Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Pokročilé Techniky a Experimenty

 
hydrohlina?! je mozne zkloubit kvantitu a kvalitu? - Klikni zde pro originální téma
zub
zdravim vazeni groveri toto tema zacinam otazkou,
je mozne zkloubit pestovani v hline (a jeji charizma) s hyroponim (vynosnejsim)pestovanim .
vzhledem k tomu ze jsem na groweru nic nenasel (mozna sem nehkledal dost )ptam se na nazor zkusenejsich , na jehoz zaklade bych se pokusil prevest tento napad do teorie.
moje predstava
kvetinac se snesi hliny a spodni vrstvou pisku zality rekneme do pulky zalivkou to cele opatreno bubblesystemem ktery doda vzdusnost.
jeste sem o tom nic neslisel a proto pokud je jiz tato vec znama prosim o odkazi a blizsi informace
zub
nemam zkusenost s hlinou (celkem jich moc nemam ) tim by se ale ztratila vyzivnost hliny ze . a co takhle mnoho druhu antiplisnovejch chemek ?
zub
zajimavy fotecky:)
zub
takze je tahle varianta nemozna?
nebo riskantni a nakladna?
carlos
Lze získat výhody organického pěstování (chuť, vůně) bez použití hlíny v aeroponii... hledej výraz "bioponie".
elop
já bych řekl, že pěstování v kokosovém substrátu je to, co hledáš, sice se zalévá každý den s hnojivy, ale když náhodou vynecháš, tak to v klidu přežijou, třeba v aeroponii nevím, jak by to dopadlo, kdybys jim třeba dva dny nepostříkal kořeny

chuť a vůni nemohu posoudit, kolem mě všichni jedou kokos
samoot01
ZUB- antiplisnove chemky dobry napad ale podle mě se to taky přenese do rostliny to je jasne když to použiva někdo jiny na rostliny tak to nevadi ale ne na marihuanu jine rostliny se nehuly tim chci řict že by tě z toho pak mohla bolet hlava ne-li neco jineho
Mr. Kalfas
citace:
Původní příspěvek od elop
já bych řekl, že pěstování v kokosovém substrátu je to, co hledáš, sice se zalévá každý den s hnojivy, ale když náhodou vynecháš, tak to v klidu přežijou, třeba v aeroponii nevím, jak by to dopadlo, kdybys jim třeba dva dny nepostříkal kořeny

chuť a vůni nemohu posoudit, kolem mě všichni jedou kokos


dva dny? staci hodina...

jinak ja zas palim temer jen vzory z hydra (z aera) a v porovnani se substratem je ta chut mnohem cistsi a bez toho "hlinenyho ocasu", kterej u nehydra citim...
zub
dekuji pekne za prizpevky moje touha narvat hydro do hliny je rozptilena.
Šlajs
Nečeho podbného se používá u "klasické" hydroponie pro pokojové rostliny. Vzrostlá květina v hlíně se celá přesadí s hlinitým balem a pokračuje v růstu ve vermikulitu a tím prorůstá a nová část balu roste jako pasívní hydro. Jedtli to bude fungovat u konopy, netuším. Viděl jsem to i v pořadu Zahrada je hra, nevím v jakém díle.
http://www.ceskatelevize.cz/program...3.2008-18:15-1/
http://www.ceskatelevize.cz/program...7.2008-17:30-1/

nechci si prznit počítač dalším přehrávačem, tak nevím, jestli jsou linky korektní. Tuto hybridní kydroponii si můžete v praxi prohlédnout ve foyer před vedením Ustavu telekomunikací VUT v Brně. Vypadá to pěkně.
zub
zajimavy dik
prehravac taky nemam
nasel sem si podle odkazu na bioponie od carlose nejaky deutch stranky preklad stal za hovno ale zhruba sem pochopil ze je to min proskoumana oblast a info bylo nesrozumitelny .leda ze ec je max do 1.0 a ph jak u hydra chceto vic hledani a studia zatim testuju (z nouze cnost )fungovani rizku branym na zacatku kvetu,ale to je jiny tema .
Ono
citace:
Původní příspěvek od zub
...je mozne zkloubit pestovani v hline (a jeji charizma) s hyroponim (vynosnejsim)pestovanim ....


Beriem, že spravidla je hydropónia výnosnejšia, ale viackrát som sa stretol s growermi, ktorí pod 600 w v hline vypestovali 750 - 900 g. A bolo to rovnaké množstvo ako borci v hydropónii.:)

Hydropóniu určite raz chcem vyskúšať, ale zatiaľ zostávam pri substrátoch - momentálne kokos. Rastliny v ňom rastú rýchlejšie ako v hline a chuť býva dosť výrazná.:)


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma