Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování

 
posledni tyden pred sklizni... - Klikni zde pro originální téma
krtnik
prave se chystame ukoncit rezim 12/12, palice se nam zdaji ok. Chceme prepnout na 6/18. Zajimalo by nas, co muzeme od zmeny osvitu cekat a co udelat aby se vynos maximalizoval. Uvitame, pokud nam sdelite vase zkusenosti. Diky
techyes
ja sem takhle s osvetlenim experimentoval u svy 1. sklizne s w.widow.

nekde sem si precet,ze je doporuceno v poslednich dvou tydnech slecnam vubec nesvitit. to se mi nezdalo, tak sem jim na tejden nechal taky aspon tech 6 hodin svetla. kytky nevypadaly,ze by trpely, jen zacali trochu zloutnout listy (ale to je snad logicky,kdyz je malo "slunce") a palicky naopak pekne houstly a vrchni palice se zacaly jeste vytahovat do vejsky a tvorit novy svetly blizny.

pokracoval sem s pokusem a po tom tejdnu jim vypnul svetlo uplne. nechal sem je tak asi 4 dny. palice se uz nezvetsovaly jen houstly. pak sem to cvaknul zpatky na 6/18 a po dvou dnech se zase objevily novy blizny a palicky nabiraly na objemu. pak uz sem to nevydrzel a sklidil - sice mely slecny vsechny listy zluty, ale palice byly tvrdy jako kamen a velky jako dlan.

mrkni se dole na obrazky
tahua
No to jsi jim moc neporadil...:D..páč voni chtěj svítit jenom 6 hodin a né 18 jako v růstu.
To neva...snaha se cení :)
oton
jo jo snarku víc na to čum a míň hul :) :) :) šlo o cyklus 6/18
tahua
to snark : Však mi ti to odpouštíme, mi tě máme rádi :)
krtnik
Thanx, lidi. Myslim, ze to zkusime jak radi Techyes k+. Diky i tobe, Snarku, snaha se ceni k+. Jinak, fotky uz snad brzo budou, takze to uvidite v plny krase. Jakekoliv dalsi rady vitame.
kako
to: Snark
Znamena to teda, ze jedes az do konce na 12/12 :confused: ? Mam dojem, ze sem tady na nejakym threadu cetl, ze snizeni osvitu ve finalni fazi je na zrani dobry.
Mate nekdo zkusenosti s necim podobnym co popisuje Techyes? Nebo nejakou jinou, originalni a zarucenou metodu?
techyes
nejsem sice zadnej prirodovedec (ale spis prirodomilenec), ani nectu chytry knizky o huleni (jen grower), ale ty informace o uplnym preruseni sviceni sem nasal primo z terracava.com a prisly mi logicky - pokud rostlince prestaneme ke konci kvetni faze dodavat svetlo nebo ji nejakym jinym zpusobem zneprijemnime zivot, tak se kyti zacne venovat jedine veci - zachovani druhu a predani zivota dal (jako kazda jina kvetina nebo tvor). vsechnu svou zbylou energii,ktera ji koluje v tele, tedy pouzije na vyvin sveho rozmnozovaciho ustroji - v pripade samici kvetiny na palicky.

je to jen ma teorie ze zivota konopne rostlinky, ale v mem pripade celkem zafungovala - na mou prvni urodu ww nedam dopustit - budis ji me plicni sklipky lehke.

snarku: mel bys to zkusit, neboj se novych a neznamych veci.

Peace.
Dlabi
Nekdo dava tzv. svetelny sok to je svetlo 48 v kuse.
kdys zkratis periodu na sest odin svetla tim urychlujes dozravani kytek proto kytky rychleji dozrajouýu ale pokud nespecas das svetelny sok a vytvori se ti nove blizny pak das zpet 12/12 a dozravas dal nebo muzes dat tech 6/18 a dozrava ti to rychleji ale nedokazu rict co je nejlepsi chce to fakt experimentovat a vychytat sio nejlepsi (svůj) system

tak at vam to roste

CAU DLABI


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma