Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

 
Austrálie - Klikni zde pro originální téma
Maggie
Ahoj, tak jsem se rozhodla odjet v září na půl roku ke klokanum, procvičit si angličtinu a poznat nové končiny. Nebyl jste tam náhodou někdo? Případně - nechcete poreferovat?
iNVADER
Mas prosimte vizum???? Pokud vim, tak dostat vizum do Australie, je jeste vetsi problem nez do statu....ale moc se o to nezajimam, tak to nevim urcite, ale pred nejakou dobou to urcite platilo.Tak me zajima, jeslti vizum mas a jestli jo, tak jak to probihalo a jeslti jsi s tim mela nejake problemy..... a..tak:-)
oton
stačí tam mít nějakýho známýho australana, kterej vám pošle zvací dopis a vizum dostanete _no problems! kámoš s jeho holkou tam takhle jedou na podzim, chtěj tam zkusit nějakou práci, maj tam jednoho kámoše australana, kterej studoval tady u nás, až se tam ti dva zabydlej tak bych tam chtěl taky jet,

tak že se přidávám k Maggie jestli máte někdo nějaký cený info sem s nim
Maggie
Achoj, pro vízum se chystám příští týden do Vídně. Pro to, abych vízum dostala, musím mít přihlášku na školu a zaplacenou školu (já se chystám do ACE na 20 týdnů angličtinu) a pak (abych byla v kategorii jedna, pro tu je získání víza nejjednodušší) přihlášku na odbornou školu a EHM - peníze na účtě a to je pálka jak sviň. S tímhle vším bych (po lékařské kontrole) měla vízum dostat poměrně snadno. Nicméně - uvidíme. Jiná věc je samozřejmě turistické vízum, ale to je na tři měsíce bez možnosti pracovat a nebo si ho prodloužit.


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma