Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Odrůdy a Šlechtění

 
GreenHouse- mám,nemám objednat? - Klikni zde pro originální téma
sting
Zdravim všechny growers. Založil jsem toto téma,protože si chci na letošní sezonu objednat neco od greenhouse.Jak jsem se tady na groweru dočetl, většina growers zde píše o greenhouse, jako o ne příliš dobré seedbance.Výsledné produkty uvádíte za nestabilní a ne příliš uspokojivé, a jen málo z vás si tuto seedbanku chválí.Ale co ta spousta ocenění, a spoustu zajímavostí co jsem se dočetl v historii seedbanek. Jejich videa mne zacali presvedcovat o tom ze bych dotoho mohl jít.Hned na to co jsem se rozhodl,jsem se tu dočetl že jejich videa jsou nepravdivá a že ti 2 jsou malí podfukáři když to tak vemu.A to je prave to, na letosni sezonu si muzu dovolit udelat jen jeden nakup, a tak nechci udelat chybu.Přiznám se že mám opravdu velkej zmatek zda mám objednat ,nebo nemám. Prosím poradte mi
odrudy o kterých silně přemýšlím : Himalaya gold,great white shark
PS:vim že je tu o seedbankách kupa věcí,ale z toho jak se tu názory míší sem opravdu vedle zvlášt když tu nekdo udává že se mu kytky ani nedočkali palic.A zase se mi hlavou honí CO TA SPOUSTA OCENĚNÍ!? Kdyby byly nějaký připomínky ihned tento thread smažu.
Vseved
Poslední out sem měl HG taky a klíčivost byla dobrá 9 z 10 . Růstoví potenciál nebyl nic moc , ale výsledek byl uspokojující .
barino
ja som isiel tuto seeds bank uz 2 krat a nebol som vobec spokojny to co tam pisu je loz. mal som ;SSH;AH;EL NINO A LEMON SKUNK asi naj co sa vydaril .
Ono
2 sting:

Obráť sa na haryho pre informácie o GWS. Vraví, že súčasný GWS nie je to, čo kedysi Greenhouse poskytovali. Ten pôvodný má krásnu ovocnú vôňu a poriadne husté tvrdé šišky. Ten súčasný má vraj viac korenistú vôňu a nie tak kvalitné šišky. Osobne to však neviem posúdiť, keďže mám skúsenosť iba s tým pôvodným.:) A veľmi dobrú.:leaf:
hele jako puvodni GWSko je tedka u mr. Nice jmenuje se shark shock...
PuP z5
Ja sem o nich taky uvazoval kolikrat vzdy me odradilo to jak maj popsany dozravani co sem videl tak to snad nikdo nikdy nemel jak to popisujou v katalogu.Kamos ted jede ams vzal sem si rzy ze neco vyselektim ale neskutecne se mu to pod 200W cfl vytahlo takze opet od green house nic nepojedu. :-(
Mr.MEN
sting: GH kašlou na geny. Chtějí jen lidi kteří si od nich koupí nějaké semínka. Aby si mohli dělat výlety po světě.
Nekoukej se na ocenění atd.. Ty ti neřeknou jestli budou dobré semínka.
Kdyby byli nějaké ocenění na kvalitu semínek a kytek z nich. Tak GH nemá ani jednu:).
Jedno ti můžu říct že když si koupíš od nich semínka tak se můžeš těšit na další videa která zaplatí tvými penězi:). Nebo něco jako ty jejich coolor seeds. Ale asi nic jiného od toho očekávat nemůžeš.
DJ BISKUP
Ja taky jel predloni Himalaya od greenhouse. 3 rostliny - kazda uplne jina a rustovi potencial dost slaby. 1 samec, ale feminizovane semena to nebyli, tak co uz... Nachylnost na plisen vsak prekvapive dost vysoka, az jsem se divil. Na stejnem miste jsem mel jeste Early Skunk od sensi seeds a tomu se vedlo k svetu. Chut ma vsak himoska nezamenitelnou :)
boilesak
Nazdar, minuly rok som mal GWS od GHS a spokojnost minimalna. Najprv boli tie rastliny
Rychlejsie jak mazary ale neskor dost stagnovali, vynos nizky, velka nachylnost na plesne. vyklicilo mi sice 5 z 5 ale vyrastli len dve
sting
tak vam teda pěkně děkuju:-), na GreenHouse teda kašlu... Díky za odpovědi
Pestovatel
Zdravym growers , Nedavno som si kupil v G shope 5x fem WW od GHS ze si rozbehnem svpj druhy IN .. Dal som klicit vsetkych 5 semen naraz .... Lenze vec je v tom ze zo 5 seeds vyklicili iba 3, a kytky v rannom stadiju rastu niesu tiez bohvie co ... Takze GREENHOUSE SEEDS neodporucujem
Lump
já mám od GHS trainwreck,nevým jestli to byla náhoda ale jsem s tím vážně spokojený,koupil jsem feminizované,
Mr.MEN


A tohle je Skunk #1 od Sensi Seeds.

Co vypadá lépe?






grubba
GH se teď stará o genetiku apothecary seeds(převážně elitní klony).nezkoušel tu někdo ten Bubba kush?
Mr.MEN
citace:
Původní příspěvek od Lump
Nikdo tady neřeší sensi seeds,takže tvůj příspěvek je zde zcela zytečný.
To pochopíš časem kemo.
Já nechci uražet tvoje pěstitelské zkušenosti ale vždycky když vidím kytky od GH tak se mi chce smát.
Nikdy jsem neviděl fakt krásný kytky, počkat jen na jejich videích.
...jako určitě nemaj všechno jen špatný ... určitě se najde spousta lidí co byla spokojená. proč by ne? já nejel nic od ghs , víceméně jen sleduju reference...každýmu kdo se trochu zajímá o kvalitu a originalitu je jasný že ghs dneska = shit ;) proč kupovat něco hodně nejistýho ? to je to o co ti jde - groweři ti napsali jak to je s touhle seedbankou tak to už neřeš a prostě si sežen semínka jinde jestli máš rozum voe - máš tolik referencí a možností, dokonce je tu i encyklopedie pro takový otázky .)
hele letos jejich model vyhrál cup, ale maj ho jen ve fem. verzi :( takže zas tak špatný nebudou.
Tayem de Tox
citace:
Původní příspěvek od masterblaster
hele letos jejich model vyhrál cup, ale maj ho jen ve fem. verzi :( takže zas tak špatný nebudou.



to vůbec nic neznamená. historky o tom, jak si arjan kupoval hlasy na CC sou známý :D

Mně přijdou směroplatnější fotoreporty. a tam musím říct, že mě letos zaujalo, jak letos někomu tady rychle a dobře dojela ta ghs A.M.S. Nadějné.

Jinak jako už léta sem neviděl nějaký pěkný pěsty ze semínek ghs pod lampama. Zdá se ale, že se to zase zlepšuje.
krast
projdi si to na icmagu http://www.icmag.com/ic/forumdisplay.php?f=65571 ale i tam se lidi trochu hádaj ohledně kvality např. http://www.icmag.com/ic/showthread.php?t=91570&page=3
Když si to ale vezmeš, tak proč by někteří tvrdili, že tato seedbanka nemá kvalitní semínka? Odpověď je jednoduchá, asi kvalita semen není vždy 100%. To znamená že můžeš mít pěkné rostlinky s dobrou potencí a nebo nějaké zmetky, každej jinej a nedomrlej :-d.
skewlers
citace:
Původní příspěvek od Tayem de Tox


to vůbec nic neznamená. historky o tom, jak si arjan kupoval hlasy na CC sou známý :D



je to tak zase znova super lemon haze vyhral. Arjan je ted za vodou,franco mu skace kolem labu a sou radi jak to budou mit oba namazany.reklama jak prase.na duveru a kvalitu.. :cry:

nejvetsi pocta patrila samozrejme z publika lidem z Californie hlavne kolega Swerve z Cali Connection si ziskal poctu od vsech s jeho tahoe OG mel jednoznacne vyhrat v sativa category.

The purps si to treti misto taky celkem zaslouzi az na to ze spis v indica category

Barney a jeho tym se svym Vanilla kush si to taky zaslouzili.

Hortilab predstaveny se svym starbudem taky velice dobry.
Časlove
To třetí místo-The Purps bylo od BC Bud Depot?
Jinak to Tahoe OG mě taky hodně zaujalo! :)
skewlers
Cannabis Cup winners
1.Super Lemon Haze - Green House
2.Vanilla Kush - Barney's
3.Headband Kush - The Green Place

Indica Category
1.Starbud - Hortilab
2.OG18 - Reserva Privada
3.Kush D - AllStar Genetics

Sativa Category
1.Ceres Hilton - Harvestmen Seed co.
2.Super Lemon Haze - Green House
3.The Purps - BC Bud Depot

Neder Hash cup
1.Royal Jelly - Barney's
2.Greenhouse Ice - Green House
3.Grey Crystal - Grey Area

Import Hash cup
1.Rif Cream - Greenhouse
2.Triple Zero - Barney's
3.Azilla - Amnesia
Fantasie
Ja sem mel objednano letos od greenhouse... mel sem ty colored mixy a musim pripustit ze GH je tezce precenovana banka... byl to lepsi prumer... ve finale je z toho co dojelo dobry pokur ale ze bych z toho byl nejak uneseny nemuzu vubec rict. holt naslibovali horydoly a ja uz vim ze od nichuz nic
Hlava
Tady jedno hodnoceni GH AH3 , http://grower.cz/forum/showthread....&threadid=29913 , cau Hlava
Pflusik
Od kámoše sem k narozkám dostal fem. semínka Big Bangu od GH a upřímně řečeno, asi se na to vyseru a koupím si řízky, jelikož minulej rok sem zkoušel stejnej model a dopadlo to dost špatně... ze začátku poměrně hezký kytky, ale postupně se úpln zastavil růst, zežloutly a pálky byly nakonec opravdu miniaturní. (moje chyba to předpokládám nebyla, jelikož v úplně stejnejch podmínkách sem pěstoval GWS a byla v pohodě)
evergreen
mno ja neviem ale zacalo mi trosku liezt na nervy to neustale nadavanie na na GHS bez toho aby som si to overil na vlastnej kozi. Ceny maju vyborne tak som skusil LEMON SKUNK za 20E. Len podotykam ze uz mam nieco za sebou /WR, AK47, BB -serious seeds, PP, BB, WW, OI, GS- Dutch Passion, Silver pearl, durban atd -Sensi seeds a neviem co este/
zatial som v 8. tyzdni a kvety su naozaj nadherne. Ked to porovnam s doterajsimi grovmi od renomovanych seebanks tak si nemyslim ze LS od GHS v niecom zaostaval. Aj ked je z feminizovanych semien, rastie nadherne, pomerne homogenne, vynos bude asi "medium", kvetiny su krasne zelene, vona je excelentna a naozaj "lemonova". za tu cenu je to excelentna rastlina. predavac v shope ma upozornoval ze su velmi nestabilne ale napr. Ortega indica od DP rastla ovela divokejsie s vacsimi rozdielmi medzi kyticami. Mam prestudovanu celu historiu GHS aje mi uprimne jedno co stvara Arjan a ze tam nie je Shanti. Taktiez seriem na to ci vyhravaju alebo uplacaju na CC....za 20EUR som este krajsie kvetiny nemal:P Mne nejde o nejaky "princip". proste som to chcel skusit a zatial som nad mieru spokojny. Samozrejme to moze byt nahoda ze som chytil dobry balicek ale o to nejde. Jednoducho ja nemam problem a z vlastnej skusenosti Lemon skunk za 20E mozem jedine odporucit. Ta vona je naozaj neuveritelne citrusova a prve testovacie spodne palice maju naozaj seriozne grady. uvidime tak za tyzden - dva ked to dam dole. Cize sa absolutne neztotoznujem s nazormi vacsiny na GHS a nevychadzam z toho co som cital alebo pocul ale len z vlastnej skusenosti. Treba to skusit. Franco a co. odviedli dobru robotu. Myslim ze vyskusasm v buducnosti este najke veci od nich a nemam ani najmensi dovod na nich nadavat. Takze netreba zase v kazdom pripade podliehat vseobecnym nazorom ale radsej to skusit. to ze sa niekomu nevyviedol grow nwmuselo byt genetikou ale cimkolvek:P GHS/LS rovna sa najbezproblemovejsi grow aky som kedy zazil. Nikoho npresviedcam ale budme objektivni. ja som sa v zaujme objektivity roozhodol GHS vyskusat na vlastnej kozi a ak rozpravam za seba, to co sa o nich pise mozno je pravda ale urcite nie na 100%. Ak sa bude dat aploudnem sem nejake foto vysledku. PEACE .
manillaPaece
Takže tady důkaz místo slibů jako Old Spice... Doporučuji Zvětšit

Na fotografii vidíte keře od greenhouseseeds.nl

je tam 5x The Church
1x Hawaiian Snow
1x Big-Bang
1x White Rhino
1x Lemon Skunk

Vše jede parádně, sázelo se 15.4. zčalo se zakrývat 29.7.
kvůli periodě 12\12
Tohle je fotka z dneška 29.8. takže ještě měsíc a 2 týdny a budou zde první výnosy...

www.greenhouseseed.nl - DOPORUČUJI!!!!

Díky také Gelému Grower Teamu, že zde mohu zveřejňovat své fotografie, a Díky do Trutnovského Growhopu, za veškeré služby, vybavení a hnojiva...
skewlers
hele moc to nekric ty dukaze

tady mate trainwreck (GHS) je to spis celerywreck ktery mel jeden clen takze my vime moc dobre o nich sou to klauni (barveni semen rofl) ktery maj jenom par dobrejch jedincu.
frfnicek
zdraviim vas vsechny koupil jsem si 2x mix o GH a to v rozpolozeni 3xseed jack herrer 2x White widow 2xwhite rhino 3xwhite shark bal jsem se ale zaklicilo vsech 10 v pohode vsechny se maji velmi dobre a zdrave!!rustovy potencial velmi dobbry!z tohohle pohledu muzu doporucit od jinych bank je clovek rad jak u 5 z 10 chytne....
Hlava
citace:
Původní příspěvek od frfnicek
zdraviim vas vsechny koupil jsem si 2x mix o GH a to v rozpolozeni 3xseed jack herrer 2x White widow 2xwhite rhino 3xwhite shark bal jsem se ale zaklicilo vsech 10 v pohode vsechny se maji velmi dobre a zdrave!!rustovy potencial velmi dobbry!z tohohle pohledu muzu doporucit od jinych bank je clovek rad jak u 5 z 10 chytne....


Ahoj , nechci se zastavat ani hanit GH ale to ti jen vykličilo , abys mohl hodnotit , tak by to chtelo az po skosení kytek , držim palce , Hlava
FroSSty
SLH se mi velice vydaril sice mizerna klicivost (5/10) prvni varka, 4/10 druha a nakonec 8/10 pri treti..ale po roce a neco prace se selekci jsou z toho nadherne matky..sice stale jsem na 60procentech vynosu co pisi na oficialnich strankach, ale rozhodne to neztraci na kvalite stavu, ktery je silne sativovy, u vsech tri pheno, jedna je silne omamna uz jen vuni,k tera je trochu podobna vuni Silver Haze od Sensi..eale vazeni voni a chutna to tak ze bych to kouril i kdyby to nic nedelalo...bud jsem byl lucky nebo nevim..sice z tech 17 jsem uz v rustu vyhodil asi 7 kviti sic to byli zmetci ale kdyz clovek vydrzi najde tam opravdu kvalitu...:) Sic to muze stat hodne nervu a casu..takze zdar a nelamte nad nimi hul..


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma