Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Odrůdy a Šlechtění

 
seminka Himalayan Gold - jak objednat - Klikni zde pro originální téma
Belfegor
Zdarek lidi, jak se tu vsichni mate ? doufam ze dobre, jsem zde novy, ale chtel bych vyuzit tohoto fora abych zjistil potrebne informace, chtel bych si objednat seminka modelu Himalayan Gold, ale nevim jakym stylem to funguje, procital jsem tohle forum ale nak jsem to nepochopil, poradil by mi tedy nekdo pls kde nebo jakym stylem to objednat ? jestli je to dobirkou a pokud ano tak jestli to budou chtit v nasi nebo jejich měně a pokud v jejich jestli posta vezme tu jejich měnu, nebo pokud se mylim tak mi to pls upresnete.

Predem dekuji vsem za jakoukoliv odpoved
LemonJelly
Najprv by som sa ta rad opytal, ako si na tom s anglictinou. Inak tu niekde je vseobecny postup pre objednavanie a v podstate kazdy predajca uvadza vo svojom FAQu pripadne Terms and Conditions co a ako. Mas uz vybrateho nejakeho konkretneho predajcu?
PS:Inak po vyrieseni tvojho problemu potom tento thread zmaz.
kbysis stou angličtinou nevěděl rady,třeba jako já :D tak tady je dobrej překladatel jak slov tak celých vět http://translate.google.com/translate_t#
Ahoj dobrej vyber...Skus to od dope seeds .ma tam green house seeds.Ja vim skoro porad mluvim o dope seeds.Ale ono to je opravdu kvalitni seed banka.vzdy posila uplne skvele zdrave semena 100% klicivost.A skvele zdrave kyticky.Jednine kdyz neco draheho tak pres nej.Je to v UK a je to dost v pohode clovicek.Taky na tom nejsem nejlepsi s Anglictinou ale oni se snazi ti rozumet.Pokud chces opravdu kvalitni semena jdi do dope seeds.com. delam mu reklamu nebot snim uz suveniruju 4 roky a nikdy me neskalamal.Vybornej clovek.
zakládejte prosím prosím témata v příslušných sekcích



(přesunuto z indoor pěstování)
kowec
http://dutchpassion.nl/home.php?p=exterior&l=cz
nekrad111
grower.sk je to jednoduche a green house seeds banka


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma