Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Životní Styl > Kuřárna

 
Hulení a plavání.... - Klikni zde pro originální téma
gizmo
To by mě zajímalo, co si o tom myslíte... my sme se včera s kámošema pěkně vyduněli a paxme valili na krytej bazén si zaskákat a zaplavat... super je, že je tam i fotbálek, takže se tam člověk fakt nenudí. Hodně lidí mi říká, že by se zhulení utopili, ale to není pravda... já chodím plavat často vyhulenej a je to absolutně super... akorát to s tím plaváním nesmíte moc přehánět, jinak se to těžko rozdejchává... Tak co vy na to???
MR.GRASS
Tak to já nejradši plavu na zahradě ve výřivce, bubláto tryskátom ktomu pivečko nebo vínečko no prostě super.......
gogolisko
Plavání na kryťáku je docela mazec, my jsem jednoho času chodili každou nedeli poradne vykureni a vzdycky jsem uplaval pod vodou tak dvakrat vic nez nezhuleny-zajimavy jev. Plavání zdar.
oton
já když sem zhulenej, tak se válim u břehu v mělký vodě jako hroch :) dneska jedu na chatu tak, že joint a rybníček to jistí!!

bude to muj poslední z loňský sklizně, tak doufám, že si ho užiju :) a pak nastane dlouhá doba půstu až do září :(
Jirka P.
loni sem s kamosema byl ve spanelsku v jedny maly vesnici a byl tam i bazen, tak sme si jednoho krasneho dne zhulili zobaky a sli si zaplavat a delat picoviny . . . bylo to naprosto skvely akorat lidi okolo asi nestihali(ale moc jich tam nebylo) . . .
kjegel
Naprosto skvely je zhuleney koupani v noci. Nebo za deste. Jen si musi clovek davat pozor na zachvaty smichu, to uz potom prinejmensim hrozi velky napiti :)
drinker hulič
hele co treba thread Huleni a plazeni, nebo huleni a metani kozelcu? :o

jinak tohle jsem nezkousel, ale bude leto a to se co?
acid.hack
tak to já znám kámoša ktezej šel se s holkou skalil a šli plavat u prostřed rybníka je chytla taková smavá:-)), že se FAKT málem utopili. Představ si jak se směješ na plný koule u prostřed rybníka.
lokijokinnen
my kdyz sme se s kamarady zhulili a chteli jit plawat, tak sme po par tempech zjistili, ze to dost nejde .... plice nestihali

JO JINA je kdyz makate tak hodku treba w bazenu a pak date speka - to z was newyjde ani kour a do krwe to de behem milisekund - to je najezd

C U at PODOLI :-)


mariman
to Gizmo!
Zhulit se a blbnout ve vodě, to je masakr!!! tělo je tak lehký, vždycky se rochním, potápím, plivu vodu jak velryba a blbnu jak tuleň, jediná nevýhoda je, že se někdy zhulenej rychle unavím a moc toho nenaplavu, ale je to masakrrrrrr!!! :)
vajce007
No to ja miluju zhulit se a jit do baziku...i k rybiku nebo na prehradu...V baziku se snazim celou dobu plavat a to je mazec, jak clovek plave s brejlema a na dne se lame svetlo pres ty vlnky...strasne vzdycky ulitnu uplne jinam...Ne,ze jindy by se mi to nestavalo :-) ale v ty vode je to uplne neco jinyho...A po hodce vyjdu z baziku a pomalu ani nevim, ze sem byl zhulenej...No a u prehrady je to vzdy o totalnim blbnuti a smichu...
Hicks
Jojo, byl sem tam Gizmo s tebou tak není co dodat...
Jenom mě pěkně sere, že sem to projel ve fotbálku (jestli si pamatuju tak 4 : 0).

Plavat a hrát stolní fotbálek vyduněnej je nářez, ve fotbálku ten míček vždycky jede tak půl hodiny přes stůl, všichni na něj čumijou, každej se snaží ho sejmout, nic a nic, no a pak je gól... (za to že sem prohrál, může Bíbák, vůbec to netuší v attaku :-( )...
gizmo
To není bazén v Praze. Já sem z Třebíče. Je fakt, že my tady taky nemáme žádnej pořádnej krytej bazén, ve kterým by byl pořádnej skokan. Takže skáčem akorát v létě z pětky na plovárně a to je teda hustota.

Myslím si ale, že v Praze je určitě nějakej aquapark, ve kterým sou i pořádný jumpy...


...jinak sorry, že píšu do tohoto threadu po tak dlouhý době, ale já sem na něj úplně zapomněl :-)))
nobody4
Myslim, že koupání na kaschi je bezva. Máme vymyšlenej způsob kouření/plavání. Vím, že je to už úchylárna, ale proč né. Při hulení u vody (na molu) si vyčkáte na chvíli, kdy brko akorát tak výjde na posledního prda pro každýho. Nádech (prda) a skok do vody. Pod hladinou vyfouknete a vyplavete. Na hladině se objeví kouřový obláčky.
Nevim jak vy, ale já jsem ve vodě vždycky jak střízlivej. Zhulenost najíždí, vždycky až po vylezení na břeh. Když se do vás opře to sluníčko a vy cítíte, jak se blahodárný pocit rozleje po celým těle. N4
P.S. : Doufám, že budou odezvy typu: To už je móóc nebo co když se někomu něco stane....... Nestane dělá se to jen na známých místech!!!!!!!!! bez možnosti úrazu. Jinak každej musí vědět jak na tom je a co si může dovolit!!!!!!!!!!
drew
Jo,jo plavání a hulení patří v létě prostě k sobě.
Nejlepší jsou různý skluzavky a tobogány.Onehdy jsem byl v kempu,sedíme v hospodě a někdo plácnul něco o tobogánu.Takže se zvedlo asi deset totálně vypálenejch lidí a vyrazilo na tobogán.Fakt skvělej zážitek (připadal jsem si jako nějakej letec kamikaze)
Chozé
ja sem byl na bazene kde byl kryt i otevrenej a navic:(fcuk mazec)vyrivy vanicky(teplota 30 stupnu),tobogan,potok,masazni bazen atd....
fcuk dost husty-jako maly decka.
karmu fshem
_________________________
free your mind

cus Chozé
Tim
Opravdu neni nic lepsiho jsem zatim nenasel, nez si pekne zahulit na plazi a divat se na vlny. Pak k se do bourlivych vod potopit a ruzne tam skakat.:)
Uz jste nekdy zkouseli bodysurfing? Je to nadhera.
A coz teprve pockat az na pravo zapadne slunce a vlevo zacne vychazet mdry mesic. :D V tu dobu bych tam nejradsi jen tak sedel a cumel na tu nadheru.
Nikdo nikde...krupavy pisek jak snih pode mnou...mesic nademnou.....
mata
Tak to my máme vychytaný takový koupaliště, kde je dlouhej hladkej svah k vodě. Přitáhneme si s sebou takový ty veliký gumový kola, případně duše z traktoru, spálíme brčko, nasedneme do těch kol a dáváme závody, kdo se dřív skutálí z tý stráně do vody... A když úplně na hadry děláš kotrmelce v tom kolu, to je prostě mazec...!:bounce:
gizmo
Jo chlape, já sem chtěl tohle léto vyzkoušet to, že si dá člověk prdíka a pak skočí z pětky do vody a tam to vyfoukne, ale pak sem se nad tím zamyslel a ty děcka co tam skáčou by ze mě byli asi celkem vyvalený a někomu by se mohlo zdát, že mám nepříznivý vliv na jejich výchovu :-)) Takže to musím nechat až na příští rok..

2 Mata: jo tak to je hukot, tohle jsem nikdy nezkoušel, ale šel bych do toho. Když sem viděl maníky, jak tohle provozovali, tak sem si říkal, že to taky musím někdy testnout... nevím ale, jestli bych se pak neutopil, protože bych asi těžko potom tipoval kde je dno a kde hladina :-)))
Blondacek
Vim ze je to trochu offtopic ale stejne - v TV byl naky film o potapecich jak zadrzej dech na 5 minut .. ze je to otazka vule nebo co.
Predstavte si potapece 5 minut pod hladinou s kourem v plicich a jak mu to najizdi... po 5 minutach se vynori a vyfoukne. Psycho myslenka co ;)
steve
huh dídk za tip :)
Dejva
jojojo plavani zhulenej je supr dobry je taky potapeni to si pripadam jak ve vesmiru :D:D:D
gizmo
No ja kazdej rok absolvuju drsnou dovolenou s otce a se segrou v chorvatsku a vetsinou to probiha tak, ze si na tejden vypnu mozek a jenom se opaluju... proste pohodicka. Tento rok si tam ale vezmu poradnej pakl huleni a budu se tam zhulovat a zhulovat a cumet :D, uz se na to uplne tesim....
Ladunkaaa
My sme se v zimě jen tak s kamoškou vodhulili a šli sme na krytej za boby. Celou dobu sme se strašně chlámaly a plavaly trochu mimo dost mimo schválně proti pruhům totálně někam na druhou stranu a naráželi sme při tom do lidí fakt zábava dlouho sem se tak nezasmála pápá
Bungee
jo plavat zhulenej je dobry ale kldyz sem to poprve zkusil tak sem se skoro utopil, no ale pak sem si zvykl. Nejlepsi je stejne neplavat a jenom sedet v nejake nehluboke teple vode (ta vyrivka musi byt super, to bych chtel zkusit)
...plavani a huleni je basta,ale co neni,ze?Kor,kdyz je clovek pekne zmastenej.Jednou jsme zkouseli chodit po dne.Je to prdel,potopis se,vyfouknes vzduch a padas ke dnu.Dopadnes jako kdyz dosedas na Mesic nebo tak neco,jako ve stavu beztize.Pak muzes zkusit par kroku....na kolik Ti zbyde vule,protoze plice jsou zoufale prazdny!!!Hlavne,mit silu na to dostat se ven.Kamos k tomu prohlasil:Vy pitomci,vite co tady delame?"!Zkousime se utopit!!!
Luca
Chtěla sem napsat vo zahulení na krytáku za boby, ale už mě někdo předběh!!!! :) byla to fakt haluz... na léto jedu makat do Vranova a v dnehc volna budu chodit na pláž, koupat se a hulit s kámošema a s Tomem a bude to prostě krutý!!! a hlavně už se strašně těším na srpen!!!!
Ladunkaaa
Jo to tam přijedu já a budem se zhulený koupat spolu... Už se taky hrozně těšíííííííím!!!!
i...myself
pohodicka jak svina!!!
byl sem na krytem bazenu a tam sme se potapeli a blbli... nechapal sem tu krasu jak se to světlo pod hladinou lame a blysti... ale malem sem se zapoměl vynořit... stim zadržovanim dechu s kouřem v plicích to musi byt pohoda... zkusim...
Mazz
jojo je to super, jednou jsem se zkusil zhulenej potapet a totalne jsem stratil preled kde je co, pri vynorovani jsem se vynoril uplne nekde jinde nez bych chtel:) a na to zadrzovani dechu davejte vazen pozor jednou sje mse pristihl jak jsem se male utopil ve vane, zhulenej jsem se ponoril a byl sem tam strasne dlouho, pote jsem prestal citit potrebu dychat, zadny nutkani se nadechnout, a pak sem is uvedomil ze skoro nevidim, jsem divne ospalej(spis jsem skoro spal) a tak jsem se v soku vynoril, kdyz jsem si uvedomil, ze jsem se malem utopil a omdlel...
Omlouvam se za chyby ale pisu to ve spechu...takze vode zdar:)
blek
:Mazz
Ja když sem zhulenej ve vaně tak se mi to pod vodou stává taky, jako že uplně ztratim potřebu se nadechnout začínám tak nějak usínat.Zajímalo by mě jestli se tělo nějak spontáně nadechne nebo jestli se dá takhle fakt vytuhnout a utopit.Sam to zkoušet nechci.
Balim brko a du plavat je to príma.(do vany)
brumla
miluju. prazdniny cele takhle stravene, kazdy den rano ke splavu, prdika a hup do studene reky, ale skvele protahnuti, zacalo to nenapadne a stal se z toho ritual :) voda je proste zivel a zhuleny plavat je uplne nejlepsi
ujizdim si na pocitech na tom jak su lehky
a skoky a jine ptakovinky vsak to znate
a po prazdninach uz jen do bazenu ale to neni ono tak sem prestal potom i tam .. uz se tesim zase na teplo :)
šapša
S klukama z práce jsme před lety chodili na bazén a dali brčko dvě pivka a to se to plavalo a hlavně jezdilo na tobogánu udělal se vláček a o srandu bylo postráno :banana:
zkus se vypálit někde v létě u rybníka a pak si ze dna seber nějakej velkej kámen a přitáhni se k němu pod vodu a užívej si ten novej vesmír, je to takovej mazec pod tou vodou že se ti nebude chtít už nikdy nahoru. :D


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma