Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

 
400W MH/600W HPS Aero 24ks mix AK47+APOLLO - Klikni zde pro originální téma
rastajohn
Zdar all,

Tak po nejake dobe jsem zas dal do kupy par penez, trochu casu a krapet ceske

vynalezavosti. Vysledkem je new aerosystem, podobny jako predtim, ale ucelenejsi

a s drobnyma vychytavkama.

SET-UP :guitarist:

600 W GIB Flower Spectre XTreme Output
400 W Philips HPI-T Plus
UFO RVK 150-L1 660 m3/h
2x klipsnak
NL filter 500 m3/h
B´cuzz A,B hydro
B´cuzz Atazyme
B´cuzz bioochrana
B´cuzz Bloomstimulator
B´cuzz Booster hydro
B´cuzz Rootstimulator
k.dusicna,k.fosforecna
Homebox XL
Hanna Gro´chek combo
cerpadlo jakesi noname cca 1500 l/h, to same co predtim...

bedny z PP od Regazu
trysky,kapilary atd. vse od gardeny

Osazenstvo je mix AK47 a APOLLA, kolega nechta pomichal rezy takze nikdo nevi

momentalne kde je,kdo je,co je co :). Necht je k nemu growerske peklo milosrdne...:satan:

Takze nasledujici fota jsou z 1/18:popcorn:
rastajohn
:bandit: Dalsi technickobotanickodokumentarni prispevek...:bandit:

dotazy a pripominky vitany...
pyroman80
Ahoj můžu se zeptat, čím si udělal ty přesný díry do vík, jaký mají průměr a proč používáš keramzit ?
rastajohn
zdar :)

Ty diry jsou vyrezane nozem na koberce, je to jebacka, ale jsou presne. Prumer nevim, delal sem to podle kvetinacku. Normalne veznes supleru (aneb posuvne meridlo) a zmeris si nejaky vyhovujici prumer kvetinace. Pak pridelas fixu na kruzitko a diry vesele vykrouzis. To neni keramzit, ale hydroton, je to skoro to same, ani nevim jaky je mezi tim poradne rozdil, teda az na tvar, to by me taky zajimalo :), je to proste substrat na hydro. Proc tam je? protoze nevim co jineho by tam mohlo misto neho byt :). Na to neco misto hydrotonu co by tam mohlo byt jsou kladeny tyto pozadavky :
- Korenum nesmi vadit styk s timto,
- Toto nesmi byt vyluhovatelne a uz vubec se z tohoto nesmi luhovat nejake latky,
- Toto musi zabranovat svetelnym paprskum dostat se do strojovny aera, cili toto musi byt netransparentni
- Toto musi byt odolne proti fotodegradaci
- Toto musi byt z vetsi casti odolne proti oxidaci a erozi

Tak az najdes nejakou levnou nahradu dej mi vedet :)
AHM4D
čus, máš to pěkný, mám pár otázek:
myslíš že nevadí že si svítíš přímo do roztoku? skrz řasy, a celkově si myslim že ti tam bude padat bordel..
dále, budeš štelovat vejšku trysek? koukám že takhle daný zvrcha budou asi praktičtější jak kdyby byly zespod, ale to už je detail...
pokud bys chtěl trochu ztišit ty svoje bedýnky, tak doporučuju zevnitř na stěny nalepit pásy netkaný textilie, je to pak mnohem menší rachot..
a naposled, jak dlouho to vidíš na růst?
měj se, ať to roste jako z vody;)
change
ty vole jak dlouho v tom jedeš?
rastajohn
zdar. dik za rady, bedynky ztisit nepotrebuju, ale z tou netkanou textilii je to dobry napad. Trysky mi nedelaji zadny rachot. Spis jak odtyka odpad z tech bedynek tak to zblunka, ale tak jsem to chtel, aspon se provzdusnuje roztok. Rachot mi proste u toho growu nevadi. Spis regulator otacek mi vrni trochu, nevite nekdo jak by to slo poresit???.
Vysku trysek steluju jenom jednou na zacatku aby byly tak akorat cca 1cm pod dnem kvetinace.

Nemyslim ale vim :) .Rasy se zadne nebudou delat, pac tam furt cirkuluje voda, bordel tam bude padat v takovem mnozstvi ktere nebude mit vliv na chemii vody. V cerpadle je filtr takze trysky se neucpou a kdyz jo tak to profouknu a je... nejvetsi problem vidim, ze se na zacatku odparuje z roztoku trochu vic vody nez kdybych do neho nesvitil, nicmene pro to mam taky vymluvu, pac nemam zvlcovacku, tak se alepson o par procent zvysi vlhkost. Az bude kad ve stinu tak se nebude odparovat.
rastajohn
Prinasim dalsi cerstve fotecky z 5 dnu rustu. Je tu par detailu a celkovy pohled. Asi kazdy tyden v patek pridam nove photos, at je z toho pekny serialek...:bandit:
rastajohn
Dalsi varka 5/18...:bounce:
pyroman80
Ahoj tak jsem dneska dělal díry na košíčky a málem jsem u toho vykvet :-) Mám ten samej plast, ale jen 6 děr, takže mi je jasný, jaký si s tim musel mít sraní. Píšeš, že dáváš trysky 1 cm pod dno květináče, jenže já mám trysky od spoda, tak nějak nevím jak to nastavit. Až to budu mít koncem týdne postavené, tak asi taky rozjedu thread, aby jste mi s tím trochu poradili :-) Tak ať ti to pěkně valí !
jipi
cau

ake drzis EC?
rastajohn
zdar. Ted momentalne se snazim okolo 1,00 .
rastajohn
Prinasim dalsi cerstve fota

Prehazel jsem nejmensi kytky do prostredka, aby se ty vetsi pekne prosvitily. Ty prostredni budou asi Apolla ty vetsi AKcka. Ty apolla hur snaseji kolisani Ph jak muzete videt, pac dolivam do maltovniku vodu primo z kohoutku, ale polepsil jsem se a koupil jsem krasny 10litrovy kybl a tedka necham vodu pekne odstat nez ji pouziju. Aktualni hodnoty Ph a Ec na monitoru.
rastajohn
Trochu sem ubral hnojek, pac se mi zda ze trosku zacali hnednout koreny... Jeste tak 5 dni na rustu a prepnu. Nezastrihavam.
rastajohn
Tady jsou problemky s asi Apollem, neni to spatna genetika, ale trosku vic nachylna k deficitum zivin. Prolezl jsem forum a dospel jsem k nazoru, ze zkratka jim chybely nejake prvky v dusledku znacneho kolisani Ph. Rikam nechal jsem odstat jenom vodu, hnojky a kyselinu namichal hned v kyblu a dalsi patro uz jede bez problemu...
rastajohn
Zdar all,

Tak pokracuju v mojem serialu. Kytis hned po prepnuti zacali zrat hnojivo jak dive, furt mi klesa ECcko. Drzim ho asi na 0,8. Ph taky zacalo letet poradne dolu, takze kyselinu ani nepouzivam zatim. No jinak vypada to ze kytickam nic nechybi, delaji mi radost a ja jim taky :):guitarist
rastajohn
Pak ze korenum vadi svetlo, pere na ne primo sodik a podivejte jak se hezky zdrave cvachtaji. Pripada mi ze se jim v te kadi libi vic nez ve tme v bednach :)
Scott
Svetlo kořenum zas tak nevadi, ale jde tam hlavně o tvořeni řas a ruzných havětí v rostoku !
dokktor
máš to velice pěkně pořešené, všechna čest
ale
citace:
Původní příspěvek od rastajohn
... Nemyslim ale vim :) .Rasy se zadne nebudou delat, pac tam furt cirkuluje voda, ...

pořád se ti tam ty řasy nedělají? z vlastní zkušenosti vím, že to, co tu píšeš neni pravda. řasy se nám jednu dobu dělaly v podobném systému v okapovém korýtku, kama voda proudila hoodně rychle. a nejaký peroxid na to nemá moc vliv. btw kořeny na fotkách 11/18 vypadají nejak nazelenale :)

edit: teď se dívám na fotky 5/12 a ty kořeny na druhé fotce teda nic moc. zajímavé, že ty, co na ně pere slunko a lezou ven vypadají mnohem zdravěji.
rastajohn
Zdar. Ne rasy furt zadne. Ty koreny tak vypadaji diky blbemu nasviceni. Zkusim udelat lepsi fotky. Hmm nebo pockej jdu se podivat radsi hned :)... No na korenech ani naznak po nahnednuti nebo nazelenani, nikde ani nejmensi znamka po rasech. Jakou presne vodu jste tam davali jak se vam delali ty rasy?? Mozna to je tim ze tam liju chlorovanou vodu z kohoutku a nenechavam ji odstat vetsinou. To je dobra dezinfekce...No ale moc si jisty nejsem teda...
prasátko
1. Jakou velkou mas tu vanu na spodku?
2. Cerpadlo mas pusteny slale nebo davas nejaky maly prestavky?
3. jak casto hodlas menit roztok?
rastajohn
Zdar. Vana je obyc maltovnik 60 litru myslim. Cerpadlo cerpa furt. Roztok nemenim, jenom upravuju. Podle mych dosavadnich zkusenosti jsem vymenu neshledal potrebnou...
rastajohn
Prinasim dalsi serii fotecek. Zadne problemy zatim nenastaly. Kyticky pekne papaji, liju jim vodu o cca ph 7.8 a behem 24 hodin to sejmou na 5.6-5.8 . Eccko se drzi na 0.8.
Kazdy den dolivam 10 litru roztoku ( 4ml od A,B,Booster,BloomStimulator a 10ml Enzymu a to vse do 10 litru vody). Roztok nebudu menit dokud se nezacne snizovat Eccko, jestli se vubec zacne snizovat.
rastajohn
Za chvilu koreny skonci na ulici s takovou :smoker:
rastajohn
zdar vseci sledovaci mojeho trydu :)

Tak prinasim fotecky z 21/12. Jeden den dolivam 10L ciste vody, jeden den 10L roztoku s 2ml Acka,Bcka, 10 ml enzymu, 4ml bloom stimulatoru. Eccko timto drzim na 1,00. Ph se snazim drzet okolo 6tky, i kdyz pekne lita. Listy nahore jsou trochu nazloutle, to je tim ze mam blizko lampu. Listu maji kyticky dost tak me par zlutych listu nezabije, hlavne ze pere na paldy. Zacina to pekne vonet a cukrovatet...
rastajohn
dalsi dokumentace...
saiklon
zdravim!

koukam, koukam nejake zlute to mas:) asi bych pridal rustovy hnojivo, cimz bys jim mel dodat vic dusiku a pak by si meli lebedit....
rastajohn
jj dik. taky me to napadlo.hned jdu zkouknout v cem mam nejvic N. To je aspon kratky vystizny konstruktivni prispevek, tak to ma byt :D

edit: hmm tak se divam ze A hydro ma NPK 1-5-6 a B hydro ma 6-0-6...

tak to asi namicham tak, do 10 litru vody 1ml Acka,3ml Bcka, 4 ml stimulatoru, 10ml enyzmu... ja bych to tam pral vo 106, jenomze vony nechtej zrat vubec svinuchy jedny zelene... co myslite?
grizly
cau,strikni to phytaminem davam klidne 7ml/1l vody s PH-6,5 a krasne ti zezelenaj...ale strasne zasira folii...
jipi
zdar

ake mas teploty roztoku, noc a den?
rastajohn
Nevim, nemerim. Nemam ani teplomery ani vlhkomer, spoliham na predimenzovani :). Ale to zloutnuti tim neni, to je dusikem, genetikou a lampou nizko in my humble opinion. Lampa uz sla vys, roztok jsem taky poupravil a ufona jsem pustil na plno tak uvidim za par dnu co to udela.
saiklon
no i tak si myslim ze na 21. den kvetu bys jim moh prisolit, co je dneska 25.? doprej jim to rustovy, dokad pekne zezelenaj, jinak urcite cekuj to phacko, v cirkulacnim systemu se ti to bude fest hejbat, tady se podle me vyplati nesetrit na hnojkach, ted mam konkretne namysli metropy - sou drazsi, ale nizky davkovani a drzej hodnoty jako maloktery..

edit: dovolim si jeste jednu otazecku, kdys naposled kalibroval to kombo? mam to samy, a vim ze se to muze krapetko rozhazet..
rastajohn
25 je dneska.no tak o kalibraci nechci slyset zatim, je nove od zacatku tohoto growu. Kdyz jsem ho mel predtim jeste jedno tak merilo spolehlive 3 growy... Hnojky menit taky nebudu, uz od detstvi jedu Atami a na ne nedam dopustit. Obzvlast co jsem videl posledni drip o disastera co jel jenom na Acku,Bcku a PKcku, mazec. Jinak podle me staci to kombo kalibrovat vzdycky pred pocatkem growu... No ne ze se bude fest hejbat, ono se uz fest hejba :). howgh

edit: Tady je detail listu, asi to chce prisolit ...

edit2: Prinasim maly poznatek, jak jsem jim tedka prisolil (6ml A+B,4ml Stimul,2ml Booster, to vse na 10 litru), tak prestalo uplne kolisat Ph. Predtim jak jsem jim daval slaby roztok, behem 24 hodin se pohlo klidne 2,5 bodu, mazec. A tedka za poslednich 24 hodin se hlo jen 0.1-0.2, takze spokojenost.
pyroman80
ztraceni barvy listu zpusobuje nedostatek zeleza!!! Jde o tzv. chlorozu. Kup v zahradnictvi za 32 kc HERBA FERON a je po problemu!
Machoman
citace:
Původní příspěvek od rastajohn
25 je dneska.no tak o kalibraci nechci slyset zatim, je nove od zacatku tohoto growu. Kdyz jsem ho mel predtim jeste jedno tak merilo spolehlive 3 growy... Hnojky menit taky nebudu, uz od detstvi jedu Atami a na ne nedam dopustit. Obzvlast co jsem videl posledni drip o disastera co jel jenom na Acku,Bcku a PKcku, mazec. Jinak podle me staci to kombo kalibrovat vzdycky pred pocatkem growu... No ne ze se bude fest hejbat, ono se uz fest hejba :). howgh

edit: Tady je detail listu, asi to chce prisolit ...

edit2: Prinasim maly poznatek, jak jsem jim tedka prisolil (6ml A+B,4ml Stimul,2ml Booster, to vse na 10 litru), tak prestalo uplne kolisat Ph. Predtim jak jsem jim daval slaby roztok, behem 24 hodin se pohlo klidne 2,5 bodu, mazec. A tedka za poslednich 24 hodin se hlo jen 0.1-0.2, takze spokojenost.


Nojo když sem ti to psal na chatu,tak jsi neveřil-vypadá to na docela nenažranou genetiku.

Jen bych podotknul,že velikost pálek není ani tak daná hnojkama jako genama.
rastajohn
Jsem tvrdohlavy, ale v 90 procent pripadu se mi to vyplatilo :). Na vynosu se podili hodne veci. Znacka hnojek dela podle me tu nejmensi cast, mezi hnojivama na trhu neni velky rozdil co se tyce nasledneho vynosu.
citace:
Původní příspěvek od rastajohn
Jsem tvrdohlavy, ale v 90 procent pripadu se mi to vyplatilo :). Na vynosu se podili hodne veci. Znacka hnojek dela podle me tu nejmensi cast, mezi hnojivama na trhu neni velky rozdil co se tyce nasledneho vynosu.


zdar kolego

no to si myslím taky tak nějak podobně ale jinak je to už s držením PH,u některých hnojek kytky špatně vstřebávaj některý živiny,chce to hledat,zkoušet a najít to pravé pro daný systémek.
rastajohn
2 simor : jj vono to zalezi jake soli jaka firma dava do tech hnojiv. Je to taky dobra alchymie vymyslet nejakou obstojnou kombinaci solí. Kotel moznosti proste...

kua jak jsem jim prisolil, tak se sice zacali vic zelenat, ale pekne jim zhnedli koreny dpc. Takze bych to videl asi tak 3ml Acka, 6ml Bcka, 3ml Stimul, 10ml Enzymu / 10 litru vody. Kytis nedavaji ec 1,2...teda spis koreny :), .na kytkach to nejde poznat :) pojedu asi maximalne 1,1 a min... hrozna kombinatorika ...

edit : no a zkouseli jste se divat na koreny normalne pod sodikem a potom hned se zhaslim sodikem s baterkou treba? :). Pod sodikem jsou koreny uplne bile a pod bilim svetlem uplne hnede...
rastajohn
Nejake "makra". Nj vypada to zdrave jedovate. Ale ty listy ... Do phytaminu se mi nechce. No kazdopadne palicky se zasypavaji a tloustnou, ale listy ne a ne zezelenat... Zkusim asi zvednout lampu jeste trochu, pac ty co jsou od lampy nejdal jsou normalne zelene...

edit : jo dobre fotky na to ze z telefonu ne? :)
LeeCooperlll
Čau..s čeho tam máš udělanou tu zátku na konec hadice?to se dá koupit přímo na to?
rastajohn
Modry portugal rocnik 2006. Velmi dobry...
rastajohn
zdar all,

snimky z 37 dne kvetu. Listy jsou porad primerene zlute. Palicky zacali konecne trochu kynout. Zalivka : do 10L chlorovane vlazne vody pridame asi 3ml cerstve A slozky nejlepe znacky atami. Pote zlehka vmichame dalsich 6 ml slozky B. Na zaver dochutime spetkou (asi 2ml) boosteru a zhruba pul polevkove lzice bloom stimulatoru. Takto pripraveny pokrm podavame nejlepe za pokojove teploty. Jako priloha jsou vhodne enzymy, mnozstvi dle chuti a poctu stravniku.:chef: :bandit:
rastajohn
Asi to prejmenujem na AK37 ne? :)... jooo takove AK10.... to by se mi libilo :wink: kdo nevi o cem mluvim necht se sklopenou hlavou zabrouzda do growerskych analu :smoker:
rastajohn
ya mon, that´s what we need, more buds...yeah...

V posledni dobe mam hospodske pisoary stale vice v oblibe, proto jsem nezahalel a jeden takovy si udelal doma...aneb DYI pisoar (edit 00:39 ted mi doslo ze je to vlastne DIY ;) ... aneb osviceni pisoarem)



rastajohn
Vazeni,

Vidim to tak jeste na 15-20 dni do soudneho dne. Pristi patek zacinam zrejme flushovat, uvidim jak na tom budou pestiky. Vcera jsem ten chrast krapet protrhal a nyni slunce dosahuje i na nedosazitelne. Krasne jde na fotce videt jak vrchni listy ztratily barvu a spodni jsou krasne tmave zelene. Takhle mi to uz delsi dobu stagnuje, moc tomu nerozumim co mi tou basni chce moje mile osazenstvo naznacit.
rastajohn
No doufam ze to jeste do toho 60 dne alespon trochu nabyde, pac jinak vidim vynos chaby... mno uvidime co udela ta mirna probirka.

tak zatim jdu na :beer: mam zizen jak :satan: ...
rastajohn
Zdar vseci,

Tak prinasim posledni fotecky pred nenasilnou exekuci. Za 2 dny sklizim, kytis tou dobou budou na 60 dni 12/12 a uz bude skutecne nejvyssi cas, sklidil bych driv ale alespon jeste ty dva dny chci pockat, aby kytiz byly alespon 7 dni na flushingu. Podle mych mylnych predpokladu se palice nafoukly i pres zjevne problemy s listy. Bude to 5stovka myslim, no necham se prekvapit. Ale spokojenost s genetikou existuje...az na ty listy, ale kdo vi cim vsim to bylo. Takze dekujem pane X za rezy, ale vyskove to je teda uplne jinak nez jsi rikal. Ty apolla jsou mnohem mensi. Az to setnu tak porovnam na fotkach stavbu, tvar a vysku AKcka a Apolla. No nastesti ty kvetinace sli normalne prehazovat i kdyz uz byly 1 metrove koreny :).
No nic tak tady to mate pratele.

p.s. a nekteri by se meli nad sebou zamyslet, jit hrat do nejake telenovely nebo prestat flamovat. Koho ty sracky ku.wa zajimaji, to si reste osobne v hospode u piva. Byt modem tak nejmenovany thread mizi a nejmenovaneho clena nakrmim BANanem. Zasirat to tu picov.nama. Na galeje s nim, tam by prisel na jine myslenky nez kydat hov....na forech...
rastajohn
:dance: huraa:sun:
rastajohn
5 fotek vyda za 5000 slov, takze to je vse co jsem chtel rict :flower:
rastajohn
Zdar,

takze ususeno a sklizeno a spokojenost obrovska. Super chut, svezi zhul a 599g aj s igelitkou, takze tak kolem 580gramu otrimovanych prebranych sisek. Zatim muj nejvynosnejsi grow. Mam mega radost :)...

Pristi kolo rozjizdim zacatkem cervna. Asi nejpravdepodobnejc rozjedu SMBog na 2x6kilu a na dutch pot systemku...

Tak zdar chalani
rastajohn
nevite o nejakem zeli ("modelu", pro zapadaky :)) co dela takove sisky? :)
Zelicko
nechci se nejak chlubit ale nechtel nekdo zeli? :D... ps: hod sem pak smookereport apollo me docela láka a zajima díky :) at se dari ahoj
SaMoLeBKa
tak tomu teda říkám prasárna....:frog:
Papajamargot
hele ta koule je ze vseho???
tomas2pet
:D proč né..
rastajohn
jj to je ze vseho... mohli by padat takove zelene meteority... :)
kaktusx
Ty voé:D...pekný šutr...chcel by som sa Ťa spýtať, v čom si to lisoval?...musí byť sranda teraz z takého balvanu na brčo odtrhávať kúsočky:teef:
Inač fakt pekný grow, veľa šťastia do budúcna:)

PEACEandLOVE
rastajohn
zdar. no hele ja jsem to jenom zabalil do igelitky az to bylo suche a udelal s tim takovy ten brankarsky chvat jak kdyz brankar chyta kopacak...a bylo to... No je to zabalene ve trech igelitkach a smrdi to jak blaazen, tak cekam jenom az se mi uvolni misto v mrazaku :)...
rastajohn
pm-ko typu "montáž

Ty woe, takovou montáž jsem už dlouho neviděl. Jak můžeš vyhrát foto týdne s fotomontáží? Nechápu, ale hlavně nevěřím. K- by bylo určitě na místě, ale já karmu neřeším..."

od pana "_jOq_"

me dokaze teda docela namichnout, kua ja mam tak potrebu a cas montovat fotky z duvodu fota tydne :D ... omg... penim... neserte mne mladosi kua!!!

edit: dalsi vec, nevidim duvod proc by nemela jit slepit takova hrouda...to neni nic nemozneho snad ne? :rolleyes:
Mr.Johnny
čau growere, moc pěkný
hele prosim tě kde jsi sehnal ten lavor do kterýho se ti vypouští voda?
k+ letí
redyth
Zdarec chlape, moc pěkný, bude nějakej smokereport? K+ jen tak dál
rastajohn
zdar johny, hele to se prodava ve vsech stavebninach nebo treba v obi. Je to "maltovnik" me stal minuly rok nejaky 160 korun... je myslim na 60 litru. (edit : oprava, 90 litru)

smokereport bude, ale tedkom se stehuju a mam hrozny shon...
_jOq_
Omluva za nesprávné, byť soukromé, nachřknutí o PRAVOSTI té fotky. Byla pokládána za fotku jedné palice. Jasně, že takhle slepit to umí každý.
Mimochodem, slušně chovat ses nikdy ani neučil, co? Viz pm.
Ještě jedna omluva. Psal jsem ti s úsměvem. Nejsem žádný prudič...
rastajohn
Pro vsechny kdo maj problemy s blednutim listu od okraje smerem ke ose listu (nezloutnou ani nesesychaji proste jenom ztraci barvu) tak jak muzete videt vyse. Ted se mi to same delo u noveho growu, tak jsem koupil "plantella" - tekute zelezo a zacal jsem pridavat 1,5ml na 1L H2O. A svete div se kyticky se behem noci nadherne zazelenaly... Takze zloutnuti - dusik, blednuti - zelezo... jo stoji to asi 69,-. Jde to i postrikem ale hrozne to barvi, tak je lepsi roztok pro koreny


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma