salimir |
tak a je tu sklizen prvnich dvou kocicek..
1: skunkxxx pheno1 -nejmensi
2: pheno 2-ta nejvetsi
3:celkovy pohled
Bob je +/- v zivotni velikosti. |
|
|
salimir |
tak porad postupne sklizim,
dalsi tri na hak |
|
|
sedlak |
jak a kdy ty rizky rezes ? ze ti rostou takove salamy z kvetinace? |
|
|
salimir |
jedu to ze semen.kyticky jsem nechal mesic a pul na rustu ,a mam to v 30L kyblech
a set up je bud box 1m2/ 2m.400w osram,a vychytanej ofuk a tak,, organic guano,earth juice grow ,bloom a bloombastic od Atami aplikovan 2 krat po v puly kveteni a na zaver AH final solution
vodu jsem upravoval citronem. |
|
|
salimir |
Lemon je od green house.. |
|
|
salimir |
Vim ze o suseni toho bylo vsude napsano az moc,ale take vim ze dost z toho je bull shit ,
Tento vyzkousenya profesionalni postup je
hlavne pro growery ,ktery si svoje zazracne postupy to vycucaly z prstu u nohou...
TAKZE JAK TO USUSIT..
cele opakuji cele rostliny zavesime do temne,vetrane,vetsi mistnosti na 4-7dni ,teplota okoli 21 -25 stupnu ,vlhkost 50 prc.
Otrham pouze ty nejvetsi listy a tak to cely visy a kazdy den to kontroluji.
Az do te doby nez PRASKNE TA NEJMENSI VETVICKA na rostline,
prasknuti teto malinke vetvicky je znameni ze matros je ready k totalnimu manicuringu a ulozeni do sklenic,{kdyz nepraskne ani po 7 dnech tak jeste pockat jinak vase milovane hulco bude KYSELE,!!!!!!!!!!!
zpracovani modelu
k tomu je potreba ;bila hladka ,nejlepe leskla podlozka.hedvabne sito vel T-55 {na sitotisk}pokud je k mani,nuzky a zavarovaci sklenice.
Podlozku dame na stul nani polozime to sito ,ktere uchytime ,ke stolu gafou ,zamezime tim pohybu sita.
no a pak nuzkami a rukama odstranujeme vsechny listky z palicek.,listky ktere padaji na sito ,ty pak nasledovne propasirujeme sitem a dolu na podlozku dopada cisty krystalovy prach sk.a kdyz jsou palicky obrane,tak jim jeste par hodin dovolim provetrat a pak rovnou do sklenic ,ktere pak jeden tyden otvirame kazde rano ,
ze zacatku na hodku,pozdeji jen na15 minut . |
|
|
salimir |
no a pak uz se to da hulit .
ale neni to jeste ono ,matros se musi ulezet.IDEAL JE
jakmile uz se mi to zda byt suche {krupnuti palicky} vezmu a poradne zavru do sklenic zamezim pristupu svetla a ulozim do lednice ,na mesic,
po mesici to otevru na 5 minut max,
a znova mesic a pak je to libovka.
P.S.
toto je lety overeny postup holandskych pestitelu ,
NEBO je tu moznost udelat tzv. watercuring,fermenteci
cna groweru jsem o tom cetl spoustu threadu ale povazna vetsina toho byl BULLSHIt.
TAK zaprve ;;
Watercuring provadime jedine NA SUCHEM MATERIALU!!!!!,je to i logicke palice do sebe spatky natahuje vodu a tim se cisti !!!!!
:leaf:
SUCHE paldy vezmeme a ponorime do wody na 24 hod pak wodu vymenime,tento proces opakujeme tyden-rok???
posleze ususime
cely proces ale nedoporucuju,
dobre tak do tropickych krajin ,kde je 80prc. rvh ,kde vam stejne nic jineho nezbyde ,nez to nechat zfermentovat,
tak proc experimenty kdyz jsme v cechach a taky
FRESH IS BEST:jumper: |
|
|
|
v kolikatym dni jsi to seknul? |
|
|
salimir |
sklidil jsem to postupne .
podle barvy krystalu 50 procent mlecne,30 jantarove a 20 bile barvy. |
|
|
|