3 x 600W 20ks WW, 35 ks INDOOR MIX - Klikni zde pro originální téma |
saiklon |
jedete ho kuci, bratia:)
drzim vam palce, vasim fuserskym zpusobem a spotrebou tady zatim asi vedete;).. no na vysledcich je to aspon castecne videt:)
at se dari i do dalsich kol! |
|
|
vagabund |
Dneska boli slečny od rána u kaderníka, fakt nám to dalo zabrat ale už to vyzerá zase o niečo lepšie...
2 Ruprecht: No jo kámo, hádam to nejako dobojujeme, vyzerá že do fajky niečo bude :)
2 Saiklon: dík aj tebe za K+, dúfam že sa s tým nakoniec nedostaneme do síne zmaru
Foto 1: Vdowa pred prestrihom
Foto 2: Po prestrihu a trvalej ondulácii....
Foto 3: Dalšia vdowka
Foto 4: Shiva Shanti pravdepodobne
Foto 5: A už zase doma pod slnkom:frog: :frog: :frog: |
|
|
vagabund |
No a je tu pomaly finále priatelia, od pondelku flushing a cez výkend alebo začiatkom budúceho týždna kosa. Palice sú nabombované kryštálmi ťažké a tvrdé, niektorým rastlinám sme museli zviazat dokopy koruny aby sa nepolámali vetvy, kvetináče už strácajú stabilitu a sem-tam niektorý oddychuje v ľahu, najvyšší čas na kosu. Je to proste pohlad pre bohov...
FOTOS: "NO COMMENT" |
|
|
Dooku02 |
Cest, fakt docela brutal vysoky kytky, to sem este u indoru nevidel, ale myslim, ze z toho budes mit vic nez jen na par fajfek.... voni u ty vdovky i ty spodary docela zmastujou.... proste HCgrow :) |
|
|
vagabund |
2 doku: Ved o to práve išlo, urobiť netypický a nenudný grow, proste to bola zábava a experimenty, ved to je prvý tak snád sa niečo podarí lepšie.... |
|
|
vagabund |
Tak po výkende to ide dole páni, už len pár fotos z roomu... |
|
|
Ono |
Vidím, že sa o rastlinky náležite staráte, keď ste im dopriali aj červený koberec.:frog:
Ako je to s konzistenciou šišiek a s teplotami po inštalovaní klimatizácie? |
|
|
|
56 dni na raste..to sa mi zda strasne vela |
|
|
vagabund |
2 ONO: To neni červený koberec ale lino (asi 20 ročné), konzistencia šišiek je myslím nad očakávanie ale neviem to dost dobre posúdit, je to predsa len prvý grow, no a klíma to je paráda vec, bez nej by sme to asi dedobojovali bez plesne, pri nastavení na 22 stupnov sa permanentne držala vlhkosť pod 50%, a pri nastavených 20-tich stupnov aj pod 40% čo je v podmienkach v ktorých my pestujeme (pivnica) nemožné!!!! Rekapituláciu urobím potom nakoniec, tak sa potom dozvieš viac....
2 JORG: to aj vela je, ale ked si čítal celý thread tak asi vieš aj prečo sme to tak robili....
:::::::::::D DNESKA VEČER BUDE ŽATVA!!!!!!!!::::::::::::
:bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: |
|
|
vagabund |
Tak už to visí, 7-10 dní a ideme to spracovat.... |
|
|
|
kolko toho bolo v gramoch napis potom |
|
|
vagabund |
"TIPOVAČKA!!!"
Tak milí spolubojovníci chcel by som vám ponúknut možnosť zase si zdravo zasútažiť a to v tipovaní výnosu z tohoto nášho growu.
Kedže sa jedná o netypický a nekonvenčný grow tak asi ani tipovanie nebude také jednoduché ako v iných prípadoch, preto som sa rozhodol že víťaz tipovacej súťaže obdrží okrem štandartného K+ tiež netypickú výhru v podobe 1L DOMÁCEJ HRUŠKOVICE!!! ktorá mu bude doručená osobne alebo poštou. V prípade viacerých výhercov sa táto cena nedelí ale každému prináleží 1L tejto blahodárnej tekutiny. Takže kto má záujem o túto cenu môže svoj tip okamžite zverejnit pod tento oznam.
Všetkým tipujúcim prajem vela šťastia.... GROWU ZDAR!!!! |
|
|
|
ja bych tipl cca 997g :) , kazdopadne ale preju vic .. ( beztak se netrefim :) ) |
|
|
Plechh |
já tipuju 1222 g, ale vy jste moooc dobrý |
|
|
Caba |
Viděl bych to na 1013g |
|
|
startér |
1333 :D střelba od boku |
|
|
|
slivku rád, tipuju 1944 g. |
|
|
Papajamargot |
slívku ja muzu tak se pripojim s tipem rovnych 1079g:dance: |
|
|
Vietcong-player |
kolik 55 dni na rustu? - dobre :D
no sakra aspon 1458g |
|
|
Rasta_pasta |
970 G né, že bych nepřál víc ... |
|
|
Scott |
Hoši slivka je ze švestek, nabizi nám hruškovici :D
Muj typ je 850.gr ! |
|
|
LSD-3D |
sedemsto (+) (-) 20g |
|
|
Bandita |
ťisícstoosemdesiatosem myslim... |
|
|
Beethoven |
909g.
Klobúk dole preto,že si Slovák,ktorý sa pustil si do takého projektu a nebál si sa to uverejniť tu na G :bravo:
Dúfam,že na smoke report nezabudneš ;) |
|
|
breb |
1950 g žasnu a civim jak pes civil |
|
|
kobra777 |
Střílím od oka nákejch 1068gggg.
Každopádně plíce si užijou dlouhou jízdu:):):) |
|
|
aladin2001 |
Tipuju 1053 g a tesim se na hruskovici :D |
|
|
Ruprecht |
snad 979 gramových brk naděláte :-) |
|
|
pm1 |
1666g from the hell :devil: |
|
|
SMOKER |
1666gé ale prajem co najviac
:smoker:
SMOKER |
|
|
Ono |
Čau. Tipnem 2009 g.:) |
|
|
Chuck Taylors |
1578 G Tam vidím |
|
|
WAMParjan |
kilo hula kilo klacků :D |
|
|
dokktor |
wamp: tak bych to viděl taky, ale tipovat to na gramy fakt nehodlám. slivku mám svoju :D |
|
|
fenor |
Wamp : :teef: tak nejak ..
ale muj tip je 1245 G :D ... muj zatim nejvetsi tip co jsem napsal .. |
|
|
Dooku02 |
tipuju 1492g :) drzim palce v pristim growu :) |
|
|
hochůůů |
1762 Ges.... A seš fakt blázen jako :D |
|
|
PLANTER |
já tipuju 1204g o 4 mín :) |
|
|
maxikb |
muj tip 1367g MAZEC |
|
|
Libi |
Tipuju krásnejch 1124 gramů z této jungle místnosti :D |
|
|
CannabisForMan |
Hele tipuji takových 1327 g..Přeji více..:) |
|
|
vagabund |
No tak nakolko bolo cez týžden pekne dusno a paličky sa nám zdali už dostatočne presušené tak sme sa to rozhodli spracovat. Teda poviem vám že to bola slušná zábavka.
Kedže niektorý členovia boli nespokojný z fotkami a nevedeli podla nich kvalitne tipnút gramáž, ponúkame vám foto suchých palíc a zároven možnost do zajtra večera čo je 5.7.09 prehodnotit svoje tipy a prípadne ich aj poopravit.
VYHODNOTENIE BUDE UŽ ZAJTRA OKOLO 20:00....
TAK ZATIAL TIPUJTE A KRITIZUJTE A NADÁVAJTE A HÚLTE!!!!
FOTO 1. POSTEL PLNÁ RUŽÍ , HMMMM TO BY SA ZASPÁVALO ČO???
FOTO 2. Prepravka je 30 kg na mäso (možno aj údeniny)
FOTO 3. taky-tak
FOTO 4. Bočne
FOTO 5. BIN LÁDINOVE RANAJKY V AFGANISTANE!!!!:frog: |
|
|
|
hahah sila!! tipujem 1460 gramov |
|
|
Kubis |
2305 G myslím hezký grow. |
|
|
|
bude to 1495g přibravených na brko. |
|
|
|
napis aj ucet za elektrinu:D |
|
|
vagabund |
Tak vážené Growerstvo, súdruhovia, spolubojovníci, máme tu uzávierku tohoto nášho prvého indoorového pokusu. Čo povedat na rekapituláciu?
RAST: V prvom rade treba povedat že sme začínali v podstate bez náležitých vedomostí o pestovaní tejto božskej rastliny čo sa takmer ihned prejavilo na vývoji rastlinstva v roome. Neskôr, po dôkladnom preštudovaní niektorých vzorových threadov, konštruktívnych pripomienok členov a hlavne FAQ, sme sa postupne dopracovávali na úroven setupu roomu v ktorom by sa dalo aj niečo úspešne dopestovat.
Situácia v roome bola niekedy fakt hustá kedže sme sa od pôvodného plánu niekolkokrát odchýlili a to pridaním niekolko desiatok rastlín čo boli neskôr vysadené do prírody sa room enormne prehustil a niektoré rastliny doslova "trpeli" nedostatkom životodárnych lúčov. Po vysadení tohoto rastlinstva von si pôvodný nájomníci už začali naplno užívat slnka dodávaného tromi sodíkovími výbojkami.
KVET: Fáza kvetu prebehla v podstate bez väčších problémov, až na nejaké ložiská plesne ktoré boli ihned eliminované dôkladným prestrihom spodných častí rastlín.
Celkový výsledok z prvého kola by som hodnotil v stupnici od 1 do 10 na "7", aj preto že to bol prvý pokus o indoor. V budúcich kolách bude určite viacej sebakritiky! Energiu do vylepšovania roomu a chut do práce nám dávala aj skutočnosť že tento náš thread bol dost sledovaný a vo finále bol dokonca"tretí" najsledovanejší v kategórii Fotogalérie indoor z počtom návštev "20.900"
Tak a teraz k téme čo asi každého najviac zaujíma: VÝNOS:
Po usušení skosených 20 rastlín White Widow a pozostalých len 9 ks rastlín z Indoor Mixu čo je spolu 29 rastlín a následnom spracovaní bolo odvážených "1780g"huliva čo predstavuje 61,37g na rastlinu. Porovnávanie g/w v tomto prípade neprichádza v úvahu nakolko sa v roome vyše 30 dní "priživovali" outdoorové planty. Len pre zaujímavost tieto mali v dobe výsadby v priemere 130 cm!
TRAMTADADÁÁÁ!!!!!
No a prejdeme k výsledkom tipovacej súťaže priatelia:
Tipy na výsledok sa velmi líšili, pre zaujímavost najmenší tip na výnos bol 680g a najväčší 2305g!
Najbližšie zo všetkých tipujúcich bol ale člen "hochůůů" s tipom "1762"gramov za čo mu zaslúžene patrí hlavná výhra tipovačky v podobe 1L HRUŠKOVICE a K++++!:goldcup:
SPECIAL THANKS:
V neposlednom rade by som chcel podakovat členom: Ono, placka,Celller, HEMPseed, Scott,Fruddy,dark156,niemand007...
ktorý svojimi konštruktívnymi pripomienkami prispeli k zdárnemu koncu tohoto growu.
Týmto sa s vami lúčim bratia v growe a teším sa na dalšiu spoluprácu v dalších kolách.
VAGABUND a spol.:winner: |
|
|
placka |
THANKS.. a dobrou chut..! kolegove |
|
|
Ono |
Rovnako ďakujem. Učíme sa navzájom.;) Prajem veľa úspechov a vysmiate leto.:D |
|
|
Mr.Johnny |
moc pěkný, gratuluju |
|
|
Ruprecht |
kua clapi,tak nakonec spokojenost,ni? ať se daří! |
|
|
placka |
cek.. tak trochu nechapu , proc se tu bavite o nejakych penezich -volove! |
|
|
vagabund |
2 placka: Ved ked mi závistlivý kkt čo nedopestoval ešte ani géčko napíše že kolko som si "vydelal" čo mu mám na to napísat??? |
|
|
placka |
cek.. jo .. kokot to teda je a poradny!! nic proti tobe..ok ale neco takoveho me vytaci.. |
|
|
|
TY jo. Gratuluju ke krasny sklizni. Musíš bejt slušnej démon. Ja bych měl bobky i kdybych mel jednu 600 w , že mi na to přídou , ale tohle = všechna čest K+ letí |
|
|
|
Fakt nařvanej trýd.. Ale taky by mě zajímal (pokud existuje) účet za elektriku..:D Určitě K+++, už jen za to, že jste ze Slovenska, kde je to s pěstěním těžší..:) |
|
|
vagabund |
2 Armin: Dík kámo, nech sa darí aj tebe..
2 John88: Čau Johny, no účet za elektriku existuje určite, ale v porovnaní z radostou z pestovania ktorú ti to prináša je to zanedbatelná položka. Myslím si že na Slovensku,už len kvôli legislatíve je lepšie 3 mesiace točit 2kwh a potom oddych pár mesiacov ako permanentne 600w celý rok, aspon mne to pripadá rozumnejšie, tak nech sa ti darí.... |
|
|
shiimii |
co je na slovensku tezzsi na tom si udelat par( par set )gramiku huliva? |
|
|
|
citace: |
Původní příspěvek od shiimii
co je na slovensku tezzsi na tom si udelat par( par set )gramiku huliva? |
ty jejich pojebany zakony.... |
|
|
vagabund |
2 shiimii: Tak napríklad ked ta chytia cajti v čechách a máš v taške 20 klonov v rw kockách tak sa nič nedeje, no a ked sa ti to stane u nás v Slowakistane tak kludne vyfásneš 3 roky, kapito kámo? |
|
|
Mr.MEN |
Hmm kamarádí už vím proč jsem na Moravě rád:D. |
|
|
placka |
jo! je to presne jak rika MR. MEN morava je svela a krasne zem.. |
|
|
shiimii |
to sou buzeranti !!!!! to je ne prd jak z aklony do basy.. |
|
|
vagabund |
No asi preto nikto u nás v Slowakistane nepredáva klony, je to na pí.... |
|
|
_Chronic_SVK_ |
tak dobre ste to vychytali jaky tlakeri :D neze si vyfajcite mozgy karma leti :) |
|
|
|
Tak toto je ina zverina... chcelo by to zdokonalit nejakym hydrom a viacej vyuzit priestor, takto ti to tam rastlo jak na poli :D |
|
|
|
len davaj pozor na pandurov na slovensku ti nacaluju ako za vrazdu:) |
|
|
vagabund |
2fuzzy: kámo nééé, to by ma nebavilo, ......som jungle man....
2jorg:;) |
|
|
EricCartman |
vagabund: krutě, zezačátku to byla divočina, ale konec už dobrej. Hlavně mě překvapil ten výsledek, přiblížil ses ke g/w respekt...
Těším se až se tu objeví nějaký další kolo, moc se mi tam líbila ta klimačka, de vidět že udělala hodně práce... |
|
|
|
|