Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování

 
kveteni palic,a dalsi raseni stonku.. - Klikni zde pro originální téma
SAMPLERO
potreboval bych pomoc.,kamrad ma lampu,vyrostlo to,zacalo to kvect..,a tetka mu u palic,opadali hasaky..,a zacali mu s tama,rasit dalsi stonky a palicky,newite cim to mute byt??
SAMPLERO
no proste kvetlo mu to., a teka pred tydnem,mu to nejak zezloutlo,a zpalic ktere byly vykvetene,tak zacali opadavt pestiky,a rasit nove palicky....,a newime co stim???fotky nemam..
Mr.MEN
Věřím tomu že má zrovna speciální model který to dělá:D. A určo má speciální lampu:).
Ani se nebudu ptát s čím a pod čím pěstuje:).
Tomáš jedno
jediné co mě napadá je že se vám kontakty na spínačkách spekli k sobě a tím pádem svítíte třeba 24/0(což by ste asi měli poznat,pokud to máte pod dohledem)A tím pádem se děje neco jako u "revegingu" Prostě kytka začína o5 rust
SAMPLERO
no,kamos na to switi 70w sodikovka.,newm jak na to svitil v rustu,ale na kvet sviti12hodnin,a 12hodin klidu!ale newm proste..,co se stalo!vazne ze sisek co vyrostly,tak zacli kvect dalsi haluze,stonky..,a sisky!
Zuraxan
Foto by to chtělo xD
nero
VYpadá to že ste nějak svítili na růst pak na kvetení a pak zase na růsta to tů kytku stresuje nebo nějakej jinej stres moc hnojek může toho bejt spusta ale typuju na nějakej stres a to hodně vážnej :D:D:D:D
majkl2644
Fakt ňáký divný xD a sodikovka je dobrá ae 70W se mi zdá hodně málo..
Špičnik
Jj, bez fotek můžem jen teoretiozovat o nějakym stresu, špatné periodě atp. ale stoprocentně můžem jenom říct že je to opravdu divný. Fotky sem a pak budem vědět mhohem lépe voco gou..
cimrman
JJ napiš to Maldrovi a Sklaliový třeba o tom natočej díl Akta-X
fiiliippoo
70w SDH je dobra tak na poulicni osvetleni, ale rostlinkam to moc neda, je to fakt malo. Ony jsou zvykle na mnohem vice energie, nejlepsi je ta slunecni.. A jestli opravdu pouzivas sodikovku z verejnyho osvetleni, tak se nediv, ona neobsahuje skoro nic ze svetelneho spektra, ktere rostlina potrebuje..
sedlak
no to si nemyslim ze neobsahuje nic ze svetelnyho spektra kamos pod tou lampou taky pesti a vyrostlo mu vzdy dobry model takze jestli mate jeste nekdo podobny nazor jako fiiliippoo tak mi napiste
hannz
pokud to je 70w poulicni lampa a ze dneska sou po meste jen 70W tak se nedivim ze ti to takhle roste taky sem to pod ni skousel nic stoho nevislo a rostlo to stejne jako kamaradovy
ThiCkHead
no nevim.. proc by to pod 70W sodikem nemelo rust.. jsou tu thready kde se kytkam dari i pod 70W.. skoda ze neni fotka pac to bych celkem smraknul tu kyti :))) no udelej pls foto at se mrkneme.. ale sezente spis tak 150W :)
hodne low xD
Hooligan
Je s tim to, ze kytky spalil a tedka se znova davaj dohromady. Odstranuj uz nepouzitelny pestiky a nbahrazuji je novy. Sniz teplotu ve skrini, trosku zvedni lampu (to by melo pomoct nejvic) nebo presun nejvic postizeny kytky do vetsiho stinu, a vetrak navic by taky nebyl na skodu. Timhle jsi se ochudil tak o 20% urody podle toho na kolika kytkach se ti to stalo.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma