Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Nemoci Rostlin a Problémy

 
předčasné kvetení - Klikni zde pro originální téma
pecar
Zdravím,

měl jsem krásnou matku White Russian. Byla společně s dalšíma dvěma matkama (Shiva shanti) v jedné matkárně. Světlo 250w sodík perioda prodloužená na 19/5.
Jediná matka bílé rusko začala sama od sebe nakvétat a nešlo to zastavit. Hnojil sem jen na růst,zastřihával sem květy a jak sem již napsal dokonce sem prodloužil periodu,ale stále nic. Jinak taky mě napadlo že ten sodík mohl mít vliv,ale to by zas měl vliv na všechny matky v matkárně. Každopádně zkusím i vyměnit sodík za metlu.
Teď už je ale pozdě,protože vykvetla,ale chtěl bych se tomu vyhnout do budoucna. Pokud máte někdo zkušenosti se stejným problémem,prosím poraďtě. Ale pokud to byla jen nějaká mutace tak stím nenadělá nikdo nic a kytička si prostě poroste ja bude chtít.
Dík za cenné rady
Janxu
mohla zacit kvest z nakyho stresu jako velky vykyvy teplot, spatny ph nebo spatnym hnojenim
Lukyn
spíš geny, autoflowering

kyticky ukazou pohavi i na rustove periode tak po dvou mesicich.. ale vetsinou ne...
a jestli ti kvetla dal na rustovy periode tak asi geny..
souhlasím s lukynem,spíš to bude autofloweringem
pecar
Dík za potvrzení mé teorie, tak nějak sem tušil že to nebude moc podmínkama,protože mají holky to co jim prospívá. Nicméně měl sem krátkodobější problem (2 dny) kdy bylo v pěstírně přes noc 6 stupňů,ale to se vyřešilo. Ale je možné pokud bylo rusko trošičku víc náchylnější než shiva,tak to nevydrželo,rozklepalo se a začalo kvést.
též by to mohlo být i tím stresem z malé teploty
Cau plne souhlasim s Lukynem.Moje matky Sensi skunk ,hash plant taky zacaly nakvetat.Chvily mi trvalo co stim ,ale napadlo me to same jako Lukyna.Moje matky mely 14 mesicu a nakvetaly porad ,porad nedalo se to zastavit tak sem zacal otrhavat bile chloupky i ze zarodkem a vse bylo ok.Matka zustala matka ,klony zutaly po matce holky zadnej vliv to nema jen otrhavat bile chloupky a hnojit vice nez mene.Moje matky zacaly nakvetat v 9 tydnu a trvalo to snema 14 mesicu.Ukazovala mi jen, ze je to kus hezke zeny ;-).Taky jsem kolikrat pocital stim ze s klonu mohou byt hermie, blbost pokazde to byly krasne klony holky,Tak zadnej zmatek otrhavat chloupky a hnojit.Me se to stalo kdyz moje matky jely 24 svetlo nonstop.Bez problemu. Tohle neni vymysl ale osobni zkusenost. Peace


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma