Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování > Mikropěstování

 
Matkárna - Klikni zde pro originální téma
Hajles
Zdravím všechny growery
koogi
Trochu naivní ale odvážnému štěstí přeje;-) Ať ti to vyjde
Fruddy
myslím že se ti to nepovede.... už jenom st tím pasivním vetráním.... to prostě nejde..... a perioda ? proč tak blbá ? proč né 18/6 ? a ty chceš dosílit kvalitních řetů tím že bude matka v 1l kvetináči ? a navíc hnojená krytanolem ? ... nevím ale asi by to bylo lepší zasadit na měsíci a zalívat ro brčkem který by vedlo až od tvýho baráku na měsíc..
Don Killuminaty
tak aby som si to ujasnil, chces vypestovat matku z klonu a to pod 23W a este ktomu z nej chces spravyt 50 klonov do 1května?
v 1l kvetinaci?
sorry kamo ale bez sance
moja rada: zozen si poriadnu vataz ,daj dokopy poriadnu skrinu a mozes pestovat.
jo a ak dobre viem klon neni vhodny na vypestovanie matky a ani feminizovane semena,ale to vsetko mas napisane v FAQ ktory by si si asi mal precitat
hehe já se připravuju od ledna na něco takovýho : )) měl jsem 36w zářivky a tedka měsíc jedu s 250w metlou. mám tam nacpanejch 13 květináčů a teprve ted začínám řízkovat..
taky si myslim že ti plán nevyjde ...
SMOKER
citace:
Původní příspěvek od Hajles
Takze:
BOx švh 30*50*40
světlo 1usporka philips 23w-budou 2
1L květináč
hnojit kristalonem start
časova perioda 20/4
Větránní pasivní jen 3 díry asi 7cm
chtěl bych do 1 květ mýt aspon 50 řezů.


Takze:
Box - ako chces do takeho maleho priestoru narvat matku a 50 rezov?
Svetlo - chces mat kvalitnu genentiku a pritom svietit 2x23w usporkov?
Kvetinac - 1L pre kvalitnu matku ktora ma dat tolko rezov?
Hnojivo - Kvalitna matka potrebujes kvalitnu vyzivu tak preco kristalon?
Perioda - Naco experimentovat s periodov 18/6 je uplne dostacujuce.
Vetranie - Potrebujes vymenit obsah skrine niekolkokrat za hodinu! Pasivne vetranie je nanic...

50 rezov ? tak rozhodne nesetri na priestore, svetle a ventilacii. Neexperimentuj s fotoperiodov, matke dopraj viac priestoru pre korene a kup jej kvalitnu vyzivu ... potom tych 50 rezov bude realnych
:smoker:
Hajles
jo dik za rady jinak box je jeste vyšší ale folie je jen do 50 cm neni problem pak dolepit.Ja to proste zkusím ,matku budu udrzovat co nejmensi - často rezat aby mela dost svetla a krystalon na rust stačí a jak. Jo a loni sem rizkoval jen tak venku taky sem koupil řízek a postupně z něj odřezával měl sem asi 5-10 řezu uroda dobrá a to ta matka byla jen tak v lese.
dokktor
na co tolik hejtu? proč by to nešlo? zkoušel to nekdy nekdo z vás? :rolleyes:

hajles: ta rostlina si v tom boxu bude dlouho zvykat na "špatné" podmínky, pokud přežije, neni problém z ní mít pěknou bonsaj "matku" na rozřezání na out (po pravdě na nic jiného to asi vhodné neni). je eště dost času, takže 50 řezů na 1.máj se odvažuju tvrdit, že neni unreal. kristalon neni špatné hnojivo, pokud ho nehodláš kouřit v palicích. květináč imho akorát, možá 2l max na takový prostor. rozhodně tam dej aspoň jeden 8cm pc větrák na výměnu vzduchu a periodu rači osvědčených 18/6.
teď bych se postaral o to, aby matka začala co nejrychlej zdravě vegetit a řezal bych to až v dubnu za oknem, až bude jakés takés světlo venku, bo v tom boxu by to asi neklaplo, anebo by to klapalo dost pomalu.

ps: chtěl sem to napsat dřív a vyhrát od toho prvního vtipálka babetu. bohužel sem měl moc práce a on se mezitím smazal a já sem zapomněl kdo to byl :D. tak esi to čteš, tak se mi přihlas na pm, tu babetu chcu ;)
Hajles
for dokktor :děkuju za konečně trochu pozbudivý názor,jasně že kristalonem nehnojiím až do květu. o tom větrání vím ale mám to inkognito na půdě kdyby to našel tatik tak konec žebych ten větráček napojil na hodiny aby jel jen v noci jinak by to bylo slyšet doufam že tu babetu z něho dostaneš!
loeX
ad větrání: PC větrák za 100 a trafo za 300 s velmi nízkou hlučností by snad takovej problém nebyl ne? 50 řezů ani náhodou...doporučil bych spíš mín, nařezat dřív a ty pak případně nařezat na další, ale v tomto případě vyvstává otázka genetické degredace(kterou bych imho při venkovním pěstování neřešil)
Dále genetika...Osobní zkušenost s Booble gum není nejlepší..Ve Východních čechách nestih uplně dokvíst a nebyl to zrovna nejlepší pokuř:), ale určitě mi někdo bude oponovat...rozíly ve phenotypech a podmínkách jsou.. na začátek bych doporučil Hollands Hope...tuhle genetiku zbožnuju doted:)
Hajles
jo o ten větrák tam asi dám maj jih hafo a trafo se taky najde,a to řezání plánuju tak jaks napsal ,mam ještě možnost ww to je dobrý na out?
Hajles
fota
Hajles
2
Hajles
zdravím objevil se mi menší problém,měl sem to zkušebně puštěný a teplota je tam jen 15 .Chtěl bych poradit jak to mám vytopit, myslíte že druhá usporka tomu pomůže nebo tam mam dat ještě nejakou slabou obyč žárovku na topení.Jo a nemate nahodou nějakou vychytavku aby přes větráček neprosvítalo světlo, prostě neco co pustí vzduch ale ne světlo předem dik
Hajles
zdravím objevil se mi menší problém,měl sem to zkušebně puštěný a teplota je tam jen 15 .Chtěl bych poradit jak to mám vytopit, myslíte že druhá usporka tomu pomůže nebo tam mam dat ještě nejakou slabou obyč žárovku na topení.Jo a nemate nahodou nějakou vychytavku aby přes větráček neprosvítalo světlo, prostě neco co pustí vzduch ale ne světlo
Hajles
jo pc větrák planuju.a co tu žarovku?
Hajles
ty myslis ze mě to ta druha usporka vytopí jo?chtěl bych aspon25
Hajles
jeste se chci zeptat mam 2 větráky jeden větší a výkonější a druhý menší ,který mám dat a odtah a který na přítah?
Don Killuminaty
ten vykonnejsi urcite na odtah,ten mensi mozes dat dnu na ofuk a pritah by som neriesil,nechal by som ho pasyvny,cize diera na spodku pretiahnuta pancuchou alebo textiliou aby ti tam nesiel prach a podobne prasaciny
Hajles
děkuju za rady
kmt
Hi taky sem se o neco podobneho pokousel viz muj thread... http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=40251 (klidne kritizujte nebo aspon mi tam neco napiste, budu rad :D ) ..... ta matka by se tam vesla i par rezu okolo ni ale ne urcite vic jak 10...i tak to bude mit stisneny prostor .....jinak preju gl :)Jinak kdyz bych uz mel stavit dalsi matkarnu, tak aspon tak 2x vetsi, a hlavne se sodikem :P
Hajles
citace:
Původní příspěvek od kmt
Hi taky sem se o neco podobneho pokousel viz muj thread... http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=40251 (klidne kritizujte nebo aspon mi tam neco napiste, budu rad :D ) ..... ta matka by se tam vesla i par rezu okolo ni ale ne urcite vic jak 10...i tak to bude mit stisneny prostor .....jinak preju gl :)Jinak kdyz bych uz mel stavit dalsi matkarnu, tak aspon tak 2x vetsi, a hlavne se sodikem :P
EDA45
..
EDA45
...


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma