje příznaky přelití!! + postřik Phyt-amin + postřik proti škůdcům(bude se opakovat za 1 měs.)
-vlhkost=45% (!!!) teplota=23,5°C
7.3. přidán zvlhčovač vlhkost=60% teplota=24,5°C
9.3.odstraněno celkem 4ks řezů (přelito) zbytek rostlin přesazeno do samozavlažovacích trhlíku 60cm (s knoty)
+ zálivka EC 1,28, pH 5,8, teplota 23,5°C, vlhkost=60%
PEACEMAKER
15.3. 5ks bylo přemístěno na JIP pod zářivky (nějak se sekly..)
PEACEMAKER
17.3. vlhkost=65-70% teplota=22°C
LemonJelly
Ahoj clovece.

Skor ci neskor ti to tu niekto napise. Ide o tie hrantiky a 3 rastliny v kazdom. Byt tebou, tak tam dam aspon nejaku priehradku medzi ne, aby si navzajom nekonkurovali korenove systemy. Napr. odrez z PETky a pichni do zeme. Kym nemaju este velmi rozvinute korene.

Na kvet pojdes tiez MH alebo bude nejaky sodik?
Dokupis PK-cko alebo nejaku inu bombu na kvet?

LJ.
Rasta_pasta
Ahoj, začátek vypadá pěkně.
Chci se zeptat, v jaké výšce popřípadě za jak dlouho plánuješ přepnout?
Doporučuju radši dřív, protože si moc dobře nedokážu představit na takovýmdle prostoru mít skoro 30 "přerostlejch" kytek... (víc chlastaj, horší manipulace, daleko pracnější prostřihy, velká vlhkost v qvětu atd.) Bacha nato, pokud ti to přeroste, tak si tím mrtě zkomplikuješ grow.
Jinak ať se daří
PEACEMAKER
to LemonJelly : Myslím si, že má každá rostlina pro svůj bal dost místa. Každopádně tuto myšlenku pro jistotu prostuduji a progoogluji, jelikož mě to vůbec nenapadlo..
Na květ mám připravenou special místnost, což ukážu postupem času.
Od AH mám komplet 3složky, tudíž maximálně zvednu hodnoty jednotlivých složek (což je také popsáno v návodu).

to Rasta_pasta: jak již jsem psal LJ, mám pro květ zvláštní místnost, tudíž se "overgrow" nebojím. Plánuji delší růst - v řádech týdnů..

Díky za příspěvky. Doufám, že nejsou poslední jelikož si vážím Vašich rad i
kritiky..
Sledujte dál, dovíte se co mám připraveno na květ.
PEACEMAKER a spol.
PEACEMAKER
18.3. -dovolil jsem si udělat jedno makro, jedné jediné zaštípnuté rostliny. Pokoušel jsem se to štípnout tak, aby vyrostlo co nejvíce větví. Někde je to tu popsatné.. Zatím tam lezou obvyklé dvě, tak uvidíme..
Káčko potěší :-) Díky
Rory
čau, co se týče toho zastřižení aby ti vyrostlo co nejvíce větviček, tak to se jmenuje FIM a tady na groweru je to celkem pěkně popsaný
co se týče toho oddělení kořenovejch systémů, tak pokud plánuješ později přesazení kytek (pokud plánuješ delší růst) tak určo neváhej a nějakou zábranu tam dej už ted, pač jestli se ti kořeny propletou a ty začneš přesazovat tak nějaký kořínky urřo potrháš a budeš muset kytkám dát nějakej ten den na vzpamatování, pokud už přesazovat nebudeš tak je nech jak jsou at se propletou, alespon ti to nijak extra nepřeroste
PEACEMAKER
19.3. fotoreport
Rory: přezasovat určitě nebudu a na oddělování kořenového prostoru asi taky nedojde
PEACEMAKER
19.3. stavba "Bubláku" materiál, jenž bude zapotřebí.. Ještě musím skočit do města pro keramzit :)
PEACEMAKER
-jedná se o 10l nádobu, vzduchovací motorek o výkonu neuvěřitelných 12W a s úžasnými čtyřmi vývody (zatím použiji dva z nich, další dva poslouží k dalšímu bubláku). Hadice vzduchu jsou cca 1m dlouhé.
PEACEMAKER
-již jsem zpět z nákupu. Vybavení jsem dopnil o bazénový teploměr (99,-) - teď si říkám proč jsem nekoupil digi s out čidlem.. no nic, udělám na něj special díru do víka. Také jsem nakoupil potřebný keramzit a pro pokus jsem koupil "Jahodník převislý velkoplodý - pro mlsné jazýčky".
Yep
Sem zvedavej na ten bubler , tak hodne stesti v growu...
startér
jj.. good luck..
jenom si neodpustím.. nebyl by lepší hydroton/liaflor? než ten keramzit?
PEACEMAKER
20.3.-BUBLER je již od včerejšího večera funkční a uveden do provozu hned po strašlivém zákroku na jednu z rostlin DD. Jednalo se o přesazování z hlíny, tudíž došlo na čištění kořenů. Byl to takový masakr :teef: .. absolutně nedoporučuji pěstovat v kokosu, pokud se k podobnému zákroku chystáte!! Fotoreport nemám, ale bude!
JAHODY - co se jahod týče, získal jsem potřebné informace pro růst v indoor, tak i oudoor. Tudíž s chutí dotoho :frog: . Přesto by mě zajímalo, zda li zde má někdo zkušenosti s pěstováním ovoce (popřípadě i zeleniny).
PEACEMAKER
Startére, o hydrotonu slyším poprvé. Až si o něm více přečtu, tak to zvážím-díky za tip.
Keramzit mi připadá v pohodě. Vždyť tu rostlinu "pouze" drží na nohou :)
startér
letos jsem se pustil asi do deseti druhů chilli papriček.. ale rostou neskutečně pomalu.. jsem zvědavej jak mě v létě odmění..
startér
citace:
Původní příspěvek od PEACEMAKER
Startére, o hydrotonu slyším poprvé. Až si o něm více přečtu, tak to zvážím-díky za tip.
Keramzit mi připadá v pohodě. Vždyť tu rostlinu "pouze" drží na nohou :)


jde spíš o pH, keramzit, pokud ho nemáš pořádně "předpřipravenej" návod tady někde stopro je (četl jsem ho), tak může hejbat s pH, kdežto hydroton/liaflor už je dopředu napufrovanej či co.. a neměl by to dělat..
PEACEMAKER
20.3.-bubler jede, teplota roztoku 22°C, EC jsem si nenapsal cca 0.4, pH vystouplo na 6.1
-rostliny v "ST" dostali zálivku s : EC:1.1,pH 5.6, teplota/vlhkost=23°/70%

22.3.-u některých listů jsem spozoroval na okrajích hnědé fleky! Pro jistotu jsme vypl zvlhčovačku, zapl druhý větrák na cooltube. Vlhkost klesla na 50%


23.3pH v bubleru 6.2-snížím cca na pH5.8

-na jahůdky zatím nebyl čas, ale polepším se a budu tomu věnovat více.. Taky už mám konečně nové batrie do foťáku takže teď bude report aktuálnější.
PEACEMAKER
Foto-všemu jsem věnoval hodně času úsilí a peněz tak doufám že mi to holky oplatí :) Nejradši bych tam rostl s něma.. asi nejlepší koníček jaký mám:)

http://www.symbiom.cz/cz/mycorrhiza.htm
->
...tak to jsem přidal asi více jak třetině rostlin.. Bohužel Vám nemohu říci , kterým jsem tuto houbu aplikova:D Zkusím Vám vyfotit rostliny o kterých si myslím, že mají houbu;)
Zdarec. Máš to pěkně našlápnutý, tak ať to vyjde. Já dávám každý rok na balkon balkonová keříčková rajčátka do těch samých truhlíků co máš ty. Jsou vynikající ,sladká a překrásná :-) Příští týden je dávám klíčit,jinak jsem v loni zkoušel okurku(hadovku na balkoně) a taky super. Kámoši říkají ,že jsem rozený pěstitel :-)) K+ A zdarec
PEACEMAKER
26.3-dnes jsem to po 20 dnech na růstu přepl na 12/12..
-nejsem moc happy jelikož se mi stále na některých listech oběvuje plíseň a na lepší odtah zatím nemám :(.. Holky jsou už 4dny pod šestikoulí vnovém prostoru, ktery jsem včera komplet vymil savem. Starý prostor byl špatně odvětrávaný..moje chyba. Aplikuji BIOTON ve formě postřiku.
-zkoušl jsem se dívat na tu mrdku plíseň i přes mikroskop (60x) ..zajímavé
Držte palce ať to dobře dopadne.
PS: kdyby byla nějaká rada .. předem díky
PEACEMAKER
tady přihazuju foto "kůltuby" kterou jsem vyráběl z dvou odpadních rour o průměru 125mm(propojovací roury). Sklo jsem obědnával jak již to tu kdosi popisoval...(zkusím najít link) Roury jsem odřezal na konci s širším průměrem tak aby mi zůstalo místo na připevnění odtahové trubky a na druhém konci místo pro připevnění PC větráku. Objímka je připevněna na pravítku které je prostrčeno dvěma otvory které jsou vyřezané pilkou-sedí to přesně..
PEACEMAKER
Uvažoval jsem o pesticidech ale zatim to vypada že se to nešíří. Příště určitě pojedu v menším a určitě jiný systém:) Hodně se mi zalíbilo aero o kterém jsem zde hodně četl. Příjde mi nejmíň náročné-co se týče údržby. Vážně jsem zvažoval i drip system, ale jelikoz se musi po kazde sklizni menit rohož, co cca týden proplachovat.. Bubler dělá kravál-to vím už teď z vlastní zkušenosti.
Včera jsem spravoval ventil od přívodu studene vody do pračky. Byl cely zaneseny od vodního kamene=řešení bylo jasné H2O2 :punk: . Tekla mi voda skrz závit tak jsem myslel že to bude stačit utěsnit.. Zkoušel jsem vyrobit těsnění z konopných stonků c o mi zbyly ... Stonky jsem zalel horkou vodou a až byly měkoučké tak jsem je vytahl a položil jsem je na tvrdy podklad. Pak jsem do nich bušil kladivem dokud nebyly roztřepené tak abych je mohl zpracovat do podoby (v mem připadě hrubých) vláken.. Jenom že se pak ukázalo že celý problém je ve ventilu takže jsem konopné těsnění zatím nepoužil:)
PEACEMAKER
Tak bohužel..:( před pár dny jsem to definitivně zabalil. Všechny rostliny šly najednou do háje.Byl to fofr. Nyní musím celý prostor pečlivě vyčistit a až budu mít trošku peněz tak tam zkusím pod zářivkama pár rostlin ať vím jestli tam ta plíseň stále je. Pro příště: min. jednou týdně desinfekce celého prostoru, preventivní postřik proti plísním a jiným chorobám. Taky pojedu starou watáž na místo 600w bude 400w. Nikdy se mi nestalo že by je tak rychle něco zničilo. Do bazaru hodím věci z šestikoule. Kdyby byl zájem tak PM.
PEACEMAKER
PEACEMAKER
30/12 ..nedalo mi to.. Cirka po 4 dnech, kdy jsem odpojil své svěřenkyně od přístrojů, jsem vše opět zapl :eek: . A hle, pesticidy doopravdy fungují.. nevěřil jsem vlastním očím ale moje spolubydlící se vzpamatovaly. Díky plísni přišly o všechny velké listy ale i přesto produkují vcelku silné palice :frog:.
Minulý týden, to když mi došly AH, dostaly spolubydlící zálivku by Plagron-bloom a to EC 1.8 při pH 5.9
Již tento týden ve středu dostaly pouze vodu upravenou kyselinou a peroxidem vodíku. "To je brzo woe" říkáte si asi, však myslím si že je to v pohodě. Začínám postupně prolévat truhlíky čistou vodou z vrchu, protože si myslím, že z hlíny dostanu všechny KPN složky ke kořenům.. a taky nechci kouřit hnojky..
Původně jsem měl v úmyslu svítit dvěmi 6koulemi ale má finanční krize mě dohnala k prodeji jednoho z kompletů.
Na otázky rád odpovím.
PEACEMAKER

zn.: :megafon: nevzdávejte to!

IMG :drools:
1-3 White russian
4-Double Dutch
PEACEMAKER
Tady mám prcka na venek-no name zatím :frog: Ještě budu mít dva řezy-Chroniky ale zatím nevím jestli je dát ven nebo stvořit matkárnu-na to ale nemám odvětrávání . viděl jsem v jednom velkém velkoskladě nízkohlučné potrubní větráky (ufo např..) například je tam TT větrák velikost-150mm max průtok 680m3/h s max hlučností 33dB za 2018,- bez DPH
link
http://www.multivac.cz/?txt=katalog...slusenstvi=1441

co myslíte, mám riskovat "outdoor" podmínky?
PEACEMAKER
Zde je semeno výše nafocené rostlinky.

Dnes jsem konečně sehnal rotační trysky-samozřejmě od Gardeny (99kč za pár kuwa) a rozdvojky (raději ani nebudu říkat kolik za ně chtěli :eek: )
Ještě musím sehnat "nějaké" čerpadlo a můžu testovat tento nízkotláký aero systém. :cool:
PEACEMAKER
Tak holky začínají být rozežrané a vcelku dost sežerou. Listy se mi zdají být zelenější než obvykle. A to jim nehnojím!
Nejvyšší rostlinka má 44.5cm a naopak ta nejmenší je z bubláku (při boji s plísni to odnesla nejvíc) a má 23cm. Lampa je od vrcholku rostlin 30cm. Adjust je nastaven na max. šířku. teplota/vlhkost: 23-25°C/40%
pH vody: 6.2

up.
sehnal jsem konečně trochu hnojky od AH, které mi nedávno došly,takž e
můžu zase trošec pohnojit
-chtěl bych poznamenat, že bubler je lenošárna jak cip->rostlina vypadá velice zdravě a ve srovnání s rostlinami v hlíně zvládla rekonvalescenci nejlépe
IMG:

POSLEDNÍ DVĚ jsou z 36./12
-pro srovnání s jednou použitým toaletním papírem :slizoun:
..ten ventilátor se vážně točí :david:
PEACEMAKER
DD










WR




















WR
PEACEMAKER
44./12, vlhkost 45%, teplota u stropu 24.5°C, pod lampou (25cm) 27.1°C
1.WR,2.WR,3.DD


škoda že nejdu hydro, to by byly jiné plody
PEACEMAKER
foto-53/12...poslední měsíc jsem jim nehnojil. Jedou z posledního(lístky jsou pěkně světlé), ale ne u všech rostlin.
vLHKOST-45%, Teplota=27.5°C, čistá voda pH6 +peroxid vodíku
PEACEMAKER
up
PEACEMAKER
Právě jsem sedim vedle čistého skla(pipeta), které jsem právě nabušil -DD vím na 90% že to nebylWR) . Jdu na to.. :flamer:

Na první dojem velice jemný šluk, avšak následuje řádný a nečekaný kopanec. Při výdechu cítím pro mne dosud neznámou jemně nasládlou a štiplavě aromatickou chuť-velmi dobré :frog:
Stav je veselý, s častými explozemi smíchu. Je trochu víc sedativní než WR..
..z dlouhého průzkumu vyplývá, že je to výborný "smích".
O WR někdy příště.
Brko jsem sušil dva týdny při 50-60% vlhkosti vzduchu a poté umístil na další dva týdny do zavařovacích sklenic, přičemž jsem je jednou denně otevíral na různě dlouhou dobu (cca 30-300min). Nyní jsou v pýtlích a také je občas provětrám stejně jako u sklenic.

Měj te se, Pis.
PEACEMAKER
Zdar,
řezy, které jsem měl jseště před dvěma dny pod zářivkama (TLD), trpěly akutním nedostatkem dusíku. Toš jsem se rozhodl namíchat jim trochu modrého Kri/ystalonu. A hle. Pěkně jedovatě se zelenají a díky 4OOwatové MH kouli :sun: -slunci konečně povyrostly :bravo:
Jelikož si chci osvojit klonování, tak zatím nevím, kdy budu skracovat den.

Jedná se o Sensi Skunk a White Window. Počet zatím nemohu upřesnit, jelikož nevím kolik jich ještě půjde z kola ven :starwars: -dop jiné skříně.
SkříŇ: Homebox size XXL
větrák out: UFO 350m3 myslím..
světlo: 4OOW MH (chci vyměnit za 200W úsporku) a na květ 4OOW HPS a na konec možná 6OOW HPS :flamer:
hnojky: zatím Kri/ystalon, později klasika od AH
$systém: drip...fuck! chtěl jsem rozjet pseudo aero ale asi vítr..
-čerpadlo Gardena s průt. 6OOOL/H wow! + regulační kulový ventil, 20PE hadice,kapiláry-ty veliké jsou přilepeny elektro lepící páskou k malým jehlám-jiné jsem nesehnal
médium: klacky jsou zakořeněny v kokosu ale jediné co jsem měl k dispozici byl RW kostičky "drť". Jsou v 3.5l květináčích
Zásobník na wodu je 2OOlitrový..
na řezy a lampu fučí velký ventilátor o prům. 4Ocm

Jsem i docela rád, že jsem se musel vzhledem k okolnostem přiklonnit k dripu. Chtěl jsem si jej již mnohokrát vyzkoušet.
Časování zálivky zatím neni v provozu, jelikož musím opravit jedny digi spínačky-tak pumpuju růčo.


Zálivka: pH 5.8 EC 1.5 + H2O2 občas enzymes..
pstřik: phyt amin
teplota: kolem 29°C -je tu zkur...e horko
foto bude jen co nabiju baterie. Jooo díky za K+, ty dvě kostky mě fakt potěšily


UP: foto
PEACEMAKER
Zdar!

Včera propláchuto čistou vodou+H2O2 s pH 5.8
Pumpu spouštím pouze jednou denně- prosychá to pomalu..


up


odtah-RVK125 L1 -410 m3/h
přítah- xilence fun-řekl bych 4Om3/h
ofuk-40cm 70W FUN
zvlhčovačka- SPS 808
světlo:MH 400W GIB$,
HPS 600W deluxe
předřadníky GIB

stínidlo-waveflector-czech product:)

Čerpadlo ponorné Gardena 6000

drip systém-3.5l květníky
medium-RW kostičky

€hnojiva-komplet AH (do konce prvního týdne 12/12 jsem jel na Kristalonu)

roztok- je v 200l hranatém sudu+150W topení 23°C+vzduchovadlo
PEACEMAKER
zdar!
je to přeplé! Ale nevím kdy..(asi nejsem jediný kdo s tím mívá trable, že) dejme tomu 2Odní.

3O.7.O9-instalována "vlaštovka" by WAVE FELCTOR.czz a 6OOkW HPSka ;)
-2x denně závlaha-auto
-po vyčištění konečně přidána zvlhčovačka SPS8O8-ale jen cca na 4dny, pak se to drželo vklidu na 55% samo. Listy se konečně přestaly kroutit
-holky už frčí na AH--juchůů


EC 1.3mS, pH 5.9 teplota jak kddy: 25-27°C 55-6O% vlhka

....závlaha na 4cyklech/den ....celý systém přesunut na right side-kvůli ventilaci-rouře...

2.8.O9


EC 1.4mS pH 5.9 vlhkost 50% teplota 25°C

-byla prolívačka čistou H20 cca 70l-dokud nevytékala čistá voda

9.8.09

EC 1.6mS pH 5.9 vlhkost 55% teplota 24°C
-zvyšování EC pouze s 2. a 3. formulí o 4Oml a 2Oml/100l cca..
-pH se drží fajn samo

nějaké dotazy? třeba kolik měří Vás nezajímá? co?
největší mrakodrap měří 8Ocm a je to SS. Nejmenší je také SS 50cm-nějaký retardek(nevysmívám se mu) ani nebyl zastřihlý
-jediná WW měří 55cm (bez zástřihu) a už tolik nerosste zato SS ano
-WW je taková víc do keříku->hodně se jí podobá WHITErussian, taky že to má v genech. Rozestupy mezi patry jsou malé..
-SS je svině vytáhlá-viz. AEROMAN

co se "dripu" týče, je fajn. Jen čumíš jak se to zalévá a pomalu ti zakrňují ruce-jdi do toho pokud jsi lenoch :)
PEACEMAKER
pH 5.84, EC 1.7, teplota: 26°C,vlhkost: 55%
předevčírem proplach květníků čistou H2O
-WW vypadá že by snesla víc hnojiv kuwa :mutant:
-SS voní jako jako tyjo... ovoce-ale ne jako klasicky citron nebo tak, ale hodně sladce :)

Jsem na ty holky pyšný :love: . Dostaly karmu od tak znělých jmén.. Děkujeme :)

Nějaké akty..
PEACEMAKER
Zdar,mám tady AIRUPDATE
Neříkám že to vypadá krásně, ale funguje to :D

Jedná se o TT150 s max552m3/h při výkonu 76W tlaku 320Pa
Odsávaný vzduch je veden izolovanou hadicí-výboraná věc na doma-tlumí to hluk proudícího vzduchu.
Jo, jinak by to šlo ještě odhlučnit tím, že bych na "vstup" ventilátoru nasadil ještě kus té izolované hadice-dejme tomu metr.. mě to stačí tak jak to mám :whisperer ..je to dost tiché

Názdáár
PEACEMAKER
Sensi Skunk


->za kvalitu se omlouvám, nebyly vhodné podmínky ani stativ;)



White Window









Rajče No name-nalezenec na ulici

PEACEMAKER
WW-srovnání :)
PEACEMAKER
Sensi Skunk
-Trichomy vypadaly pod mikroskopem (50x) stále křišťalově. Tato sklizeň se bude řídit trichomy tzn. až budou mléčné.
Zdar
PEACEMAKER
Dnes proplach čistou vodou a dále zaléváno pouze čistou vodou
..nějaké fotozz
Nechť sa páčí:)
PEACEMAKER
SSssss
PEACEMAKER
Zdar!

Předem díky za to, že jste mě nechali všeci na omylu- mám na mysli White Window chááá dyť je to bilá vdova :D takže od teď je bílím oknům konec. :smash:
u posledního obrázku není náhled, ale kdž klikneš tak se zobrazí.
Výnos je orientační cca 330g což jsem i čekal na tak málo rostlin. Plocha určitě nebyla vykryta tak jak má byt, ale byl to záměr-chtěl jsem je mít velké...
Sensi Skunk. Musím říct, že tak voňavého smraďocha jako je SS jsem ještě neměl-ani se mě neptejte kam až to šlo citit.Vůně jako sladké ovoce: jahody,mango,.. žádný citrónek jak jsem byl zvyklý.
Šišky SS jsou velice-jak to říct- jako šutry. Velice málo listí, čímž odpadá neoblíbené škubání:). a taky to jsou ty nejkrásnější šišky jaké jsem kdy stvořil..
White Widow je úplně jinde. O vůni se mluvit nedá. Smrad jak cip, ale fakt nepřijemný-jako bych čuchal k plagronu nebo tak něco..
Šiška samý chlup a list, ale po usušení snadno oddělitelné. hlavní palice měla okolo 12g.
vrak007
koupím homebox xxl
PEACEMAKER
Zdar všem,
nemám moc času na zakládání nových témat, takže jenom takový up :)

EDIT:
Hydroton
12x White Russia
3xDouble Dutch

Samo. zavl. truhlík
1xOpium

Bubler
1xEuforia
1xJack Flash
1x Skunk#1
1XPapaja



na poslední fotce DD
PEACEMAKER
V době, kdy jsem začínal, se mi pěstování v SZ truhlících velice osvědčilo. Klady jsem našel v jednoduchosti, dobrých výsledcích a v ceně.

V samozavlažovacích truhlících, se nachází lehce předhnojený substrát Plagron . V substrátu zapustily kořeny samice druhu Nebula a Northern Light x Shiva . Počet je21 samic, takže to je přesně půl na půl :frog:

Horké dny, jenž dopyče panují, nedovolují mému stínítku nabídnout samicím lumenový luxus.

Včera první zálivka s hnojivy od AH. EC hodnota dosáhla hodnoty O.85 . pH 6 +/- . Teplota kolem 28°C.
Někdy v 1-2 týdnu, po přesazení rostlin do hlíny, se projevila neupravená voda, která atakovala hranici pH8. Dnes svým pádem teké atakoval UFÖn :D Přimáčkl dvě samice. Třetí to odnesla amputací jedé větve.
PEACEMAKER
Teplota:27°C
Vlhkost: 60% (měřím od včerejška)
EC: 1.3
pH: 6.1
+enzymy,..
-svítím novou HPS od Philips-GreEn Power. 6tikilo
-brzy nasadím výkonější odtah s větším průměrem roury a zapojím i přítah

Kořeny jsou krásně prorostlé. Vzadu tři přerostlé NL#S
Bude bitva o prostor :D foto dodám..

3.image: i takto vypadaly na počátku ;) byly několik týdnů pod zářivkama..
PEACEMAKER
Teplota 24°C
pH 6.2
EC
vlhkost 53%

5dní jsem je neviděl a taky 5dní nedostaly žrádlo. Ale přežili to:)

Na 3.fotografii je zobrazena NL#Shiva-je oproti Nebule vytáhlejší s většími rozestupy v patrech. Nebula je přesný opak. Podrobněji později ;)
Na4. současný stav
Na5. pohled po 5dnech
51.-16.10.
vrak007
Kolik gramů si dostal s jedné kytky díky za info
PEACEMAKER
Ministry of cannabis-Northern Light
4OOkoulí
PEACEMAKER
Toš tady fotka, jak vypadá kytka se sestřihem FIM. Docela jí to sluší.

Uvidíme, jak dlouho mě bude bavit to sem házet. Proto předešlý nadpis "bez závazků". Takže pokud někdo očekává nějaký závěr, tak raději nečekejte :frog:. Však pokud zeptat se chcete, ptejte se (PM).

Díky za pozornost.
PEACEMAKER
Ač jsou rostliny z feminizivaných semen, nařezal jsem dnes pár klonů. Toš taky pokus to je no.
PEACEMAKER
Dovolím si malou reklamu na digitální spínací hodiny SHT 3/2 značky ELKO. Jedná se o dvoukanálové hodiny s možností spínání od 1sekundy. Paráda pro ovládání světla a závlahy.
Uchycení na DIN lištu.
Doporučuji.
PEACEMAKER
...ani nevím proč to sem dávám


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma