Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování

 
dotaz:2x600w bez větraní - Klikni zde pro originální téma
lubkoklubko1
mam dotaz,jak udělám správné klima v místnosti,když nemam podmínky větrání.tak že to znamená že vzduch koluje pořád v mistnosti.Kytky jsou daný v boxech a je tam docela dost vedro,podřeboval bych srazit teplotu v mistnosti a odtah je vyveden z boxu doté mistnosti jinak to nejde.Diky za radu
Kwjetoň
čau, tohle nemá řešení, kytky potřebujou dejchat!! taky jsem tohle jednou řešil a musim říct, že nevyřešil.. přírodu neochčiješ..
jedině pořešit správný koncentrace CO2, ale to je v domácích podmínkách dost unreal.. ;) radim přehodnotit situaci..
Q
!ZAU!
jojo to je jako si dat pytel na hlavu a dejchat vydejchanej vzduch.jestli nemas moznost vymemit kompletne vzduch tak to pude hodne spatne, jeste pri 2x600w .zkus treba potevrit okno a sonoflexem odvadet teplo z boxu pric(samozrejme pres pachac)zkus to nejak takhle sikovne udelat.zatim se mej !ZAU!
nebo rouru vytahnout do jineho pokoje
:D
lubkoklubko1
jo dik za nazory,jednu sklizen jsem tam už sklidil,ale byla zima ted je to horší,venku už je teplo tim padem je iteplo v místnosti.Kytky zatim jedou tak uvidim co bude dal,snad to ješě dojede a pak už tam na to seru.
h 2 6tikila ti vytopjej celou misnost =D
elop
zajímalo by mě, kolik si tam tenkrát sklidil a jak se holkám dařilo, i přes tu zimu, ta výměna vzduchu je u pěstování klíčová, možná bych i řekl, že nejdůležitější, má vliv na teplotu a vlhkost, potažmo na celkovou kondici rostlin

stačí pootevřené okno v místnosti, pokud tam nějaké máš a máš vyhráno, prostě zajistit přísun venkovního vzduchu minimálně pasivně, jestli máš vlastní barák, tak si tam tu díru probourej a hoď tam aspoň koupelňák směrem dovnitř
grizly
to v ty mistnosti nemas okno?staci mit pootevrene okno...jinak 2x600w bez radneho odtahu proste nejde...
lubkoklubko1
sklidil jsem tam 700g.okno tam mam a mam ho pootevření tak 10cm vic fakt nemuzu protože to mam v praci,kde mam mistnost na vercajk a místo toho jsou tam dvě šestikyla a kdybich otevřel okno vic lidi by si toho všimli, mam to přímo nad vchodem do budovi kde chodí okolo 50 lidí v četně mojeho šéfa.Ted jse dokonce daří kytkam líp než minule,dal jsem tam jiný modeli,vypadaj slušně,ale bojim se ke konci aby tam nebylo moc vlhko a nezačalo to hnít,tak jsem přemejšlel že bych koupil mobilní klimatizaci,která funguje i jako odvlhčovač co? mohlo byto stim fungovat líp a nebylo by v místnosti ani takoví teplo.Tak dík za nazory hodí se každý.
citace:
Původní příspěvek od lubkoklubko1
vic fakt nemuzu protože to mam v praci,kde mam mistnost na vercajk a místo toho jsou tam dvě šestikyla a kdybich otevřel okno vic lidi by si toho všimli, mam to přímo nad vchodem do budovi kde chodí okolo 50 lidí v četně mojeho šéfa.

tak to mas skvele misto:D tohle si ani nedovedu predstavit, a jinak jako v pohode nebojis se ze to nekdo najde.......
tak ta klimatizace by asi pomohla teda, jestli neni levnejsi trebas tuby a poradne promyslet ventilaci......
lubkoklubko1
kdo se bojí nesmí do lesa,jak říkam nemužu moc otvýrat okno tak rači dam tu klimošku,už jí mam objednanou je bazarová a chce zani 3000kč to jsi myslim že jde.
jofa100
Nemohl bys sem hodit link na tu klimu?Taky si chci nakou poridit, nebo jak se jmenuje.
hulibrcko
I¨kdyz by ti klimoska snizila vlhkost a srazila teplotu - porat NEBUDE zajistenej PRIVOD VZDUCHU....schvalne si vyzkousej stravit 3 mesice v mistnosti bez vymeny vzduchu :teef: i kdyby ti tam bylo prijemne diky klimatizaci, tak bys to zabalil pro nedostatek vzduchu kamo :wink:
Pure
...tak za tohle mas ode me +karmu chlape...foto by nebylo?
Ono
citace:
Původní příspěvek od lubkoklubko1
....a kdybich otevřel okno vic...mobilní klimatizaci,která funguje i jako odvlhčovač co? mohlo byto stim fungovat líp a nebylo by v místnosti ani takoví teplo.Tak dík za nazory hodí se každý.


Čau. Mobilná klimatizácia potrebuje vývod teplého vzduchu, ktorý musí ísť mimo chladenú miestnosť, inak stráca klimatizácia zmysel. Pre rastliny by bolo lepšie nechať jednu 600 w výbojku, dať do A-wingu, poriešiť aspoň minimálny odťah (oproti klíme takmer nehlučný) a výnos by bol časom kľudne rovnaký. Veľa zdaru!;)
boytwoface
hele to me zajima, co ti pod tim vyroste, kdyz to tam budes dusit jak pod poklickou... sam s tim mam zkusenost, ze kdyz to nechas jenom do mistnosti - je to ridky, na hovno, dostava to pecky... VZDUCH je jedna z nejdulezitejsich casti growingu...


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma