Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

 
Telka - Klikni zde pro originální téma
dementos
Nevite někdo co davali dneska rano v telce za blbost. Mama se rano na neco koukala, pak prisla do pokoje a urizla moje kiticky. to sem teda cumel co se stalo :eek: . tak sem sel docela nas.....ej ven protoze sem se nechtel hadat a kdyz sem prisel tak tam nebyla ani skrin. :mad: :mad: :mad: myslim ze ze to bylo na ct2. koukal nekdo???
dementos
Ty kytky uz dva tejdny kvetly pod sodikem 150w v bubleru a uz meli asi dvacet 5ti cmetrovejch palic ktery sem chtel zrovna vyfotit. By ste slintali :D . Este blby dva tejdny by stacily. :(
Mama kouka moc na televizi
Cpt. Pierre
Dávali fotbálek!Senegal porazil v prodloužení Švéďáky a to jí asi nasralo...:frog:
Cpt. Pierre
Nechala se opít rohlíkem!!!!! Dávali ten divnej pořad MŮŽE TO BÝT I VAŠE DÍTĚ s podtitulem ALKOHOL A CIGARETY tag to jí určitě tag vzalo.Nevím o čem to konkrétně bylo(zřejmě nějaký žvásty o závislosti a přestupních drogách), ale esli to někdo z vás viděl tag poreferujte!!
dementosi asis matce pořádně nevysvětlil ten rozdíl mezi cigárama, alkáčem a MARIHUANOU....
nemo
dementos to máš blbý ale někdo jiný to má lepší. Kamarádka mi v pátek na párty prozradila, že věnovala mou skleněnku matce a druhou její kamošce a obě teď pěkně hulí trávu a jsou v klidu. Zkus to taky.
Wampyr

Neco sem asi videl. ASi to bylo ono.Byla to prach sprosta prednaska o drogach.Moc sem to nevnimal, ale kecali tam o perniku a marihuane. O tom jak maj rodice zasahnout, kdyz zjistej, ze jejich syn fetuje atd...
Davali to v prestavce mezi fotbalem.
dementos
Tak to bude mit asi dvacet dilu. tak si schovejte kytky ;) , ja dycky rano odpojim antenu a bude klid.
nemo: to maj dobry. me by tou skleněnkou robila mama hlavu. :rocket:
Nevadi este mame outdor :D . akorat chudak skrin ta byla gut .
blbá televize!!!!!!!!!
Al-Ban
A nejhorší na tom je, že si tvá matka myslí, jak zachránila syna před jistojistou smrtí nebo v lepším případě totální destrukcí. Z její strany to musí být strašná úleva, ale už jsi s ní o tom mluvil? Z tvých otázek vypadá, že pořádně ani neznáš důvod proč to udělala. Zeptej se jí, co tím chtěla jako dokázat. Přece představa, že když ti znemožní pěstování, tak automaticky přestaneš hulit je strašně najivní :(.
To by mě zajímalo co by udělala, kdyby viděla nějakej pořad o tom, že dealeři nutí lidem, kteří si u nich chtěj koupit marihuanu, i jiné drogy (k návštěvě dealera ti tímhle dala minimálně podnět). Nebo, že nejčastěji se dítě dostane do prvního kontaktu s drogou mezi kamarády. Předem tě lituju, protože bys nejspíš nesměl vůbec vylézt z baráku.

To Cpt.Pierre:
S tím senegalem to bylo fakt dobrý :D :D :D.
dementos
Ja uz sem se o tom s mamou bavil hodnekrat a k vanocum sem kopil tu knizku- konopí zdraví na dosach. A uz tobylo docela dobry , ale kdyz pride k babicce a poslucha tam od ni co je to za drogu, tak je to zas na prrrrrd. (Bábi je teda hodně proti konopí, tu bych nezkousel premlouvat ale to je normalni je starsi a uz ji asi nikdo nepremluví.) .
Ale rikam ze mam este outdor, takze pohoda :sun: a az mi bude 8náct nebo spíš víc tak uvidim jestly bude
nákej byt a udělá se pořádnej indor. akorat se nechci stěhovat jenom kuli ganje, to si nechame kytky zatim radsi venku.

To Al-Ban: Neboj z baráku ven můžu to bych nemoch chodit zalejvat muj outdor ne. ;)
mariman
to neřeš!!! matky sem tam schízujou, moje mi taky vyrvala úrodu, kterou před tím sama dobrovolně zalívala, věděla co to je a pak se lekla, že je to velký!!! :(
Al-Ban
Tak to už tomu rozumím, přece jenom babičky a dědečkové dnes mnohem raději preferují velice účinné tabletky z dovozu, co jim předepíše hodný pan doktor, před lidovou medicínou :). Máš (máme) smůlu, že jsi se nenarodil tak o dvěstě let dřív, to by ti to babička sama nutila, aby jsi byl zdravej a nic tě nebolelo :wink:.

P.S. Pro jistotu se vždycky ohlížej, když jdeš zalévat svoje kytky :).
dementos
Ja jezdim na kole, to mama s babickou za mnou nepoběžej. Aspon deda je v pohode, u toho sem na zahrade uz jednoho samce vypestoval, to bylo na zkoužku a ted se me ptal jestly si to k němu chci zase dat :sun: a prej to i mozna okoštuje az to bude. :smoker: Jo a byl volit zelený takze K+ pro dedu.
A ted uz se du ucit abych neprolit . Čus
Cpt. Pierre
Tag dnes ve 14:30 Může to být i vaše dítě - Konopí a jeho produkty.Sem zvědavej co to bude...
dementos
Jestly to nekdo vydel tak napiste, ja tu kravinu necuměl a ani me to nestve, sem si byl radsi zalejt outdor :flick: v tom vedru to je hned uplne suchy. akorat sem chtel vedet na co mama kouka.
Tohle bylo v Tv programu na netu:
______________________________________________
Může to být i vaše dítě
Má vaše dítě problémy s drogami? Rádi byste se dozvěděli, co je závislost a jaké má příznaky? Nevíte, jaké jsou druhy drog a jaké má jejich užívání následky? Nevíte koho se zeptat? Pětadvacetidílný cyklus České televize podrobně probírá jednotlivé otázky a bude reagovat i na Vaše dotazy, které zašlete e-mailem nebo poštou.
Průvodcem pořadu je psychoterapeut Evžen Klouček, který se ptá našich předních odborníků.
Desátý díl má název Konopí a jeho produkty a představuje problematiku kolem nejrozšířenější a nejdiskutovanější nelegální drogy. Je skutečně branou do světa drog tvrdých? Jaký je současný vztah legislativy k této droze?
____________________________________________________
Takze je to asi hlavně o trávě. Dobrá Blbost !
dementos
Kdyz pisou ze se ptaly odborniku, byl tam aspon nekdo ne proti ganje.? Asi blbost co
Poslete jim nekdo naky dost dobry dotazy na e-mail. me nic nenapada a i kdyby jo tak ja na ne chciju. kuli nim nemam skříň. Nebo apoň vira jim poslete :devil: . nova soutez na groweru: kdo jim posle prvni vira dostane karmu +++. :D :D :D
marc
videl sem to a bylo to vcelku objektivni, jenom me strala ta dementni hudba a ty psychoticke animace na sklenik s ganjou. Byla tam holka na piku a rikala, ze marihuana na jeji prestup na piko nemela zadnej vliv.

Na otazku jeji nebezpecnosti odpovedeli predevsim potencialnim trestnepravnim zasahem.

Horsi nez obsah byla vysledna forma.
Kyng
Ten pořad je asi tak to nejlepší co zatim televize vyrobily o drogách. Nenechte se zmást hloupým názvem, mluví tam spousta odborníků z Drop-inu atd. Viděl sem pár dílů a můžu říct a tak nějak z toho vychází, že když se v rodině drogy objeví, tak chtít vyřešit vše hned je ta nejhorší možnost. Jeden díl se snažil nabourat představu trávy jako přestupní drogy a "hodit" to na alkáč a cigára. Kam se hrabou všechny Áčka a podobný.
Dost nechápu jak moh tvoji matku přesvědčit 10min. pořad v televizi, když ti dovolila pěstovat doma. Věřim, že když si sednete ke stolu, dáte si kafčo (s mlíkem :wink:) a znovu to proberete, tak se vše dobré obrátí.
T-MaN
ja som si tak sadol pred tevku a akurat to nabehavalo "MUZE to byt i VASE DITE". no ja si zase moc nemyslim, ze to bolo objektivne. ta hudba, otazky a odpovede a cela forma toho jasne ukazali kam to smeruje. raz som videl objektivnu vec a to bolo o ludoch co ziju na hacku. filmovali ich cely den, ako sa predieraju, zhanaju prachy, ako si slahaju a rozpravaju svoje pocity, proste s nimi zili dost dlhu dobu a nebolo to prifarbovane hudbou (,ktora vzdy nevyhnutne odraza niekoho sudenie) ani nedavali takticky smerovane otazky. tak by to malo byt - surovo ukazat TO Co JE a JAK TO JE. ale to chce naozaj objektivneho ducha a odvahu.
T-MaN
pred istym casom som mal s fotrom blbu debatu na temu DROGY. islo hlavne o to, ze oddeloval alkohol od ostatnych drog. snazil som sa mu vysvetlit, ze je to vlastne fet ako kazdy iny a svojimi ucinkami si moze podat ruku s hociktorym narkotikom. otic sa samozrejme totalne nasral, ze ako mozem povedat na ten prirodny produkt(!), ze to je droga. drogy predsa zabijaju! na to som reagoval poukazanim na percento uhynu na predavkovanie sa chlastom a na choroby sposobene chlastom. no potom sa pridala aj matka, ze ale alkohol je dobry, ked sa pije striedmo, vtedy neuskodi. potom hovorim, ze kazda droga sa da slahat striedmo, aj herak, len tam je ten problem, ze je to 90% svinstva+5%mensieho svinstva+samotny herak, ale to som uz bol zastancom drog, ved to co som hovoril boli cudne a kacirske nazory, hroza v dome. ako moze nas syn hovorit taketo veci? tak som to potom musel pustit. to, ze ganja je skutocne prirodny produkt uz nebolo take jasne. proste je hroza pozerat sa na tu manipulaciu ludi a na tu ich strnulost v jednom predpisanom bode a totalnu neochotu nieco pochopit, nieco co je mimo tento dobytci system. no len sa zamyslite: AKYM PRAVOM SI TEBE NIEKTO DOVOLUJE ZAKAZAT PESTOVAT NEAKU RASTLINKU?! Bol by si taky isty trulo ako oni, keby si to posluchol. Tak teda do boja za slobodu! ;) caute


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma