Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Konvenční Zahrádky

Stránky: [1] 2 
Sevenuv tabáček- virg-selskej 2009 - Klikni zde pro originální téma
seven40
Tak po neustálým zdražování mě přestalo bavit sponsorovat naši nenažranou vládu a po zapátraní po netu jsem se pustil do pěstování. První várka vysetá před měsícem mi skoro cela zdechla ..jaxi jsem přes noc zapoměl zavřít balkon a tabáček to nerozdejchal ..teda až na pár kousku:(
To co zbylo už jsem i přihnojil speciálnim srancem od naší kočky patřičně překvašeným (slepičak bohužel ve městě je nedostatkovej matroš) a jak vidno tomu prospělo.Přikladam foto včetne výrobce hnojiva :-)
stanley
Zdravím tě! Tak už jsme 3 pěstitelé tabáčku tohoto roku na groweru :D
Jo a tabák nepotřebuje žádné hnojení, tím spíš těma srancema od tvojí kočky spálíš :) Co jsem četl, tak tabáku stači jílovitá půda, sucho a hodně tepla.
seven40
To uz by to zdechlo kratce po pohnojeni ..jinak sem mel kyselej substrat a po pokusu na jednom kelimku jsem tim kocicincem sundal ph ze 7,5 na 6 coz je tak optimalni-jinak nase kocka ma velice slusnou produkci tak proc to nezrecykovat :-))). Druhej vysev sel uz do nahnojeny pudy a kupodivu to jede..bude zalezet na koncentraci.
http://www.pestovanitabaku.szm.com/pudy.html pise,ze to chce humus tak sem pouzil dostupnej matros patricne ulezelej.Do zahonu se jeste zareje lonskej kompost s trochou hnoje..necham to splachnout destem nez do toho hodim sazenky.
Pokud to nebudes hnojit a mas blbou zeminu tak nevim jestli ten tabacek nebude stradat.Prece jen je to brutalni kytka a predpokladam,ze bude mit v rustu velkou spotrebu.Vsak to prubezne porovname..vysev byl tak na stejno.Zatim je to na kocicinci a uz mam pripravenej lonskej travne-koprivovej kompost po sekani a mam slibeny ususeny kravince.V podstate mam 2 moznosti kam to vysadit,ale na obou je hlina desna tak ptoto tohle opatreni.Jo a pozor na zalejvani chlorovanou vodou-chlor prechazi do tabaku a pri koureni to pak reze v krku jak marsky.
Kdyz uz vodu z vodovodu tak jedine odstatou -nemluve o tom,ze tabak je na chlor choulostivej..

K tomu rozvoje pestovani: pocitam s nenazranosti nasi rozhazovacne vlady nas bude pribyvat adekvatne se zdrazovanim cigaret..uz mame ceny cigaret pomalu na urovni EU a planuje se dalsi zdrazeni diky krizi jen ty prijmy jsou tragicky nesrovnatelny..jen doufam,ze si s tim nezhuntuju plice :-)))
stanley
Malboro 82kc to je ale fakt nářez:(, o tom hnojení tabáku musím ještě něco zjistit, já mám plagron kokos substrát + perlit+( chcu dat chlapům kvašené kopřivy a krystalon pro růst)
Jenom se bojím, aby výsledný produkt byl kvalitní.........ony i ty hnojky to změní. PIC
seven40
Substrat mam nejakej AGRO 20l za 50Kc z Baumace jak koukam na pytel tak uz je dokonce i s hnojivem. Ja bych na to nesel tak vedecky. Jdu na to s min investicema a pokud mozno se to snazim vyhnat na prirodnim hnojivu ,ktery jak jsem zjistil tomu svedci. Jediny seho bych se obaval je koncentrace.. V tech miniparnickach mam pod kelimkama 1cm hladinu odstaty vody a je v tom pul deci toho kvasenyho kocicince..ten je pomerne redenej..2 standartni bobany na 1.5vody tejden namoceny v teple u radiatoru.

K tem obavam..cigara z virdzinaku zn manitu sem nedavno za 63kc koupil v globaci..smoke test:prvni cigo skrabalo v krku..druhy uz celkem slo a pak uz jsem neregistroval rozdil.U me jako silnyho kuraka je to o tom co si rano zapalim ke kafi jako prvni to muzu kourit celej den..nevidim rozdil proti necemu jinymu..pochopitelny je kdyz ses zvyklej na nejakou znacku a nejak to nestridas tak ten rozdil bude patrnej..kor ,kdyz si das pred domacim nejaky marlboro nebo startku..
Jinak jedu i selskej a ve finale po testu to zkusim i chutove mixnout. To by bylo pokud to vyroste,ze by se to pri trose pokusu nedalo zhulit :)
Pridal jsem dnesni fotky...na nich toho moc videt neni,ale pokud na to koukas primo tak je videt zmeny kazdy den
stanley
Hmmmmm máš je drobec větší, já je mám také u radiátoru, ale hned za tím je velké....opradu velké okno( 2 velká okna + balkonové dveře )
Hrozně blbě to těsní a táhne, dneska jsem měřil teploty uvnitř domu - 23 stupnu a v mém občasném pokojíku, kde pěstuju co sedá mám 15-17 stupnů asi to tabáčku moc neprospívá.
Jooo a ty cíga mno nevím, jak to dopadne.....kamos mi dával své vlastní ubalené cigárko z viržináku bez fermentace a musím říct, že to bylo nic moc-chut taková nahořklá a po 2 potáhnutích sem myslel, že se mi spálí krk.
SLEALER
prosimte muzes sem napsat neco o celkovym rustu tabaku?naky zakladni info hlavne me zajima jak dlouho to roste a jak se s tim naklada jestli se to ostrihava prubezne nebo az v konci rustu?

a este by me hlavne zajimalo kde sezenu seminka?jestli bys mi mohl poradit docela me to zaujmulo uz sem otom premyslel ale tet to mam podnosem:)
seven40
v ty prirucce od p.chromeho to mas popsany excelentne..pokud te zajima vyvoj rustu je dobry se podivat na forky treba papkovo tabacku..zdokumentoval to pekne vcetne fotek..koukej na datum prispevku..roste to vylozene geometrickou radou..cim je to vetsi tim se rust zrychluje..ze zacatku to roste desne pomalu,ze az je nepochopitelny,jak velky to naroste

http://grower.cz/forum/showthread....16&pagenumber=1

mrkni se na ten odkaz..papkuv tabacek..

http://www.pestovanitabaku.szm.com/prirucka.html tady je odkaz na tu prirucku
SLEALER
diky moc kamo,prirucku sem si stahnul urcite me to bude hodne zajimat,navic je dobry ze je to legalni aspon myslim:Da tak toho muzu mit kolik chci:Dzatim dik budu studovat:)
seven40
legalni to je jen nesmis co vypestujes prodavat ..to uz by byl danovy unik.Tady to neni jako na slovensku,kde to meli zemedelci na polich a vykupovalo se o od nich snad za 50kc/kg.Nekde jsem o tom na slovensku cetl ,ze zemedelcum tak snizili vykupu,ze tabak radsi nahradili jinou plodinou..po pravde se tomu nedivim ..jen piplani ze sazenickama..

http://jozefjavurek.blog.sme.sk/c/33277/Tabak.html Udajne to i EU dotuje :-)))

http://www.philipmorrisinternationa.../Who_we_are.asp
Pokud bys to chtel valit ve velkym na slovensku

http://www.agroforum.sk/showthread.php?start&t=1605
Tady dokonce mas informaci o dotacich jak to tam je ,jak vidno pestovani
na slovensku pujde k sipku..

Vstup do EU bude pravdepodobne pro tento obor likvidacni..pro EU je zajimava monopolizace a odbyt tabaku od jejich starsich clenu..nove clenske zeme budou slouzit jako odbytiste predrazenych cigaret pod zaminkou boje proti koureni a neutikali evropsky vlade prachy v clenskych statech ..proc pestovat tabak a zabirat tim pudu,kdyz se tu da pestovat pod zaminkou ekologie prenice,ze ktery se da udelat biolih ,kterej se u nas za produkce smradu i zpracuje. Kurak zamori kourem mistnost..takovej biolihovar cely mesto :-) Je faktem,ze kour vyvetras,ale smrad z biolihovaru v Trmicich te provazi vsude a na hajzliku necitis ani vlastni stolici :-))) Proste situace je takova,ze budem pestovat a vyrabet jen to co nam unie laskave dovoli
:rocket:
SLEALER
No ja sem z czech rApublik:)
nejvic me stve ze bydlim v podkrkonossky oblasti takze tady nejsou takovy podminky pro outdoor pestovani ale spatny snad taky nejsou...
seven40
Pokud vim tak v podkrkonosi se to drive pestovalo..http://zvonecek.com/seven/tabak/tabak.zip tady jsou fotky domacich plantazi a jsou v tom 2 knihy

Tabák v Krkonoších
Jiří Louda
Jistě, místní obyvatelé kouřili a šňupali stejně jako jiní. Méně se však ví, že ve Vrchlabí pracovala v 18. století tabáková „fabrika“, jak se říkalo dílnám na zpracování tabáku. Ale po pořádku.
Tabák, tento přistěhovalec z Ameriky, se začal v Čechách pěstovat o dobrých sto let dříve, než jeho jistě užitečnější souputník brambor. Čechy se staly již v 70. letech 17. století v pěstování tabáku soběstačné a dokonce ho i vyvážely. Vše je o to zajímavější, že se tehdy u nás pěstoval choulostivější tabák viržinský, a to i v polohách do 800 m n. m. Záhy se však stát pokoušel na tabáku vydělat různými systémy cel a monopolů. Zhoubou českého pěstování tabáku se stalo, když se říšský monopol dostal do nájmu soukromých osob. Nájemci Domenico de St. Nicola a Diego Aquilar se totiž rozhodli problém obtížné kontroly přiznání a zdanění pěstování tabáku řešit jednoduše tím, že tuzemské pěstování mínili nahradit snáze podchytitelným dovozem. Svůj úmysl dovedli r. 1734 až k obecnému zákazu pěstování tabáku v Čechách. To se však velmi nelíbilo českým stavům, neboť tím přišli jejich poddaní o nikoli nepodstatný zdroj obživy a oni sami pak o možnost přivýdělku na svých panských dvorech. Velmi aktivně za právo pěstovat tabák v Čechách bojoval hrabě Jan Arnošt Schaffgotsch, mimo jiné majitel Maršova, Starých Buků a podkrkonošské Bílé Třemešné. Vidina možných zisků z monopolu vedla stavy v čele s Schaffgotschem k tomu, že dosáhli na císaři povolení monopol vykoupit a sami provozovat. Stalo se tak r. 1736 a právě tehdy, přesněji r. 1738, se Vrchlabí objevuje mezi místy zpracovávajícími tabák. Následujícího roku je Vrchlabí jmenováno mezi deseti skutečnými fabrikacemi tabáku v Čechách. S největší pravděpodobností se ve vrchlabské „fabrice“ vyráběl tabák šňupavý, jehož obliba se pozvolna šířila z šlechtických kruhů mezi prosté obyvatelstvo. Zda se zde v této době tabák také pěstoval, zůstává otázkou. Ve Vrchlabí se výroba udržela až do r. 1763, kdy se monopol dostal opět do státních rukou.
Z toho mála záznamů, které se dochovaly, můžeme usuzovat, že se zpracování tabáku vyplácelo. Roku 1753 totiž o udělení práva na fabrikaci požádal Trutnov a r. 1761 Jilemnice. Trutnov toto povolení nakonec nedostal s poukazem na to, že by nová „fabrika“ mohla poškodit stávající. Jilemnickou žádost učinilo bezpředmětnou obnovení říšského pronajatého tabáčního monopolu r. 1763, respektive 1764. To znamenalo zánik většiny městských a panských fabrikací, včetně vrchlabské i nedaleké v Choustníkově Hradišti. Tím také končí zprávy o významnějším zpracovávání tabáku v Krkonoších. Zájemcům o nepříliš známé dějiny tohoto oboru podnikání doporučuji knihu Aloise Čapka Tabák v Čechách z r. 1947.


Aktualizováno ( Pátek, 13. duben 2007 )

Dokonce se v krkonosich pestoval virzinak
SLEALER
no o tom nic nwm nato sem moc mladej:D
muzes mi neco poslat....urcite budu rad kdyz budu vedet vic ale este nwm jestli to budu pestovat mohl bych to zkusit....este si to promyslim este sem to moc nestudoval jelikoz nemam moc casu musim se tet ucit:(
seven40
hodil sem do predchoziho prispevku link na stazeni, precti si to ve volny case treba po ranu na wc :-) Podle me zalezi jen na tom ,aby si to nedal do zeme driv nez prestane po ranu mrznout.
Kyti dostali dneska do vody druhyho frtana kocicince tak to snad rozdejchaj ::rolleyes:
SLEALER
jasny ja bych to urcite predestoval doma,rad sleduju vyvoj rostlinky:)
jinak sem tet cekoval ty fotky a vypada to zajimave,mezi tabakem bych schoval i ty mi kyti:Dmyslim ze to pestovat budu ale asi az pristim rokem tet uz to asi nestihnu ani nemam seminka nic:(
seven40
Urcite bys to stihnul jeste letos ..pokud chces semena pisni pres icq mymu dodavateli..jak uz jsem tu psal ..excelentni klicivost a ma jak selskej tak virdzinskej ..icq kontak na nej je 490516517. Do tejdne to mas v substratu, ted je jeste casu dost..ty kyti maj i tak malo svetla tak se jim jeste moc nechce, jak je slunce tak je na nich videt jak se rozjedou.Zatemneni balkonu pradlem je sakra znat..vubec se jim nechce.Do zem to muzes dat i pozdejc nekteri stihaji podle toho jakej je podzim jeste po sklizeni klacek uziznout a po tom co to obrazi sklizej jeste jednou. Pokud se toho budes bat tak budes behat do trafiky :-))))) Podle toho kdy to das do zeme bude odpovidat vyska..tak to max nebudes mit 2m ale jen 1.5 ,ale hulit se to da stejne :-)
SLEALER
no este si to promyslim ale myslim ze hnet zitra mu napisu:D
jako cloveka se skusenostmi se te zeptam,co bys mi doporucil?selskej nebo virdzinskej?asi to takhle nejde rict co no hle myslim ze to musim nejdriv procist at se neptam na veci ktery tam sou napsany:)od toho preci toot forum neni
seven40
Selskej nepotrebuje tolik tepla ,ele je nutny ho fermentovat..jinak je to silny a pro koureni to smrdi jak bolava noha..fermentace rozlozi bilkoviny,ktery pri horeni smrdej..virdzinak je slabsi,jde hulit i jen ususenej bez fermentace a ma rad vic teplo..dorusta vetsi a ma vetsi vyteznost

jinak pri seti to chce rovnou nejaky miniparnicky s minikelimkama viz foto a do kazdyho kelimku dej radsi fakt jen 1 -max 2 seminka..ja toho dal vic,ale je pak wopruz to rozsadit..ty kyti sou ze zactku desne mrnavy a pinzetou bys to poskodil..nikdy to neber za stonek jinak ti to pojde..jedine jemne za delozni listek a podeber to i s hlinou jinak orves korinky. Jinak v kelimkach udelej dole diry a postav to do misky s vodou..zalejvat se to moc neda..jedine mlzit nejakym jemnym rozprasovacem

jednoduse na zacatku to chce presejt substrat ..nacpat ho do tech kelimku zalejt at natahne vodu a druhej den tam dat seminka..jinak doporucuje se jeste behem cca 14 dnu dosypat jemne substrat az k deloznim listkum jinak se to zacne vahou ohybat.
Mrki se na tohle http://grower.cz/forum/showthread....16&pagenumber=3

SLEALER
ok vidim ze uz mas skusenosti a ze se asi ze zacatku moc nedarilo co...este bych se zeptal nez napisu tomu borcoj z icq,jaka je tak cena?nekde sem tady uz cet ze 60kc za myslim 10 000 seminekale nwm....no asi to drahy neni co
seven40
http://www.pestovanitabaku.szm.com/ jinak inzeruje i na aukru http://www.aukro.cz/item583884926_t..._800_semen.html
Za ty penize toho vypestujes ,ze to nezhulis ani smykem..by ti vypadli z huby plice naruby :-)))) Pocitej co semeno to kilo tabaku..za predpokladu,ze mebuses mit ztraty pri presazovani

800 semen..to je 800kg tabaku..te doma zabijou za zapleveleni cely zahrady :-))))
K tem zkusenostem..neco sem si precetl a poznatky teprve sbiram ..jsou tu jini strelci co uz to jedou treda 4 rok..
SLEALER
:Dto asi jo ale ja bych to asi stejne hodil do skleniku tet budu vyrabet mozna sklenik pokud bude cas a hlavne material........skla mam ale nechci delat dreveny ram ale kovovy a nemam na to matros musim neco sehnat:(
seven40
v tom skleniku to pojede mnohem rychlejc ,ale myslim ze to v klidu muzes dak koncem kvetna rovnou do zahonu..hele nasel sem smoke report http://grower.cz/forum/showthread....light=%2Bemiras
Tak,ze hulit se to da :-)
SLEALER
zdravim te po dlouhe dobe,tak sem se rozhodl ze to asi necham na pristi rok misto toho sem zasadil par kytek....pustil bych se dotoho ale proste neni cas treba se este premuzu ale ja sem nato moc linej:Dkazdopadne diky za info.......budu sledovat jak ti to tu pribyva tak hodne fot:)
seven40
Ted mi celkem poskocili jak bylo svetlo a dostali dalsi zalivku kocicincem..po nedeli sem vrazim fotky ..kdyz uz si zacal je skoda to odkladat
SLEALER
ja wim ale ja bohuzel chodim do skoly a tak proste nemam cas:(sice je pravda ze se vzdycky nakej cas najde jenze ten uz maj kyti:Dja fakt nwm jestli to ma cenu tet treba jo vit ale zas by byla skoda to nechat skapat a nebo nechat otrhat sousedama:D
stanley
Jéjda to je toho........v květnu vysadíš ven a na večír to budes zalívat ne? ( když nebudeš doma, tak řekneš nějákýmu známýmu)

For Seven40 jsem zvědav na tvůj další update foteee :)
seven40
Tak sem ti je vyfotil :-) pomerne jedou :) zejtre si ne ne udelam cas a rozsadim kde jich je vic
seven40
Pomerne jedou :- zejtra si udelam na ne cas rozsadim je a dostanou dalsi kocicak :-) jak si na tom s rustem ty ?
seven40
Dnesni rano bylo pro tabacky drsny ,chtel sem je vyfotit a nez jsem nasel fotak tak se objevil brutalni predator -kocka a vyhrabala co se dalo a cast sezenicek s chuti sezrala.Tak jsem pul hodiny presazoval co se dalo zachranit :(
stanley
Upřímnou soustrast, to je svina ta kočka co?
seven40
Dostala svine vilagos a studenou sprchu jak se byl nasranej :-) zachranil jsem co se dalo ..jedna vanicka z vysevem ..bylo tam tak 200 kousku je total v haji..z tech vetsich sice neco wozrala a vyhrabala,ale nestihla totalni devastaci tak sem je jen zasadil a vypada to,ze prezily.Akorat musim zavirat dvere ,aby to ta bestie nedorazila.
seven40
Predator ciha a pri jakykoliv prilezitosti jako je treba vzdaleni se z pokoje ihned hodla pokracovat v likvidaci.Jiinak ty zachraneny se vzpamatovali a zdarne rostou
seven40
Tak se dneska kyticky dostali uz i na balkon :-)
seven40
Dneska se mi zadarilo konecne najit kabel k fotaku tak prikladam 2 foceni...
Dnes dalsi varka kocicince..tentokrat dostali tabacky ponekud vetsi porci ..kocka bude muset asi zvysit produkci
seven40
A jeste vcerejsi :) tj proti predeslym skok 8 dni a jak vidno kvalitni kocici exkrementy delaji sve , by me docela zajimalo s tim prihnojit trafku,ktera proti tabaku roste 100x rychlejc..
seven40
Dalsi fotecky..tabacky prezily stehovani,dalsi utok predatora a jeste jsem je zapomnel na slunci
seven40
Nove fotecky..ten tabakovej salat (posledni fotka) je pozustatek po poslednim kocicim utoku, parnicky uz jsou zabezpeceny lepici paskou a pokud ani to nezabere tak tu bestii vykostim
seven40
Dneska sel ten prostredni vysev do zahonu..jsem zvedavej co prezije..zitra jdu pripravit dalsi zahonek..byla to celkem rychta obdelat..foto dodatecne upnu
seven40
Update foto zatim z kyblicku doma ,zahradku dodam
seven40
Probranej salat par dni po napadeni kockou
seven40
Probranej salat po napadeni kockou
vaaanha
Provzdušni tu hlínu trošku. Strašně se ti to táhne a listy vůbec nemají velikost, jakou by mohly mít. Doporučuju do hlíny namíchat tak třetinu substrátu pro kaktusy nebo nějaký písek aspoň. Přijde mi, že je máš v ouplném bahně:) Pokud to takhle půjde dál tak se ti budou za měsíc plazit po zemi...
seven40
V kyblickach sou jen par dni a jsou zatim jen v substratu namichanym s piskem
seven40
update fotecek ..rostou jak z vody..zatim nehnojeno jen 2x za tyden zalito..salat se taky drsne rozjel
seven40
Tak jsem se po 10 dnech sel podivat na jednu ze zahradel kam jsem tabacky vysadil a proti tomu jak jedou doma v substratu nic moc,ale pomerne velika cast se ujmula i pres mizernou hlinu..pristi tyden chystam vyplejt a obsypat substratem plus vysazeni dalsich ,ale uz do der vyplnemych substratem
seven40
pokracovani
seven40
dalsi
seven40
cili venku zatim zadna slava - do lopuchu to ma hodne daleko :(
seven40
dalci foto sazenek z domova
seven40
dnesni sazeni do zahonku a par kybliku
seven40
Vysazeni do zahonku. Hlina namichana se substratem a piskem v pomeru 2:1:1
seven40
dalsi foto indoor v kyblickach , v nedeli budou fotky ze zahradky..doufam,ze tabacky prezili dnesni bourkovej masakr
seven40
update
seven40
dalsi
seven40
update..koukam tam narostl i nejakej plevel tak se ho taky pokusim vyhubit kocicim srancem :)
YagoMan
ten tabák máš hodně luxusní... ;)
SLEALER
cus!pekne ti to tu roste mas asi sikovnou kocku:D
at se ti ten plevel poradne obali kvitkem:)
seven40
tak dalsi update
seven40
pokracovani
seven40
dalsi
seven40
Jak to pozoruju tak to pri tom rustu potrebuje nejaky tycky na privazani
seven40
citace:
Původní příspěvek od SLEALER
cus!pekne ti to tu roste mas asi sikovnou kocku:D
at se ti ten plevel poradne obali kvitkem:)


Na to,ze jsem v nouzi nahradil slepicak kocicincem to fakt jede,ze jsem to az necekal..ve finale sem zjistil,ze neni treba u vetsich kocicak kvasit,ale staci bohate suseny exkrementy prihrabnout do substratu nebo hliny. Jediny ceho bych se uz obaval,ze s tim prihnojit doma ..v tu ranu si z toho kocka udela hajzlik coz venku rozhodne nevadi..aspon to obcas nejaka prihnoji automaticky cestou kolem
seven40
citace:
Původní příspěvek od YagoMan
ten tabák máš hodně luxusní... ;)


Diky za pochvalu :-) Doma to je fakt luxus jak to roste,ale venku je to zatim mizerie..je mezi tim velikej rozdil jeste dneska sem hodim novy fotecky z vikendu. je teda fakt,ze venku jsem to krom obcasny zalivky neresil ..doufam,ze si tabacky v prirode aspon trochu poradej samy. Rozhodil jsem je na 2 zahradky..na jedny je hlina mizerna coz je videt i na tabacku..na ty druhy je hlina o neco lepsi,ale pro sichr jsem udelal diry
a narval tam substrat rizlej piskem ..tak to jede o neco lip
seven40
Dnesek byl indoor pracovni, rozsazeni co bylo po 2 ks,dosypani substratu, privazani naklacky ,zalivka kocicincem o ponekus silnejsi koncentraci tak jak bude cas o weekendu upnu novy fotecky komplet i se zahradkou..Diky za pochvaly a auru :-) Jeste prosba..ten jeden plevel co mi tam narostl nepozna na tom nekdo co to je za odrudu ? Absolutne se v tom krom tabacku nevyznam :(

vcerejsi foto po upravach
spajk
ten plevel bude nejaka indica..ma takovy zavality listy... jinac pridam trosku do mlyna ... 1-panna 2-selka asi 4 tydny, chvilku byly na chcipnuti,ale nakonec sme s holkama zabojovali a takhle to roste venku na zahone...hnojim slepicincema+kostni moucka(to je spis kuli kvetum na ganje)
seven40
citace:
Původní příspěvek od spajk
ten plevel bude nejaka indica..ma takovy zavality listy... jinac pridam trosku do mlyna ... 1-panna 2-selka asi 4 tydny, chvilku byly na chcipnuti,ale nakonec sme s holkama zabojovali a takhle to roste venku na zahone...hnojim slepicincema+kostni moucka(to je spis kuli kvetum na ganje)


K tomu plevelu..lovi jsem jednu pestoval a pred kvetem zacala barvit listi do fialova. Tabacky mas na o ,ze jsou venku a je mizerny pocasi pekny..ja ty moje venku 14 dni nevidel..se mi tam v tom pocasi nechtelo :(
spajk
vymyslel sem to cely pozde, tak sem si rikal, ze si pomuzu, kdyz si necham poslat sazenice,ale bouzel mi prisli takovy chcipacci, ktery sem musel ozivovat pod zarivkama,myslim, ze jim chybi tak mesic, mozna mesic a pul. jinak hodne reagujou na hnojeni, zahon sem predhnojil kobylim hnojem a bylo videt, ze kdyz tabose povyrostli a koreny se dostali az k hnoji,tak hrozne vylitli a zacli rust. po kazdym hnojeni je pak videt rozdil treba i 3 patra za necely tyden u nejlepsi kytky.

to fialoveni muze byt zpusobeno jak genetikou,tak treba tim, ze to projde nejakym mrazem(prizemnim mrazikem), nebo nizkou teplotou
seven40
citace:
Původní příspěvek od spajk
vymyslel sem to cely pozde, tak sem si rikal, ze si pomuzu, kdyz si necham poslat sazenice,ale bouzel mi prisli takovy chcipacci, ktery sem musel ozivovat pod zarivkama,myslim, ze jim chybi tak mesic, mozna mesic a pul. jinak hodne reagujou na hnojeni, zahon sem predhnojil kobylim hnojem a bylo videt, ze kdyz tabose povyrostli a koreny se dostali az k hnoji,tak hrozne vylitli a zacli rust. po kazdym hnojeni je pak videt rozdil treba i 3 patra za necely tyden u nejlepsi kytky.

to fialoveni muze byt zpusobeno jak genetikou,tak treba tim, ze to projde nejakym mrazem(prizemnim mrazikem), nebo nizkou teplotou


To bude genetika , bylo to celou dobu v teple v byte jesti se podle toho neda typnout co by to mohlo byt
seven40
citace:
Původní příspěvek od seven40


To bude genetika , bylo to celou dobu v teple v byte jesti se podle toho neda typnout co by to mohlo byt .Pokud ten tabackum chces dohnat naskok tak to chce slunnou mistnost..to co mam indoor (od10h az do vecera tam jde slunce..teda pokud sviti) a je videt markantni rozdil proti tomu co je venku. Dalsi vec je hlina..co jsem dal primo do hliny je mizerny..kam sem dal do diry tak 5kg substratu made in lidl nebo hypernova za levno to jede sice huz nez doma,ale proti bezny hline je to velkej rozdil .jinak bych se nebal ,ze to nenaroste..roste to tak nejak stylem,ze mim je to vetsi tim rychlejc to roste
seven40
Jede to tak,ze to chce klacky
spajk
tyjo,ale jede ti to teda fakt pekne, vypada to uplne krasne koznate a zdrave:)
spajk
jo ale mas recht, ze to narusta furt vic a vic, cim je to vetsi... zasadil sem to do kvalitni hliny,to zas jo, ale musel bych jim postavit sklenik,aby to dohnaly. spis se desim, ze nebudou uplne zraly az to v srpnu skosim..
seven40
citace:
Původní příspěvek od spajk
jo ale mas recht, ze to narusta furt vic a vic, cim je to vetsi... zasadil sem to do kvalitni hliny,to zas jo, ale musel bych jim postavit sklenik,aby to dohnaly. spis se desim, ze nebudou uplne zraly az to v srpnu skosim..


Zalezi jakej bude podzim , nikde neni receno,ze to musis sklidit v srpnu..jsou lidi co zkouseli i druhou sklizen
spajk
to je zajimavy... precetl sem si, ze bych mel sklizet pri prvnich kvetech, tak s tim srpnem je to asi desinfo...
seven40
Po male odmlce update fotecek..pozor u indooru jsem zapomnel nastavit ve fotaku datum.
Pocasi sice stalo za prd,ale tak nejak to narostlo. Doma prihnojeno krystalonem start + slusna davka kocicince zahrabana bez kvaseni primo do hliny..po cca tydnu to pekne poskocilo a ani stopy po spaleni
seven40
dalsi fotecky ze zahradky
seven40
pokracovani
seven40
dalsi
seven40
dalsi
seven40
Jak jsem dneska zjistil u Stanlyho tak krom msic,slimaku a kocky je jeste vetsi skudce tabacku v podobe nenapadne familie a po zamysleni me napadlo,ze by nebyl marny i postrik nejakym defoliantem viz nejlepe agent orange..vyhody: vetsi listy,samo by se to sklizelo a skudci by byli v porostu lepe videt :-))))
stanley
Njn, co naděláš......příští rok jich vysadím tak 60 a postavím si svůj foliák, kterej musim nějak zabezpečit.
U nás se krade kompletně všecko a myslím si, že i takovej rom ten tabák vezme.......né že bych byl rasista, ale nemám je moc lásce
seven40
citace:
Původní příspěvek od stanley
Njn, co naděláš......příští rok jich vysadím tak 60 a postavím si svůj foliák, kterej musim nějak zabezpečit.
U nás se krade kompletně všecko a myslím si, že i takovej rom ten tabák vezme.......né že bych byl rasista, ale nemám je moc lásce


Hele k tem romum , v predlicich coz je takovej usteckej bronx sem tam jednomu slusnymu a pracujicimu montoval satelit na jejich baraku na strese a won mi za 2 dny volal,ze mu tam vlezli z vedlejsicho baraku a corli mu konvertor z paraboly..tak,ze bezpecno co se tyka corovani okradou i vlastniho a pak neco nekde zkus zabezpecit
seven40
fotenky ze zahradky
seven40
pokracovani
seven40
zbytek ze zahradky Pozor na fotkach je jeste spatny datu bo jsem si toho nevsimnul
seven40
out v kyblickach
seven40
zbytek foto ,dokonce uz mi jeden selskej tabacek odkvetl a podarilo se sklidit nejaky seminka :-) Co se tyce opylovani tak jak jsem zjistil se tam chodej krmit cmelaci a brutalne se do tech kvetu rvou tlustosi ..celkem smesny to sledovat :-)))
stanley
Tabáček máš taky pěknej, to máš jenom selskej?
seven40
Neee to velky listi co nekvete je virzinak..
stanley
Mě právě také nakvetl jen selskej....nevím proč.
seven40
citace:
Původní příspěvek od stanley
Mě právě také nakvetl jen selskej....nevím proč.


To je tim extremnim pocasim.. prikladam par cerstvejch fotecek po 10min krupobiti mam z tabacku salat..tak,ze jen par fotecek bo nemam zaludek jich sem dat vic..vypada ta zahradka zalostne jako by se buh nasral ,ze mu kuraci smrdej (to krupobiti tabak odsral nejvic..takova cuketa ktera ma listi vetsi byla temer bez ujmy)
seven40
nove foto indoor..
seven40
foto ze sklizne zahradky
SLEALER
sice moc nekourim spis jen nekdy ale huleni mam rad a jak tak koukam na ty krasny blunty tak musim aspon 1tabos sadit;)
jinak parada zaloz si trafiku
seven40
Na trafiku to objemove neni ..diky tomu ochlazeni to dozralo predcasne a moc to nenarostlo a jeste mi to zmlatilo krupobiti tak ty urody zas tolik nebylo..jo doma to je jiny kafe,akorat tech tabacku se mi do ty mistnosti moc nevejde coz je smula bo to uz ted je vetsi nez ja a stale je to nadherne zeleny:-) Ze selskyho jeho jsem vysadil minimum listi moc nebylo,ale zato mam kvanta semen :-)
SLEALER
jo ty kroupy co si tak vsimam postihly fakt kazdyho growera teda ty co jedou out (lampy mozna stradaly taky pokud vipli elektriku :D )
seeds se taky hodej toe jasny;)
a co parnik/sklenik budes delat?ja taky premyslim ze si neco zhotovim mam naky skla tak jen udelat ram:)
bejt tebou tak si stocim nakyho toho blatna a nako uskladnim az dokvete ten tuj''plevel'' tak budes rad ze mas vlastni blunt:)taky bych byl rad:D
seven40
Plevel vypada ,ze bude samec tak z toho bude mazani na revma a tabacky uz se susej..ty domaci jeste kvyst nehodlaj a rostou jak po hnojeni odpadem z temelina..pocitam to bude po tom kocicim sranci.
imho jsem na baraku na chodbovejch balkonech narazil na kvanta netopejriho trusu ..sou leta zamceny a nedostupny tak to asi jeste letos uklidim do kyblu na pristi sezonu
seven40
foto indooru a suseni
SLEALER
:D to musi bejt peknej smrad z tech netopiru
hle s tim ze toe samec ja to este neskousel ale dost lidi tvrdi ze to zhuluje a nebo si z toho uvar to mliko;)rozhodne jedinou kytku bych nedaval do masti-obzvlast pokud je prvni-?
seven40
Smoke test: Nadrobeny suchy listy 90% virdzinak 10% selskej ..nefermentovano ubaleno jako joint (nebyla dutinka)..prvni sluk opatrnej,ale zbytek sem vykouril normalne...chutove jemny,neskrabalo to a co se tyce sily naprosto idealni pro silnejsiho kuraka. cili kourit se to da..dneska jsem pro urychleni suseni zavesil urodu do pruvanu tesne nad okno


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma