Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
PLANTAE EX ARTEFICIALIS HELIOS ab Absurdus - Klikni zde pro originální téma
ABSURDUS
POWER PLANT (fem. seeds) 4x
EUFORIA (fem. seeds) 4x
JACK HERRER (klony, Telekuk) 6x
BELLADONNA (F2 Co vypadlo z palice pri likvidaci :) ) 1x (2.4. přesunuto outdoor)
ABSURDUS
Předem bych vas chtěl zase pozdravit při příležitosti založení nového tématu a popřát vám příjený nastup jara ve vašich boxech i na polích pod tou velkou hvězdou.

Začnu asi takto. Můj box, je pořád tak nějak stejnej jako v předchozím tématu, takže 400w gibka, nějaký vítráky a bizarní "trubkosuchovod" (po pravé straně)

Modely jsou zminěné výše, jsou to tak známé genetiky, že nemá cenu se o nich více rozepisovat, že jo. :)
Přesto, ta vytáhlá šestice(vlevo), jsou klony Jacka. Sativy, takže se podle toho chovaj a táhnou se nahoru, budu je muset krotit, takže zaštipování, ohejbání. (už se stalo) :) Zbytek jsou teda kytky ze semínek. Některý jsou ješte zakrslý, protože jsem měl z počátku nějaký problémy se startem. Kytky mi ale snad už odpustily, že jsem se jim málo věnoval, tak nasadily tempo. Rozdíly ve velikostech, mě teda trochu štvou, ale budu se snažit to nějak srovnávat. Možná byste mi mohli vytýkat, že tam mám na jednom fleku kytky z klonů i ze semen... no jo no.. ja vim, ale zajimá mě i jakej bude rozdíl...
Myslím, že to je zatim vše, jsme na startu, tak že můžem věřit že to bude v budoucnu vypadat líp. Sledujte to, budu rád.. za pár dní aktualizace.

Ahoj.
ABSURDUS
Další týden v růstové fázi za námi, takže mrkněte na aktuální foto... :)

Myslim, že jim dám ještě týden a přepnu na květ, nechci aby mi to přerostlo... hlavně Jackové z řezů... ty se táhnou až nebezpečně, ohejbám jak můžu...:)

Zatim
ABSURDUS
Pro zpestreni...:)
ABSURDUS
Přepnuto na Flowering...
Aktuální foto k 28. březnu.
ABSURDUS
Ahoj, tady jsou nějaké shoty z boxu. Rostliny začínaj ukazovat Preflowers, hlavně řezivo z Jacka Herrera JEDE neuvěřitelným způsobem (viz. detailni foto2). Jedna rostlina, konkrétně Belladonna opustila box a šla se slunit pod žhavou kouli ven. V minulosti se mi osvědčila jako zajimavý outdoor, tak doufám, že to potvrdí i letos. ;)

Poslední shot je POWER PLANT. V minulosti podstoupila poměrně zdařilý FIM a takle hezky se větví. Vůbec ty PP maj fakt slušnej růstovej potenciál, myslim, že už maj místo v boxu předplacený i do budoucna, snad si to nepokazej výsledným produktem, ale myslim, že ne. Apropos, Co Vaše zkušenosti s touto odrůdou od DP, resp. s výsledkem??


Zatim se mějte a užívejte :sun: to luxusní počasí, který mi fakt dělá radost...



























POWER PLANT
ABSURDUS
Ahoj,
Tady jsou další shoty z boxu.

Jackové z řezů kvetou fakt rychle, ale kytky ze semen se nenechávaj úplně zahanbit a startujou taky. Měl jsem strach aby mi nějak nehermily, přeci jen u těch feminizovaných rostlin to docela hrozí. Prohlíd jsem je poměrně důkladně a všechno zatim Ok, až na jednu PP, ne jedný větvy bylo něco, co by mohla být koule (raděj jsem to hnet usáp), jinak samé pestíky, čili doufám, že tato várka od DP se snad vydaří. :)

S poměrně horkým počasím jsem se bál, že se mi i rapidně zvedne teplota v boxu, ale v pohodě.
Temperatura přes den mezi 23 - 28 C°. Pro jistotu možná pořídim jeden klipsňák a dám ho poblíž výbojky. Vlhkost momentálně kolem 40% a Ph půdy ucházející :) (nemám přesný měřák)

Trošku jsem i prostříhal čepele velkých listů a docela se to prosvětlilo.


Zatim ahoj.

Abs
ABSURDUS
Hey,
Takže takto to vypadá 21. den na květu.
Připomínám že se jedná o modely Jack Herrer, Euforia a Power plant.
Teplota teď 21°C, vlhkost 42%. Ph, podle Aquaristických kapek vyhovující.:)

Asi za týden bych zde rozepsal jednotlivé modely zvlášť + fotky, abyste viděli jak se kterýmu modelu daří a jak vypadá před dovršením 1. poloviny květové periody.
Zatim můžu říct asi toto: Kytky už se moc nevytahujou, myslim, že začli většinu energie věnovat květu, což je samozřejmě skvělý! :) Začínáj se projevovat i po pachový stránce, Jack je zatim nejintenzivnejsi, ale nevim proč mám pocit, že to na konci vyhraje PP...:)





Více teda za týden a teď už nějaký fotky
































ABSURDUS
+ pohled větrákem.


Zásek.:)
ABSURDUS
Ahoj. je tu 28. den květové periody.























03 EUFORIA (orig. fem. DP) .. paličky jsou zatim menší, ale pěkně naducané. Začínaj docela slušně vonět, asi to bude za pár dní docela síla. Jinak ty euforky jsou takový temně zelený keříky, který se po přepnutí zas tak moc netáhnou, větví se naprosto úžasně, neni potřeba je moc zaštipovat, myslim, že budou dost výnosný.








04 POWER PLANT (orig. fem. DP) Začíná se dost obalovat. Po přepnutí se výtahly o poznání víc, než Euf. Taky začínaj pěkně vonět. Vůně je teda sladčí, než u euforek, ty zas ale voněj pronikavěji. PP má fakt úžasnej růstovej potenciál. Zažtipoval jsem je docela dost, teď maj spousty obalujících se větví ...paráda.. :)







05 JACK HERRER (klony od Telekuka) Na Jacka se fakt těšim. Tyhle klony maj fakt spoustu větviček obsypaných štíhlýma paličkama. Pestíky začínaj oranžovět. Voní nádherně sladce.
ABSURDUS
Ahoj. Zde je load dalších shotů z boxu. Začíná se to hezky vybarvovat a boptnat... line se z toho neuvěřitelná vůně, no co vám mam povídat... Přístě se zas pokusim víc rozepsat o jednotlivých modelech.. zatim se mějte a užijte si pohled na fota.. doufám, že se vám to aspoň trošku líbí a já to sem neloaduju zbytečně.
Ahoj.
ABSURDUS
Zdravím, dovoluji si Vás opět obtěžovat shoty z boxu.. :)



01 Pohled na zrající rostlinstvo:)








02 JACK HERRER Klony Jacka budu sklízet asi jako první. Dnes jsem jim dal naposledy květové hnojivo, dál budou dostávat už jen FS a Destilku.







03 POWER PLANT Palice začínaj mohutnět a opravdu nemilosrdně "páchnout" líbí se mi jak jsou obsypané pestíky, které konečně začínaji hnědnout. Začínám chápat, že to bude fakt africká libůstka.







04 EUFORIA Moje nejoblíbenější. Skvostné paličky této skunkové selekce mě fakt dostávaj. Rozhodně nejkompaktnější květy z těchto 3 druhů, doufám že se teď začnou ještě trochu nafukovat.. :)







05 a jeste Euforia.
ABSURDUS
Bobtná to... To je momentálně jediné, co se k tomu dá říct. :)

Jo, vlastně se ještě musím prásknout, že jsem minule trochu blbě nadávkoval hnojivo a některé listy malinko nažloutly, ale jinak OK. Zvláštní, v této fázi květu to vždy přeženu s hnojkama... :)
ABSURDUS
Plantae ex arteficialis helios se blíží do finiše. Začínám aplikovat Ripen. Z boxu se šíří neuvěřitelně pronikavý odér. Cítím se high, jen když to čichám při focení. No, teď jsem moc mimo na to abych se tu rozepisoval, takže textové info později, Zde jsou fotky. Ať se líbí.
ABSURDUS
Ahoj. Předem bych Vám chtěl poděkovat, že sledujete moje snažení. Neni tu sice nic přínosného a novátorského, je to takové hodně free, ale snažim se aby se kytky měli pokud možno dobře a bylo to znát i na výsledku. :)
Byly tu prosby, abych zde popsal co je co, tak tady to trochu přiblížim.



01 POWER PLANT. Stačí přivonět a před očima se vám rozprostírá africká Savana. PP mě fakt uchvátila už od začátku. super růstovej potenciál, nasadila docela rychle do květu. Je obsypana od shora dolů štíhlými, lesknoucímí se paličkami se spoustou dlouhých hnědnoucích pestíků. Zkoušel jsem vzorek a výsledek bude asi hodně POWER.








02 JACK HERRER. Klony. Spíš menčí paličky, ale krásně kompaktní. Na vrcholcích se tvoří šiškebaby:) Voní docela klasicky, hodně sladce/skunkově. Uvidíme po sklizni, ale tak je to JH, určitě nezklame. :)





03 EUFORIA. Toto je prostě můj favorit. Mám takové dva Phenotypy. Jeden si tvoří menčí, nadýchané palice, neuvěřutelně kompaktní a pronikavě vonící, až je to trochu nepříjemné. :) Druhý, který zraje pomaleji má obrovský rakety, voní trochu kořeněji a je brutálně obsypán pryskyřicí. Lidi, kteří holdují nadprůměrným výnosům a konec konců Já nebudu vyjímkou, si asi tento modílek oblíběj :)
Millanm
Originál JH má mít květovou fázi něco kolem 70 dní , nemyslíš si že dozrává docela brzo ?
ABSURDUS
Sklízet ho budu tak cca 65. den květu což je pro mě tak akorát. Neřikám, že bych ho tam nemoh nechat déle, ale chci, aby kouření bylo spíš high... nemám rád přezrálou trávu. No a 65. den je podle mě něco kolem 70. dne...
ABSURDUS
Zdravím Vás přátelé pěstování kopřivám podobných rostlin.

Po kouřových testech spodních květů JH jsem usoudil, že to bude takový hodně high kouř, což se mi jeví jako vhodné k trávení prázdnin, které tu máme co nevidět. Tudíž jsem neváhal a sklidil všechny Jacky, jež jsou tak akorát zralé. Předběžný zavěr k této rostlině (úplný závěr přijde se Smoke reportem) je asi takový: květy jsou spíše malé, po usušení budou asi docela kompaktní. Na flushing některé reagovaly jemným zfialověním a nažlotnutím listů (což mě zpočátku vyděsilo) ale nakonec v pohodě. Vůně byla nejintenzivnější kolem 40dne květu, teď se mi zdá, že trochu ztratila na intenzitě, je taková jemně sladká. Rozhodně jsem zvědav na finální suchý produkt, předběžně si ale myslím, že výsledek bude asi odlišný od mé původní představy, kterou jsem choval v době kdy jsem klony sázel. No, ale uvidíme. :)

Krom Jacků jsem sklidil ještě jeden PP (foto2,3) Tato kytka bude mít už NAVŽDY dveře do mého boxu OTEVŘENÉ. Paličky voněj brutálně pronikavě, až zabijácky.. :) Jsou obalené ohnivě oranžovohnědými pestíky. Kytka je od shora dolů obalená kompaktnímy květy. Je to krasavice... :)


Zbytek tj. Všechny euforky a další PP zůstanou ještě pár dni pod světlem.


Zatim se mějte a všem kdo máte zkouškový GL!!!
ABSURDUS
Ahoj,
zde předkládam poslední fotodokumentaci ještě rostoucích rostlin. Rozhodl jsem se to pokosit. :)
Dále už jen S. Report
ABSURDUS
Ahoj,
Takže teď už opravdu úplně konečné shoty rostlin a shrnující informace. :)

Euforka:
V boxu jsem měl dva Phenotypy. V růstu vypadaly dost uniformě, ale po přepnutí na květ se jeden začal více vytahovat za světlem a začal tvořit z počátku štíhlé a dlouhé palice, později ale získávali na objemu a to dost radikálním způsobem, stal se z nich opravdový těžkotonážník, který na sebe upozorňoval sladkou, pronikavou vůní.

Druhý Phenotyp se po přepnutí na květ nijak výrazně nevytáhl. Tvořil malé kompaktní tvrďáky s neskutéčným množství pryskyřice, těmito dělovými kuličkami se rostlina obsypala témeř po celé délce větví. Vůně taky sladká, ale trochu kořeněnější.

S euforkou nebyl od začátku dokonce problém a přestože jsem se obával hermafroditů u těchto feminizovaných seeds, k žádnému mutování nedošlo. Problémy ji dělal jen flushing, který se projevil žloutnutím, až hnědnutím listů... Ale jinak opravdu naprosto ideální rostlina. :)
ABSURDUS
Stejně jako Euforka, tak PP pochází z feminizovaných seeds od Dutch Passion.

Na tohoto afrického zabijáka mám jen slova chvály. Od začátku se projevovaly jako rostliny s úžasným růstovým potenciálem. Nechávaly si líbit trochu víc, než Euforie, do poslédních chvil zůstavaly sveže zelené a krásně vytální. Je to hodně uniformní genetika, velké rozdíly jsem mezi nima nepozoroval. Vůně je prostě Afrika. Krásná, divoká, ale drsná. Láká k prozkoumání, ale varuje před skrytým nebezpečím.
Květy jsou mnohem štíhlejší, než u E. Zde ji nemůže konkurovat. Ale jsou fakt krásné a šťavnaté se spoustou hnědooranžových pestíků. Rostliny jsou těmito elegantními, třpytivými květy obsypané od hlavy až k patě. Strašně se těšim, až je ochutnám na letním slunci s mou drahou polovičkou.. :)



Ok, takže zatim děkuju za pozornost a nezapomeňte se zde pak stavit na rozbor a report suchého.. :)
krasne fotky!
mnamka : ) za chvili taky sklízím power planta ale nirvanovskýho ... nastávají psychedelicky sativové časy :rasta: pěknej kouř přeju

hádám že budete pěkně vysmátí :frog:
ABSURDUS
Ahoj. Díky díky. :)
Jj, už se tešim na testy.. jen co bude po zkouškovým, tak začnu odpalovat rakety high, hodně high.. !! :D Pak dej vědět jak chutnal PP od Nirvany!! :)
ABSURDUS
:punk:

Euforie. Tímto jediným slovem by se dal popsat celý smokereport o tomto modelu, bez nadsázky.. fakt.. :)
První test této libůstky jsem si dal se svou drahou polovičkou. Byli jsme v poměrně dobrém psych. rozpoložení a tak jsem ubalil pomerně "hutné" brčko. Možná jsem tam toho dal trochu víc, než jsem původně plánoval... ale to dělám skoro vždy a tohle bylo ještě umocněno touhou zčadit se něčim libovým... přeci jen jsme v poslední době prožívali docela huličskou krizi. Euforie je skutečně, jak píší na DP webu, takový okořeněny Skunk. I vůně je takový mix klasického skunky odéru s fernetovou hořkostí, ale sladkým ocasem. :) Nebudu tady psát jak se to brutálně lepí a nedá se to skoro nadrtit.. to je snad jasné, že. :)
Chuť kouře je opravdu lahodná (skunky + něco specifického a nepopsatelného) a vůně, která vás s prvním vydechnutím obestoupí je trochu nebezpečná a dost láká samozvané účastníky "zájezdu", takže je lepši si ji vychutnávat někde v soukromí, jinak na vás nic nezbyde. :)
Stav narozdíl od PP přichází témeř okamžitě.. Asi bude často problém dohulit brko do konce.. :) Asi tak půl hodinky stoupáte hodně high... tělo je krásně uvolněné a cítíte se fakt lehce. Žádné nepříjemné bušení srdce a pocity na umření.. Kupodivu se na ni dá ale poměrně úspěšně fungovat... :) no, víte jak to myslim... :) Pocit vystřízlivění přííjde dost náhle, ale až po dlouhé době. High se dá fakt dobře obnovovat jedním potáhnutím.. :) Jinak co se týče vzhledu, víc se mi líbí palice PP, ale Euforie má nedostižnou sílu právě v jejím High. To je opravdu její velké +.
Doporučuji.
ABSURDUS
POWER PLANT
:drools:

IMHO co se týče vzhledu výsledného produktu je tento africký, do boje zmalovaný válečník, jedním z nejkrásnějších konopných materiálů, jaký mi kdy prošel oblepenými nůžkami. Vůně je strašně pronikavá. Stačí mít u sebe tzv. na brčko a jet v autobuse a máte jistotu, že se krásně provaříte. :busted: :)
Vůni bych popsal asi takto: Sladký, tropický základ gradující v pach zrajícího sýru se skunkovým ocasem.. :) Chuť odpáleného materiálu je sladká, docela klasická, ale stejně jako vůně strašně výrazná .. jako fakt mi to dost chutná.. :)
Stav je taky dost high, fakt to člověka probudí .. je jakoby trochu naspeedovaný. Možnost bavit se s lidmi, kteří se neúčastnili kolečka je nemyslitelná... :) Mrzí mě, že jsem měl včera trochu pokaženou náladu a tak jsem si tenhle modýlek na plno neužil, ale i tak to byl zážitek a těšim se na další a lepší..
Celkově bych tento model ohodnotil velmi velmi kladně. Spokojenost co se týče výnosu, VZHLEDU (to je fakt extra třída), chuti a stavu (ikdyž Euforka je stavově příjemnější) . Stává se mým oblíbencem!!
Taktéž vřele doporučuji.
ABSURDUS
Takže končím toto téma a děkuji všem, kteří to sledovali a hodnotili karmou.
Mějte se fajn a užijte si prázdniny. :sun:
a co pan Jack?:einstein:
ABSURDUS
Vim vim, dlužim tady toho Jacka.. nakonec nedopad uplně nejlíp, nevim čim to bylo, ale výsledky byly průměr až podprůměr. Smokereport by byl imho o ničem. :(
to asi bude prostě selekcí páč jack bejvá z nejvyhlášenějších sativ


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma