Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Komunita > Síň Slávy

 
AErOPoNiC URBAN GrOW with 1600 Watts HPS (20x JF,20x WR,6x EU) - Klikni zde pro originální téma
WAMParjan
Urban Grow Continues . . .



setup : ( moc se toho nezměnilo )

o dostatek lumenů se stará :D ..

2 x 600W HPS silvania GROWlux a SUNMASTER (shps) zasazeno v 2 x POWER PLANT reflektorech (A -wing) plus
400W Philips HPI-T Plus později na květu vyměním za 400W GiB Lighting Flower Spectre XTreme :D (shps)




vzduchotechnika :

2 x ufo RUCk 255m3/h jedno jako přívod vzduchu do místnosti druhé jako přívod vzduchu přímo do stanu

o jeho odvod se stará UFO system air 980m3/h :) případné pachy :D :D zneškodní pachový filtr HOLANDSKÉHO typu o kapacitě 1000 m3/h ..
o nutnou cirkulaci ovzduší a odvod tepla směrem od kytek se stará 4x 15cm ventilátor na klipsně a jeden 40cm stojanový venťas . . .

alespon trochu vlhkosti se pokouší dodat zvlhčovačka vzduchu ETA


použitý systém :

2 x GHE AEROFLO 20 (aeroponický systém :heart: ) umístěno v největším HOMEBOXU XXL 240x120x200cm

RAIN FOREST 2 zatím v konstrukci HOMEBOXU L




chemky :

METROP ( MR1,MR2,CAL GREEN,AMINO BLOOM ) + GHE (MINERAL MAGIC,BIO ESENTIALS)
CANNA ( Ph + PRO , Ph - BLOOM 41% P2O5 )



ůpravu vody provádí:

třístupňová jednotka reverzní osmozy s membránou 100 GPD a maximílní průtokem 380l za den (v relálu vyrobí asi 200l vody za den)


OSÁDKA :

AF 1 (levé) 20 x WHITE RHINO
AF 2 (pravé) 20 x JACK FLASH
RF 6 x EUFORIA






WAMParjan
Tak to zase začalo :) . . .


Z prvu zdravím všechny přátele dobrého kouření , je to sotva pár dnů co poslední šišky uschly a já uznal že nemám na co čekat a pustil jsem se do dalšího kola dřív než mně překvapí globální oteplování ( jaro,léto ) :D . .

Jak už jste si možná všimli :) došlo k drobným změnám :pimp: do roomu jsem umístil starý dobrý RAIN FOREST a na něj to pere dalších 400W tentokráte poprvé v MH podobě. . .
Díky tomu se v roomu celkem oteplilo, tento problém snadno vyřešil další aktyvní přítah viz.fota víše a díky tomu že jsem konečne dal stan blíž k přítahovým otvorum jsem ušetřil spoustu místa i aluflexy čímž odpadla nutnost nasávat vzduch do stanu skrze dvě UFA hravě to teť zvládne jedno a to druhé slouží jako víše jmenovaný aktyvní přítah do místnosti . . .


tak a tedka pár fotek po dovezení a přemístění do stanu ...

bohužel jsem neměl dostatek RO vody takže to dopadlo nakonec takhle . . .




AF 1 20 x WHITE RHINO

takže na levou stranu jsem umístil z minulého kola už prověřenou genetiku :) ale bohužel byl jsem celkem sklamaný kvalitou řezu (malé,chromé,kořínky jako vlásky) i jejich balením no minule to bylo rozhodně lepší :( :( a asi to bylo naše poslední shledání :( což mně mrzí protože se mi tento model velmi líbí :D . . .

bohužel se mi nepovedlo :) připravit dostatečné množství RO vody předem :( protože mi RO přišla toho dne , takže jsem byl donucen použít obyčejnou vodu ( 80l ) která po ůpravě Ph měla Ec 0,62 po přidání cca 30ml MR1 a 10ml CG jsem se dostal na . . .

Ph 5,7 Ec 0,96



AF 2 20 x JACK FASH

do pravé pulky jsem si dovezl nové osazenstvo a okamžitě musím konstatovat že manhunt by se asi posral :D takové stromky jsem snad ještě neviděl :) fakt big respekt !!! :pimp: pár řezů sice bylo znatelně menších ale i ty byli 2x :D větší než nejlepší WR ale hlavně !! poprvé co jsem vyděl u RW řízků opravku kvalitní masivní kořeny ,fakt palec nahoru :) . .

dost bylo chvály :) a tedka nějaká fakta : zde jsem použil 60l RO (vše co bylo) + 20l vody Ec = 0,26 po přidání přibližně :) stejné dávky hnojiv : 30ml MR1 a 10ml CG a ůpravě Ph jsem se dostal na . . .


Ph 5,7 Ec 0,66



WAMParjan
3.den 18/6







zdravím a přináším nové info :) kytrám se celkem daří a to i přesto že jsem mněl první dva dny velké problémy s vysokou ( až 39°C ) teplotou v pěstírně spůsobené poruchou na spínacích hodinách :( , ani to však nezabrínilo nejsilnějším JF aby se jejich kořínky začaly drát kostkama za jeden den !! :D a při kontrole během třetího dne už všechny JF měly bujé kořyny a celkem znatelně rostli , no prostě dělají my radost :D . . .




bohužel to se moc nedá říct o klonech WR které prokořenůjí o dost hůř 15jich sotva prorostlo kostku zbytek ani tuk :( a jeden klon vypadá všelijak :( možná to nedá :(. .


pár foteček pro přiblížení situace :)



takže první 3 fotky vyobrazují jednoho z nejlepších JF zbylé dvě "nejlepšího" WR rozdíl celkem znacný :D . . .




jen pro doplnění hodnoty vody stejné , teplota za světla 23-25°C po zhasnutí 21°C . . .














WAMParjan
pád dalších fotek . . .












































:angel:
WAMParjan
Rain Forest




všiml jsem si že by to chtělo i nějaký fotečky RF jak se to vyvíjí v euforickém koutku :pimp: ,jak už ste si možná všimli v pěstební mísnosti došlo k malé změně RAIN FOREST se vrátil :) nedávno jsem o něj zakopl v kuchini a říkám si co to tu dělá ? :D tak jsem neváhal a našelmu místečku v pěstírně ať se na něj zbytečně nepráší . . .

a protože se celkem nudím tak RAIN FOREST mi poslouží jako pokusný králík :D . . .

1. světlo na vertykál jsem chtěl vždycky zkusit a nic menšího než 400 W nemá cenu zkoušet :D :pimp: dokonce jsem pořídil i "metlu" na zkoušku :) . . .

2. nová aditiva od GHE ( nejak tu firmu žeru ) MINERAL MAGIC a BIO ESENTIALS aneb BINGING EARTH TO HYDROPONICS !! můj pokus vytvořit trochu organičtější prostředí za stálého užívání hnojiv METROP :love: . . .
PS-pokud nebudou dělat neplechu skusím je nasadit na květ i do AFek :). . .


na fotkách je prvních 10 dnů růstu asi od sedmého jsem namíchal MM a BE a na něco takovýho nejsem zvyklej :) MM už při otevírání začal lítat po pokoji protože má totálně pudrovou konzistenci a při smíchání z vodou vytvoří bahnitou vodu !! :titanic: o barvě kakaa :D . . .
BE je zase černej jako smrt a v doporučeném dávkování stojí 5ml na litr :D takže po smíchání vznikne roztoz barvou totožný s kávou s mlékem :D . . .
největší sranda je že po přidání 250ml BE a cca 20g MM se Ec 0,66 zvedlo na 0,87 :) . . .



Ph 5.5-6,0 Ec 0,66-0,87










WAMParjan
7.den 18/6



AF 1 ( WR ) Ph 5.7 Ec 0.96 Temp. D 23 - 25 °C N 21°C



Takže uběhl už týden od zasazení klonů do RW/košíčků a pořád celkem nic moc :( jde to pomaleji než minulé kolo :( což přikládám mizerné kvalitě klonu v tomto kole ale s tím už nic neudělám tedka se musí snažit genetika :) ,byt o něco větší tak už přepínám . . .

po focení pročištěné spodní patra ale zastřihávat takové mrzáky na to nemám nervy :( :D . . .









WAMParjan
7.den 18/6








AF 2 ( JF ) Ph 5,7 Ec 0,71 Temp. D 23 - 25 °C N 21°C







Jedním slovem paráda !!! víc se mi ani nechtělo psát :D protože to moc nejde přehlídnout :D , JACK FASH se předvádí v plné kráce a jsem zvědav jak to bude vypadat za těch 70 dnů na květu :D protože nejpozději za tři dny budu přepínat světelnou periodu na 12/12 ale i tak se bojím že kytky budou až do stropu :D takže ne jenom proto jsem ty největší kytky zastřihl asi den před focením jsou to ty v řadě nejblíž a nejdál prostě na okrajích . . .























WAMParjan
Jako že i "slabo" tlaká aeroponie má něco do sebe :D . . .























:heart:
WAMParjan
10.den 18/6



AF 1 ( WR ) Ph 5.8 Ec 0.9 Temp. D 21 - 23 °C N 20°C





jak jde vidět tak to moc neroste :( doufám že to je jenom mizernou kvalitou řeziva a ne nejakou degenerací genetiky :( už se jenom čeká až trochu poporostou a bude se přepínat snad tak za 2 dny :) jedinou provedenou změnou je snížení reflektoru na 50 cm od vrcholků rostlin . . .































:jerk:
WAMParjan
10.den 18/6



AF 2 ( JF ) Ph 5.8 Ec 0.6 Temp. D 21 - 23 °C N 20°C









no co napsat ?? jen samou chválu :D dodáné řezivo mně opravdu mile překvapilo jak svím růstovým potenciálem ( parádně tlusté stonky a gygantycké listoví :D by přehlídle jen málok kdo :D ) tak skvělím kořeněním fakt paráda není co dodat snad jen že je to celkem žrout a musím daždej druhej den dohnojovat :) . . .


























WAMParjan
ještě několik foteček parádní struktůry kytek a bujných kořenů :pimp: . . .















































:goldcup:
WAMParjan
14.den 18/6



AF 1 ( WR ) Ph 5.8 Ec 0.9 Temp. D 21 - 23 °C N 20°C






zdar tady je pár fotek z 14 dne růstu který bude i posledním :D , konečně !! takže dneska v noci už půjdou spát o dvě hodiny dřív a zítra budou o 4 hodiny později vstávat :D celou dobu jsem čekal až žebráci :( trochu poporostou ale prostě zázraky se nědějou a kytky přes 20 cm zase nešly :( a ti dva největší odpadlíci situovaní na středu AF 1 mají uplně uhnilé stonky přímo u kostky :( :( dojeb největší se nedivím že nerostou když živiny tečou jen 3 mm zbytkem stonku :( :( kurwa . . .



:starwars:
WAMParjan
14.den 18/6



AF 2 ( JF ) Ph 5.8 Ec 0.6 Temp. D 21 - 23 °C N 20°C








pár fotek bez keců :D . . .






:faq:
WAMParjan
16.den 18/6 ??



RF ( EU ) Ph 5.8 Ec 0.97 Temp. D 21 - 23 °C N 20°C







tak dneska jsem se konečně hecl a koupil pletivo o nejmenším rozměru co jsem sehnal a vytvořil s něho válec který jsem umístil do středu RF protože se už pár lístků sebevražedně opékalo . . .ale ještě to bude chtít udělat nějakej ofuk ze spod což by bylo ideální ale horší bude sehnat vhodný větrák zatím chladím z boku velkým stojanovým ventylátorem :) . . .












PS- taky přepnuto :D
















:rasta:
Zdarec, jen dotaz k tomu RF a světlu.
Jakou watáží budeš svítit na květ?
Jaký máš stínítko? Našel jsem jedno zajímavý pro vertikala, jmenuje se Sunrain. Jen pro inspiraci.
Moc pěkný to máš :beer:
WAMParjan
jo je to tak na stínítko seru samo že ten SUNRAIN znám ale nechcu :D chtěl jsem vyzkoušet čistokrévný "vertikál" kdy jsou rostliny osvětlovány právě ze strany namísto ze zhora a v tom by mně to stínítko vubec nepomohlo . . . .

navíc mám tušáka :D že se pod ním jako pod pokličkou bude zbytečně kumulovat teplo :( a jednou z víhod takto zavěšené lapy je že nedochází k strátám způsobeným odrazem . . .
WAMParjan
6.den 12/12



AF 1 ( WR ) Ph 5.8 Ec 0.9 Temp. D 21 - 23 °C N 20°C



jako první připojuji fotku ceklu na které jde vidět celkem rozdíl mezi indykou v podání WR a sativou JF :smash: . . .

jinak mně nijak WRko nepřekvapilo a chová se stejně jako v minulém kole :( je to nějaké zakrlnělé :D za 6 dnů to porostlo tak o 5 cm :( na to nejsem zvyklej . . .

PS jo a vyhodil jsem už zvlhčovačku z roomu ať si holky zvykají :D . .















:injured:
WAMParjan
6.den 12/12



AF 2 ( JF ) Ph 5.8 Ec 0.6 ( pořád :D )Temp. D 21 - 23 °C N 20°C




JACK FLASH jede jako splašenej :) kytky mají 55-60 cm :pimp: a doufám že paldy budou jak ty kytky :D , po focení jsem to pořádně odspoda probral celkem nekompromysně :D a odebral většinu megalistu co zavázely novím víhonkům :) jsem už nažhavenej kdy se oběví první paličky :D , ještě tak týden a začnu hnojit MR 2 . . .






























:chef:
WAMParjan
18.den 12/12



AF 1 ( WR ) Ph 6.1 Ec 0.6 Temp. D 21 - 23 °C N 20°C



takže zase pár foteček z mé malé zahrádky , bohužel nosorožec nepřekvapil a je to snad ještě hodší jak mynule a můj plán nechat to o týden dýl na růstu aby byly kytka větší vůbec nezabral a jsou to zase takoví prcci jako mynule :( po přepnutí neporostli snad ani o cm fakt nechápu :D ale jako model do mikroskříně určitě vítané ale mně to celkem sere :D kurwa kdyby to ale nebyla taková dobrota :D :pimp: . . .

na první fotce zase celej stan na porovnání genetik :pimp: . . .



:banned:
WAMParjan
18.den 12/12



AF 2 ( JF ) Ph 6.1 Ec 0.6 ( pořád :D )Temp. D 23 - 26 °C ( reflektor cca 20cm od topů ) N 20°C





JF jede fakt parádně :D kytky mají už 80 cm a neustále mi vrustají do reflektoru :baseball: což se pár vrcolkum už nelíbylo a trochu zežloutli ale nijak tragicky :D , stále se snažím co nejvíc prosvětlovat pomocí otrhávání největších listů . .

kolem 14 dne 12/12 byl vyměněn živný roztok ( vše RO H2O ) a hlavní hnojivová složka MR1 zaměněna za MR2 na chut :) přidáno do každé nádrže 200 ml Bio esentials , mineral magic jsem ještě nepřidal ale brzo prubnu :) ( zatím testováno jen na RF ). . .
























:goldcup:
WAMParjan
18.den 12/12



RF ( EU ) Ph 5.6 Ec 1.07 Temp. D 21 - 23 °C N 20°C






zvládl jsem udělat i pár fotek RF :D takže dneska vyměněna "metla" za "sodík" :) a musím uznat že jsem spokojen kytky okolo 50cm na výšku klec pořádně obalena , jsem zvědavej jak to dopadne :) , hlavně bych nechtěl aby paldy začly prorůstat tou pidi mřížkou ( cca 1 cm oka ) byl bych rád kdyby kytky rostli v klídečku za ní :D no uvidíme , v nejbližšíh pár dnech to zkusím prosvětlit abych podlořil rust paliček po celé délce . . . .

ještě jsem se nezmínil že ke klasickému systému vzduchování používám ješte navíc :pimp: akvaristický kompresor :D cca 250l za hodinu napojený na 60cm vzduchovací hadici , coz mělo za následek že kořeny se solidně množí i ve vodě a už jich tam je opravdu kupa . .























:leaf:
WAMParjan
25.den 12/12



AF 1 ( WR ) Ph 5.8 Ec 0.6 Temp. D 25 - 26 °C (už se otepluje kurva :D ) N 20°C




zdarec :D ..

tak mám taky pár fotek mýho stáda nosorožcu 30 cm velkejch :D :D a musím uznat že se mi to začíná zamlouvat :drools: to prostříhání jim vážně pomohlo protože se netáhli ale jenom pořád větvyly a větvyly mělo za následek celkem mostrozní množství paliček v jedné vzdálenosti a ty kytky které jsem zastřihl mají i 7-10 solidních vrcholku :drools: v prostříhávání stále pokračuju protože jsou kytky fakt husté a je celkem problém z plísní (listovou) . .

bohužel co mně nasralo že se tam zatoulaly chroniky ale co bude o model navíc :D . .





















:love:
WAMParjan
25.den 12/12



AF 2 ( JF ) Ph 5.8 Ec 0.7 Temp. D 26 - 27 °C ( reflektor cca 25cm od topů ) N 20°C




i na druhé straně se to solidně zelená a jack flash už začal produkovat trichromy a začal vonět/smrdět ale zatím nic noc :) výška největších se ustálila okolo 85 cm a začínající palice mají okolo 30 cm tak jsem zvědavej jestli to sroste/proroste . . . :pimp: :pimp:































:winner:
WAMParjan
25.den 12/12



RF ( EU ) Ph 5.8 Ec 0.9(RO H2O)Temp. D 23 - 26 °C ?? N 20°C





už i euforie začala pěkně zasmrádat a nějaká palička už tam taky je :D

































:angel:
dachdecker68
Zdravim. kráááásnej bush. to se pozná machr. jak si vyřešil ten spodní větrák u RF? pletivo jsem viděl i hustší, asi 7mm kostička od nasávání vzduchotechnik - mrkni někde ve sběrně. jinak se nedivím, že sem nikdo moc nepíše, protože takhle krása je no coment a jak říkal V.I. 3x učit se
posílám karmičku . dachdecker
WAMParjan
30.den 12/12



AF 1 ( WR ) Ph 5.8 Ec 0.65 Temp. D 25 - 26 °C N 20°C





co mám furt psát ?? no nevím zeptejte se na něco :D . . .



snad jen že jsem "do toho " sem tam nahodil nějakej ten halfmoon a kytky by se daly hulit snad už tedka :D . . . mazec



























:bounce:
WAMParjan
30.den 12/12



AF 2 ( JF ) Ph 6.1 Ec 0.74 Temp. D 26 - 27 °C ( reflektor cca 25cm od topů ) N 20°C







jack fash se pomaličku taky začíná rozjíždet ale jde vidět že se jedná o spíše pomalejší sativojidní :D pheno , prej že okolo 75.dní květu takže má ještě celkem dost času na zesalámování :pimp: . . .
vůně je zatím taková podivná nakyslá a orosenost celkem minimální oproti nosorožci . . .
































:punk:
WAMParjan
30.den 12/12



RF ( EU ) Ph 5.8 Ec 0.9 Temp. D 23 - 26 °C N 20°C






tak se mi pomaličku začíná zamlouvat i tento projekt :D :rejp: začíná t vypadat slybně :pimp: palice raší parádně po celé délce rostlin od začátku květu a celkem rovnoměrně takže to vypadá že na některých kytkách/větvích budou paldy od zhora až dolů ! :D no kéž by ...vzhledem k narustajícím teplotám a neprostupnosti zelené masy :) jsem do prostřed pletiva na drátky uvázal klacický 15cm "klypsnák" bez klypsny asi 5 cm pod víbojku abych odváděl teplo spíš vzhůru . . .

























:rasta:
WAMParjan
up

cca 39den 12/12 pár fotek jen tak na chut . .
WAMParjan
48.den 12/12



AF 1 ( WR ) Ph 6.2 Ec 0.7 Temp. D 27 - 28 °C N 22°C






čau tak jsem tu po delší době zase s porcí nějakých fotek a informací :) hlavně se mi dostal do rukou kvalitní fotoaparát tak doufám že to půjde poznat :D . . .

co jde poznat na první pohled je že sou kytky zase fakt prtavý :( max cca 35cm což mě trochu sere :) protože je to ještě mín než minute ale tedka s tím už stejně nic nenadělám :D jinak celkem spokojednost kyne to před očima a voní nádherně jen mně sere že těch chronicu je tam nějak moc :D . .

hodně mně překvapilo že jsem tentokrát nešel přes Ec 0,7 (50 den jsem začal flushovat) a kytky si to dávaj v klidu no problemo :pimp: . . . s takovou mi vydrží ty flašky z hnojivem do důchodu :D . . .


zkuste si to hodit do fullscreenu . . .:drools: :














WAMParjan
ještě pár . .


















:girldevil
WAMParjan
48.den 12/12



AF 2 ( JF ) Ph 6.2 Ec 0.85 Temp. D 27 - 28 °C N 22°C





JF uf se trošku začíná prohýbat pod váhou palic :D ale doufám že to bude lepší ještě mu zbívá celkem kupa času tak doufám že ho dobře využije a pořádně se vypase na porážku :D jinak si zatím na nic stěžovat nemůžu tak hezký kytky jsem už dlouho neměl je to prostě podle mího gusta :D :pimp: . . .

jedna fotka ze začátku zase pro srovnání :) . .




















:love:
WAMParjan
ještě :D :D









































:drools:
WAMParjan
ještě pár :D . . . ale pro dnešek by už stačilo :D ne ??







































:rasta:
WAMParjan
63.den 12/12 finito capito ??



AF 1 ( WR ) Ph 5.8 - 6.2 Ec 0.07-0,13 od ( 50dne ) Temp. D 25 - 28 °C N 21°C




no a je tu konec přátelé :) po 13.dnech flushe se mi vše zdálo akorát tak jsem se rozhodl pro kosu i když jsem plánoval ještě o dva dny dýl a to hlavně dvůli toho že se mi snad poprvé zdáli kytky dostatečně vyflushnuté :pimp: tak jak by měli být což se mi nikdy zrovna moc nepovedlo a skoro vždy jsem v předešlých kolech sklízel praktycky zelené kytky :) což tentokrát není ten případ . . .přikládám to hlavně po celou dobu používání jen opravdu minima hnojiv ( max EC 0.75 ) a flushování RO vodou Ec 0,02 . . .
novypadá to dobře posudte samy :) některé kytky chytly odstín do fialova :pimp: a mají klasickou šutrovou konzistenci no škoda povídat. . .
co mě se re že kytky jsou ještě menší než v minulém kole i když se jedná o stejnou genetiku a řízky měli o týden dýl na rust !! tak neporostly ani o hovno :( což mne sere . . ale vzhledem k tomu že jsem některé kytky zastřihl a tomu že 6k 30cm kytky prosvítí celkem dobře !! :D :D vznikl hodně solidní koberec palic :drols: kytky mysty praktycky chtěli srust na jednu paldu jak to bylo nahuštěné ale ani to nevadilo a díky kvalitnímu ofuku a odtahu vzduchu nenastal ani žádný problém z plísní palic z čehož jsem měl z počátku strach . . .myslím že vínosově toho bude asi stejně jako v minulém kole možná o krapet víc ale díky kvalite modelu mi to anii nevadí a 500g bych bral jako uspěch :D no uvidíme :) . . .





















WAMParjan
když už fotky tak aspoń z finále :) nebojte neošidím vás :D . . . no abych řekl pravdu už se nemohu dočkat až budou suche :D :leaf:












































:angel:
WAMParjan
ještě nejaké paldičky :D ty jo sory už jsem trochu ochutnával :D :D

































:beer:
WAMParjan
63.den 12/12



AF 2 ( JF ) Ph 5,8 - 6,2 Ec 0.66 ( od 60.dne dolévána jen čistá voda ) Temp. D 27 - 28 °C N 21°C





když už jsem u toho updatu tak na jacka fleshe bych nemel zapomenout :D jak sem si od začátku říkal jaká to bude bomba tak začínám být trochu sklamanej :( furt jsem čekal jak se paldy začnou nafukovat a budou mega a ono zatím furt nic :) konzistencí to taky není žádná sláva a i aroma mají nosorožci větší :( a o výnosu co jsem si na začátku představoval si asi jenom mužu zdát už začínám nabývat pocitu jestli toho bude aspon jako na té druhé strane ?? :) co vy na to ?? kolik byste typli že toho bude ?? dám jim ještě tak 12 dnů do sklizně :) . . . a budu koufat že ještě něco předvedou :) i když se mi zdaji zralé už dost ale dám na rady majtele genetyky i zkušenějších pěstitelů :D . . .

no jak to vypadá posudte sami . . .






















:rasta:
WAMParjan
sem hrozně zhulenej nevím co k tomu psát ještě jsem nespal no hrůza :D . . .skusil jsem to pro porovnání nafotit z Ec metrem a jakš takš vyšla jenom fotka z asik nejmenší paldou :D . . .












































:sun:
WAMParjan
ještě nejaký fotky než usnu . . .



































:winner:
WAMParjan

všímavješší si už možná všimli v mém prewiev :D že ve stanu došlo k malé změně :D
no a protože nejsem žádnej troškař :D tak jsem trocho přeházel vybavení a na oněch 12 posledních dnů jsem navýšil watáž na 1200W hps na plochu 120x100cm :pimp: no uvidíme co na to holky řeknou :D vzhledem k tomu že jsem lampy trochu pozvedl a použil všechny větráky co byly po ruce a zapl ufo na max dokonce i klesla teplota o stupínek o dva :D:pimp: možná to takhle zkusím příště od začátku :D . . . .












:micro:
PS doufám že se fotky budou líbyt !!
WAMParjan
zdarte všeci . .

takže první várka nasušena :) a k ucelení tohoto tredu už chibíjen nějaká ta čísla a vyhodnocení :D . .avšak tentokráte :D jsem se pokusil i o nějaké fotky sušiny které často chyběli (protože podle mně toho ani moc neřeknou ,většinou ) . ..

tak to vezmem od toho nejhoršího :)

tím myslím RF a 400 W na vertykál jak to ze začátku vypadalo dobře tak se to ke konci začalo kazit :( hlavní chybou byl moc malý průměr kruhu z pletiva ( cca30cm ) z čehož vyplívá že výbojka byla méně než 15 cm od palic :( !! což se ze začátku dalo zvládnou ale v květu se listoví hodně zahustilo což znemožnilo proudění vzduchu a kytky se začaly celekm dost připékat . .
což se hodně projevilo nejenom na množství ale i konzistenci paliček :( . . aspon že to zkuřuje stejně nemylosrdně jako vždycky :D :pimp: . . . .
škoda jen toho množství 220 g





no tak a tedka ze trochu povedenějšího soudku :pimp: ten je až po okraj naplněn parádníma paličkama bílého nosorožce :goldcup: které jsou podle mně tak jak mají být :) voňavé , tvrdé , orosené a hlavně moc chutné :D z kvalitou kuřiva jsem spokojen jen nevím jak to udělat aby víc rostly ?? :) což už řešit nebudu a na další kolo pořídím jinou genetiku :D . . .

no jak vidno tak na "géčka" to není zase žádný zázrak ale lepší než dráten do oka :D hlavně že mi chutná :D . .

takže nakonec 440 g

















:goldcup:
WAMParjan
ještě pár nosorožců . . .















































PS - JACK FLASH už se taky houpe takže brzy dodám fota :D snad
WAMParjan
74.den 12/12 KONEČNĚ KONEC





tak a je to tady :D poslední fotky přímo ze sklizně JACKA FLASHE jsou tady a doufám že se bude na co dívat :pimp: protože si myslím že se mi kytky opravdu povedly :) ale to posudte sami :D . ..
palice vypadají monstrozně :goldcup: a řídké se mi zrovna nezdají :) takže to vypadá že to tentokrát bude snad i množství potěšující :D , aroma mě zatím zrovna nějak neoslovylo určitě znám teda vońavější modely ale pořád se suší tak ještě nevím jak to bude z chutí a vůní výsledného produktu natož potencí . .ale doufám že se to bude dát hulit :D . . .

kytky byly od 60.dne flushovány čistou vodou a musím dodat že se za tu dobu ještě opravdu hodně nafoukli až mě to překvapilo což nejspíš bude zvíšením vatáže na posledních 10 .dnu na 2x600w :D ale zdá se mi že hodně porostli za poslední cca dva dny !!! když jsem je nechal o tmě ?? . . no čučel jsem celkem . .




















:love:
WAMParjan
nevím co k tomu napsat :D napiště něco vy :D . .


















































:chef:
WAMParjan
fotek dělám vždycky spoustu tak proč se o ně nepodělit :) . .jinak ta víška kytek je celková . .

























































:winner: PS zvěčte si to !! :)
WAMParjan
ještě pár pokusu o nějaké přiblížení :D foták bohužel žádnej zázrak :( . .















































:rip:
WAMParjan
ještě pár fotek ze sušáku :) ty nesmí chybět :D .. .














































podle mně stojí za to :p: . . .
WAMParjan
tak těmito dvěma posledníma fotkama se s váma loučím :) a chtěl bych teda timto rozjet první oficijální tipovačku :D ale spěchejte už to je skoro suché :) na nějaké ceně se určitě domluvíme taky :D . . .

takže otázka je jasná :D kolik bude "g" JACKA FLASHE po nasušení ?? . . .já netipuju snad jen doufám že g/W to bude :)? typy techávám na vás . .




:angel:
WAMParjan
tak konečně jsem se dokopal k tomu abych ukončil anketu a vyplatilo se počkat nebot vítězem se szává jeden z posledních tipujících a to člen bigV kterému přesné množství uniklo o pouhy gram :) tímto se stává právoplatným vítězem a má možnost ochutnat vysledný produkt pokud má zájem :D . . . ( PM me:) )


takže nakonec 685 g


závěrem se ještě zmíním o modelu :D paličky nejsou nijak extrémně prorostlé ale jako řítké se to popsat nedá prostě jenom nemají indykovskou hustotu :D jinak vypadají celkem komlaktně a jsou to konečně pořádné salámy i po usušení :D . .. kuřivo má jemnou nakyslou vuni z podtony jehličí když přejde přes jazyk trochu zesládne . . kouř je jemný moc neškrábe zachovává asi 50% chutí vůně kde stále převládá příjemná nakyslost ale po dukladné uležení věřím že se chut ještě víc rozloží jak je tomu zvykem . .high je lehký/povznášející a ani po 75 dnech květu to není žádný otupovák prostě ideální denní kouření . . .

celkově jsem po dlouhé době opravdu spokojen z výsledkem JF nesklamal a klidně bych ho ještě někdy prubnul ,prtože po dlouhé době u klasických indyk byla tato mostly sativa příjemným oživením growerského programu :D . .. .


takže doufám že se všem líbylo a že se brzo shledáme u příštího kola . . . zatím a ať t roste !! :D :pimp: . . .



PS co tak sín slávy ?? :D myslím že někteří členové jsou tam zbytečně mockrát ?? :D . . .
prashiwa
Moc pjekne kytky na zacatecnika to se musi nechat ,skoda ze ukazes jen to co se podarilo a neukazes treba od housenek durch rpozrany matky co stoji pres tejden ve tmne v temny kuchyni a okolo litaji musky s odpadku ktery se vali uplne vsude.opravdovy profi rpistup uplneho umnelce.verim ze sy slysel porekadlo ze cistota pul uspechu zasebou,urcite lepsi nez to tvy thajsky,nebo to druhy ze jen neustupni mneni realitu nebo jak to bylo ,asi si neslysel nikdy o komrpomisu netusim.dost sem se pobavil....tak hodne zdaru v pretvareni reality v komix a ad to roste.....
Jarouš
Nu co bych dodal aby to nevyznelo, jako cista zavist, ale opravdu peknounke a uz se mi zbihaji za tebe sliny. Pesteni je radost a radost z takoveho uspechu i do budoucna...
WAMParjan
citace:
Původní příspěvek od prashiwa
Moc pjekne kytky na zacatecnika to se musi nechat ,skoda ze ukazes jen to co se podarilo a neukazes treba od housenek durch rpozrany matky co stoji pres tejden ve tmne v temny kuchyni a okolo litaji musky s odpadku ktery se vali uplne vsude.opravdovy profi rpistup uplneho umnelce.verim ze sy slysel porekadlo ze cistota pul uspechu zasebou,urcite lepsi nez to tvy thajsky,nebo to druhy ze jen neustupni mneni realitu nebo jak to bylo ,asi si neslysel nikdy o komrpomisu netusim.dost sem se pobavil....tak hodne zdaru v pretvareni reality v komix a ad to roste.....


ukaž něco ty aby se ti nesmály :D hela já tě taky nepomlouvám ale mužu klidně začít :D tak se uklidni a mysli na to že kdybych ti tehdá nedal ty klony tak do tedka doma pěstuješ lebedu . .tak bych držel hubu a krok a svoje mindráky si vylíval někde jinde . . .než tady :) . . .protože tady to stejně daleko nedotáhneš . . .myslím že to není pravý místo na řešení tvejch osobních problému a na podobná zdělení lepe poslouží PM :) . . .


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma