Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Galerie > Fotogalerie Indoor

Stránky: [1] 2 
Super Silver Haze - Klikni zde pro originální téma
Vony
Muj grow n.1
Paremetry skříně jsou v/š/h 180/52/40
Ventilace dva Pc ventilatory rozmery(120)
Folie stříbrna 99%odraz
Kvetináč o prumeru 30cm podmiska 28cm
Vybojka gibsna 150watu
Jedna se jeden řizek Super Silver Haze,25%skunk,25%Northern lights,and 50% Haze:-)
Já ti teda nevím, ale když už něco dělám tak pořádně, co ta hnusně natahaná folie? proboha proč. To je tak těžký ji tam přikurtovat aby nebyla zmačkaná?
Proč lampu na vertikála?
Podle mýho zbytečný plejtvání elektřiny ale proti gustu...
ať se daří
Vony
Jo ja vím že ta folie vrha spatny svetlo v tom jak je natáhla,ale je použita z prace a byla uš docela pomačkana a nedalo se stím moc pracovat skřin je konstruovana co dum dal...A světlo je dany na vertykála protože sme se na tom zhodli s kamašem co taky pěstuje a jeto myšleno proto že šlahouny z kytky porostou kolem vybojky,takže vybojka bude praktycky ve středu kytky......A dík za tvuj nazor velice si ho cenim od tak skušeného pěstitele.
Zedy
Ta kytka se ti kolem výbojky nepotáhne jen tak sama od sebe, budeš ji muset vyvést cestu a to nějakou síťovinou s většíma okama, tady na G nadješ hned několik vertikálů. Ale jak píše Claune, pořád zbytečný plejtvání na jednoho kusa, pořád by bylo lepší mít lampu horizontálně a přihodit min. ještě 3řezany.
Vony
To vím že kytka nebude chtit tak rust,pro to ji roztahnu provazama a nebo plastovýma kolinkama vyhnu strany,aby mi nevalila do vybojky.Kytka je štipla ve vrchu at vyhodí další šlahouny tím padem nepovalí střed ale boční haluze,pak je jenom přitahnu ke šně skřině.to budou bomby:-)
Chilam Balam
Ahoj myslím si ,že když se budeš snažit,tak to ukočíruješ i bez pletiva..drátky a kolínka to jistí:)
Hodně zdaru!
Vony
Dikec moc za podporu vidim ze mas taky vertikala a peknyho,neco takovyho mam taky v planu vyhonit ve skrini doufám že se to neposere a pojede to podle planu:-)
Chilam Balam
No jenom ukázka,že to tak i jde ,ale jak píší ostatní..jestli ti záleží i na kvantitě,tak buĎ dát pletivo,nebo delší růst+ velký tvarování a nebo dát jich tam víc. z kytky na fotce bylo 17 céček
Vony
Přidavám pár novejch fotek ze 14deního rustu+dodatečne info jako hnojiva,PH vody,Teplota +Vlchkost.
Hnojiva:Alga-Grow,Phytamin
Uprava PH:Advanced Hydrponics-PH Down
Tep...+Vlch...:Při chodu vybojky:Tepl..28.5 Vlch...65-80%
Po vypnutí vybojky:Tepl..24.5 Vlch...85%
Vony
Cau přidávám pár nových fotek ze 14 deního rustu,a dopisuju hnojiva+PH vody+Teplotu+Vlchkost.
Hnojiva:Alga-Grow+Phytamin
PH vody:Advanced Hydroponics-PH Down PH substrátu je 6.0
Teplota při chodu vybojky:28,5 Vlchkost:65-80%
Teplota při ukončení chodu vybojky:24,5 Vlchkost:80%
Vony
Foto :-):-)
Vony
.........
Vony
Kytka je po zaštípnutí vrchu,a je rozhodně aktyvnější než dříve:-)

A poslední fotka ta je nej:-)
Vony
čau chlapi všiml sem si že na kytce se začli dělat nějaky pupinky řluty barvy a po delší dobje prasknou a udělají díry v listu.....Vubec nevím sčím mám tu čest prvně sem si myslel že jde o nějaky škudce.Po prozkoumání kytky,sem nenašel ani jednoho broučka nebo nějakyho zmetka z hlíny,vubec si nevím rady prosím o pomoc z tímhle problemem posílam foto na ukazku...
Vony
Jo stříkám na to Phytamín,ale nevěřím že to děla phytamín,ždyt jeto proti dehydrataci kytky.....
Vony
Ne dělam si prču,genetika řezu je tva:-)
Leito&Elegantic
For sejfmen: Ses vazne tak hlooupej?... Zacina myslis ze ma doma neco cim muze merit EC vzdyt poradne nevi co to znameny a osobne si myslim ze ty taky ne. A docela dost by me zajmalo scim ty ses osobne setkal. Regl ses tady precetl sis neco cemu vubec nerozumis a radis. Zdrz se prosim te!
Vony
Leito&Elegantic.....Proč si mi poslal špatnou karmu,za co nechapu???????
sejfmen
protože to je TROTL kterej vsechno ví ale doma jede šalvěj:)
for LEITO:ja kdyz začínal tak sem EC metr mel ale ty si proste superpestitel.tak sem teda piš jenom ty.
pak smažu
Vony
Cus lidičky dneska sem přepl na květovou fazi po 17dnech rustu,kytka vali jako zvody tak doufám že zanedlouho bude zas nejaká ta nova fotečka do zbyrky:-)
For Leito:neser se do mě ani do Sejfmena nikdo se tě neprosil abys mě nebo Sejfmena ponižoval.Chtěl jsem jenom poradit a ty si mi stejnak neporadil tak se ani na mou Kytičku nedívej a nepiš tvy sračky sem!!! nikoho to nezajíma(hlavně mě)Jo a pro zajímavost by mě zajímalo jestli když si začínal ty!!!tak si na poprvé měl všechno vychytany že:-)
Vony
Přidavám tři novy fotečky na pokochání ze 3 dne květu....:-)
Vony
5den květu 12/12
Vony
Přidávám foto z 11dne květu 12/12
Hnojeno Algablumem:-)
Vony
Tak co na to říkate není to krasa:-)
Vony
Cau lidi přidávám pár novejch fotek z 18dnu květu 12/12
Vony
:-)
Vony
Cau lidi,davám par novejch foteček na zhlidnutí:-) 26den květu 12/12
Vony
......
Vony
Davam fotky na pokochání od myho hodně dobrýho kamoše:osvětlení 250watu 3kytky,2xNebula,1Meduza,(Hydro) ještě to kvete:-)52den
Vony
Slintejte další foto:-)
Vony
Sledujte to srovnání z tym pulitrem,takovy bych chtěl taky uplně mě tečou sliny,je zazrak co umi přiroda:-)
Vony
A tady je moje kraska v 33dnu květu 12/12
Vony
Cauky davám novy foto ze 39dnu 12/12:-)
Vony
Dalších 5 novejch fotek moji krasky ze 41dnu květu 12/12
Vony
A další fotky ze 41dnu mé krásky:-)
Vony
Uprage vzduchové ventilace ve skříni...před upravou,se o víměnu vzduchu starali dva pc větraky,tědka se o to staraji 4 pc větraky jeden je přítach vzduchu a druhy profukuje pachovy fyltr trřetí je odtach ze skříně a čtvrty ofuk lampy+kytky:-)
Vony
Větráky nejdou ani slišet,coš uplná bomba:-)
Vony
Foto ze 48dnu....
Vony
48den
Vony
Za tu posledni fotku sory dam ihned novou:-)
Vony
oprava poslední fotky:-)
Vony
nove fota..:-)
Vony
Jěště jedna:-)
Vony
54den květu:-)
Rasta_pasta
Zdravím,
jen tak zprvu mi přijde, že pěstební prostor je naprosto nevyužitý!!!
Jinak na 250W jsou šišule celkem pěkný, ale mělo by jich bejt prokletě víc...
Jinak psal jsi zmínku o pachovým filtru , ale v tvých příspěvcích jsem ho nezahlédl... Pokud to není nějaký homemade, tak to jeden 12 cm větrák sotva protáhne (mluvím z vlastní zkušenosti, taktéž je používám a ve spojením s filtrem jsou nedostačující)
Jinak ať se daří ombrééé
Vony
Tak zaprve lampa je 150watu a ne 250watu jak si všici myslite,proč si neprečtete celi grow???vždycky se podivate jenom na konec jak vypadaj palky a zbytek vas nezajíma,Pc větrak tam není jeden ale 4 a zvladaj to nadherne žádny problemy stím zatím nemam:-):-):-)A jinak pěstební prostor je nevyužitej proto že sem nechtěl riskovat že mi to pochcípe,dalši grow uš pojedu 4řezy a somozřejmně v hydru:-):-)Todle je jenom škouška.
Vony
Jo ten pachový filtr je ukazaný před 48dnem jsou tam 3 fotky a natech 2 spodních fotkách to je!!!!!!Jednáse o pruřez v desce 15x25 z obou stran je cerný dirkovaný plech....vysipano aktyvním uhlím....aby se cirkulace vzduchu zvišila přidal jsem ze spodu plechu větrak aby vzduch šel lepe přes aktyvní uhlí a tím semi i snižila teplota na krasnejch 32pres den a 24 noc.vlchkost se pohybuje den 30%-40% noc 40%-50%
Vony
Nové Foto 56den,Kytka se ma ksvětu dostali nový mix hnojek Green Sensation a od Plagronu Tera Bloom....Zatím se tvaří že ji to nijak neublížilo ta změna hnojiva,předtím sem používal od plagronu Alga Bloom na květ,tedka dostavá Tera Bloom(Bio)a vypada to že ji to jenom prospělo:-):-)
čau
nezapomen to pořádně propláchnout i když máš terra bio bloom tak to může připomínat víc asfalt než konopí ;)
aspon mě to tak připadá. plagron neplagron, bio nebio prostě když to hnojim terra bloomem ty paldy voní jako asfalt :rocket: což se mi u poctivých BIO věcí nestane...ale s pořádnym flushingem je to v klidu, nemůžu si jinak stěžovat :beer:
Vony
Tak abych to uved na pravou míru protože tady byl ohlas že Terra Bloom není čisté 100% (Bio) Tak uvedu popis z flašky:Terra Bloom je tekuté,vysoce koncetrované hnojivo na Bio-Minerální bázi určené pro květovou fázi.Terra Bloom byl vyvinut specialně pro pěstování v hlíně a pudních substratech.Zaklad Terra Bloom vychazí z dlouholetych zkušeností Plagronu při vyvoji pudních substratu.Terra Bloom stimuluje prirozenou rovnovahu pudních substratu a napomahá tvorbě mohutneho květenství.Terra Bloom muže být použiván k hnojení všech druhu a typu pudních substratu.Plagron doporucuje používat produkty rady Het Terra concept:-)
Vony
To mám v planu ke konci pořadny flushing at se zbavím pachuti hnojek + pruplach enzimy to by mělo stačit:-)tyden před koncem.
Vony
Další nový foto:-)
mas hrozne fotos skus to vyfotit nak ,,normalne,, nezda se me ze je to moje ssh
Vony
To jsou fotky mobilu nemám tedka funkční fotak,nafotím to večer bude lepší kvalita,a jinak jeto tvuj SSH:-)akorat mi jinak roste(jiné podmínky)
já vim co je napsaný na obalu. ale jak mi vysvětlíš že to po tom smrdí jak asfalt :) teorie je jedna věc a praxe druhá. neříkal sem že to není bio jenom mi to prostě nesedí a znám kvalitnější způsoby
btw - týden podle mě stačit nebude :wink:

jo a jaký pheno té ssh máš vlastně? existuje rychlé (60) a pomalé (120dní květu) pheno
jestli máš to rychlejší (což asi jo) tak bych se bál toho asfaltu :jerk:

asi to chceš ještě hnojit "zázračným Green sensation" co...jesi můžu poradit ser na to žádnej zázrak se konat nebude a pomalu bych přemýšlel o tom flushingu ;)
Vony
V klidu je cas ma to psany 77dni květu takže počítám že to tam nechám aj 85dnu ještě uvidím:-)
muj ssh je zralej za 60 dni plne za 65
Vony
Pod 400 to dozraje dřív a co sem si čet tak to zraje 77dni+ -
Vony
Večerní foto:-)
Vony
tak znovu
Vony
a dalšíííííííííííííííí
Vony
Noční Fota......:-)
Vony
:-)
Vony
57den
Vony
Prosím vás ti co to neví jeto 150Watu Gibsna at mi někdo nepiše 250watu to bych se styděl pod 250watu bych měl jiné bomby:-):-)ale potřebol bych jinou skřinku a nemám ani stejnak misto škoda.-(.-(
Vony
Dnes proveden Flushing kytky.
Vony
Dnes proveden Flushing kytky foto-před..
Vony
Foto po...
.:INDI:.
nazdar počuj ako dlho to maš na kvete?už davaš flushing?není nejak skoro?super silver hase ti može kvitnuť aj 100dnííí zaleží na phene....čiže skus spraviť nejake makro ako to vyzera...
Vony
Ja jenom předběžne Flushing abych tam potom neměl pachut hnojek:-)nechcu kouřit hnojky,chci origynální chutovku:-)
peca999
Hele chlape, sedni si a poradne si precti co je flushing, jinak to vypada v pohode. Kdyz vezmu v uvahu pocatecni problemy s boxem a tim i pozastaveni rustu kytky, mas na neho jeste cas. K+
peca999
-RespectFlowers-
jen k tomu Plagronu, zadnej asfalt nebo neco jinyho jsem z toho nikdy necitil a to jsem mel algu i cocos. nebudes mit chybu nekde jinde?
Vony
Nofe foto ze 60dnu uš se na to těším.
Vony
Nové Foto ze 63 dnu.
Vony
Nové Foto ze 63 dnu+1 Foto Makro:-)
flatboy
čau vypadá to hezky, akorát mi přijde že na 63. den květu to není skoro vůbec pocukrované... možná to jde jen blbě vidět na těch fotkách...
Pampalini
Cau draku,pod stopadinou tezka pohoda,Jen tak dal.
Vony
By:Pampalini-Dík moc za tvuj nazor sem na to hrdy že zrovna ty si mě pochvalil,sleduju tvoje growi a byl jsem docela překvapenej protože tě sleduju tě dlouho a musím uznat že seš fakt velkej machr,proto sem rad že si to zrovna ty kdo mi napsal-Dík moc za tvuj světobornej nazor a hlavně at seti daří chlape:-)
niemand007
na 150dinu je to pěkný, nicméně nezralý.
ještě k tomu flushingu: to jsi to prostě osprchoval??? :D soudě podle toho, že to stojí ve sprcháči.
Vony
To víš že ne:-),jenom sem ji pořadně proplachl vodou s Ph a ezimama abych se zbavil přebytečne pachuti z hnojek a kytce to jenom prospělo:-)
Vony
Pár předposledních fotek 67den.
Vony
Ještě:-)
Vony
Us je skoro zrala.-).-)jak moje ruka pet stehu pracovní uraz:-)
Vony
68den
Vony
68.den.
Vony
ještě jedna.1.
Brdaaak_01
podle čeho soudíš že je už zdralá???moc zralá se mi nezdá
Vony
Začali se uš pěkně zbarvovat pestiky z blizen do krasné bilooranžové barvičky naznak konce květové Fáze a vyvrcholení kytky:-)
Ono
Nechcem machrovať, ale tiež mi nepripadá zrelá a pred chvíľou som chcel napísať, na ako dlho to ešte vidíš. Možno to skresľuje svetlo výbojky, ale aj tak.:)
Vony
Ještě počkám 9 dnu a bude to mít 77dní ale pokud bude nějaký naznak že by ještě chtěla kvest dál tak to tam ještě ponechám nějky čásek.
Vony
Na těch fotkách to nejde právě moc poznat ale uš je krasně zbarvena jemným nadechem do oranžova.....
Vony
70den květu.
Ono
AEROMAN, ty si šéf.:frog: Veru to tak vyzerá, najmä na fotkách v príspevku č. 83 a aj na fotkách z rastu je vidieť, aké má hrubé články listov a nafialovelé rapíky. SSH má od začiatku tenučké články.
Vony
Hmmm zajimaví ale na listu bylo napsaný SSH???Tak co si mam o tom myslet....Dneska přepojeno z 150Watts na 250Watts :-):-)Tak uvidime co se bude dít.
Vony
To zní jako ferová nabídka,moc si to ho važím chlape.
Vony
Takže sem na to koukal a Kali Mist-ma psaný 90dní květu takže je ještě čas,rohodně není kam spěchat!!!!A to je zas dobře když sem dnes přepl na 250Watts aspon se eště trochu nalijou pálky:-):-)
Vony
71den.
Vony
Nové foto 71den po ukončení režimu..
Vony
72den přídana cool tube kvuli teplotě:-)
Vony
Sory za kvalitu fotek spěchám na Majales:-):-)


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma