Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

Stránky: 1 [2] 3 
3 x 600W 20ks WW, 35 ks INDOOR MIX - Klikni zde pro originální téma
saiklon
jedete ho kuci, bratia:)

drzim vam palce, vasim fuserskym zpusobem a spotrebou tady zatim asi vedete;).. no na vysledcich je to aspon castecne videt:)

at se dari i do dalsich kol!
vagabund
Dneska boli slečny od rána u kaderníka, fakt nám to dalo zabrat ale už to vyzerá zase o niečo lepšie...

2 Ruprecht: No jo kámo, hádam to nejako dobojujeme, vyzerá že do fajky niečo bude :)

2 Saiklon: dík aj tebe za K+, dúfam že sa s tým nakoniec nedostaneme do síne zmaru

Foto 1: Vdowa pred prestrihom

Foto 2: Po prestrihu a trvalej ondulácii....

Foto 3: Dalšia vdowka

Foto 4: Shiva Shanti pravdepodobne

Foto 5: A už zase doma pod slnkom:frog: :frog: :frog:
vagabund
No a je tu pomaly finále priatelia, od pondelku flushing a cez výkend alebo začiatkom budúceho týždna kosa. Palice sú nabombované kryštálmi ťažké a tvrdé, niektorým rastlinám sme museli zviazat dokopy koruny aby sa nepolámali vetvy, kvetináče už strácajú stabilitu a sem-tam niektorý oddychuje v ľahu, najvyšší čas na kosu. Je to proste pohlad pre bohov...

FOTOS: "NO COMMENT"
Dooku02
Cest, fakt docela brutal vysoky kytky, to sem este u indoru nevidel, ale myslim, ze z toho budes mit vic nez jen na par fajfek.... voni u ty vdovky i ty spodary docela zmastujou.... proste HCgrow :)
vagabund
2 doku: Ved o to práve išlo, urobiť netypický a nenudný grow, proste to bola zábava a experimenty, ved to je prvý tak snád sa niečo podarí lepšie....
vagabund
Tak po výkende to ide dole páni, už len pár fotos z roomu...
Ono
Vidím, že sa o rastlinky náležite staráte, keď ste im dopriali aj červený koberec.:frog:

Ako je to s konzistenciou šišiek a s teplotami po inštalovaní klimatizácie?
56 dni na raste..to sa mi zda strasne vela
vagabund
2 ONO: To neni červený koberec ale lino (asi 20 ročné), konzistencia šišiek je myslím nad očakávanie ale neviem to dost dobre posúdit, je to predsa len prvý grow, no a klíma to je paráda vec, bez nej by sme to asi dedobojovali bez plesne, pri nastavení na 22 stupnov sa permanentne držala vlhkosť pod 50%, a pri nastavených 20-tich stupnov aj pod 40% čo je v podmienkach v ktorých my pestujeme (pivnica) nemožné!!!! Rekapituláciu urobím potom nakoniec, tak sa potom dozvieš viac....

2 JORG: to aj vela je, ale ked si čítal celý thread tak asi vieš aj prečo sme to tak robili....

:::::::::::D DNESKA VEČER BUDE ŽATVA!!!!!!!!::::::::::::
:bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo:
vagabund
Tak už to visí, 7-10 dní a ideme to spracovat....
kolko toho bolo v gramoch napis potom
vagabund
"TIPOVAČKA!!!"

Tak milí spolubojovníci chcel by som vám ponúknut možnosť zase si zdravo zasútažiť a to v tipovaní výnosu z tohoto nášho growu.
Kedže sa jedná o netypický a nekonvenčný grow tak asi ani tipovanie nebude také jednoduché ako v iných prípadoch, preto som sa rozhodol že víťaz tipovacej súťaže obdrží okrem štandartného K+ tiež netypickú výhru v podobe 1L DOMÁCEJ HRUŠKOVICE!!! ktorá mu bude doručená osobne alebo poštou. V prípade viacerých výhercov sa táto cena nedelí ale každému prináleží 1L tejto blahodárnej tekutiny. Takže kto má záujem o túto cenu môže svoj tip okamžite zverejnit pod tento oznam.
Všetkým tipujúcim prajem vela šťastia.... GROWU ZDAR!!!!
ja bych tipl cca 997g :) , kazdopadne ale preju vic .. ( beztak se netrefim :) )
Plechh
já tipuju 1222 g, ale vy jste moooc dobrý
Caba
Viděl bych to na 1013g
startér
1333 :D střelba od boku
pan.smakovicka
950g
karadic
1558g
Placebo
1221
slivku rád, tipuju 1944 g.
Papajamargot
slívku ja muzu tak se pripojim s tipem rovnych 1079g:dance:
Vietcong-player
kolik 55 dni na rustu? - dobre :D
no sakra aspon 1458g
Rasta_pasta
970 G né, že bych nepřál víc ...
Scott
Hoši slivka je ze švestek, nabizi nám hruškovici :D
Muj typ je 850.gr !
LSD-3D
sedemsto (+) (-) 20g
Bandita
ťisícstoosemdesiatosem myslim...
Beethoven
909g.
Klobúk dole preto,že si Slovák,ktorý sa pustil si do takého projektu a nebál si sa to uverejniť tu na G :bravo:
Dúfam,že na smoke report nezabudneš ;)
Mr.Johnny
1075
1386g
breb
1950 g žasnu a civim jak pes civil
kobra777
Střílím od oka nákejch 1068gggg.
Každopádně plíce si užijou dlouhou jízdu:):):)
aladin2001
Tipuju 1053 g a tesim se na hruskovici :D
Mr.MEN
1.420 g :)
josip222
1111 g :D:leaf:
1202,5 gé :rasta:
Ruprecht
snad 979 gramových brk naděláte :-)
guerilla
1480
Igraczek
1333 wow :)
luckyBOB
2kg..kez by.:)
pm1
1666g from the hell :devil:
grizly
1111ge
Millanm
863 g
roboot
rovný 2 kila néé
bubik
680
Shandy
1010g
1303 g
trávníkář
1200g
hmmm....pekny kilo.
SMOKER
1666gé ale prajem co najviac
:smoker:
SMOKER
Ono
Čau. Tipnem 2009 g.:)
Chuck Taylors
1578 G Tam vidím
WAMParjan
kilo hula kilo klacků :D
dokktor
wamp: tak bych to viděl taky, ale tipovat to na gramy fakt nehodlám. slivku mám svoju :D
ENYCE
1234 gramacov
fenor
Wamp : :teef: tak nejak ..
ale muj tip je 1245 G :D ... muj zatim nejvetsi tip co jsem napsal ..
Dooku02
tipuju 1492g :) drzim palce v pristim growu :)
hochůůů
1762 Ges.... A seš fakt blázen jako :D
PLANTER
já tipuju 1204g o 4 mín :)
luks
ja tipuju 1656géček
PLANTER
citace:
Původní příspěvek od Le_prox
2400 gees
mysli logicky mel 1,8kw takze v zadnym pripade se nedostal pres gram na wat koukni treba sem http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=28713 a podel tebe ma 1,333g/w :)
Megan1981
1432g
maxikb
muj tip 1367g MAZEC
Libi
Tipuju krásnejch 1124 gramů z této jungle místnosti :D
CannabisForMan
Hele tipuji takových 1327 g..Přeji více..:)
Mara
1500g...
shithead
1270g
Konůpek
1098g
Le_prox
1666 gees
vagabund
No tak nakolko bolo cez týžden pekne dusno a paličky sa nám zdali už dostatočne presušené tak sme sa to rozhodli spracovat. Teda poviem vám že to bola slušná zábavka.
Kedže niektorý členovia boli nespokojný z fotkami a nevedeli podla nich kvalitne tipnút gramáž, ponúkame vám foto suchých palíc a zároven možnost do zajtra večera čo je 5.7.09 prehodnotit svoje tipy a prípadne ich aj poopravit.
VYHODNOTENIE BUDE UŽ ZAJTRA OKOLO 20:00....

TAK ZATIAL TIPUJTE A KRITIZUJTE A NADÁVAJTE A HÚLTE!!!!

FOTO 1. POSTEL PLNÁ RUŽÍ , HMMMM TO BY SA ZASPÁVALO ČO???

FOTO 2. Prepravka je 30 kg na mäso (možno aj údeniny)

FOTO 3. taky-tak

FOTO 4. Bočne

FOTO 5. BIN LÁDINOVE RANAJKY V AFGANISTANE!!!!:frog:
hahah sila!! tipujem 1460 gramov
Smah
1536g
Mewik
1635g
Kubis
2305 G myslím hezký grow.
1194 g
bude to 1495g přibravených na brko.
napis aj ucet za elektrinu:D
Bigalf
1483 G :-)
vagabund
Tak vážené Growerstvo, súdruhovia, spolubojovníci, máme tu uzávierku tohoto nášho prvého indoorového pokusu. Čo povedat na rekapituláciu?
RAST: V prvom rade treba povedat že sme začínali v podstate bez náležitých vedomostí o pestovaní tejto božskej rastliny čo sa takmer ihned prejavilo na vývoji rastlinstva v roome. Neskôr, po dôkladnom preštudovaní niektorých vzorových threadov, konštruktívnych pripomienok členov a hlavne FAQ, sme sa postupne dopracovávali na úroven setupu roomu v ktorom by sa dalo aj niečo úspešne dopestovat.
Situácia v roome bola niekedy fakt hustá kedže sme sa od pôvodného plánu niekolkokrát odchýlili a to pridaním niekolko desiatok rastlín čo boli neskôr vysadené do prírody sa room enormne prehustil a niektoré rastliny doslova "trpeli" nedostatkom životodárnych lúčov. Po vysadení tohoto rastlinstva von si pôvodný nájomníci už začali naplno užívat slnka dodávaného tromi sodíkovími výbojkami.
KVET: Fáza kvetu prebehla v podstate bez väčších problémov, až na nejaké ložiská plesne ktoré boli ihned eliminované dôkladným prestrihom spodných častí rastlín.
Celkový výsledok z prvého kola by som hodnotil v stupnici od 1 do 10 na "7", aj preto že to bol prvý pokus o indoor. V budúcich kolách bude určite viacej sebakritiky! Energiu do vylepšovania roomu a chut do práce nám dávala aj skutočnosť že tento náš thread bol dost sledovaný a vo finále bol dokonca"tretí" najsledovanejší v kategórii Fotogalérie indoor z počtom návštev "20.900"

Tak a teraz k téme čo asi každého najviac zaujíma: VÝNOS:
Po usušení skosených 20 rastlín White Widow a pozostalých len 9 ks rastlín z Indoor Mixu čo je spolu 29 rastlín a následnom spracovaní bolo odvážených "1780g"huliva čo predstavuje 61,37g na rastlinu. Porovnávanie g/w v tomto prípade neprichádza v úvahu nakolko sa v roome vyše 30 dní "priživovali" outdoorové planty. Len pre zaujímavost tieto mali v dobe výsadby v priemere 130 cm!
TRAMTADADÁÁÁ!!!!!
No a prejdeme k výsledkom tipovacej súťaže priatelia:
Tipy na výsledok sa velmi líšili, pre zaujímavost najmenší tip na výnos bol 680g a najväčší 2305g!
Najbližšie zo všetkých tipujúcich bol ale člen "hochůůů" s tipom "1762"gramov za čo mu zaslúžene patrí hlavná výhra tipovačky v podobe 1L HRUŠKOVICE a K++++!:goldcup:
SPECIAL THANKS:
V neposlednom rade by som chcel podakovat členom: Ono, placka,Celller, HEMPseed, Scott,Fruddy,dark156,niemand007...
ktorý svojimi konštruktívnymi pripomienkami prispeli k zdárnemu koncu tohoto growu.
Týmto sa s vami lúčim bratia v growe a teším sa na dalšiu spoluprácu v dalších kolách.

VAGABUND a spol.:winner:
placka
THANKS.. a dobrou chut..! kolegove
Ono
Rovnako ďakujem. Učíme sa navzájom.;) Prajem veľa úspechov a vysmiate leto.:D
Mr.Johnny
moc pěkný, gratuluju
Ruprecht
kua clapi,tak nakonec spokojenost,ni? ať se daří!
placka
cek.. tak trochu nechapu , proc se tu bavite o nejakych penezich -volove!
vagabund
2 placka: Ved ked mi závistlivý kkt čo nedopestoval ešte ani géčko napíše že kolko som si "vydelal" čo mu mám na to napísat???
placka
cek.. jo .. kokot to teda je a poradny!! nic proti tobe..ok ale neco takoveho me vytaci..
TY jo. Gratuluju ke krasny sklizni. Musíš bejt slušnej démon. Ja bych měl bobky i kdybych mel jednu 600 w , že mi na to přídou , ale tohle = všechna čest K+ letí
Fakt nařvanej trýd.. Ale taky by mě zajímal (pokud existuje) účet za elektriku..:D Určitě K+++, už jen za to, že jste ze Slovenska, kde je to s pěstěním těžší..:)
vagabund
2 Armin: Dík kámo, nech sa darí aj tebe..
2 John88: Čau Johny, no účet za elektriku existuje určite, ale v porovnaní z radostou z pestovania ktorú ti to prináša je to zanedbatelná položka. Myslím si že na Slovensku,už len kvôli legislatíve je lepšie 3 mesiace točit 2kwh a potom oddych pár mesiacov ako permanentne 600w celý rok, aspon mne to pripadá rozumnejšie, tak nech sa ti darí....
shiimii
co je na slovensku tezzsi na tom si udelat par( par set )gramiku huliva?
citace:
Původní příspěvek od shiimii
co je na slovensku tezzsi na tom si udelat par( par set )gramiku huliva?

ty jejich pojebany zakony....
vagabund
2 shiimii: Tak napríklad ked ta chytia cajti v čechách a máš v taške 20 klonov v rw kockách tak sa nič nedeje, no a ked sa ti to stane u nás v Slowakistane tak kludne vyfásneš 3 roky, kapito kámo?
Mr.MEN
Hmm kamarádí už vím proč jsem na Moravě rád:D.
placka
jo! je to presne jak rika MR. MEN morava je svela a krasne zem..
shiimii
to sou buzeranti !!!!! to je ne prd jak z aklony do basy..
vagabund
No asi preto nikto u nás v Slowakistane nepredáva klony, je to na pí....
_Chronic_SVK_
tak dobre ste to vychytali jaky tlakeri :D neze si vyfajcite mozgy karma leti :)
Tak toto je ina zverina... chcelo by to zdokonalit nejakym hydrom a viacej vyuzit priestor, takto ti to tam rastlo jak na poli :D
len davaj pozor na pandurov na slovensku ti nacaluju ako za vrazdu:)
vagabund
2fuzzy: kámo nééé, to by ma nebavilo, ......som jungle man....
2jorg:;)
EricCartman
vagabund: krutě, zezačátku to byla divočina, ale konec už dobrej. Hlavně mě překvapil ten výsledek, přiblížil ses ke g/w respekt...
Těším se až se tu objeví nějaký další kolo, moc se mi tam líbila ta klimačka, de vidět že udělala hodně práce...

Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma