Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
Sourcre@m 400w - Klikni zde pro originální téma
Hoj !

Tak som sa konecne dokopal k malej dokumentacii mojho growu, snad sa vam fotky budu lubit a nebudete setrit kritikou a pripomienkami :cool: .

Svoju skrin som tu predstavoval tusim len raz na pociatku mojho snazenia, taK to v skratke zrekapitulujem: 400 w sodik, z hora taha UFO, na kyticky fukaju dva klipsnaky no a pocas tych 5 dni co boli rizky na raste tam este fungovala zvlhcovacka. Teploty su vnoci okolo 19-22, cez den 25-28, vlhkost bohuzial proklate nizko u pasu (25-30, nic moc ale snad nebude az tak zle..), ph zalievky 6.0-6.4. Rastie to v grow mixe od plagronu ktory pouzivam asi naposledy, hnojim to Plagron bloom, enzymes, postrek pythamin, planujem este v blizkej dobe pridat P-K..

Kytky mam z rizkov od kamosa, je to Sourcream od DNA genetics, ako uz je asi jasne z fotiek ide o sativa-mostly odrodu. Malo by ist o krizenca Sour Diesel x G13 Haze, ale po istej aferke uz DNA genetics co sa historie modelov tyka neverim ani slovo.. nastastie som uz mal tu cest tento model okostovat a oznacil by som ho za nadpriemerny :D . Intenzivny trippy raus ktory je navyse hodne citit po tele ako prijemne energeticke vlnky :love: .. no uvidime ci sa k niecomu takemu priblizim :)

Bohuzial, datumy som mal poznacene v notebooku o ktory som nedavno prisiel takze si poriadne nepamatam ktory den som holky sadil.. kazdopadne po 5 dnoch 18/6 isli hned na kvet, tahali sa zo tri tyzdne do vysky a stopli sa na sympatickych 50 cm.. zopar z nich som zastrihol, to su tie mini keriky na fotkach, zbytok som nechal volne rast .. vytiahnute tycky skoro bez vetvenia.
Fotky su z dnesneho dna, kytky maju pred sebou este minimalne mesiac naberania svalovej hmoty tak dufam ze vsetko pojde ako ma.. a ze rozoznam spravnu dobu kedy sklidit :biglaugh:


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma