Grower.cz ~ Pěstování MarihuanyGrower.cz ~ MarihuanaGrower.cz ~ Pěstování Marihuany
Grower.cz Grower.cz Archív > Pěstování > Indoor Pěstování > Mikropěstování

 
Prvotina 100W - Lampoň - Klikni zde pro originální téma
Lampa
Zdravím
Tak po delší době a a pěstování venku (pěstování pro ty co neradi sázej ale rádi sklízej) sem se pustil taky do menšího domácího boxu.
Jedná se o starpu skříň která prošla mírnou restaurací ( polepení dvířek tapetou aby zapadla do místnosti)

Rozměry boxu - 38x41x90 (HxŠxV)
Vylepení vnitřku - bílá grow fólie
stínítko - hobby 40x40
slunce - 100W sonT
Odtah - 12V PC větrák 80mm (zabudovát do potrubý)
Ofuk - 12V 120mm větrák
Pachový filtr - domácí produkce viz fotka
květníky - d13 pak dám hranaté 15x15
substrát - pro pelargonie a přídavkem perlitu
hnojivo - na růst nic, na květ plagron bloom

Osazenstvo (řezy) - 2x AK-47 2x shiva shanti - za které děkuju jednomu z členů.

Ventilátory byly původně plánované jiné. Odtah měl být 220V 15W bohužel rámus mě ho nedovolil použít, no a na ufuk mám koupený klipsňák 15cm, ten se nakonec do boxu prostě nevešel.
Jinak teplota je prozatím na 27°C a vlhkost na 36%
Zítra dám na rostlinky malé fólijáčky pro zvětšení vlhkosti.


Tak a teď abych moc nekecal :) přihodím fotky z dneška.
PS: Rád uslyším nějakou kritiku (krom větráků s nima nic nenadělám)
Lampa
Tak sem tu s dalším menším fotoupdatem.

Na první fotce je posádka, v popředí zatím nejlíp rozrostlý řízek.
Na druhé pak jeho detail :)
Třetí foto je ubastlená síťka na scrog, laťe sehnané v železářství 15x15.
Na výplet sem použil plastový motouz, oka sítě cca 30x30.

Včera sem rostlinky zaštípnul a už čekám na větvičky :)
Jinak špejle co sou vidět na první fotce sou jinak překryté PE pytlíkem.
Večer a ráno rostlinky stříkám rozprašovačem vodou
Teplota se drží mezi 28-30°C vlhkost v pytlíkách bohužel nezměřím.

Tak a těď ty slíbený fotky, ikdyž zatím moc co fotit není.
Lampa
další
Lampa
další2
máš to pěkný ale ten pc větrák ten pacháč nemůže protáhnout
Lampa
Zdravím tě :) konečně někdo napsal :)

S tím pacháčem se pleteš, vrstvu uhlí sem dal jen cca 20mm širokou.
přo položení dlaně na filtr je za chodu cítit jak saje vzduch a když u něj škrtnu, hezky kouř vtáhne. Je nse trochu bojím jestli to bude stíhat filtrovat aroma až to začne kvést.
Lampa
Tak a sem tu s další aktualizací :)
K dnešku se kyti 7 dní opalujou :) Konečně začaly vyrážet boční větvičky, už sem si myslel že sem je zastřihl nějak špatně .. hrozně se zasekly.
Krom jedné opožděné AK se drží na růstu +- stejně.

Jen se zeptám, nevíte proč mě od lístku co byl na řízku odstřižen zhnědla vyrůstající větvička ? Asi před třemi dny sem odstřihl starý list z řízku a o den později výhonek zase zhnědl a pak uschl :(

Přihodím zase pár fotek jak se jim daří :)
První 2 foto sou shiva shanti další 2 pak AK47 a poslední fotka orosené rostlinky postřikovačem.

Jo ještě dodám že folijáčky z PE pytlíků a špejlí nahradily uřezaná dna z 2l pet lahví, bohužel (bohudík) kyti už sou na šířku tak velké že budu muset vymyslet zase něco většího než petky.
Lampa
Tak a tady je druhá shiha vhanti
Lampa
teď AK
Lampa
No a opožděné druhé AK :( snad ty 3 holky dožene.
Lampa
Lehce stříklé odstátou vodou, pak nasazené folijáčky z petek .. ty sem nefotil ale hezky sou pak zevnitř orosené :)
Lampa
Tak a je tu 10 den růstu na 18/6. Kytičky rostou jako z vody :) dokonce to vypadá že i ten poslední opozdilec začal růst.
Jinak na rostlinky byl nainstalován malý folijáček, bohužel teplota se vněm vyšplhala na 37°C takže byl hned odstaven.
Nakonec sem vlhkost vyřešil kelimkem s vodou v kterém je kus hadry vystrčený ven špejlema, vzniká tak něco jako obří houba nasáklá vodou.
Vlhkost se tak drží kolem 40%, vím není to moc ale lepší než uplný sucho :)
Jinak přikládám fotky z dneška hezky na dením světle.

Edit: Jo ještě doplním, květníky sou průměru 13cm .. to jen pro porovnání velikosti.
Lampa
další
Lampa
do třetice
Lampa
No a nakonec jako vždy náš opozdilec :)
Greenhouse
Čus máš to dobře postavený taky zrovna stavim skříň a ta tvoje vypadá fakt hodně v pohodě když tam časem hodíž větší lampu tak to bude ještě lepší!!!hodně zdaru při pěstování a po sklizni dobré chutnání:D

GH
Lampa
Nazdárek
Sem rád že se boxík líbí :) už teď mám ale v hlavě 1000 nápadů jak to do příště zlepšit. Hlavně ty dvířka, jak je skříň stará a už trochu rozklížená nejdou dvířka dovírat a tak před něma musí bejt težkej kus železa jako závaží :)
Jinak děkuju všem za K+ka :) už sem to chtěl zabalit že si tu stejně píšu sám pro sebe a nikdo na to nekouká , pak jen tak mrknu na karmu a zjišťuju že je tomu naopak :)
Další fotečky přihodím až v sobotu, bude aspoň víc znát ten rozdíl :)
Zdraví Lampoň
Lampa
15 den 18/6
Zdravím
Tak sem tu s dalším fotoupdatem jak se holkám daří.
Bohužel sem to včera nestihl (byl sem doma jen chvíli dopoledne).
Včera proběhla menší změna ve skříni, teplota se ze záhadných důvodu začala držet na 31°C takže do stínítka putoval další malý PC větráček co odtahuje teplo od výbojky do horní části boxu (tam ho odsává pacháč).
Teplota tak klesla na krásných 26-27°C :) změnu vlhkosti už bohužel nezjistím, domácí vlhkoměr sem musel vrátit a přez víkend jiný nekoupím.

Včera když sem harašil s elektrem se mě ale povedla hrubá chyba :( po odpojení veškere elektroniky sem jí pak zapoměl zapnout, holky tak přišly o celích 5h světla :( doufám že to nebue mět nějaký špatný vliv a nevyrostou mě znich hermoušci.

Jinak dnes sem do květníku dosypal hlínu, zaléváním se dost slehla.
Chci se optat , má ubec cenu rostlinky přesdazovat do připravených větších květináčů? (z průměru 13 do hranatých 15x15 ? rostliny nepoženu nijak vysoko (box je vysoký pouhých 90cm)

Jo ještě poslední věc co mě napadla :) jedna shiva byla podruhé zastřižena, narozdíl od ostatních se hrozně táhla a musel sem kvuli ní zvedat slunko.

Jinak co si myslíte o hnojení rostlinek v tomhle stádiu ? Nerad bych si je spálil, listy až na pár vyjímek mají zdravé. Na druhou stranu bych jim rád dopřál a hlavně je trochu urychlil :) v plánu sem měl že je po 14 dnech od zasazení přepu, nakonec ztoho budou asi 3 týdny.

Tak to je asi vše, jen už přihodím fotky :)
Lampa
Další paní na holení :D
Lampa
:)
Lampa
Tak a tady je opožděná paní Kalašniková, na ní je pokrok asi nejvíc znát :) bude mět asi jen 3 hlavní větve, zaštipovat jí už nebudu akírát bych jí zase zbrzdil .. bude tedy spíš do počtu. i tak mám ale radost že se rozjela a nemusela z kola ven.
Lampa
Tak a poslední fotka je jak vypadaj když sou hezky u sebe :)
Celou dobu mě přišlo že od minula ubec nevyrostly :) teda jen do doby než sem si na kompu porovnal fotky :)
Apartman
Myslim, že to nemá cenu přesazovat do větších o 2cm, zkus rybí emulzi od Plagronu-na růst, smrdí jak stará ryba ale fuguje
Lampa
Děkuju za odpověď.
I tak ale nemužeš brát že to sou jen 2cm, ty co mám sou kulaté 13cm a ty druhé sou hranaté 15x15 takže obsahově sou odost větší.
de mě taky oto jestli přesazením nějak nezbrzdím na nějakou dobu růst.
Apartman
jasný ale tím přesazení se to obvykle spozdí o 2-5dnů i když větší kytičky před květem samozřejmě snáší přesazení líp a nemusí to být znát ale je blbost přesadit a hned změnit periodu-mělo by být mezi tím alespoň týden nebo 10dnů aby to mělo efekt a kořeny troch expandovaly, a tak využily všechen prosor navíc
Lampa
Nechám je tedy v těhlech kulatech, oto víc sice pak budu muset zalívat a i hnojit, ale to nějak překousnu :)
škoda jen že sem s tím nepočítal dopředu a nedal tam pátou rostlinku :)
rozhodne bych to nechal tak a přiště na to pamatuj ma se co nejmin presazovat a ty uz je budes prepinat na květ je to fakt pozdě přeju dobrou sklizen
Lampa
No já bych normálně ani nepřesazoval, někde tu ale bylo napsáno že je vhodné rostlinku nechat zezačátku vyrůstat v menším květníku.
No a přesazovat třeba po týnu nemá žádný smysl, kořínky by nevyužily ani ten malý květník.
Příště zasadím do vězšího, ikdyž čím sem tu na G déle mě víc láká nějaký hydro :)
SMOKER
citace:
Původní příspěvek od Apartman
jasný ale tím přesazení se to obvykle spozdí o 2-5dnů i když větší kytičky před květem samozřejmě snáší přesazení líp a nemusí to být znát ale je blbost přesadit a hned změnit periodu-mělo by být mezi tím alespoň týden nebo 10dnů aby to mělo efekt a kořeny troch expandovaly, a tak využily všechen prosor navíc


Apartman:hmm neviem odkial mas tuto informaciu ale ja by som ju nebral priliz vazne, osobne som presadzoval pred kvetom z 3,5l do 6,5L kvetinacov a hned druhy alebo treti den som to prepol na kvet ... a ver mi ze korene pekne prerastli celym substratom behom par dni a nemyslim si ze by to malo nejaky negativny vplyv, skor naopak... ked presadzujes s citom a rastlina pritom nejako vyrazne neutrpi tak to pre nu nieje az tak velky stres a jej rast by to spomalit nemalo... ak sa mylim rad sa necham poucit, ak mas toto svoje tvrdenie ako dokazat ;)

Lampa: Moc sa neriad nazormi ludi ktory su tu par tyzdnov a maju potrebu kazdemu radit aj ked sa mi nedokazali ze vedia pestovat. Podla mna ked to opatrne presadis do vacsich kvetinacov aj ked budu mat iba o liter vacsi objem tak im rozhodne neuskodis ... riad sa hlavne vlastnym rozumom doplnenym o skusenosti ludi co uz nieco podobne pestovali (treba prebehnut thready ludi s podobnymi growmi), a nie nazormy ludi ktory ti poradia vec ktoru ani samy neskusali. A ak nemas istotu tak radsej neexperimentuj alebo sa porad z niekym kdo uz ma nejake tie growy za sebou, je tu vela skusenych a ochotnych ludi co dobre poradia len ich treba vyhladat a ozvat sa im z konkretnou otazkou pretoze sa tu uz hormadia nic nehovoriace thready a ludia stracaju zaujem ked ich rady padaju na neurodnu podu;) vela stastia s growom a nech sa ti dari ... :smoker:
Lampa
Nazdárek
Tak a je tu sobota a tím pádem i další fotoupdate.
Fotky sou sice ze včerejšího večera (20 den růstu) ale to by nemělo vadit.

Takže nad rostlinky už byla nainstalována síť, přímo na síti se drží teplota 29°C slunko pujde za chvilku o něco víš, čekám na menší AKčka až trochu dorostou.

Jen se chci zeptat, je už vhodná doba pro přepnutí ? Shiva S. se vpodstatě dotýká sítě (alespoň tím co jí zbylo .. bohužel sem matlla a zlomil sem jednu z hlavních haluzí)
Taky se na listech u Shiva S. začly oběvovat hnědozelené fleky ve středech listů, přikládám to nadměrnému zalití (na rozdíl od ostatních velmi málo pije)

Jinak tady su slibené fotečky :) jen doufám že se to po přepnutí ještě hezky rozkošatí a síť to pořdně proroste.

PS: slunko vyjde v 18:00 takže pokud mám přepnout, dejte vědět o něco dřív :)
Lampa
Nazdárek
Tak a je tu sobota a tím pádem i další fotoupdate.
Fotky sou sice ze včerejšího večera (20 den růstu) ale to by nemělo vadit.

Takže nad rostlinky už byla nainstalována síť, přímo na síti se drží teplota 29°C slunko pujde za chvilku o něco víš, čekám na menší AKčka až trochu dorostou.

Jen se chci zeptat, je už vhodná doba pro přepnutí ? Shiva S. se vpodstatě dotýká sítě (alespoň tím co jí zbylo .. bohužel sem matlla a zlomil sem jednu z hlavních haluzí)
Taky se na listech u Shiva S. začly oběvovat hnědozelené fleky ve středech listů, přikládám to nadměrnému zalití (na rozdíl od ostatních velmi málo pije)

Jinak tady su slibené fotečky :) jen doufám že se to po přepnutí ještě hezky rozkošatí a síť to pořdně proroste.

PS: slunko vyjde v 18:00 takže pokud mám přepnout, dejte vědět o něco dřív :)

PSS: Na první fotce je opožděné AK .. už to na něm není ano moc vidět :), oto huř vypadá Shiva S.
Lampa
Tak a tady od začátku nejkošatější AK .. teď už trochu pozadu a menšího vzrůstu.
Lampa
No a tady shiva s. z které se nakonec vyklubalo taky AK .. alespoň podle vzhledu.
Lampa
No a nakonec shiva s. s chybějící haluzkou a divně vytahaná. Listům dala zabrat zálivka ale to už sem psal nazačátku
Lampa
No a teď z jiného soudku, celý chuml naráz.
Lampa
No a na konec třešnička na dortu a to je foto boxíku s instalovanou sítí.
Lampa
12/12 8 den

Tak, den se sešel s dnem a je tu další týden :D a i další update fotek a poznatků z prvního growu.

Vemu to od začátku:

Listy které sem si myslel že jsou přelité chytly bohužel plíseň. Doteď nevím co bylo příčinou, rostlinky sou ofukované 12cm větráčkem a vlhkost se díky absenci zvlhčovačky nedrží nijak vysoko. Každopádně listy s plísní byly otrhány a vše bylo 3x postříkáno dithanem proti plísni. Plíseň je naštěstí zažehnána, jen shiva s. to odnesla už tak chabá rostlinka přišla vpodstatě o všechny spodní listy.

Ve středu sem poprvé hnojil plagron alga bloom. Nečekal sem co to s rostlinkama provede. Dal sem množství předepsané na obalu. Druhý den sem se nestačil divit :D rostlinky které se ještě nedotýkaly sítě najednou měly špičky skoro u ní, možná rostlinka trpěla nedostatkem živin a proto takhle vystřelila.

Od té doby se nedělo nic moc, asi jen že sem protrhal spodní malé haluzky co by už síto nedorostly, Jinak 2x deně osazenstvo kontroluju a zastrkávám nezbedný vršky pod síť. Zalívám 1 za 3 dny a vypadá to že rostlinky přelitím netrpí. Vždy je substrát skoro suchý.

Jinak omlouvám se za fotky, foceny sou bohužel za světla sodíku (vytahovat rostliny se mě teď už nechce) a sou čerstvě zatahány pod síť.

Jo a to nejdůležitejší :D našel sem první hambatou chlupatici u jednoho vršku :) to sebou nese že pokaždé když box otevřu přiletí "paní domácí" že to hrozně smrdí.

Tak to je asi vše, ještě dodám fota.
Jinak nemá někdo nějaké připomínky ? nebo postřehy co zlepšit ? Ono je potřeba tenhle grow brát s rezervou, je to moje první zkušenost.

Edit: jo ty bílé fleky na listech (pokud si jich někdo všiml) sou zbytky postřiku po té plísni.
Lampa
Tak tady holky chvíli po propletení
Lampa
Tady jak vypadají stonky, v popředí je vidět řídká shiva s. skoro bez listů.
Lampa
no a naposled foto hambatice :D koukat jen po 22 hodině :D
Lampa
Tak a je tu další fotoupdate :) holkám se doufám daří dobře, jen um fotografa rochu pokulhává, ale to poznáte na fotkách sami :)

Takže rostlinky byly už podruhé pohnojeny Plagron alga bloom, stále rostou .. ikdyž růst se dost zpomalil, proto se chci zeptat v jakou dobu je mám už nechat vystřelit nad síť ? vrcholky haluzek mají už celkme hezké paličky, bohužel postraní býhonky se drží furt stejně malé, snařím se je vyplétat tak aby do každého oka pak padla jedna palička. na jedné fotce to bude hezky vidět.

Také se chci zeptat co s podrostem pod sítí ? stále odštípávám malé paličky co raší v patrech ale bohužel se knim nedostává světla. Co listy ? mám to pod sítí oholit ? nebo počkat až to naroste nad síť a oholit pak ?

Také mě napadlo že by se síť dala vyplétat přímo, prostě jako když šiju jehlou s nití látku, tak bych zajistil že se výhonky budou přímo dotýkat sítě a nebudou třeba 2cm pod ní.

Budu rád když se někdo k dotazům vyjádří, nebo poradí co a jak udělat jinak, vpodstatě jakákoliv kritika je vítaná.

S pozdravem Lampoň
Lampa
Tak a tady detailík menších šlahounků co né a né vylést nad síť
Lampa
tak a tady záběr na spodek co je pod sítí, listy co zežloutlyx sem otrhal, ale oc ty ostatní ? ponechat jako zásobárnu živin a nebo okosit aby rašil víc vrch ? Nebo počkat až no naroste nad síť a pak oholit ?
Lampa
Tak a je tu další nedělní updatík :)
Rostlinky jedou už 22. den na periodu 12/12
Zítra zase pohnojím plagronem alga bloom (4ml/1l) a doufám že se zase o krapet vyšvihnou :D

Jinak chci se o5 zepat na paličky co se stále drží pod sítí, vrcholky sem už nechal přerůst nad síť ale ostatní paldy né a né nad síť narůst, takže mám obavy aby je vrcholovky nepřerostly a nezastínily. nebo mám celé větve prostě vytáhnout nad síť ? s tím že by pak nad sítí byly třeba 10cm větve s několika patry paliček ?

Zkoušel někdo hnojit silnější dávky hnojiva ? někde tu na G byly psány dokonce dvojité dávky. Bude to mět nějaký intenzivně pozitivní vliv na růst ? hlavně na rychlost ?

No to je asi vše :) teď už jen ty fotky, sou jen 3 a zase za chodu slunka ..

První a druhá fotka zabírá celkový pohled na síť, třetí fotka pak ukazujej ak se holky začínaj cukratět.
Lampa
next
Lampa
nex II
Certova.Vraska
Zdravim, mas to pekne, akorat tu sit jsi mohl mit o neco niz, aby ti ji to zaplnilo celou;-) ..s nejakym rustem uz moc nepocitej, 3 tydny kvetu mas za sebou a to uz se rust zastavuje..zkus nad sit vytahat,co jde nebo ji kousek sniz dolu, proste at ji co nejvic zaplnis;-) ..s tim hnojivem nevim, ale asi je to blbost davat vetsi davky, leda tak to prehnojis, ale s rychlosti rustu ti to nepomuze, navic kdyz uz to ted nejak rust nebude;-) ..at se dari
Lampa
Nazdárek
No já předpokládal že i ty paličky krom vrcholovek narostou nad síť. To by pak byla skoro do každého oka palička, síť níž asi nemá smysl problém je v tom že palička roste hned z místka kde vyrůstá list, sice nabívá na velikosti ale nenaroste prostě nad síť.
Tak trochu doufám že i tyhle paličky budou slušný, jinak mě zůstane asi jen 25 vrcholovek :(. další z možností by bylo oddělání sítě. Už sem vystípal ale všechny paldy co byly pod sítí.
Jpt
Myslim ze tady zapomínáte na použitou watáž...jedná se o 100W a myslim že na to to vypadá mocky pěkně:-)
Jinak se to vazne krasne cukruje...uplne to cejtim tady u sebe:-D
a s hnojkama opatrne jo?? radsi min nez vic uz ted mas krapet spaleny okraje listecku
Certova.Vraska
Ale o tom zadna,je to pekny grow,palec nahoru..jen to mohlo byt klidne o malicko efektnejsi;-)..jj,moc tomu nekrop,naroste to pekne i s malo hnojenim;-)
Lampa
Tak vnesu trochu zmatku do diskuze dalším updatem :D tentokrát sem to stihl dokonce v sobotu.
Holky sou tedy 28 den na 12/12.
Vpodstatě se nic nezměnilo, teplota se u vrcholků drží stále trochu pod 30°C. doufám jen že se holkám trochu nepřipekly chloupky, některé zahnědly, lampa tedy šla o pár cm nahorů.
Hnojím stále podle obalu, tedy 4ml na 1 litr vody a holiám to podle všeho celkme svědčí :) od posledního víkendu se docela vyšvihly :)

Listy pod sítí sem celkem protrhal, ponechal sem ale paličky co sou odhadem 2-3 cm pod sítí. Původně sem chtěl orvat i ty .. ale po tm cosem viděl jak se pocukrovali sem je tam ponechal.

Jinak v plánu je už jen čekat až holky konečně dozrajou, počítám snad každou hodinu :D no a možná koupě final solution.

Tak a tady sou slíbený fotky :) tentokrát sem si s focením dal trochu víc záležet, hlavně detailní fotky dvou paliček jak se hezky cukrují :D (převážně tedy AK47). Vše je focené chvíli před zapnutím lampy, takže některé lístky mohou bát trochu povadle.
Tak tady to je ->
Lampa
a další
Lampa
Tak a tady detaílík
Lampa
A druhá slečna přistižená v choulostivé situaci :)
Lampa
Zdravím všechny :)
Je tu trochu předčasný updatík fotek, bohužel tlupa ozbrojenejch svilušek dostala chuť taky na špeka a nechtěla se podělit :D takže dnes (34 den květu) proběhl postřik přípravkem biool.
Rostlinky tedy šly na výplet ze sítě a dostaly vydatnou sprchu jak zvrcha tak ze spoda :D

Při vyplétání mě překvapilo jak sou paldy AKčka tvrdé :) paličky shiva shanti sou sice podstatně větší ale zase odost řidší a míň pocukrované.
Ruce sem si krásně polepil, doufám jen že rostlinky nebudou v šoku a dál se jim bude dařit.

Překvapilo mě že si rostliny zachovaly původní tvar, síť sem tedy už nepoužil, v případě že by se poohýbané větve měly tendenci zvedat ukotvil bych je drátkem ke květníku.
hned se mě bez síte zdaj holky hezčí :)

Holky dostaly v uterí poslední dávku plagron alga bloom, od teď už jen čistá zálivka :)

Tak kouři zdar a tady sou slíbené fotky:

První foto - pro porovnání ještě v síti před postřikem
Druhé foto - Kyti před boxem, kochám se kolik mají najednou prostrou :)
Třetí foto - palička Kalašuka
4tvrté foto - palička shiva shanti

Fotky detailů paliček nejsou moc kvalitní .. furt se mě lepil foťák na pracky :D
Lampa
-
Lampa
*
Lampa
/
Lampa
Zdravím
Tak mě to nedalo spát, na rostlinkách se mě po postriku oběvila lesklá vrstva, nijak mě to nepřišlo divné. dnes sem ale na listech začal pozoroval ošklivé změny. dost lístků je zkroucených a hlavně se na nich začínají oběvovat hnedé fleky, malé lístky okolo paliček sou dokonce hnědé celé, nejsou ale suché, spíš vypadají jako plesnivé. Dokonce i aroma v boxu se hodně zmenilo.

Co s tím mám provést ? postřik sem prováděl v období tmy ( jak uvádějí na obalu prostředku biool) doufám jen že mě kyti po takové době neumřou :(

Přikládám fotky rezatých okrajů kolem listů a pak i hnedé listy na menší paličce. Třetí fotka je jen tak jak to vypadá v boxu bez sítě.
Lampa
b
Lampa
c
JakuPIC
Cus.Taky mam 100W a moje vypada o dost hur...dobra prace Lampo
Lampa
No jo .. ale ty to máš krásně zelený, mě to zhnědlo vpodstatě do dvou dnů od postřiku. Ke všemu se z boxu line prapodivnej smrádek. Jediný co mě napadá tak že by to začlo plesnivět od vlhka z postřiku.

To by pak ale znamenalo pokosit to :( postřik na plíseň co mám doteď nechal vrstvu na spodních lístkách, takže postříkat tím paldy .. kdo by to pak hulil.

Tak trochu doufám že se furt byjádří někdo kdo mě řekne že to ale plíseň není, škoda jen že já sám tomu moc nadějí nedávám.
Lampa
Tak .. a tady je fotka z dnešního rána :(
Rostlinkám oschly lístky okolo paliček a ze skříně se stále táhne zatuchlina, přitom věntilace běží 24/0

Nebo není možné že by vadila ta trocha postřiku co se dostala do hlíny ?
co teď s tím ? pokosit než to bude ještě horší ?
Lampa
Tak jo, přidávám fotky z 39 dne květu
Bohužel holky podléhají plísni čím dál tim víc .. takže zítra bude předčasná kosa :(
Přikládám fotky jak to vypadá, včetně detailu polosuché paličky :(
Lampa
tak a tady slíbená palda nepalda :( z celkme tvrdých AK šišek sou trosky :(
lagarto
Hoj,upřímnou soustrast.Až do té plísně ti to jelo nádherně.Osobně mam za to že to mohl (také!) zapříčinit nedostatečný ofuk.Na to co jsi tam měl to chtělo alespoň jeden klypsňák.Přeju ti příště více štěstí.
Lampa
Zdravím :)

No ofuk možná nestíhal situaci so tam nastala po postřiku :(
Vpodstatě celé to začalo plesnivět myslím 2 dny po postřiku, na obale bylo psáno stříkat za šera, postřik sem tedy provedl za tmy aby ho lampa hned nevysušila.
Dost mě překvapilo jak rychle paldičky ve vlhku zplesnivý (stříkáno to asi 6h před východem slunka)

No nic :) doufám že příště se to vyvede líp :)
Až paldy uschnou, přihodím smokereport :) teda jestli se to bude dát hulit
Lampa
Tak a je tu slíbený smokereport a pár fotek jak to celé dopadlo.

Po zkouření dvou vrcholovek sem navážil 28,4g , takže to není žádná sláváa .. spíš propadák :) Už se ale chystá další kolo, to doufám dopadne podstatně líp.
Jinak chuť a aroma popisovat nebudu :D ať žije plíseň :/ i tak ale kuřba navozuje celkem slušný stavy :)

Jinak děkuju všem co mě fandily a poslali K+ka
Peace :)
Lampa
i
Lampa
kořínky


Veškerý obsah Copyright ©MM - MMVI Grower.cz
Grower.cz je diskusní server a magazín o pěstování marihuany.
Fórum obsahuje více než 350.000 příspěvků o pěstování marihuany doma.
Naše on-line galerie je největší kolekcí fotografií pěstování
marihuany na internetu s více než 125.000 fotkami.
Magazín o Pěstování Marihuany | Diskuse o Pěstování Marihuany | Návody na Pěstování Marihuany Doma