Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Pokročilé Techniky a Experimenty

 
nechce to rust. - Klikni zde pro originální téma
mar1lyn.man5on
Mam problem.Mam kvalitni klony ve skleniku v kvetinacich a ony nerostou a nerostou. nemam poneti cim by to mohlo byt.nemuzete ni nekdo prosm hodit nejakou radu? dost nerad bych o ty klony prisel prece jenom je to kvalitni hulco. dik
LeTman
No otazek je mnoho... Staras se o ty rizky poradne? Vis, starat se o rizky je fakt dost dulezity, sou nachylny na vsechny zmeny v prostredi, kdde sou :)
CO je to za model?
mar1lyn.man5on
je to great white shark. nemam poneti proc mi to neroste. bylo by mi docela lito, kdyby to pozdechalo. ale dneska jsem se na to dival a ,mozna se to trosku polepsuje.
oton
jak to myslíš? že to neroste, jako že to nechce vystrčit kořínky a nebo že už jsou zakořeněný a nerostou?

stěma kořínkama se to může klidně protáhnout, mě se to protáhlo až na 3 tejdny než mi zakořenily, asi sem to zmrvil a dal jsem je nejdřív na balkon, kde nesvítí celej den slunko a je tam chladno, samozřejmě byly v plastovým skleníčku a 2-3 krát deně sem je rosil, no a až po tejdnu sem je přendal do bytu za okno kde je dost teplo a až po 14ti dnech pustily kořeny, některý až po 21 dnech, celkem mi to teda trvalo skoro měsíc a to je dost dlouho :( no

byly to řízky na outdoor, ze samic, kerý mi vylezly brzy, 4 mám už tejden zakořeněný venku tak snad z nich do konce léta bude něco pořádnýho :)

závěrem: asi to chce hodně dodržovat velkou vlhkost, mít to ve skleníčku a vyšší teplotu, a ne přímé slunce, pokuď to máš za voknem, čus ať se daří!


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma