Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Léčitelství

 
Zlá zpráva pro huliče? Podle americké studie marihuana zvyšuje riziko rakoviny - Klikni zde pro originální téma
OptieX
Opravdu nerad řikám špatný zprávy, ale lepší o tom vědět, než to přehlížet. Podle studie vědců ze spojenejch států dlouhodobé užívání thc zdvojnásobuje riziko, že dostanete rakovinu varlat. Nepříjemná zpráva pro všechny huliče včetně mě. Doteď jenom spekulace o rakovině plic, nebo riziko schizofrenie. Ale když vám marihuana má způsobit zhoubnou rakovinu, amputaci a neplodnost? Docela mi to zkazilo náladu. Jenomže pak jsem přečetl další informace a tak horký to možná nebude. Upřímně, my huliči si vždycky najdem způsob jak to zlehčit, ne? Píšu v bodech:
1. Jde o první studii - spousta studií se nepodaří zopakovat se stejým výsledkem. viz ta rakovina plic.
2. Studii dělali USA vědci - to možná není argument, ale po jejich propagandách typu Reefer Madness jim v tomhle tak úplně nevěřím.
3.Může se to stát jen těžkým huličům.
4 Nejedná se jen tak náhodou o nějakou vzácnější typ rakoviny? Jinak, na wiki jsem našel, že šance pro průměrnýho člověka chytit nějakou rakovinu varlat je 1 ku 250, takže pro huliče 1 ku 125 :-)

Odkazy
http://zdravi.centrum.cz/novinky/20...rozuje-varlata/
Bulvár
http://www.konopijelek.cz/index.php?stranka=archiv

NEDOKONČENO, EDIT :Teď jsem něco našel...v tom posledním odkazu je článek na promarihuanovým serveru, který cituje zprávu a pak tu logiku zprávy přenáší na cucání hašlerek :-). Takže už nemám chuť to postovat, ale kdyz uz jsem to napsal.....: NAPIŠTE CO SI O TOM MYSLÍTE.
no hele , snad si nemyslel ze kourani travy je zdravi. je tam po kokot karcinogenich latek a dalsi kery ani nikdo nezna nebo se nevi co delaj. nejak sem se smiril as tim ze jednou budu nechutne nemocnej, neda se nic delat s moji zivotspravou.
Pflusik
No co, stejně lepší umřít mladej a zhulenej :D
k/-\pr
na rakovinu varlat se prece neumira ne?

-a rakovina plic hulicum prej tolik nehrozi,ze prej je thc proti tomu(us nevim kde sem to sehnal,ale z moji hlavy to neni)
LSD-3D
AMERICKYM STUDIAM netreba verit urcite maju v niecom pravdu vsak vsetko dobre SKODI :( ,ale americke studia poukazuju napr na jedlo ako napr Jedna nozicka klobasy (udenej) je ako keby ste vyfajcili 5 cigariet :) tak toto je uz aj na mna vela
OptieX
k/-\pr: Ne, ale minimálně přijdeš o jeden "hádej kterej" párovej rozmnožovací orgán- to není dobrý
Wladisss27
pfuuu tak to to ma dost zaujalo !! nechcel by som prist o svoje vajcia:D:D pice smejem sa ale keby sa to fakt stane newm... mam v plane mat rodinu deti a necem potom lutovat ze kvoli ganje sa my dojebe zivot...
jufik
Je treba si zajit co nejdriv do sperma banky , nechat tam ulozit svuj vzorek a smele pokurovat dale :D
OptieX
jufik: Musím uznat, že ať je to pravda nebo ne, tohle je nejschůdnější řešení problému.
kokopelo
teď byla taky studije že když jíte moooc vařící polívku nebo pijete mooc vařící nápoje rázem dostanete rakovinu hrtanu. rakovina je v každým jen někdo má tu smůlu že se u něj rozjede.
autobuz
To je furt neco.. vadi tohle, vadi tamto, tohle nedelej to je spatny atd. Kazdej by mel zit podle sveho uvazeni a ne si nechat radit od nejakych studii. ;)
MadEGG
kdyz ti tu kulu nefiknou, tak se ti to muze roznyst.. takze asi tak :)
GhostFace
Musíš si taky uvědomit, že většina tady těch studií je placená americkou vládou, která zastává tvrdou drogovou politiku. Je to jen další způsob jak vyděsit širokou veřejnost.
V knížce konopí pro zdraví je např. uvedeno že vědci na zakázku vlády testovali jestli cannabis poškozuje mozek. Prováděli to tímto způsobem: '' Opice byly nuceny inhalovat po dlouhou dobu obrovská množství cannabisového kouře kyslíkovými aplikátory bez možnosti se nadechnout čerstvého vzduchu.'' Je potom jasný, že mozek byl poškozen v důsledku nedostatku kyslíku.

Existují jiné studie které prokazují, že THC rakovinné bunky naopak zabijí viz. příběh Ricka Simpsona.
mettatron
veci ktery ovlivnujou zdravi je sposta .. napriklad stres. oslabuje imunitu. rakovina je nemoc kde imunitni system hraje zasadni roli. kdyby udelali pruzkum ktery by srovnaval lidi hodne pracujici, snazici se stihnout cim vic tim lip .. vuci lidem kteri radej pracuji o neco mene a zijou zivot s nadhledem a pomalej .. mozna by zjistily ze to jedno taky zpusobuje rakovinu (ktera varianta to bude? :))

samosebou, z to muze vyplivat, ze pokud kouris tak se zbytecne nestresuj .. a budes ziv a zdrav stejne jako jiny :) .. a samosebou, pokud pro svoje zdravi udelas jeste neco vic (pohyb, jidlo, prirododa, bylinky), budes nejspis zdrav lip a dyl nez jiny ..
Hlava
...mhhh to je kravina , raka dostane , kdyz placnu , kazdej 3tí človek , je jedno jestli huli ,ciga , ganju , crack , nemusi hulit nic a dostane raka , to uz vime Xks let , co je na tom za novinu ?? podle toho jak hulim , by mi meli koule upadnout uz pred par lety , takze kdyz sahnu do rozkroku , zjistim ze tento průzkum je tak všeobecnej, ze opravdu je to velice indiviualni ... ,
citace:
Původní příspěvek od GhostFace
Existují jiné studie které prokazují, že THC rakovinné bunky naopak zabijí viz. příběh Ricka Simpsona.
..no o tomhle ani nemluvě ...

..jo a podle mě , jo a přemejšlejte nad tím , jedine co zvíšilo moznost dostat rakovinu , byli jaderne pokusy v 50letech , od te doby se teprve objevila nemoc ,"rakovina" !!! , proč dřive nebyla ??? pátrali jste nekdo nekdy nad timto FAKTEM ??? ...takze hulim nebojim se , howk ,,,,
skewlers
to mas pravdu Hlava po chernobyl falloutu se pres evropu zahrnuju cr nesly radioaktivni mracna ktery svoje nadelaly

dal bych komentovat nechtel protoze plati porad to samy pro hulice - davat si pozor na plice (ty vyzkumy sleduju dost casto na sitech koule bych neresil). hulit tak aby to skodilo co nejmin, samotny zhnuti by melo bejt taky co nejsetrnejsi vyborny je solarni vyuziti, vzit lupu a jit hulit bong pod Slunce. je spousta vychytavek na bonga od rozptylovacu po nasavace koure, chladidla,vibracni nastavce na hitech huleni skuffu nebo pollenu atd.

bus
To by se člověk mohl zbláznit ono je to vetšinou dano geneticky podminenym zpusobem je treba vedet co je vlastne rakovina a jak funguje skrz to koureni tak male schema http://1.bp.blogspot.com/_zhxvLMoSf..._biomarkers.jpg

ale je to individualni dalo by se rict ze zeklad jsou velmi reaktivni castice tzv a casto otrepane volne radikyly ktere z atomarniho hlediska delaji bordel pri cteni a zapisovani a produkci syntez v bunce pres RNA a DNA

ale jak psali dva vyse treba Winston Cherchyll vy mladi mozna ani nevite kdo to byl:)ú zral dene stejky vyzral pulcana wizouru a vykouril kotel doutniku jenom sedel nehybal se a umrel prirozenou smrti nechu placat kolem 90 mozna pre90 let jinak kdo se boji nesmi do lesa, budes sportovat zit zdrave zrat rybiz a na prechode te prejede traktor..:) a hovno z toho..
mettatron
crtekk .. nevim, jestli je to geneticke, dispozice mozna, u genu ale zalezi taky na obalu a vyslednym pusobeni genu, ktery byva variabilni .. primejsi a zajimavejs pricina a souvislost je podle me v roli imunitniho systemu na rakovice. je zasadni. psychika souvisi s imunitnim systemem, je snim provazana .. nedelaly se moc dalsi pokusi, co s cim souvisi ale obecne negativni psychycky stav ma vyrazny vliv na organismus. osobne bych to videl primo ve vedomi a jeho sile a pritomnosti v tele. samosebou, ruzny zdravy veci, bylinky, orechy, syrovy stavy, vybrany syry a ovoce, smetana a tak jsou fajn a ma to taky vliv ale to si kazdy asi budto hleda a zkouma, nebo radej zkouma jakej olej obout do svyho motooru a doma si da parka s hortici, pivko .. i kdyz ja teda proti parkum nic nemam, jen by mohli vic zacit delat i nejaky podobny bezmasy dobroty, jednoduchy .. urcite by se dalo vic nez ted.
Tak jestli nekdo nekdy neco opravdu cetl nb sledoval nejake studie tak semnou urcite bude souhlasit ze THC a jine latky v marihuane ne ze nici rakovinotvorne bunky AE nici bunky ktere by byly vice nachylne ke sklonu mutace a tim padem by se nekontrolovatelne a blaznive zacli mnozit....tak tyto bunky sou USPESNE predem nicene THC este pred jejich zesilenim .... asi tak nejak
Hlava
http://www.webmd.com/lung-cancer/ne...-to-lung-cancer

http://www.washingtonpost.com/wp-dy...2501729_pf.html

http://jcp.sagepub.com/cgi/content/...42/11_suppl/71S

http://www.alternet.org/healthwellness/142121/

http://www.icmag.com/ic/showthread.php?t=134837

..jo tady nejake ty odkazy , nemuzu ale najit , tzv. Jamajskou studii ktera zahrnovala zhruba 50tisic lidi , jeste najdu , cau Hlava
Hlava
citace:
Původní příspěvek od Apartman
Akorát existuje několik druhů rakoviny, která se přenáší pohlavním stykem i orálním sexem, líbáním atd., tak proč by se nedala přenášet kolujícím špekem? :confused:
http://www.21stoleti.cz/view.php?cisloclanku=2008110501
http://zdravi.idnes.cz/oralni-sex-m...8_sexualita_bad
Rakovina je v každém z nás, jen u někoho se rozvine (např. vlivem nějakého oslabení, či nedostatku určité látky), u jiného ne.
Nádor o velikosti mandarinky může mít 13leté dítě a nemusí mít 60letý kuřák tabáku:confused:


..jo uz se tesim az me nakazi špek kterej mi pošle zhulenej tasmánskej čert , to je dobrej vtipek , nevim jestli ten medvidek je hulič ale to sem asi nepatri ....nejsme Greenpeace :p: . A s tim druhym ?? Pisou že zkoumali 100lidi , to je fakt hodne k takovemu zaveru ..., ve finale kdyz si ten clanek prectete 2x zjistite , ze to mužete dostat ALE nemusíte , clanek o nicem , sory muj nazor ....


citace ...
"Přes tyto závěry dodává vedoucí výzkumného týmu, že není důvod k panice: "Rakovina hrtanu a ústní dutiny je relativně vzácná. Naprostá většina lidí, kteří se nakazili orální infekcí HPV, rakovinou neonemocní."

Odborníci také upozorňují, že zatím byla studie provedena na příliš malém vzorku osob a bude zapotřebí jejího opakování, aby bylo možné mluvit o obecně platných závěrech."
Apartman
Jo ale věřim tomu, že je to mimojiné věc infekční a daná geneticky+deprese nebo sugerace mohou negativně ovlivnit, plíce vydrží strašně
...spoustu příkladů starých lidí, kteří kouří tabák v 80 nebo 90ti letech a stále žijí...
Nezbývá než věřit v regeneraci a prevenci založenou na čistých jointech bez tabáku, vaporizaci, pravidelnému přísunu ovoce a zeleniny, zelených a šípkových čajích a chmelových produktech.
Křemík, jenž je obsažen ve chmelových produktech ji zpomaluje, THC také.
Naopak jsem četl, že tabák, když roste na sebe váže hodně špatných věcí ze země např. slabé dávky radiace, hnojí ho fosfáty atd. +finální chem. úprava=zlo
jalala1
Každej živej tvor, ať už člověk nebo rostlina je jedna velká rakovina řízená programem, který lidé nazývají "DNA" (proč asi z jedné buňky vznikne jedinec??). Tento program se v buňkách stále přepisuje a přepisuje a pochopitelně, při jeho složitosti, vznikají "chyby v textu". Tyto chyby se přepisují dál a dál a pochopitelně vznikají další a další, čím je člověk starší. No a jednou už je tento program nepoužitelný a tyto chyby nakonec vedou k sebedestrukci.
Jednoduše řečeno, pokud tě nesejme autobus nebo infarkt, každej se svý rakoviny dožije.
pito112
nazdar kolegovia to s tou rakovinou varlat je to asi tak ked ju mas dostat tak ju dostanes bez ohlad ci hulis alebo nie ja osobne mam troch kamaratov co to mali a ani jeden nehulil dvaja to mali asi tak okolo 20jatky a jedan tak po30jatke vsetci ziju da sa povedat ze bez dalsich problemov dalej akurat bez jedneho vajca.ALE vsetkeho vela skodi a netreba to prehanat.Growu a huleniu zdar.
camisole
rakovinu způsobujou cíga, marihuana sama o sobě opravdu ne, aby jste měli rakovinu díky marihuany, museli by ste kouřit aspon tak 100 speku denne :D a pokuste se o to někdo z vás, hmm? samotný kuřák čistě cigaret umírá na radioaktivně pěstovaném tabáku v amerických plantážích, nemluvně o tom, že cigarety jsou upravovány geneticky, pro lepší chut,kouření a návykovost :) apropó, jakýkoli výzkum o marihuaně pocházející z usa je lež :), nevěřtě těm sračkám.
Priestess
Můj názor je ten, že jakýkoliv výzkum na toto téma je třeba brát s úsměvem.
Dále je třeba znát zadavatele výzkumu...kdo to platil, jaký výsledek studie požadoval, jelikož těmto kriteriím se posléze výzkum přizpůsobuje(vstupními daty, účelová interpretace výsledků, vynecháním faktorů..vždyť to znáte...), aby zadavatel za své peníze dostal co potřebuje.
Mnoho výzkumú s nechtěnými výsledky se nezveřejní, nebo upraví aby vyhovovaly účelu.
Mnoho studií na toto téma bylo provedeno na objednávku a záměrně(hlavně v USA)zkresleno za účelem ovlivnění veřejného mínění, proto je situace taková jaká je...spusta z Vás, co je obeznámena s historií ohledně konopí mi dá za pravdu a na toto téma se dá napsat mnoho stran textů, ale jedna věc je nepříjemná: pokud by vědec v USA přišel s nějakým objevem o prospěšnosti této nádherné rostliny, bude znegován, na další výzkum peníze nedostane...prostě si už ani neškrtne a proto si každý výkumník dobře rozmyslí co uveřejní...atd, atd..:)


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma