Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Pokročilé Techniky a Experimenty

 
problem s vlhkosti - Klikni zde pro originální téma
burg
chci se vas zeptat jak srazim vlhkost u moji skrine,je velka hloubka-55,sirka-105,viska-160.svetlo 400w sodik-odtah roura pc vetrak,a skousim odvetravat vetrakem od digestore-je to takovej ten vetrak co se daval do digestore do tech starejch mislim do et.dik moc
rolllller
A nevíš na jakém principu taková vysoušečka funguje?
viridis
zdar - funguje to jako lednicka: na ochlazovanem vyparniku se srazi voda (pokles teploty pod rosny bod), ovsem nenecha se zmrznout, alebrz odkapat do zasobniku, ktery pak vylijes. :sun:
viridis
ani ne, snarku - stacilo by na vyparnik nalepit labyrint z odporovyho dratecku (asi jako na vyhrivani oken u aut), a foukat na vyparnik pri zapnutem chlazeni vzduch. Pri poklesu teploty pod nulu (o kolik by se muselo zjistit pokusem) vypnout chlazeni a zapnout vyhrivani. Event led se rozpusti a stece. Cyklus opakovat.
Hlavni problem by asi byl pri kuchani agregatu z lednicky v kuse (nesmi uniknout medium) a jeho umisteni do vhodne krabice. :(
Mimochodem, tohle reseni je pouzite u 'novejsich' lednicek (tedy novejsich, nez mam ja ;)) - voda z vyparniku se pak odvadi na misku, umistenou na kompresoru. Voda se odpari do mistnosti, odkud se do lednicky dostala, zaroven se kapku zchladi kompresor, neb ten pri provozu ponekud hreje.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma